ezt a reszt mentse le mindenki, gyakran fogjuk meg olvasniHandballs that are voluntary, in an unnatural position, and immediate even if it is accidental, will be a penalty. Those that are stuck or close to the body, supported or towards the support, after the ball played by the player himself, coming from a clearance of a teammate and goal with an accidental hand, both immediate and not immediate, will not be a penalty.
Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Örülök a fél automata lesrendszernek, meg a csak a kapitány pofázik a bírónak bevezetesenek. Aztán majd kiderul, hogy a gyakorlatban hogy lesz, de mind a kettő fasza dolog.
Legalább nálunk is lesz jatekideje sokaknak, ha már Vini el lesz tiltva folyamatosan.
Legalább nálunk is lesz jatekideje sokaknak, ha már Vini el lesz tiltva folyamatosan.
De gólvonal technológia nem kell ám!Pad'em írta: Official: New changes to La Liga rules ahead of the new season.
- Additonal change added in case of concussion.
- Only captains will be allowed to protest to the referees.
- Up to 5 players can warm up on the touchline per club + physical trainer (previously it was 3).
- VAR use maintained, but would intervene less. To whistle for a penalty, the action must be blatant and more than clear.
- Semi-automated offside use.
- Handballs that are voluntary, in an unnatural position, and immediate even if it is accidental, will be a penalty. Those that are stuck or close to the body, supported or towards the support, after the ball played by the player himself, coming from a clearance of a teammate and goal with an accidental hand, both immediate and not immediate, will not be a penalty.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Official: New changes to La Liga rules ahead of the new season.
- Up to 5 players can warm up on the touchline per club + physical trainer (previously it was 3).
- VAR use maintained, but would intervene less. To whistle for a penalty, the action must be blatant and more than clear.
- Handballs that are voluntary, in an unnatural position, and immediate even if it is accidental, will be a penalty. Those that are stuck or close to the body, supported or towards the support, after the ball played by the player himself, coming from a clearance of a teammate and goal with an accidental hand, both immediate and not immediate, will not be a penalty.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
hátha végre Simeone is nyer egy meccset a Barca ellen.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Zubimendi, Williams maradása, Alvarez, Mbappé érkezése nagyon kell a ligának. Jó lenne végre, ha megállna ez a gyengülő liga tendencia. Kellenek erős középcsapatok, amik nemzetközi porondon is tudnak teljesíteni. Valenciát kéne valakinek megmentenie Liméktől.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez a hajo eluszott elmeletileg teljesen erre az evre.Buitre írta:Ehhez képest a katalán Sport ma is őt lebegtette be, hogy már idén a Barcaba akar menni, meg hogy azon dolgoznak Laportaék, hogy legyen rá keretRealista24 írta: Nico Williams lett a Bilbao 10-es mezenek örököse.
Most inkabb az a kerdes, hogy ir-e ala uj szerzodest es abban mi lesz a kivasarlasi ar. Korabban 100 milliorol irtak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Ehhez képest a katalán Sport ma is őt lebegtette be, hogy már idén a Barcaba akar menni, meg hogy azon dolgoznak Laportaék, hogy legyen rá keretRealista24 írta: Nico Williams lett a Bilbao 10-es mezenek örököse.
és még Le Normand is oda ment, ő se az a tipikus favágó alkat. Lehet idén megpróbálnak majd focizni is?reeed_ati írta: Nem szeretem matracékat, de most szerintem elég jól igazoltak.. és valahol örülök, hogy ők is erősödnek, legyen csak több csapatos a laliga is..
Alvarez simán top szint, kíváncsian várom Simeone mennyire öli majd meg a kreativitását?
Vagy jó lesz oda?, ki mit vár?
Sorloth lehet a tökéletes beugró, mint nálunk volt Józsi, vagy anno Morata..
Gallaghert meg nem csípem, de neki szerimtem feküdni fog simeone focija.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nem szeretem matracékat, de most szerintem elég jól igazoltak.. és valahol örülök, hogy ők is erősödnek, legyen csak több csapatos a laliga is..
Alvarez simán top szint, kíváncsian várom Simeone mennyire öli majd meg a kreativitását?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nico Williams lett a Bilbao 10-es mezenek örököse.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha lenne Rodrigo, kellene Tschouameni mert fiatalabb és fizikálisabbRealista24 írta:Van Valverde, van Bellingham, van Camavinga, van Tchouameni, van Güler.KAG írta:
Fájna hogy valamelyik kps nem csak fut, hanem szervez is?
Kroos nincs, Modric húsz percekre lesz jó.
De nyilvan az kell, aki nincs.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van Valverde, van Bellingham, van Camavinga, van Tchouameni, van Güler.KAG írta:Fájna hogy valamelyik kps nem csak fut, hanem szervez is?hehetheoriginal írta: pfejj le is adom a mezt kockafejű puhos rodrigo megjelenne madridmezben.
atletico után pláne
De nyilvan az kell, aki nincs.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem. olyan ez, hogy ezeket az ellenfeleket legyőzni akarnám, nem megvenni kilóra, ha nem sikerül lefocizni őket.
de tudom ma már más szelek fújnak, ez ma már nem divat a sportban.
de tudom ma már más szelek fújnak, ez ma már nem divat a sportban.
thereisonly1ronaldo
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Fájna hogy valamelyik kps nem csak fut, hanem szervez is?hehetheoriginal írta: pfejj le is adom a mezt kockafejű puhos rodrigo megjelenne madridmezben.
atletico után pláne
ZIDANE
- hehetheoriginal
pfejj le is adom a mezt kockafejű puhos rodrigo megjelenne madridmezben.
atletico után pláne
atletico után pláne
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
nekem is rodrigo a dream signing, na már a cicibe vagy akárhova, ha eladnánk a gecibe
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Szerintem is mindenki jól járna vele. De a játékos nem hiszem, hogy le akarna lépni, így hogy összeáll itt a világválogatott.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
A mondatban nincs ellenmondás, miért "but"-tal van összekötve a két része? Amúgy el tudom képzelni, hogy vinnék Alvarez helyére. Meg akár azt is, hogy a brazil is menne. Nekem teljesen 50-50-50-nek tűnik, hogy ki hogyan járna ezzel az üzlettel.Realista24 írta:Rodrygo is a dream signing for Pep Guardiola but Manchester City know that everything depends on the player’s wish.Realista24 írta:
Megveszik Rodrygot
@marca