Egyéb sportok

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
ferni

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 14., szerda 22:34

RealMadridFanatic írta:
Amennyire tudom a Williams-testvereknel nem volt bukas ilyen jellegu teszteken, annak idejen meg mindennel is telepumpaltak a noi atletakat, mas helyzet.
Kétszer, háromszor annyit tesztelték pl Serenát, mint a többieket...
Meg Serena azért nőies volt a maga módján.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. augusztus 14., szerda 22:23

Anthony írta:
RealMadridFanatic írta: Nem olvastam teljesen vissza, de Koko annyit mondott el, hogy szemelyisegi jogok miatt nem lehet nyilvanossagra hozni a tesztet. Azt sok helyen irtak, hogy XY kromoszomai vannak es magas tesztoszteron szintje. Koko szerint szakmai szemmel nezve is latszik, hogy ferfias a box, amit bemutat, illetve volt olyan hir is, hogy a spanyolokkal edzotaborozott, de nem lehetett nokkel osszerakni, mert serulesveszelyes volt.

Nem hibaztatom azert, mert igy szuletett, nem egy Lea Thomas, de felmenteni sem lehet teljesen, mert pontosan tisztaban van vele, hogy mekkora forral indul. Tudom, hogy kapott ki noktol, ez nem valtoztat azon, hogy jelentos elonye van. Innentol kezdve meg barmennyire nehez helyzet, barmennyire atom nagyon rohadtul elfogadonak kell lenni, egyeni felelossege is van abban, hogy indul. Persze neki is benne van egy elet munkaja, es valamilyen szinten igazsagtalan ez, de igaz az osszes tobbi versenyzore is, aki oriasi hatrannyal indult.
Nem ez az első eset a világon, lásd az NDK -s, vagy a szovjet sportoló nőket, de akár Serena és Venus Williamst is ide lehet venni, és gondolom ha utána nézel még lehet találni egy csomó példát.
Igen, kicsit utana mentem ennek, de ez nem valtoztat azon, hogy teljesen felmenteni sem lehet Khelifet.

Amennyire tudom a Williams-testvereknel nem volt bukas ilyen jellegu teszteken, annak idejen meg mindennel is telepumpaltak a noi atletakat, mas helyzet.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. augusztus 14., szerda 22:20

RealMadridFanatic írta: Nem olvastam teljesen vissza, de Koko annyit mondott el, hogy szemelyisegi jogok miatt nem lehet nyilvanossagra hozni a tesztet. Azt sok helyen irtak, hogy XY kromoszomai vannak es magas tesztoszteron szintje. Koko szerint szakmai szemmel nezve is latszik, hogy ferfias a box, amit bemutat, illetve volt olyan hir is, hogy a spanyolokkal edzotaborozott, de nem lehetett nokkel osszerakni, mert serulesveszelyes volt.

Nem hibaztatom azert, mert igy szuletett, nem egy Lea Thomas, de felmenteni sem lehet teljesen, mert pontosan tisztaban van vele, hogy mekkora forral indul. Tudom, hogy kapott ki noktol, ez nem valtoztat azon, hogy jelentos elonye van. Innentol kezdve meg barmennyire nehez helyzet, barmennyire atom nagyon rohadtul elfogadonak kell lenni, egyeni felelossege is van abban, hogy indul. Persze neki is benne van egy elet munkaja, es valamilyen szinten igazsagtalan ez, de igaz az osszes tobbi versenyzore is, aki oriasi hatrannyal indult.
Nem ez az első eset a világon, lásd az NDK -s, vagy a szovjet sportoló nőket, de akár Serena és Venus Williamst is ide lehet venni, és gondolom ha utána nézel még lehet találni egy csomó példát.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. augusztus 14., szerda 21:21

Nem olvastam teljesen vissza, de Koko annyit mondott el, hogy szemelyisegi jogok miatt nem lehet nyilvanossagra hozni a tesztet. Azt sok helyen irtak, hogy XY kromoszomai vannak es magas tesztoszteron szintje. Koko szerint szakmai szemmel nezve is latszik, hogy ferfias a box, amit bemutat, illetve volt olyan hir is, hogy a spanyolokkal edzotaborozott, de nem lehetett nokkel osszerakni, mert serulesveszelyes volt.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 14., szerda 21:11

Halfkey írta:
filatáska írta: Ez a mi a nő fogalma, hogyhogy nem olyan egyszerűen eldönthető, mint a mi a férfi? Ja, hogy ott nincs is kérdés.
Nekem eddig egyértelmű volt: van-e pöcse. Pont most derült ki hogy nincs így, ez mégse egyértelmű :)

Realista ebben a cikkben pont az van amit írtam korábban, ez volt az akkori nyilatkozat: végeztünk tesztet de nem mondjuk el mi. A Kokós hír ha jól láttam két napos, elnézést is kérek hogy így lemaradtam!
https://nepszava.hu/3245396_kovacs-istv ... impia-2024 2024.08.02-es cikk így elsőre :D
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 14., szerda 21:07

Halfkey írta:
filatáska írta: Ez a mi a nő fogalma, hogyhogy nem olyan egyszerűen eldönthető, mint a mi a férfi? Ja, hogy ott nincs is kérdés.
Nekem eddig egyértelmű volt: van-e pöcse. Pont most derült ki hogy nincs így, ez mégse egyértelmű :)

Realista ebben a cikkben pont az van amit írtam korábban, ez volt az akkori nyilatkozat: végeztünk tesztet de nem mondjuk el mi. A Kokós hír ha jól láttam két napos, elnézést is kérek hogy így lemaradtam!
Koko kar az Olimpia alatt is legalább kétszer elmondta ugyanezt. De igazából tényleg mindegy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. augusztus 14., szerda 21:02

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 14., szerda 21:01

https://fb.watch/tYK3TUczN3/

A Heti Naplóban Koko elég jól elmagyarázzta, hogy mi a baj ezzel a szituációval (a riport végén van).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 14., szerda 20:58

Halfkey írta: Na azt nem láttam hogy Kokó nyilatkozott - mindenesetre ez akkor visszakanyarít oda amiről veled beszéltünk pár hete - mi a nő? Melyik másik genetikai rendellenességek eredményezhetnek kizárást?

