Köszi. És tényleg ennyire gaz állapotok vannak?jxbell írta:Az egész cirkusz a hétfői southporti (itt élek) késelésből indult ki. Itt másnap zavargások voltak, -egy mecsetet meg is rongáltak- ugyanis elterjedt az a téves hír, miszerint az elkövető egy muszlim, hajón érkező menekült volt. Azóta úgy tűnik, hogy a szélsőjobbos csoportok országszerte balhéznak, hiába fedték fel, hogy az elkövető az Egyesült Királyságban született és nőtt fel, és még csak nem is muszlim családból származik.Realista24 írta:
Nem tudom hol az igazsag, több helyen azt írják hogy közel a polgárháború.
De a Twitterem most nagyon egy oldalt mutat csak, legyen az Anglia vagy az USA.
Szóval kint élők tapasztalatát szívesen olvasnám.
Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
Az egész cirkusz a hétfői southporti (itt élek) késelésből indult ki. Itt másnap zavargások voltak, -egy mecsetet meg is rongáltak- ugyanis elterjedt az a téves hír, miszerint az elkövető egy muszlim, hajón érkező menekült volt. Azóta úgy tűnik, hogy a szélsőjobbos csoportok országszerte balhéznak, hiába fedték fel, hogy az elkövető az Egyesült Királyságban született és nőtt fel, és még csak nem is muszlim családból származik.Realista24 írta:Nem tudom hol az igazsag, több helyen azt írják hogy közel a polgárháború.RealMadridFanatic írta:
Ezt tippeltem latatlanban, az okokat feszegetni akaro kerdeseim meg gyorsan konteokba fordulnanak, ugyhogy maradjunk annyiban, hogy szomoru ez.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
most erre mit mondjak, ha nem latod a tendenciakat akkor nem tudok mit mondani.
nyilvan magyarorszagon pesten kivul tul sokat ebbol nem lehet erzekelni, de itt sokan elnek/dolgoznak/jarnak ausztriaban, nemetorszagban, angliaban de lehetne a franciakat stb emliteni.
nem azt mondom, hogy fel-egy evszazad mulva a ket metetes kongoi deszantosok lancra verve setaltatjak majd a csoro feher rabszolgakat, de hogy ennel sokkal rosszabb lesz europaban elni, az fix.
az meg, hogy kesobb mi lesz, meginkabb csak vaktoltennyel lovoldozgetes, de szerintem a tavoli jovo meginkabb sotet.
aztan lehet en vagyok tul negativ.
valaki, aki jobban otthon van demografiaban vagy jobban atlatja a folyamatokat, vilagositson fel, miert is lesz ez jobb, mint most.
nyilvan magyarorszagon pesten kivul tul sokat ebbol nem lehet erzekelni, de itt sokan elnek/dolgoznak/jarnak ausztriaban, nemetorszagban, angliaban de lehetne a franciakat stb emliteni.
nem azt mondom, hogy fel-egy evszazad mulva a ket metetes kongoi deszantosok lancra verve setaltatjak majd a csoro feher rabszolgakat, de hogy ennel sokkal rosszabb lesz europaban elni, az fix.
az meg, hogy kesobb mi lesz, meginkabb csak vaktoltennyel lovoldozgetes, de szerintem a tavoli jovo meginkabb sotet.
aztan lehet en vagyok tul negativ.
valaki, aki jobban otthon van demografiaban vagy jobban atlatja a folyamatokat, vilagositson fel, miert is lesz ez jobb, mint most.
Nyilvan.
- 'shutterisland
hat egyikunk se fog 80-100 ev mulva velhetoen ide beirni, hogy igazolja ezt, de szerintem addigra totalra at fog fordulni europa terkepe.
nyilvan most is nagy a baj, de ez szo szerint naprol napra, orarol orara valtozik rosszabb iranyba.
nyilvan most is nagy a baj, de ez szo szerint naprol napra, orarol orara valtozik rosszabb iranyba.
