Bocs, most nem vagyok viccelődős kedvemben, de azért értékelem a próbálkozást.Galacticos írta:még nincs 6-0.
nem tré.
Dawson meg menjen vissza a Nottinghambe. Most, azonnal.
Suárez pedig elmebeteg...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 4., szerda 22:19
Bocs, most nem vagyok viccelődős kedvemben, de azért értékelem a próbálkozást.Galacticos írta:még nincs 6-0.
nem tré.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. december 4., szerda 22:18
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 4., szerda 22:16
még nincs 6-0.GT37 írta:Na ne... Ha kikapunk egy Fulhamtől, akkor nagyon nem lesz jó kedvem. Ahogy a vezetőségnek sem. André, rezeg a léc...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 4., szerda 22:15
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 4., szerda 21:56
Egy Pogba még elférnecsabi* írta:hát én suarezt el tudnám képzelni de szerintem már így is tökéletes a keret
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 4., szerda 21:54
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 4., szerda 21:52
Rooney kb aki a hátán viszi a csapatot és ennyi az egész MU... Suarez meg lehet, hogy jó csatár, de itt nálunk nem tudnám elképzelni... Benzema meg Jesé szerintem most teljesen jó nekünkateeemadrid írta:no offense - ha van itt MU drukker - de valami borzasztó hová süllyedt ez a csapat. a kezdőjátékosok fele egy rohadt labdát nem bír lekezelni, nulla kreativitás, semmi...
ja, amúgy suarez 1. gólja után ömlengtem róla, hát azóta a 3. góljával lehet még azt is felül múlja.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. december 4., szerda 21:46
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 4., szerda 21:37
Jó kérdés... Én inkább Dembélé mellett játszattam volna a franciát. Egyelőre nem is igazán működik ez a páros.Kerlon írta:Minek 2 romboló? Paulinho meg bűngyenge volt tkp -ben a UNited ellen. Hülye ez a Boas.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 4., szerda 21:34
Minek 2 romboló? Paulinho meg bűngyenge volt tkp -ben a UNited ellen. Hülye ez a Boas.GT37 írta:Lloris; Walker, Chiriches, Dawson, Vertonghen; Sandro, Capoue; Lennon, Paulinho, Lamela; Defoe.
Subs: Friedel, Naughton, Chadli, Holtby, Sigurdsson, Townsend, Soldado.
Capoue és Lamela, végre. Defoe kezdetése meg nem meglepő, az legalább biztos, hogy nagyon motivált lesz a srác, remélem, ez gólokban fog megmutatkozni.
COYS!
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. december 4., szerda 21:27
És ha belegondolok,hogy majdnem sikerült megszereznünk...sucre írta:Lehet itt Agüerozni, meg Falcaozni, egy valami viszont egyértelmű. Suarez jobb mind a kettőnél. 3 gólt, abból 2 világklasszis.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 4., szerda 21:23
nézőpont kérdése, ez is meglepetés, hogy fél óra alatt feltörölték velük a padlót.Victor írta:ma este úgy érzem, a norwich meglepetést okoz a pool' ellen. ne kérdezzétek, megérzés
HozzászólásSzerző: sucre » 2013. december 4., szerda 21:22
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. december 4., szerda 21:19
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. december 4., szerda 21:13
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 4., szerda 20:31
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. december 4., szerda 17:52
úgy, ahogy pl. real madrid fan. láttam őket egyszer, szimpatikusak voltak, hajtottak végig, remek szurkolók, fineszes játék, egyből beléjük szerettem, immár reallal párban több, mint 10 éve.egyébként ,hogy lesz valakiből norwich fan ?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 4., szerda 17:43
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. december 4., szerda 17:40
nem szokott megérzésem lenni csak akkor, mikor tényleg valami kibontakozóban van. erősebb a keretünk, mint tavaly, akkor a 13. helyen végeztünk, idén pedig eddig vergődünk, előbb-utóbb csak jönnek az eredmények (persze nem liverpool ellen kötelező, de megérzés)Norwich fan-ként nem olyan nehéz ilyeneket megérezni.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem