Tjacks írta:
miro. írta:
Nem lehet,hogy ez az egesz egy vicc volt,ami a masodik internet posztban mar ugy jott le,hogy ez egy komoly dolog,amivel tanitani akar valamit?
De lehetne vicc, azért írtam oda "hogy ha igaz".
Nekem jobban bejön az oldszkúl man management, mint ezek az erőltetett újítások, de hát a spanyol viaszt mindenképp fel kell találni újra és újra + jár hozzá a teátrális viselkedés is a pálya szélén.
szíved joga és megértem, viszont azt nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a mostani játékosok más generáció, mint mi és az fontosabb, hogy nekik mi jön be, az eredményik alapján nem sültek el rosszul Arteta dolgai eddig
ellenvéleménnyel alapból nincs probléma, csak aki idiótázik, hülyézik, bohócozik, azt nem értem, bár valószínű itt mindenkinek több tapasztalata van játékos és edzőként is, mint pölö Artetának
RaúlCF írta:Mondjuk a javuló játékhoz hozzátartozik, hogy 4 és fél év alatt eddig eltapsolt 760 milliót a villanykörtés zsebtolvaj. Ennyiből illik javulni.
kellett is, ha megnézed milyen volt az a keret előtte, meg persze más csapatok nem költenek pénztm a realnak pölö nem második a bérkerete világszinten, mert olyan csórók vagyunk az angolokhoz képest