Néhány generációval később?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- 'shutterisland
en is lattam videokat, leedsben volt valami nemreg, most southend (50km-re tolunk) volt felkapva a kardokkal hadonaszo barmok miatt.
viszont szemelyesen ebbol nagyon keveset tapasztalok, ritkan hagyom el a kisvarost, ahol elek es a kornyezo falvakat.
amikor igen, megyunk london, ipswich szeru helyekre, hat nincs meg a komforterzet.
multkor lattam eletem elso migrans csonakjat, kinn voltunk a tengeren egy ceges hajos rendezvenyen, 7-8 szep szal fiatalember zotykolodott egy kis takolt szaron, mentomelleny csak kb ketton volt.
valaki szoba elegyedett veluk, szudani legenyek.
picit sokkolo volt, pedig en dolgoztam eveket menekulttaborban is de tengeren sose futottam belejuk.
szerintem a mi eletunk meg lecsorog ugy ahogy, de itt nehany generacioval kesobb vege lesz sajnos a feher embernek.
viszont szemelyesen ebbol nagyon keveset tapasztalok, ritkan hagyom el a kisvarost, ahol elek es a kornyezo falvakat.
amikor igen, megyunk london, ipswich szeru helyekre, hat nincs meg a komforterzet.
multkor lattam eletem elso migrans csonakjat, kinn voltunk a tengeren egy ceges hajos rendezvenyen, 7-8 szep szal fiatalember zotykolodott egy kis takolt szaron, mentomelleny csak kb ketton volt.
valaki szoba elegyedett veluk, szudani legenyek.
picit sokkolo volt, pedig en dolgoztam eveket menekulttaborban is de tengeren sose futottam belejuk.
szerintem a mi eletunk meg lecsorog ugy ahogy, de itt nehany generacioval kesobb vege lesz sajnos a feher embernek.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
És hol van az a határ amikor a rendőr/katona vagy bármilyen rendvédelmis személy azt mondja hogy állj, ez nem helyes? És itt eljöhet-e hogy a tüntetők mellé állnak?
Annyira nem követtem a híreket az történtekkel kapcsolatba, ezért nem is értettem miért van ekkora vízhangja, Angliában rengeteg késelés van. Utána olvastam az esetnek, így már értem az indulatokat. Teljesen érthetetlen az egész, máshol az ilyenért halálbüntetés jár.
Érdekesség, pár éve 100ezer elkobzott késből csináltak 8,7m magas szobort Angliában, a megkéselt áldozatok emlékére: https://www.vezess.hu/driver/2020/01/16 ... e_vignette
Annyira nem követtem a híreket az történtekkel kapcsolatba, ezért nem is értettem miért van ekkora vízhangja, Angliában rengeteg késelés van. Utána olvastam az esetnek, így már értem az indulatokat. Teljesen érthetetlen az egész, máshol az ilyenért halálbüntetés jár.
Érdekesség, pár éve 100ezer elkobzott késből csináltak 8,7m magas szobort Angliában, a megkéselt áldozatok emlékére: https://www.vezess.hu/driver/2020/01/16 ... e_vignette
- RealMadridFanatic
Persze, biztos nem fekete-feher ez. Nehez ugy, amikor ugy erzodik, hogy a parazitanak van tobb joga, illetve nem ez a megfelelo kifejezes, inkabb a cselekves hianya okoz elhatalmasodo frusztraciot az emberekben azok altal, akiknek alapvetoen a nep ad hatalmat. Ilyenkor a rendfenntartok konnyen tuzvonalba kerulhetnek, amit alapvetoen nem partolok, mert a munkajukat vegzik, jo esetben profikent pedig nincs lehetoseguk sajat velemenyt formalni, merlegelni. Elobb-utobb tenyleg polgarhaboru lesz a vege.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom hol az igazsag, több helyen azt írják hogy közel a polgárháború.RealMadridFanatic írta:Ezt tippeltem latatlanban, az okokat feszegetni akaro kerdeseim meg gyorsan konteokba fordulnanak, ugyhogy maradjunk annyiban, hogy szomoru ez.Realista24 írta:
Mindenféle azt latni hogy az arab világhoz tartozókat védik, angolokat nem, sőt, ütök vágjak őket. Rendőrökrol van szó.
