Gondolom valami Puzséros beszólás akart lenni.Steve írta: Ki az a Robi? Ez valami fedőnév?
Politika
Re: Politika
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ki az a Robi? Ez valami fedőnév?
Robi007 az éretlen.
Robi007 az éretlen.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mi van Robi, megtértél?hehetheoriginal írta: nyilvan nem ismerek minden részletet.
viszont a rasszista, woke stb demokrata agymenések ellen bármi, ismétlem BÁRMI jobb választás.
Egyébként teljesen igazad van. De egyre jobban ez a helyzet Európában is. Láthatjuk az olimpián is.
Más: érdekesség, hogy a rendszeresen korrupciós botrányba keveredő von der Leyent simán megszavazták Péterék, akik a korrupció ellen vannak és nem szavazták meg Viktorék, akik meg maguk a korrupció Soha semmi nem fehér vagy fekete.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
nyilvan nem ismerek minden részletet.
viszont a rasszista, woke stb demokrata agymenések ellen bármi, ismétlem BÁRMI jobb választás.
thereisonly1ronaldo
Ez a narratívát viszont nem érzed erősen republikánus propaganda által átmosottnak?hehetheoriginal írta: fail
de ugy is fel lehet fogni, hogy aki nem hallgatja, csak a hírt hallja, hogy az egyik legnagyobb legismertebb social media arc kamala mellett van, akkor bizony az csak jo lehet, mind kamalara szavazunk, mert nő, és mert fekete....
van 2 választási lehetőséged: a teljes aberráció és agyrém woke oldal, meg a trump.oké, én nem mondom, hogy az "okos" amerikai kamalára szavaz, de te ezzel azt akarod mondani, hogy az igazán "okos" amerikai trump-ra szavaz?
akinek az egyetlen bűne, hogy pusztán a személye miatt - amit nyilvan a demokraták gerjesztettek, mert nem tudták feldolgozni és elviselni, hogy elverte őket 2016ban - megosztotta az országot és a társadalmat. az mindegy, hogy külpolitikában, gazdaságban mit csinált, hogy a legsikeresebb 4 éve volt evtizedek óta.
100-ból 100 embernek trumpra kéne szavaznia, akinek nagyob az iq-ja, mint a lábmérete.
nem is kérdés.
baloldal csak woke, ahol az induló egy demens vénember után lévő buta nő aki egyszer indián egyszer fekete, míg trumpnak az egyetlen bűne, hogy egy arrogáns. ami ugyan nem igaz, mert csak a választás vesztett woke demokraták találták ki.
- hehetheoriginal
fail
de ugy is fel lehet fogni, hogy aki nem hallgatja, csak a hírt hallja, hogy az egyik legnagyobb legismertebb social media arc kamala mellett van, akkor bizony az csak jo lehet, mind kamalara szavazunk, mert nő, és mert fekete....
akinek az egyetlen bűne, hogy pusztán a személye miatt - amit nyilvan a demokraták gerjesztettek, mert nem tudták feldolgozni és elviselni, hogy elverte őket 2016ban - megosztotta az országot és a társadalmat. az mindegy, hogy külpolitikában, gazdaságban mit csinált, hogy a legsikeresebb 4 éve volt evtizedek óta.
100-ból 100 embernek trumpra kéne szavaznia, akinek nagyob az iq-ja, mint a lábmérete.
nem is kérdés.
van 2 választási lehetőséged: a teljes aberráció és agyrém woke oldal, meg a trump.oké, én nem mondom, hogy az "okos" amerikai kamalára szavaz, de te ezzel azt akarod mondani, hogy az igazán "okos" amerikai trump-ra szavaz?
nem is kérdés.
thereisonly1ronaldo
- Süti
Na várjál, ha Rogan a legnagyobb legnezettebb podcast akkor úgyis mindenki hallotta az eredeti vágatlant, szóval mit számít, nem?hehetheoriginal írta: https://www.youtube.com/watch?v=3EfccLcjshs
kis amerika.
joe rogan röpke 30 millió dodira perli az msnbc-t, amiért szétvagdosták az egyik podcastját és ugy tuntettek fel, hogy kamala harrist tamogatja a valasztason, ervekkel alatamasztva, hogy eros szinesboru nő (aki hol indian, hol mikor epp jonnek a valasztasok, akkor fekete, de ez most mindegy ), aki szolgalt a hadseregben, volt kongresszus tag, blabla bla.
okosan csinálják a gecik amúgy, mert rogan a legnagyobb, legnézettebb podcast, rengeteg emberhez eljut. még ha elvesztik a pert is lesz hatása.
de a nő hilary clinton második eljövetele, egy tragédia.
az a baj, hogy a legostobabb emberek abban az orszagban elnek, és a teljes vilagot befolyasolni fogja ez az egesz...
