kiserik írta:
Előbb utóbb csak rájönnek, hogy ez az irány (woke, nők erőltetése mindenhová, olyan írók, akik nem is ismerik az alapokat, stb) járhatatlan, csak addig tönkre tesznek nagyon sok mindent.
Ebből szerintem csak az írókkal kapcsolatos dolog az, ami valid. Kapitalizmusban szélesebb közönség felé nyitni mindig kockázat, amihez minden piaci szereplőnek joga van. Néha bejön, gyakrabban nem. Pl. az Obi-Wan és ez sem a woke miatt lett szar. Hanem azért, mert az írók képtelenek voltak egy rendes történetet, hiteles karaktereket, stb. írni.
Ellenpéldának ott a Netflixen az Arcane, szeritnem a te mércéd szerint az is woke (női főszereplők, az egyik meleg, stb.), mégis minden díjat megnyert, millók várják a második évadot, többek között azért, mert a forgatókönyvírók értették a dolgukat.
Jó lenne megtanulni nem mindenhova politikát látni, ahol egyértelműen a vak profithajhászás volt a cél és gond. Az Acolyte hibája nem az volt, hogy nők szerepeltek benne, hanem olyanok írták, akik szerintem Danielle Steel regényeken nőttek fel.
Remy írta:
Akkor akár be is jelenthetné a Disney, hogy készül Cameron Monaghannel egy Cal Kestis sorozat.
Lassan már ott tartunk, hogy a 66-os parancs meg sem történt, Darth Vader nem vadászta le az összes Jedit, mert mindig előbújik valahonnan egy új. Az eredeti trilógia lényege, hogy maradt két és fél Jedi az egész galaxisban.
nzooli93 írta:
Nekem is rögtön ez jutott eszembe ,hogy a saját balfaszságukat úgy fogják felfogni,hogy az amúgy rengeteg potenciállal rendelkező , remek korszakra nem kíváncsi senki, szóval inkább csinálnak majd valami Skywalker korszakban lévő sztorit
így elbaszni komolyan...erre a korszakra volt kíváncsi minden rajongó régóta, de szépen bele állították a földbe (ezt is)
Ez pedig sajnos esélyes. A fejesek ritkán szokták elismerni, hogy ők tévedtek (a mai gazdasági és politikai kultúra hozadéka ez), ezért pont azokat a lépéseket fogják megtenni, amelyeket nem kéne.
ferni írta:
Vicces, hogy egy videójáték az egyik legjobb SW sztori az újak közül...
Andor