Attol meg dontetlen eseten a döntö tenyezo.El Sie7e írta:De ott legalább előtte van egy 1 perces OT, nem?Realista24 írta:
Pont annyi, mint parbajtornel az, hogy a vilagranglista dont dontetlen eseten.
Egyéb sportok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Egyéb sportok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
De ott legalább előtte van egy 1 perces OT, nem?Realista24 írta:Pont annyi, mint parbajtornel az, hogy a vilagranglista dont dontetlen eseten.El Sie7e írta:
Tűpontos
Hogy ennek mi értelme az már egy másik kérdés
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pont annyi, mint parbajtornel az, hogy a vilagranglista dont dontetlen eseten.El Sie7e írta:Tűpontosbabaking írta:
Jól értem, hogy egyikük sem hajtott végre érvényes akciót, a pontokat intésért kapták (kvázi szabálytalanság?) és mivel a magyar kapta később az intést és ezáltal az ellenfél a pontot ezért az ellenfél nyert?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Tűpontosbabaking írta:Jól értem, hogy egyikük sem hajtott végre érvényes akciót, a pontokat intésért kapták (kvázi szabálytalanság?) és mivel a magyar kapta később az intést és ezáltal az ellenfél a pontot ezért az ellenfél nyert?ferni írta: Birkózásnál hülyébb sportág nem létezik.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Jól értem, hogy egyikük sem hajtott végre érvényes akciót, a pontokat intésért kapták (kvázi szabálytalanság?) és mivel a magyar kapta később az intést és ezáltal az ellenfél a pontot ezért az ellenfél nyert?ferni írta: Birkózásnál hülyébb sportág nem létezik.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Birkózásnál hülyébb sportág nem létezik.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kemény ez a német kosárcsapat, ha bealszik a team usa, lehet meglepi is így a fiba környezetben.
Nem illik.
HBO Maxos stream nagyon komoly az Olimpiáról, tényleg bármit tudsz nézni élőben, magyar kommentátorok kb mindig.
Adom.
Adom.
Meghalt Magnus édesanyja kevesebb mint egy hónapja, túlzottan nincs még ott fejben.Sakkot követitek? Rapport úgy megverte Magnust, mint szerintem még soha senki, 23 lépésben
Sakkot követitek? Rapport úgy megverte Magnust, mint szerintem még soha senki, 23 lépésben
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát, nekem úgy tűnik még mindig, hogy Tsegay befutott volna elé, a kenyai meg visszahúzta a bal kezét. Bár kétségtelen, közvetlen nem jutott vele előnyhöz, de ki tudja mi volt a terve az etiópnak ott, épp tempót váltott volna...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csori olasz. Beletorodik, hogy negyedik… majd kap egy ermet, majd ujra elveszik? Jo isten…Santi írta:Kenya fellebbezett és visszakapta az ezüstöt.nmate írta:
Helyes, megérdemelte. Etiópot teljesen kizökkentette.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Kenya fellebbezett és visszakapta az ezüstöt.nmate írta:Helyes, megérdemelte. Etiópot teljesen kizökkentette.Remy írta: Kipyegon-t kizárták. Bukta az ezüstöt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En orulnek, ha nem törne össze, mert ezzel remek peldat mutatna.Anthony írta:Nem hiszem, hogy csalódott lenne, én tegnap talajon láttam, akkor már 2 aranyéremmel a zsebében tök laza volt, elengedte magát. Amúgy a bírók elcsalták a 3-ik helyet a másik amerikai csajnak, Jordannak, mind a két román lány jobb volt nála, egyiknek nagyobb pontszáma is volt, de az amerikai csaj fellebbezett és hirtelen megemelték a pontszámát...mocskosul tolják az amerikaiakat. Biles is hibázott, nem látom miért kapott volna akkora pontszámot, amikor 2-szer is kilépett, stb.Realista24 írta: Erdekes, tegnap Biles ket szamban is nagyot hibazott. Kivancsi vagyok, hogy most is eltunik-e egy idore.
Ket aranyat is bukott, mert amugy brutal teljesitmenyt rakott le.
https://www.nemzetisport.hu/parizs2024/ ... aro-napjan
Itt a fotón eléggé happy.