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
oké, én nem mondom, hogy az "okos" amerikai kamalára szavaz, de te ezzel azt akarod mondani, hogy az igazán "okos" amerikai trump-ra szavaz?hehetheoriginal írta: https://www.youtube.com/watch?v=3EfccLcjshs
kis amerika.
joe rogan röpke 30 millió dodira perli az msnbc-t, amiért szétvagdosták az egyik podcastját és ugy tuntettek fel, hogy kamala harrist tamogatja a valasztason, ervekkel alatamasztva, hogy eros szinesboru nő (aki hol indian, hol mikor epp jonnek a valasztasok, akkor fekete, de ez most mindegy ), aki szolgalt a hadseregben, volt kongresszus tag, blabla bla.
okosan csinálják a gecik amúgy, mert rogan a legnagyobb, legnézettebb podcast, rengeteg emberhez eljut. még ha elvesztik a pert is lesz hatása.
az a baj, hogy a legostobabb emberek abban az orszagban elnek, és a teljes vilagot befolyasolni fogja ez az egesz...
- hehetheoriginal
https://www.youtube.com/watch?v=3EfccLcjshs
kis amerika.
kis amerika.
thereisonly1ronaldo
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Maga a problémára gondoltam, csak ez a cikk jött most szembe velem, nyilván nem radikálisak ennyire a helyiek.tcskhun írta:angol hülye gyerekek voltak akik egy falra rá fújták ezt a szöveget, ez a probléma már régóta fent áll és idén érte el a csúcs pontját,rengetegen abból keresik pénzt, hogy még egy szobát is kiadnak ilyen csóró turistáknak 40-5ö euroért egy éjszakára, plussz még a rengeteg bér auto ami megbénítja a közlekedést,azokat a hivatalnokokat kellene elővenni akik a szállodák túlzott bővítését is engedélyezték anno némi csúszo pénzért, elvileg jövőre már már lesznek korlátozások, kevesebb tengerjáró köthet ki naponta, limitálják a bérautokat stb....BLevi96 írta: https://roadster.hu/tultirzmus-spanyolorszag
Spanyolországba forrnak az indulatok, már nyár elején is írtak erről.
Amiket felsoroltál azokat pedig korlátozásokkal könnyen meglehetne oldani, csak eddig mégse tették. Megértem a helyieket, aki nem tud pénzt csinálni a turistákból, azoknak napról-napra nehezebbek a mindennapok.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
angol hülye gyerekek voltak akik egy falra rá fújták ezt a szöveget, ez a probléma már régóta fent áll és idén érte el a csúcs pontját,rengetegen abból keresik pénzt, hogy még egy szobát is kiadnak ilyen csóró turistáknak 40-5ö euroért egy éjszakára, plussz még a rengeteg bér auto ami megbénítja a közlekedést,azokat a hivatalnokokat kellene elővenni akik a szállodák túlzott bővítését is engedélyezték anno némi csúszo pénzért, elvileg jövőre már már lesznek korlátozások, kevesebb tengerjáró köthet ki naponta, limitálják a bérautokat stb....BLevi96 írta: https://roadster.hu/tultirzmus-spanyolorszag
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
https://roadster.hu/tultirzmus-spanyolorszag
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igazabol leszarom az okot, hogy hogyan sikerult elejet venni a dolognak.hehetheoriginal írta:úgy érted a gonosz amerikaiak csak azért adták le az infot, mert pont a honfitársuk koncijához és nevéhez fűződött volna minden idők egyik legnagyobb vérengzéseRealista24 írta:
Összessegeben jol latni, ahogy a szervek dolgoztak a hatterben es megeloztek a tragediat.
Egyreszt altalanossagban is jo, hogy nem tortent meg, masreszt, itt vannak a szomszedban, hazank szamos nagy fesztival helyszine...aggaszto.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
úgy érted a gonosz amerikaiak csak azért adták le az infot, mert pont a honfitársuk koncijához és nevéhez fűződött volna minden idők egyik legnagyobb vérengzéseRealista24 írta:Összessegeben jol latni, ahogy a szervek dolgoztak a hatterben es megeloztek a tragediat.besteve7 írta: Mégsem Jürgen volt a háttérben
de amugy azt hittem, mert azt mondtátok, hogy jürgen és hans itt a gonoszak és nem ahmed és hamit
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Összessegeben jol latni, ahogy a szervek dolgoztak a hatterben es megeloztek a tragediat.besteve7 írta: Mégsem Jürgen volt a háttérben
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ezzel nincs is baj, sőt. Csak akor most én is írhatom, hogy tudatosan elferdíted a dolgokat?kiserik írta: Nem cáfoltam, csak mellé tettem egy másik oldalát is a történteknek
Mert én sem írtam egy szóval sem, hogy itt nincsenek felelősek.
