Kézilabdában hosszú évek óta a női és férfi vonal is kuka. Vízilabda még tartja magát. De kéziben látszik, ha csak a magyarok vannak (légiósok nélkül) nem mennek semmire... Rettentő gyengék fejben. Mkb Veszprém +10 (?) és dontobeli leolvadása óta ritkák a csodák!Kercsó írta: kár azért a norvég és egyiptom elleni meccsekért, mert ebben a csapatban van kraft.
fejben megint nem sikerült formát időzíteni
Egyéb sportok
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: Egyéb sportok
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Hat igazabol kikaptunk egyiptomtol,norvegok ellen utolso masodperces gyozelem helyett vereseg,majd attol a francia valogatottol is kikaptunk,akik eddig arrol voltak hiresek,hogy mennyire borzasztoan megy nekik a tornan.Kercsó írta: kár azért a norvég és egyiptom elleni meccsekért, mert ebben a csapatban van kraft.
Azert ebbol nem sok mindent sikerult kihozni.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
kár azért a norvég és egyiptom elleni meccsekért, mert ebben a csapatban van kraft.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Kercsó
+2ről -3
legrosszabbkor jött a magyar áramszünet
legrosszabbkor jött a magyar áramszünet
#whatisyourexcuse
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
valszeg pluszos golarannyal zugunk ki.
- hehetheoriginal
há nézem ezt a francia kéziválogatottat, ilyen szedettvetett utcarol behivott emberek ezek, sok éve nem láttam kezimeccset, de anno egyenenkent es csapatkent is sokkal dinamikusabbak, jobbak voltak, ez itt valami kandikamerás vicc lesz, azt hittem a sportágak fejlődnek....
thereisonly1ronaldo
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
mikler és ancsin eddig tol minket, bravúr. kérdés meddig bírjákhehetheoriginal írta:odakapcsolok nyilván simán kikapunksanko. írta: közben szorongatjuk kézibe a franciákat. kialakult ez.
- hehetheoriginal
odakapcsolok nyilván simán kikapunksanko. írta: közben szorongatjuk kézibe a franciákat. kialakult ez.
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
a francia kézi válogatott komoly görccsel játszik a hazai közönség előtt ezen az olimpián. bármi lesz a mai meccs, a dán aranyra akkora esélyt látok, mint a amcsi aranyra kosárban... ezt a francia csapatot odanyomta a hazaipálya
#whatisyourexcuse
- hehetheoriginal
igy kerek.
de valszeg jobban teniszezik, mint én, az biztos.
nyilvan. a 175 vagy hány centijével meg a 70 kilójávalSzembe kerülne veled egy abszolút Prime Djoko lehet te is berosálnál.
de valszeg jobban teniszezik, mint én, az biztos.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nole. Az tenisz. Teljesen megérdemelt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
közben szorongatjuk kézibe a franciákat. kialakult ez.
Szembe kerülne veled egy abszolút Prime Djoko lehet te is berosálnál.hehetheoriginal írta: spanyol kisgyerek milyen ideges
Ez valami félelmetes volt.
Milyen labdákat ütött be
Pontot nem szerzett kb ellene Alcaraz a 2. Szettben, mikor Novak adogatott...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. augusztus 4., vasárnap 17:06-kor.
- hehetheoriginal
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a djoko - alcarazra erdemes odakapcsolni, aki raer.
a szerb azert megerdemelne egy olimpiai aranyat igy a palyafutasa megkoronazasakent, ma neki szurkolok.
a szerb azert megerdemelne egy olimpiai aranyat igy a palyafutasa megkoronazasakent, ma neki szurkolok.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Keszthelyi a világ egyik legjobbja. Oda felnőni, azért nem egyszerű, de nem lesz már sajnos ő sem fiatalabb. Garda Krisztina még ebből a csapatból, aki világszint, a többiek már egy polccal lejjebb.Nika91127 írta:A ffi csapatunknál már csak a női az elkeserítőbb. Keszthelyi aki még "húzónév" lehetne, de a fiatalok nem nőttek fel mellé sajnos. Kevesek.ferni írta: Ez már nevetséges.
Szintekkel jobb helyzetből dobáltunk végig kapura, mint az ausztrálok.... Aztán itt a végére hátul is elfogytunk, nem bírták el, hogy elől kimarad minden is... Nagy kár érte, mert a helyzetek kreálása fantasztikus volt végig, védekezés is extra volt, nagyon jól alkalmazkodtak a bíróhoz.
Itt ha lenne valaki, aki bedob mindent is, simán éremért mehetne ez a csapat, ügyesek.
Átlagos helyzet kihasználással is 2-3 góllal kellett volna nyernünk, most meg izgulhatunk az X-ért...
Ez egy ezüstgeneráció, ami most van, talán ők ketten az utolsók még ebben a keretben, aki tudja hogy milyen aranyat nyerni egy világversenyen.
Ez a realitás sajnos, amit ma láttunk.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
A ffi csapatunknál már csak a női az elkeserítőbb. Keszthelyi aki még "húzónév" lehetne, de a fiatalok nem nőttek fel mellé sajnos. Kevesek.ferni írta: Ez már nevetséges.
Szintekkel jobb helyzetből dobáltunk végig kapura, mint az ausztrálok.... Aztán itt a végére hátul is elfogytunk, nem bírták el, hogy elől kimarad minden is... Nagy kár érte, mert a helyzetek kreálása fantasztikus volt végig, védekezés is extra volt, nagyon jól alkalmazkodtak a bíróhoz.
Itt ha lenne valaki, aki bedob mindent is, simán éremért mehetne ez a csapat, ügyesek.
Átlagos helyzet kihasználással is 2-3 góllal kellett volna nyernünk, most meg izgulhatunk az X-ért...