halamadrid írta: Sziasztok!
Fülest vennék 20-40 között (csóró egyetemista vagyok), hol érdemes szétnézni, milyen márkákat érdemes megnézni? Vagy inkább várjam ki a Fekete pénteket?
Itt nézz szét.
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. szeptember 8., vasárnap 9:51
halamadrid írta: Sziasztok!
Fülest vennék 20-40 között (csóró egyetemista vagyok), hol érdemes szétnézni, milyen márkákat érdemes megnézni? Vagy inkább várjam ki a Fekete pénteket?
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 8., vasárnap 9:40
Tehát akkor True Wireless fülhallgatót keresel?halamadrid írta: Sziasztok!
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. szeptember 8., vasárnap 9:01
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. augusztus 28., szerda 14:16
Ugyanez, több, mint 5 éve nyúzom, igaz csak beltéren, így a fizikai igénybevételt nem nagyon kapott. Kényelem szerintem egy erős közepes, a párnák már nem az igaziak, de egyébként semmi baj vele.babaking írta: Sony WH-1000X M3 et nyúzok régebb óta, nagyon meg vagyok elégedve. Bass forwardabb mint a Boseok (legalábbis pár éve mikor vettem akkor igaz volt) mint ahogy az is, hogy a Boseok egy fokkal állítólag kényelmesebben voltak de mivel nem teszteltem nem tudom, de a Sonyval semmi probléma nincs ilyen téren.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2024. augusztus 28., szerda 8:10
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 14., szerda 22:02
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2024. augusztus 14., szerda 20:25
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. augusztus 14., szerda 11:07
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. augusztus 14., szerda 11:05
+1 Nekem is Sennheiser van és imádom.Brutális.hehetheoriginal írta: sony, sennheiser és bose noise cancelling over-ear fejhallgatoi jók, mind wireless is (de mukodik zsinorral is, ha kell).
ha agybadugós kell, (true wireless earbuds), akkor is sony, sennheiser, ezek aránylag normál áron vannak (100k kb) nem kacat szarok.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. augusztus 14., szerda 10:29
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. augusztus 14., szerda 9:44
Ar-ertkeben a Sony wh-k (xm-3, xm-4, xm5) mind jo valasztas es jobb mint a Bose. A bose sem rossz egyebkent. Ha van ra nagyobb budget, akkor Sonos vagy Apple. Ezeknek a legjobb a noice-cancelling egy nagyon jo hangminoseggel vegyitve.chosenone46 írta: vezeték nélküli fejhallgató témában van valakinek valami ajánlása? elsődleges szempont a noise-cancelling lenne, hogy amikor az irodában vagyok, akkor is el tudjak merülni a melóban, anélkül, hogy élvezném az open-office hátrányait. további vágyak a normális hangzás és a beépített mikrofon lennének. több helyen a bose quietcomfort ultra jött szembe, de ez megérheti az árát? valamiért a fejemben a sennheiser felsőbb polcon szerepel, érdemes inkább azt választani?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 14., szerda 9:42
HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2024. augusztus 14., szerda 9:39
amikor tobbet jarkaltam irodaba sony wh-1000xm4-et hasznaltam. jol szuri a zajokat es a mikrofonokra se panaszkodtak akikkel beszeltem. azert hangzas szinten nem erdemes ezeket komolyan venni ldac-cal se, kabelen van hangzas. ath m50x kenterbe veri, pedig az is eleg korlatolt.chosenone46 írta: vezeték nélküli fejhallgató témában van valakinek valami ajánlása? elsődleges szempont a noise-cancelling lenne, hogy amikor az irodában vagyok, akkor is el tudjak merülni a melóban, anélkül, hogy élvezném az open-office hátrányait. további vágyak a normális hangzás és a beépített mikrofon lennének. több helyen a bose quietcomfort ultra jött szembe, de ez megérheti az árát? valamiért a fejemben a sennheiser felsőbb polcon szerepel, érdemes inkább azt választani?
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2024. augusztus 13., kedd 23:20
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 11., vasárnap 19:34
Köszi!kiserik írta:Nekünk S5 max van. Ez jó kütyü, szempont volt a magas küszöbön való átugratás is Az újabbakról nem tudok nyilatkozni, de a prohardver témábavágó topikja egy jó kiindulópont. https://logout.hu/tema/robotporszivok/hsz_1-100.htmlNika91127 írta:
Esetleg kiserik?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 11., vasárnap 16:31
Nekünk S5 max van. Ez jó kütyü, szempont volt a magas küszöbön való átugratás is Az újabbakról nem tudok nyilatkozni, de a prohardver témábavágó topikja egy jó kiindulópont. https://logout.hu/tema/robotporszivok/hsz_1-100.htmlNika91127 írta:Esetleg kiserik?Nika91127 írta: Szevasztok faszikáim!
Apacsoportos (feleségem szavai) kérdés.
Robortporszívó.
Mindig szemezek vele. Most a Roborock Q5 Pro és Q8 Max amiket nézek.
https://www.hoc.hu/ar-ertek-arany-bajno ... szervizbe/
Van valakinek tapasztalata ezekkel?
Tudom, hogy az S7/8 a teteje, de nem tudom, hogy meg akarok-e venni még plusz 100k-ért egy olyat, ami túlteljesíti az igényeket
Ez a kettő a viszonylag jó szívóerő meg a dokkoló miatt tetszik. YT teszteket nézegettem, de nem tudok okosat mondani.
(Igények: kb. 60 nm parketta, ajtoknál szintkiegyenlítő, főleg por, kevés haj, nincs szőnyeg/állatszőr).
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 11., vasárnap 16:26
Esetleg kiserik?Nika91127 írta: Szevasztok faszikáim!
Apacsoportos (feleségem szavai) kérdés.
Robortporszívó.
Mindig szemezek vele. Most a Roborock Q5 Pro és Q8 Max amiket nézek.
https://www.hoc.hu/ar-ertek-arany-bajno ... szervizbe/
Van valakinek tapasztalata ezekkel?
Tudom, hogy az S7/8 a teteje, de nem tudom, hogy meg akarok-e venni még plusz 100k-ért egy olyat, ami túlteljesíti az igényeket
Ez a kettő a viszonylag jó szívóerő meg a dokkoló miatt tetszik. YT teszteket nézegettem, de nem tudok okosat mondani.
(Igények: kb. 60 nm parketta, ajtoknál szintkiegyenlítő, főleg por, kevés haj, nincs szőnyeg/állatszőr).
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 11., vasárnap 16:09
Eufy csengőm van a kapun. Én nagyon szeretem.Bencze írta: Bejarati ajtora szerelheto vezeteknelkuli biztonsagi kamerat hasznal valaki?
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. augusztus 11., vasárnap 14:18
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 11., vasárnap 10:05
Sajnos ez már nem forgalmazottHalfkey írta: Nekünk ez van, nagyon szépen dolgozik és én kisgyerekekkel szeretem hogy UV sterilizál, még ha ez gondolom messze nem is 100%-os fertőtlenítés.
https://rendeljkinait.hu/tesztek/otthon ... ivo-teszt/
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem