Grrrr..... Jajj, de nem szeretem ezt. Na akkor lássuk:nuevo_ericco írta:Mert hogy jön az arab tavasz ahhoz, ami a Száheli-övezetben történik jelenleg?kiserik írta: Persze ezek csak az érem egyik oldala, de ha elhallgatjuk őket és csak egy másik oldalt akarunk bemutatni, akkor bizony elferdítjük a dolgokat.
2015 óta tartó folyamatokról írtam, az arab tavasz 2011-ben volt. Ami valóban okozott egy fokozatos migrációs hullámot Európába, de a 2015-ös válság már más dolgok miatt történt meg.
Ezek, meg a kubai rakétaválság, stb. már milliószor hallott szalmabábok.kiserik írta:és Biden alatt vált háborúvá az Ukrán-Orosz konfliktus
Ezek cáfolják azt, amit leírtam? Vagy 100%-ra tudod állítani, hogy ha Trump lenne az elnök, akkor Putyin nem támadta volna meg Ukrajnát? Nem, csak terelnek, ferdítenek.
nuevo_ericco írta:
Szíriában már 4 éve polgárháború dúlt akkor, nem is akármilyenkiserik írta: Ki mondta ezeket a szavakat 2015-ben: „Németország minden szíriai migránst befogad”?
Tehát, ha jól értem, amennyiben 15-re hivatkozom, akkor 11 a kiinduló pont, ha 11-re, akkor meg 15. Végül is fasza így vitázninuevo_ericco írta:Mert hogy jön az arab tavasz ahhoz, ami a Száheli-övezetben történik jelenleg?kiserik írta: Persze ezek csak az érem egyik oldala, de ha elhallgatjuk őket és csak egy másik oldalt akarunk bemutatni, akkor bizony elferdítjük a dolgokat.
2015 óta tartó folyamatokról írtam, az arab tavasz 2011-ben volt.
Imádom ezt a szalmabábozást, ezt mindenre rá lehet fogni Egyébként láttál te tőlem cáfolatot az írásodra? Nem. Nem cáfoltam, csak mellé tettem egy másik oldalát is a történteknek, sőt leírtam azt is, hogy ez egy sok oldalas sztori, úgy mint szinte minden a politikában, legyen az lokális vagy globális. Nem, én nem tudom 100%-ra, hogy mi lenne egy párhuzamos univerzumban, de úgy látszik, hogy te igennuevo_ericco írta:
Ezek, meg a kubai rakétaválság, stb. már milliószor hallott szalmabábok.kiserik írta:és Biden alatt vált háborúvá az Ukrán-Orosz konfliktus
Ezek cáfolják azt, amit leírtam? Vagy 100%-ra tudod állítani, hogy ha Trump lenne az elnök, akkor Putyin nem támadta volna meg Ukrajnát? Nem, csak terelnek, ferdítenek.
A legfőbb probléma, hogy a nyugati világ elment nagyon balra vagy a liberális irányba, nekem mindegy, hogy ki hogy nevezi. A migráció világ szintű. A probléma ott kezdődik, hogy ha valaki legálisan elmegy Amerikába, akkor ott dolgoznia kell. Ha elmegy Ausztráliába, akkor ott dolgoznia kell. Ha elmegy Oroszországba, akkor ott dolgoznia kell. Ha ide jön Európába, akkor szociális alapon eltartjuk. Az illegális migráció kezeléséről meg ne is beszéljünk.
A probléma másik részét viszont a gyarmatok adják, így ez sem fehér vagy fekete. Nagyon sokrétű a dolog, de a legnagyobb felelősek az európai vezetők.