Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Igazabol igy korrekt. Jol kell kezelni ezt a ket karaktert. Mindketto kap lehetoseget rogzitett szitubol.
Annyi, hogy ha Guler a palyan van, neki adnam a szabadokat meg a szogleteket. Tobbiek szepen beallhatnak a sorba.
Annyi, hogy ha Guler a palyan van, neki adnam a szabadokat meg a szogleteket. Tobbiek szepen beallhatnak a sorba.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ezt annyiban díjazom, hogy ne névre kapja meg valaki. Majd ha belehibázik Vini, akkor jöhet más.Realista24 írta: Marca azt irja, hogy Vini lesz a kijelolt tizi rugo a szezonban.
Őőő... https://youtu.be/m5qZbXJlwTw?si=kOWCtDzqIJnjX_UwRealista24 írta:
Szabadokat meg elvileg Mbappe kapja.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szabadokat meg elvileg Mbappe kapja.Realista24 írta: Marca azt irja, hogy Vini lesz a kijelolt tizi rugo a szezonban.
Masik portal ugyanugy Marcara hivatkozva meg ezt irja:
Arda Güler
Luka Modrić
Fede Valverde
Jude Bellingham
David Alaba
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Amennyiben LV nincs a pályán.Realista24 írta: Marca azt irja, hogy Vini lesz a kijelolt tizi rugo a szezonban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Marca azt irja, hogy Vini lesz a kijelolt tizi rugo a szezonban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Dehogy vitték.Nika91127 írta:Az EB-re kivitték egyáltalán? Vagy oda se? Fura mindenesetre...ferni írta:
A liga 3. Legjobb csapatának kezdő balhátvédje, lehozta élete szezonját, Barcának odavissza gól, azt egy olimpiai csapatban pados
Hozni kell mindenképp ha Davies marad még egy évet.
De Cucurella patika volt legalább végig, igaz pont miatta kellett volna kiesniük a németeket ellen.
Azt hitte kb ő a kapus
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Az EB-re kivitték egyáltalán? Vagy oda se? Fura mindenesetre...ferni írta:A liga 3. Legjobb csapatának kezdő balhátvédje, lehozta élete szezonját, Barcának odavissza gól, azt egy olimpiai csapatban padosNika91127 írta:
Mondjuk ő nem sokat játszik.
A liga 3. Legjobb csapatának kezdő balhátvédje, lehozta élete szezonját, Barcának odavissza gól, azt egy olimpiai csapatban padosNika91127 írta:Mondjuk ő nem sokat játszik.lordgabi írta: Azt nem tudom, hogy mit terveznek vele, de jelenleg ott van az Olimpián, és a döntőbe jutásért játszanak holnap 18:00-kor Marokkó ellen.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Mondjuk ő nem sokat játszik.lordgabi írta: Azt nem tudom, hogy mit terveznek vele, de jelenleg ott van az Olimpián, és a döntőbe jutásért játszanak holnap 18:00-kor Marokkó ellen.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Azt nem tudom, hogy mit terveznek vele, de jelenleg ott van az Olimpián, és a döntőbe jutásért játszanak holnap 18:00-kor Marokkó ellen.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Miguel Gutival mizu amúgy?
Várunk még Daviesre idén?
Várunk még Daviesre idén?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
megnéztem a barca elleni förmedvényeskedést:
ez a barca - tudom sok a hianyzo még - szintelen szagtalan átlagos semmi, ezeket évekig dominálnunk kellene. nyilvan gjyamival meg pedrivel jobbak lesznek, de nem annyival. azert ez nem valogatott futball, hogy ha van egy tamadofelfogasod es jatekrendszered, akkor par jo jatekossal eb-t nyersz, mert mindenki mas vicc. ez ide klubfutballba keves, akar williamsszel meg a makkfeju olmoval, akar nelkuluk.
mieinkről:
fran de felbasz te jo eg, akar akar, de egyszeruen se agya, se kepessege nem nő fel a szukseges szintre, folyamatosan szar megoldasok. borzaszto.
ceballosszal kiabalt egy sort carlo az elso felidoben, hogy miert nem zar vissza, visszapofazas es szettart kezek volt a valasz....aztan a spanyol gülinek szólt oda, hogy lövés helyett miert nem passzolt, nem tudom, ilyen kis interakciokbol lehet szurni dolgokat, sztem ceballos el lesz passzolva valahova, de jatszani itt nem sokat fog...
endretol tobbet varok, tudom beilleszkedes, mas foci, minden uj, meg ki se pakolta a borondjet, de na. tudom magas az elvárás.
btw modric siman lehozza toni szerepkörét, de dinamikában és előrejátékban meg mindig is jobb volt, mint a német. kérdés, hogy tüdővel és lábbal mennyire fogja bírni, de én a stabilitás és rutin miatt kezdetném ősszel kp-n.