Megoldandó probléma van bőven, abban talán meg tudunk egyezni. Ezért jó lenne nem liberálisozni, egymásra mutogatni, legnagyobb problémákat emlegetni, mert akkor elég nehéz lesz valahol középen találkozni.
Ennél a témánál a kubai rakétaválságot és az orosz-ukrán háborút akkor minek nevezzem?kiserik írta: Imádom ezt a szalmabábozást, ezt mindenre rá lehet fogni
Grrrr..... Jajj, de nem szeretem ezt. Na akkor lássuk:nuevo_ericco írta:Mert hogy jön az arab tavasz ahhoz, ami a Száheli-övezetben történik jelenleg?kiserik írta: Persze ezek csak az érem egyik oldala, de ha elhallgatjuk őket és csak egy másik oldalt akarunk bemutatni, akkor bizony elferdítjük a dolgokat.
2015 óta tartó folyamatokról írtam, az arab tavasz 2011-ben volt. Ami valóban okozott egy fokozatos migrációs hullámot Európába, de a 2015-ös válság már más dolgok miatt történt meg.
Ezek, meg a kubai rakétaválság, stb. már milliószor hallott szalmabábok.kiserik írta:és Biden alatt vált háborúvá az Ukrán-Orosz konfliktus
Ezek cáfolják azt, amit leírtam? Vagy 100%-ra tudod állítani, hogy ha Trump lenne az elnök, akkor Putyin nem támadta volna meg Ukrajnát? Nem, csak terelnek, ferdítenek.
nuevo_ericco írta:
Szíriában már 4 éve polgárháború dúlt akkor, nem is akármilyenkiserik írta: Ki mondta ezeket a szavakat 2015-ben: „Németország minden szíriai migránst befogad”?
Tehát, ha jól értem, amennyiben 15-re hivatkozom, akkor 11 a kiinduló pont, ha 11-re, akkor meg 15. Végül is fasza így vitázninuevo_ericco írta:Mert hogy jön az arab tavasz ahhoz, ami a Száheli-övezetben történik jelenleg?kiserik írta: Persze ezek csak az érem egyik oldala, de ha elhallgatjuk őket és csak egy másik oldalt akarunk bemutatni, akkor bizony elferdítjük a dolgokat.
2015 óta tartó folyamatokról írtam, az arab tavasz 2011-ben volt.
Imádom ezt a szalmabábozást, ezt mindenre rá lehet fogni Egyébként láttál te tőlem cáfolatot az írásodra? Nem. Nem cáfoltam, csak mellé tettem egy másik oldalát is a történteknek, sőt leírtam azt is, hogy ez egy sok oldalas sztori, úgy mint szinte minden a politikában, legyen az lokális vagy globális. Nem, én nem tudom 100%-ra, hogy mi lenne egy párhuzamos univerzumban, de úgy látszik, hogy te igennuevo_ericco írta:
Ezek, meg a kubai rakétaválság, stb. már milliószor hallott szalmabábok.kiserik írta:és Biden alatt vált háborúvá az Ukrán-Orosz konfliktus
Ezek cáfolják azt, amit leírtam? Vagy 100%-ra tudod állítani, hogy ha Trump lenne az elnök, akkor Putyin nem támadta volna meg Ukrajnát? Nem, csak terelnek, ferdítenek.
A legfőbb probléma, hogy a nyugati világ elment nagyon balra vagy a liberális irányba, nekem mindegy, hogy ki hogy nevezi. A migráció világ szintű. A probléma ott kezdődik, hogy ha valaki legálisan elmegy Amerikába, akkor ott dolgoznia kell. Ha elmegy Ausztráliába, akkor ott dolgoznia kell. Ha elmegy Oroszországba, akkor ott dolgoznia kell. Ha ide jön Európába, akkor szociális alapon eltartjuk. Az illegális migráció kezeléséről meg ne is beszéljünk.
A probléma másik részét viszont a gyarmatok adják, így ez sem fehér vagy fekete. Nagyon sokrétű a dolog, de a legnagyobb felelősek az európai vezetők.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Segelycsomagok, lakhatas? valamit nagyon elcseszhettem, ha nem jartak nekem ilyenek a vizumom lejarta es a hazassagom kozott:)dzsi91 írta: USA-ba ahol már kész segélycsomagok meg lakhatás várja őket az adófizetők kárára