A birokat, meg a csalast hagyjuk...gusztustalan volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem hiszem, hogy csalódott lenne, én tegnap talajon láttam, akkor már 2 aranyéremmel a zsebében tök laza volt, elengedte magát. Amúgy a bírók elcsalták a 3-ik helyet a másik amerikai csajnak, Jordannak, mind a két román lány jobb volt nála, egyiknek nagyobb pontszáma is volt, de az amerikai csaj fellebbezett és hirtelen megemelték a pontszámát...mocskosul tolják az amerikaiakat. Biles is hibázott, nem látom miért kapott volna akkora pontszámot, amikor 2-szer is kilépett, stb.Realista24 írta: Erdekes, tegnap Biles ket szamban is nagyot hibazott. Kivancsi vagyok, hogy most is eltunik-e egy idore.
https://www.nemzetisport.hu/parizs2024/ ... aro-napjan
Itt a fotón eléggé happy.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erdekes, tegnap Biles ket szamban is nagyot hibazott. Kivancsi vagyok, hogy most is eltunik-e egy idore.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Rengeteget tudnék írni Duplantisról mivel ugye a svéd médiában folyamatosan valahol, valamit írnak róla, de nem akarom itt betölteni a teret vele.
De gondoltam egy kicsit a mentalitását leírva itt hagyok pár gondolatot, ha már megint őrült rekordott ugrott.
Kérdezték tőle egy interjúban korábban, hogy van-e valami amit bán az életben? Mondta, hogy talán az, hogy az amerikai college, amibe járt megtiltotta, hogy több sportot csináljon egszerre pedig ő focizott és basebollozott is a magasugrás mellett és hogy azokban nem lehetett a világ legjobbjai között
Kérdezték, hogy lehetséges az, hogy újabb és újabb rekordokat dönt? Erre azt válaszolta, hogy annyira gyűlöl veszíteni, hogy inkább addig hajtja magát, amíg nyer. Mondta, hogy abszolút nem bír veszíteni, szabályosan rosszul van tőle. Az anyja, amikor gyerek volt nem akarta edzésre vinni mert kibírhatatlan volt, ha nem ő ugrott a legmagasabbra.
Majd utána annyira felbosszantotta magát, hogy legyőzte legközelebb azt, aki jobb volt nála korábban.
De gondoltam egy kicsit a mentalitását leírva itt hagyok pár gondolatot, ha már megint őrült rekordott ugrott.
Kérdezték tőle egy interjúban korábban, hogy van-e valami amit bán az életben? Mondta, hogy talán az, hogy az amerikai college, amibe járt megtiltotta, hogy több sportot csináljon egszerre pedig ő focizott és basebollozott is a magasugrás mellett és hogy azokban nem lehetett a világ legjobbjai között
Kérdezték, hogy lehetséges az, hogy újabb és újabb rekordokat dönt? Erre azt válaszolta, hogy annyira gyűlöl veszíteni, hogy inkább addig hajtja magát, amíg nyer. Mondta, hogy abszolút nem bír veszíteni, szabályosan rosszul van tőle. Az anyja, amikor gyerek volt nem akarta edzésre vinni mert kibírhatatlan volt, ha nem ő ugrott a legmagasabbra.
Majd utána annyira felbosszantotta magát, hogy legyőzte legközelebb azt, aki jobb volt nála korábban.
A nem magyar versenyzőkön kívül simán a legjobb élmény volt ez nekem, egy kicsit még én is felugrottam, amikor meglett neki. A legjobb tényleg az volt, hogy egy kameraállásból látni lehetett, hogy amikor megugrotta, az amerikai meg a görög gyerek ott ugrált a háttérben.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Lyles is hatalmas karakter és meghatározó alakja a mai atlétikának, de hatványozottan szerethetőbb Duplantis
ma reggel 1,05 volt az odds, hogy behúzza az aranyat
ma reggel 1,05 volt az odds, hogy behúzza az aranyat
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egészen elképesztő ugrás. És még lehet benne több is. Hihetetlen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Helyes, megérdemelte. Etiópot teljesen kizökkentette.Remy írta: Kipyegon-t kizárták. Bukta az ezüstöt.
Duplantis meg... 9x vagy mennyiszer döntötte meg az aktuális világcsúcsot.