güli kurvajó. nem a fáradt unalmasfejű lustaegylábas özil hálistennek. nagy az upside-ja, a sérülése a múlté, nem kéne eltékozolni, játszatni kell egyszerűen, rodrigo kárára.
binicius beállt, lelátó, stadion megbolondult teljesen. de nyilvan a fifa meg az uefa épp megmentik a futballt, mikor ilyen semmisotlanlofasz rodrikat akarnak aranylabdaval - ARANYLABDAVAL geci - dijazni....
kis túlzással azt csinált, amit akart, nyilvan kisgyerek védők voltak ezek, tesómsz meg pár hét mulva aranylabdas lesz. carlo remélem okosan bánik vele, és papi miatt közvetve vagy közvetlenül nem törik meg fejben es teljesitmenyben.
ez a barca - tudom sok a hianyzo még - szintelen szagtalan átlagos semmi, ezeket évekig dominálnunk kellene. nyilvan gjyamival meg pedrivel jobbak lesznek, de nem annyival. azert ez nem valogatott futball, hogy ha van egy tamadofelfogasod es jatekrendszered, akkor par jo jatekossal eb-t nyersz, mert mindenki mas vicc. ez ide klubfutballba keves, akar williamsszel meg a makkfeju olmoval, akar nelkuluk.
mieinkről:
fran de felbasz te jo eg, akar akar, de egyszeruen se agya, se kepessege nem nő fel a szukseges szintre, folyamatosan szar megoldasok. borzaszto.
ceballosszal kiabalt egy sort carlo az elso felidoben, hogy miert nem zar vissza, visszapofazas es szettart kezek volt a valasz....aztan a spanyol gülinek szólt oda, hogy lövés helyett miert nem passzolt, nem tudom, ilyen kis interakciokbol lehet szurni dolgokat, sztem ceballos el lesz passzolva valahova, de jatszani itt nem sokat fog...
endretol tobbet varok, tudom beilleszkedes, mas foci, minden uj, meg ki se pakolta a borondjet, de na. tudom magas az elvárás.
btw modric siman lehozza toni szerepkörét, de dinamikában és előrejátékban meg mindig is jobb volt, mint a német. kérdés, hogy tüdővel és lábbal mennyire fogja bírni, de én a stabilitás és rutin miatt kezdetném ősszel kp-n.
güli kurvajó. nem a fáradt unalmasfejű lustaegylábas özil hálistennek. nagy az upside-ja, a sérülése a múlté, nem kéne eltékozolni, játszatni kell egyszerűen, rodrigo kárára.
binicius beállt, lelátó, stadion megbolondult teljesen. de nyilvan a fifa meg az uefa épp megmentik a futballt, mikor ilyen semmisotlanlofasz rodrikat akarnak aranylabdaval - ARANYLABDAVAL geci - dijazni....
kis túlzással azt csinált, amit akart, nyilvan kisgyerek védők voltak ezek, tesómsz meg pár hét mulva aranylabdas lesz. carlo remélem okosan bánik vele, és papi miatt közvetve vagy közvetlenül nem törik meg fejben es teljesitmenyben.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Official XI vs Barcelona:
Courtois
Vazquez, Rüdiger, Militao, Fran
Modric, Mario Martin, Ceballos
Arda Güler, Endrick, Brahim
Courtois
Vazquez, Rüdiger, Militao, Fran
Modric, Mario Martin, Ceballos
Arda Güler, Endrick, Brahim
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Hohooo, nem is számítottam rá, tényleg adja a Sport1!
Azért Tv-n csak más, köszi!
Azért Tv-n csak más, köszi!
- hehetheoriginal
youtubeon is ment élőben, meg a szokásos stream oldalakon is vannak/lesznek linkek
thereisonly1ronaldo
A Sport tv mutatta a Milan elleni meccset.
Meg más felkészülési meccseket is.
Szerintem ezt is fogja.
Meg más felkészülési meccseket is.
Szerintem ezt is fogja.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Múltkori meccsre volt könnyen link?
Tv gondolom nem adja a meccset éjszaka...
Ha van link könnyedén lehet felkelek megnézni
Tv gondolom nem adja a meccset éjszaka...
Ha van link könnyedén lehet felkelek megnézni
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kell nyugodtan kísérletezni, ők majd úgyis mennek 1000-el, habzó szájjal, aztán tudják verni a mellüket egy előszezon győzelemre )
Kíváncsi vagyok azért Flick hogy fog viselkedni.
Gagyi felépült már?
Kíváncsi vagyok azért Flick hogy fog viselkedni.
Gagyi felépült már?
- Pad'em
Azóta többen írták, hogy Vini csak a 2.felidőben áll be. Modric-Ceba-Güler kp, elöl Brahim-Endrick-Rodrygo. Elvileg.Realista24 írta: Varhato kezdo a Barca ellen Marca szerint:
Courtois;
Vázquez, Militão, Rüdiger, Fran;
Modrić, Mario Martín, Ceballos;
Rodrygo, Endrick, Vinicius
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
thereisonly1ronaldo