Egyéb sportok
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Re: Egyéb sportok
Ezek a vívó csajok azért elég finomak
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Lyles-nek azért futnia kellett wow.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
17:20 körül.dzsi91 írta:mikor lesz a meccs?'shutterisland írta: kozben latom, hogy vannak beten oddsok a boxra.
luca 8.5x
algir leanyzo 1.05x
ezek alapjban max 2 menetet adnak lucanak a bukik, szep lenne egy csoda, mert most a fel vilag koveti ezt a balhe miatt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
mikor lesz a meccs?'shutterisland írta: kozben latom, hogy vannak beten oddsok a boxra.
luca 8.5x
algir leanyzo 1.05x
ezek alapjban max 2 menetet adnak lucanak a bukik, szep lenne egy csoda, mert most a fel vilag koveti ezt a balhe miatt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
A végén úgy beindulnak hogy nem győzzük majd számolni.sebydani írta: Major bronzos lövésben
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Major bronzos lövésben
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kozben latom, hogy vannak beten oddsok a boxra.
luca 8.5x
algir leanyzo 1.05x
luca 8.5x
algir leanyzo 1.05x
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem is a mostani hszre irányult az enyém.
Egyszerűen érdekel miben a legjobb, hiszen olyan dolgokat ír a kapusok sorsarol, dartsrol, ki tudja követni hány olimpiai sportról, hogy lenyűgöző.
Ha tudja hogyan kell a legjobbnak lennie valamiben, akkor
vagy a legjobb valamiben, és érdekel mi az.
vagy nem hiteles a szememben az ilyen hsz.
Egyszerűen érdekel miben a legjobb, hiszen olyan dolgokat ír a kapusok sorsarol, dartsrol, ki tudja követni hány olimpiai sportról, hogy lenyűgöző.
Ha tudja hogyan kell a legjobbnak lennie valamiben, akkor
vagy a legjobb valamiben, és érdekel mi az.
vagy nem hiteles a szememben az ilyen hsz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem gondolnám, hogy ferni ezt érdemli.
Ez egy fórum, ami eszmecserére van, ha őt ennyire érdekli minden sport, meg ennyire szereti kommentelni, itt van a helye. Személyes véleményt írt, nekem az érve is helyt áll.
Réj jobban érdemelné, ha már itt tartunk: az internet pöcegödréből hozza az idézeteket, nincs saját véleménye, csak zombiként írja át ide amibe éppen belefut valami facebook fanpage-en, vagy az istentudjahol. Az sem zavarja, ha kamu amit olvas.
Ez egy fórum, ami eszmecserére van, ha őt ennyire érdekli minden sport, meg ennyire szereti kommentelni, itt van a helye. Személyes véleményt írt, nekem az érve is helyt áll.
Réj jobban érdemelné, ha már itt tartunk: az internet pöcegödréből hozza az idézeteket, nincs saját véleménye, csak zombiként írja át ide amibe éppen belefut valami facebook fanpage-en, vagy az istentudjahol. Az sem zavarja, ha kamu amit olvas.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Regelve is van ide, reggel edzes elott pörgeti a forumot
Szep volt hubi tesomsz
Szep volt hubi tesomsz
thereisonly1ronaldo
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nem tudom volt-e már. Most jött szembe velem: Kós Hubert válaszol pár kérdésre. A végén elmondja, hogy nagy Real Madrid fan, Ronaldo colt a kedvence, de ha most kéne valakit mondani, akkor Vinicius.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Süti
Realista24 írta:Miben vagy a legjobb? Ha nem titok persze.ferni írta:
Mindset ismerete van meg mi kell ahhoz, hogy valamiben a legjobb legyél, mikre kell figyelj, hogy lehet azt az elmeállapotot elérni stb.
Pont ezért írtam pár napja Andrásfit mennyire be volt fosva és beszari volt és itt szopkodtam most Siklósit, hogy tökösen ment bele a ráadásba.
Ezek a dolgok kb minden sportnál azonosak.
Rengeteg sportot néztem már, elég sokhoz értek alapszinten, de most se arról okoskodtan, hogy szarul tartja a kezét vagy nem úgy kellett volna szúrnia stb hanem a korábban említett dolgokról.
Bullshitelesben, bar nem tudom hogy az olimpiai sport e.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Hát ezek a párbajtőröző fiúk a tegnap estét egy kicsit izgalmassá tették.
Gratula!
Gratula!
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miben vagy a legjobb? Ha nem titok persze.ferni írta:Mindset ismerete van meg mi kell ahhoz, hogy valamiben a legjobb legyél, mikre kell figyelj, hogy lehet azt az elmeállapotot elérni stb.Realista24 írta:
Félelmetes hogy minden sportban top vagy.
Pont ezért írtam pár napja Andrásfit mennyire be volt fosva és beszari volt és itt szopkodtam most Siklósit, hogy tökösen ment bele a ráadásba.
Rengeteg sportot néztem már, elég sokhoz értek alapszinten, de most se arról okoskodtan, hogy szarul tartja a kezét vagy nem úgy kellett volna szúrnia stb hanem a korábban említett dolgokról.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ennél ironikusabbra nem is sikerülhetett volna_Bushido_ írta: de sajnos a többség nem mer, mert kirekesztik, elítélik őket
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Mindset ismerete van meg mi kell ahhoz, hogy valamiben a legjobb legyél, mikre kell figyelj, hogy lehet azt az elmeállapotot elérni stb.Realista24 írta:
Félelmetes hogy minden sportban top vagy.
Na mindegy, lehet nem is lesz boxmeccs, mert eltiltják a facba Lucát, mert minden hülyeséget megosztott
https://www.reddit.com/r/olympics/s/VJE9bLduiN
https://www.reddit.com/r/olympics/s/VJE9bLduiN
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ki nem mer? Rengetegen nyilatkoztak, aktív és visszavonult bokszolók, más sportág képviselői. Maga Luca is, politikusok, országok olimpiai bizottsága, stb._Bushido_ írta:Ez az. helyes. csak így tovább. szólaljon fel minél több ember.A párizsi Olimpia megnyitója még az UFC bunyósainál is kiverte a biztosítékot, és nem is tettek lakatot a szájukra.
Colby Covington: "Ezek után sosem nézek többé Olimpiát."
Jake Shields: "Mit keresnek ezek a gusztustalan dagadt izék a nyitóünnepségen? A sportolói kiválóságra vagyunk kíváncsiak, nem ezekre!"
A. Tate: "Az Olimpia a kemény munkáról és a fegyelemről szól. Na ez itt meg sem jelent. A Nyugat viszont azt a lehetőséget soha nem hagyja ki, hogy azt bizonygassa, mennyire is "más". Ez megy minden egyes kulturális eseményen. Ennél jobban semmit nem reklámoznak."
Usman Kamaru: "Szemmel látható a különbség a 2014-es orosz Olimpia és a 2024-es francia Olimpia között."
Islam Makhachev: "A párizsi játék szégyen és sötét folt az olimpiák történetében. Vissza kell hoznunk Oroszországba, és megjavítani az egészet!"
És a slusszpoén: a kairói Iszlám Egyetem is nyílt levélben ítélte el Franciaországot Jézus Krisztus utolsó vacsorájának kigúnyolása miatt
de sajnos a többség nem mer, mert kirekesztik, elítélik őket
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Neked nem is kell hozza nézned.ferni írta:Nem néztem...ziro4vr írta: Németek közben pofozzák a franciákat, ferni, elemzés?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem néztem...ziro4vr írta: Németek közben pofozzák a franciákat, ferni, elemzés?