Ez se mond sokkal tobbet, nem egyenlo feltetelek mellett hasonlitasz ossze. Milliardos cegvezeto vagy, inkabb leszel feher, ha valaszthatsz, bar ott annyira nem szamit.Süti írta: Ez mondjuk így önmagában semmit nem mond, csak általánosítás. Szívesebben lennék milliárdos feka rapper, vagy ázsiai cégmogul, mint keresztény fehér biorobot egy fröccsöntő üzemben.
Az elmúlt 5000 évből meg 4900ban gyalog vagy lóháton bohóckodtunk, most meg ha úgy tartja kedved átrepülöd a fél földet. Csak azért mert eddig így volt, nem garantál semmit.
Az elmult otezer evet meg legfokepp arra irtam, hogy olyan max. 25-30%-os kisebbsegkent (ossz feher populacio) mindig sikerult megoldast talalni arra, hogy minden helyzetbol ok jojjenek ki a legjobban, szoval felteni annyira nem kell, foleg hogy a mostani toke alapu vilag 99%-a szinten feher ferfi emberek kezeben koncentralodik.
Europa:'shutterisland írta: szerintem semmit nem jelent 1000 eves tavlatokba visszanezni.
lasd populacio :
1900 : 1.6 m
1950 : 2.5 m
2000 : 6.1 m
2024 : 8.1 m
illetve meg lehet nezni a statokat kulon afrikara es azsiara levetitve, abbol azert sokmiden kiolvashato.
lehet, hogy en vagyok borulato, de szerintem meg tul sokan legyintenek erre pedig mar most se latom, hogyan lehet ez visszafordithato.
szerintetek nincs baj, nem lesz problema ?
Feher: 695 millio (93.8%)
Fekete: 15 millio (2%)
Azsiai: 20 millio (2.7%)
Egyeb: 11 millio (1.5%)
Tenyleg oriasi a baj. Hozzateszem, 1950-tol 80-ig jobban novekedett a feketék és ázsiaiak aránya, mint 2000-tol vizsgalva, persze az elmult husz evben meg a kisebbsegek ossz aranya novekedett, de azert talan, de csak talan akad hely meg.