Egyéb sportok
Re: Egyéb sportok
Katinka amikor Gyarfasba beleszallt, abbol is milyen rosszul jott ki... O a part kegyeltje, neki soha semmi baja nem lesz, ezt is kihasznalva csinalja ezeket a dolgokat. Akkor is jol tette es most is (bar a szendekait nem ismerem).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuninnyo 2024. augusztus 5., hétfő 13:56-kor.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Miért nézne nehéz évek elé, esetleg majd nem hívják be a M4-re szakértőnek? Szerintem kiheveri. Neki ezzel veszítenivalója nincs, már rég letette a névjegyét és megalapozta a jövőjét, nem lesz gondja, amíg él. Az úszók, az úszást kedvelők és úgy alapvetően a magyarok szerintem vele vannak.tibi18 írta:Hosszú pároslábbal bele is szállt a szövetségbe, egy elég erős hangvételű facebook poszttal. Mivel Magyarországon vagyunk, a szövetségben minden marad a régi, Hosszú viszont nehéz évek elé néz majd..ferni írta: https://m4sport.hu/olimpia2024/cikk/202 ... rth-balazs
Virth Balázs nyilatkozata.
Érdekes lesz látni mik történtek azért itt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szerintem ez ennel osszetettebb, mert az alapok, amiket itthon kapnak az uszok eleg komoly, es USA ide vagy oda, es ezek nelkul nem gondolnam, hogy ilyen jok lennenek a magyarok. Viszont ketsegtelenul szuksegesnek tunik a csucsra jaratasban ez a kitero.ferni írta: https://facebook.com/story.php?id=10004 ... 2964483027
Érdemes elolvasni tényleg mit írt Hosszú...
De igazából mindent elmondott Sós, mikor az M4 riportere felkérdezte, hogy az utóbbi 3 nagy sztárunk közül egyik se itthon vagy itthoni módszerekkel készült.... Az meg tolta a mellébeszédet.
Milák is elmondta már évekkel ezelőtt, hogy nem minden oké.
Bob Bowman-t meg kar belekevernie Katinkanak, mert a faszi olyan, mint a fociban Pintus. Utanozhatatlan zseni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
https://facebook.com/story.php?id=10004 ... 2964483027
De igazából mindent elmondott Sós, mikor az M4 riportere felkérdezte, hogy az utóbbi 3 nagy sztárunk közül egyik se itthon vagy itthoni módszerekkel készült.... Az meg tolta a mellébeszédet.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hosszú pároslábbal bele is szállt a szövetségbe, egy elég erős hangvételű facebook poszttal. Mivel Magyarországon vagyunk, a szövetségben minden marad a régi, Hosszú viszont nehéz évek elé néz majd..ferni írta: https://m4sport.hu/olimpia2024/cikk/202 ... rth-balazs
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kis öröm is öröm a roncsprolinak, mikor be van regulázva itt a fórumhogy 9 embernek tetszik
thereisonly1ronaldo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Az is elég aggasztó, hogy 9 embernek tetsziknmate írta: Szabad kérdeznem honnan az info, vagy inkább nem akarom tudni?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
https://m4sport.hu/olimpia2024/cikk/202 ... rth-balazs
Ne teregessétek itt a szennyest, oldjátok meg szépen Keressetek szexológust, biztos van az is a fórumon.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szabad kérdeznem honnan az info, vagy inkább nem akarom tudni?ziro4vr írta: Mint hehe az ágyban.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mint hehe az ágyban.nmate írta: 5 perc showmankedés, 10 másodperc futás izomból, aztán vége, itt tali 4 év múlva
Szerintem fun, bár Bolt óta azért nem annyira.
Nem illik.
- nmate
5 perc showmankedés, 10 másodperc futás izomból, aztán vége, itt tali 4 év múlvakapor_89 írta:Csak a legizgalmasabb szám messze messze, de valóbannmate írta: Hát, ez a 100m még mindig szerintem legtúlértékeltebb szám atlétikában.
Nem érzem át valamiért, bocs ha a lelkedbe gázoltam.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nekem Ingebrigtsen és Lyles is tenyérbemászó karakter. nagyképű önimádó mindkettő, de a teljesítményük brutál és megsüvegelendő
az amerikainak még ígyis szurkolok, meg legyen a tripla, mint tavaly a VB-n. a norvégtól pedig kedden jöhet a címvédés
az amerikainak még ígyis szurkolok, meg legyen a tripla, mint tavaly a VB-n. a norvégtól pedig kedden jöhet a címvédés
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Csak a legizgalmasabb szám messze messze, de valóbannmate írta: Hát, ez a 100m még mindig szerintem legtúlértékeltebb szám atlétikában.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
9.91 úgy hogy megsérült és az utolsó 5 méteren megállt, elképesztőRemy írta: 9,91 es utolso leszel a dontoben. Ezred dont az aranyeremrol. Brutal nagy futam volt. Lyles duplazhat.
A legviccesebb, hogy a 2. meg a 3. is előbb ért be lábbal, csak ugye az itt nem számít
Szóval ha tisztán azt nézzük ki a leggyorsabb ember 100-on.... Lehet nem az nyerte...
Szóval ha tisztán azt nézzük ki a leggyorsabb ember 100-on.... Lehet nem az nyerte...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. augusztus 4., vasárnap 22:06-kor.
- nmate
Hát, ez a 100m még mindig szerintem legtúlértékeltebb szám atlétikában.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
9,91 es utolso leszel a dontoben. Ezred dont az aranyeremrol. Brutal nagy futam volt. Lyles duplazhat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
HALÁÁÁSZ!!!!!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bence viszont megcsináltasebydani írta: Ez a kanadai favágó nagyon kemény, elsőre 84 méter azóta meg csak élvezi a döntőt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema