Nagyon távol áll tőlem a szélsőjobb, én még anno Szirmai Gergő Lopott idő filmkritikájánál hallottam. Hollywood News Agencyzsuninnyo írta:Sok lesz az az 1%, ez egy random faszsag, amit laci dobogat be meg a mihazank. Az 1%-ban olyan emberek is benne vannak, akiket barmikor latsz az utcan, vagy itt a forumon. Ebbol latszik, hogy ezeknek az elmeleteknek olyan emberek adjak az alapjait, akiknek semmirol sincs igazabol fingjuk, csak vagdalkoznak balra-jobbra nekik miert szar, a vilag miert szar, es miert igazsagtalan, hogy nem ok a leggazdagabbak es miert masnak van szerencseje.bluebike írta:
Vagyon alapján. Írtam, hogy a tőke (hatalom) ellen kéne összezárni, és nem egymást ütni, mert azzal csak ők járnak jól. Tudod, a multiknak mindegy, hogy a bal vagy a jobb oldal kezében van a hatalom, ha a választások előtt mindkettőnél lefolytatta lobbi tevékenységét.
Teljesen mindegy mekkora a szám, arra céloztam, és az is teljesen mindegy, hogy milyen rasszú, nemű, vallású, stb emberekből tevődik össze. Az a lényeg, hogy ezzel a sok hergeléssel megosztják a tömegeket, amit ha nem hagynánk lényegesen hatékonyabban tudnánk érvényesíteni az érdekeinket velük szemben.