De lehet csak elferdített valóság, es csak próbáljak felnagyítani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Ezt tippeltem latatlanban, az okokat feszegetni akaro kerdeseim meg gyorsan konteokba fordulnanak, ugyhogy maradjunk annyiban, hogy szomoru ez.Realista24 írta:Mindenféle azt latni hogy az arab világhoz tartozókat védik, angolokat nem, sőt, ütök vágjak őket. Rendőrökrol van szó.RealMadridFanatic írta:
Irj vmit kerlek, nem talaltam kirivot tuntetesen es némi vandalizmuson kivul.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mindenféle azt latni hogy az arab világhoz tartozókat védik, angolokat nem, sőt, ütök vágjak őket. Rendőrökrol van szó.RealMadridFanatic írta:Irj vmit kerlek, nem talaltam kirivot tuntetesen es némi vandalizmuson kivul.Realista24 írta: Sunderland elesett?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Irj vmit kerlek, nem talaltam kirivot tuntetesen es némi vandalizmuson kivul.Realista24 írta: Sunderland elesett?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sunderland elesett?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
https://hvg.hu/itthon/20240802_8-ev-bor ... Annara-ebx
Donath Annara nyolc evet ker az ugyeszseg, mert egy ellenzeki lelkesz vedelmere kelt.
Hulye ez az Anna, ellenzekieskedes helyett gyerekeket bantalmazna vagy molesztalna, mar reg ki lenne tuntetve.
Donath Annara nyolc evet ker az ugyeszseg, mert egy ellenzeki lelkesz vedelmere kelt.
Hulye ez az Anna, ellenzekieskedes helyett gyerekeket bantalmazna vagy molesztalna, mar reg ki lenne tuntetve.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ehhez adalék, hogy Kalocsán 17 szavazattal nyert a regnáló fideszes polgármester, aki összesen 29%-ot kapott. Úgy nyert, hogy 8 induló volt a 15 ezres városban. A második (egykori fideszes) megtámadta az egyik szavazókerületet, mert kocsival szállították az analfabéta szavazókat. Emiatt megismétel szavazásokat írtak ki ide.ferni írta: Elveszi a kormány Pakstól a Paksi Atomerőművet.
Fidesz brutális hadjáratot indított, hogy megtartsák a várost.
Állítólag Rogánék közvetlen irányították a hadjáratot. A térség fideszes képviselője Font Sándor mindenhova kommentelgetett, hogy a város nem fog semmit kapni, hogyha nem marad a Fideszes városvezetés, pedig így, hogy Paks elbukott Kalocsára menne a pénz az erőműből (miután a választás előtt átadták a két város közötti Duna hidat).
Az újraválasztáson simán nyert az ellenzéki kihívó, így Kalocsát is elvesztette a Fidesz. Ezután találták ki a cikkben linkelt pénzelosztást.
Lényeg a lényeg. Nyíltan felvállalták, hogy nem támogatják azokat, akik nem fideszesek. A nem fideszesek másodrangú állampolgárok.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Arrol is van listad, amelyik esetekben mas segitett es a Magyar Jelen nem? Mert ennek, ebben a formaban semmi ertelme.kiserik írta:
A család is elmondja nem egyszer, hogy senki nem segített nekik egyedül a Magyar Jelen (és nem úgy tűnt, hogy hozzájuk mentek először). Egy kis nyilvánosságú médium. Mindenhol máshol kuss van. Na ennyire számíthat az egyszeri magyar ember a fent említett emberekre, pártokra. Hozzájuk biztosan eljutott a dolog, bár el magico azóta sem reagált arra a kérdésre, hogy bárki is válaszolt e az üzenetére.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A problema amugy nem az, hogy a szaros informatikus sokat keres, hanem az, hogy a tobbiek keveset.Faust írta:Nem ugyanazokrol a kategoriaju informatikusokrol beszelunk, es ezt te is nagyon jol tudod. De hozhatnank meg par masszivan tulfizetett szakmat zero, vagy legalabbis minimalis/megkerdojelezheto hozzaadott ertekkel a vilaghoz.zsuninnyo írta:
Pont nem sokkal azok utan, hogy a szaros informatikus, akiknek a felelossege semmi egy politikushoz kepest lelottek a fel vilagot az infrastrukturarol .
Samy: tudod hogy megy ez, ha megy a szeker akkor jutalom, ha nem megy a szeker akkor potlek.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Off, de rendeződik most rendesen a szakma, covid óta nem volt normális amilyen szinten szórták a pénzt bárkinek aki tudott gépelni. Most pedig már junior pl. sehova nem kell, AI-nak azért van hatása, meg a válság miatt sok befektető pedig óvatos. Ha a jobhopperkedés lelankad és lesz türelem juniorokhoz, akkor kicsit vissza fog billenni normál kerékvágásba.
De a szoftverfejlesztők 20%-a boldog csak btw., nem egy boldog szakma.
De a szoftverfejlesztők 20%-a boldog csak btw., nem egy boldog szakma.