Ezekre szerintem nemigazán van jó válasz, én tudok együtt élni a kizárással meg a nem kizárással is.

Ha ez nem született dolog hanem valami kapott cucc lenne, az teljesen más persze.
Nem láttad…Gondolom ez is kimaradt:
https://index.hu/sport/2024/parizs/2024 ... n-ju-ting/

Legyél felkészültebb. :)

A lényege az egésznek hogy ha meg mindig a Szövetség szabályai szerint lenne a szabályzat, akkor nem lehettek volna ott, de mivel nem így volt, így mehettek. Mondjuk már a megnyitó egyertelmusitette hogy nem lesz semmi ebből.

Hogy férfi vagy no vagy egyik sem, lényegtelen, nyert, örüljön, aztán menjen pereskedni.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. augusztus 14., szerda 20:53

Ez a mi a nő fogalma, hogyhogy nem olyan egyszerűen eldönthető, mint a mi a férfi? Ja, hogy ott nincs is kérdés.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. augusztus 14., szerda 20:50

Na azt nem láttam hogy Kokó nyilatkozott - mindenesetre ez akkor visszakanyarít oda amiről veled beszéltünk pár hete - mi a nő? Melyik másik genetikai rendellenességek eredményezhetnek kizárást?

Ezekre szerintem nemigazán van jó válasz, én tudok együtt élni a kizárással meg a nem kizárással is.

Ha ez nem született dolog hanem valami kapott cucc lenne, az teljesen más persze.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 14., szerda 20:40

Halfkey írta: Kerlon nem elég hogy zabálod a fake newst de még terjeszted is?

A szövetség akire hivatkozol nem mondott semmit a kromoszómákról, csak eltiltották "tesztek alapján" amiket nemhogy nem osztanak meg, de nem is mondanak meg hogy milyen tesztek voltak. Lehet felőlem igaz is amit itt tippelget a sajtó a kromoszómákról, de ne tálald már úgy mintha ez egy fekete-fehér, kijelentett eredmény lenne a szövetségtől ami egyértelmű eltiltást érdemel.

A legabszurdabb számomra az, hogy abban egyetértés van hogy ez nem valami műtét/kezelés, hanem születésbeli ok. Tokyoban 3 éve akkor még biztos nem volt elég született férfi, hogy érmet se tudott szerezni.
Khelifnek 2022-ben és 2023-ban is elkészült a teszteredménye, DNS tesztet végeztettünk 2022-ben, aztán 2023-ban az IB már nélkülem megismételte ezt a tesztet. Mind a két teszt azt mutatta, hogy XY kromoszómával rendelkezik
- magyarázta Kokó, aki arra is kitért, hogy a Khelif esetében végzett tesztek nem orosz befolyás alatt álltak, hanem független vizsgálatok eredményei voltak, amelyeket Isztambulban és Újdelhiben végeztek
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. augusztus 14., szerda 20:30

untouchable írta:
Kerlon írta:

XY kromoszomara hivatkozva tiltottak el, meglepne, ha nem pereltek volna oket, ha tudjak az ellenkezojet bizonyitani, teged nem?
A bizonyítás terhe a vádlón.
ha bármilyen teszt valóban ezt mutatta ki, a szövetség személyes adat révén nem igazán hozhatja nyilvánosságra, tehát marad a sötétben tapogatózás
ezt csak halif tehetné közzé, neki viszont - ha igaz a teszt eredménye - nem áll érdekében
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. augusztus 14., szerda 20:24

Kerlon írta:
untouchable írta:

Az a nemzetközi box szövetség, amelyik gyakorlatilag a legkorruptabb (igen, nagy a verseny…) szervezet az egész sportvilágban és már senki sem veszi komolyan?! Egyébként ettől az esettől teljesen függetlenül…
Az a nemzetközi box szövetség, amelynek az elnöke egy gazember, aki az egész szervezetét az orosz állami propagandának rendeli alá?!

Mivel nekem ez az algír se kutyám-se macskám, így abban a pillanatban, hogy hiteles vizsgálati eredményeket mutatnak be arról, hogy ő egy férfi, a megengedettnél magasabb tesztoszteron szinttel, el fogom hinni, hogy ő egy férfi, aki nem indulhat a nők között.

Ne teremtsünk már precedenst arra, hogy bárkire, aki egy kicsit is az ellenkező nemre emlékeztet, rámondjuk, hogy te férfi vagy, mert ha így teszünk, akkor lassan bárkit megalázó nemi vizsgálatokra kötelezhetünk.

Ha nőként született, láthatóan női nemi szervekkel, akkor alapvetően ő valószínűleg egy nő, egyelőre ennyit tudunk biztosan, eddig az egész ügy semmi más, mint egy pletyka.
XY kromoszomara hivatkozva tiltottak el, meglepne, ha nem pereltek volna oket, ha tudjak az ellenkezojet bizonyitani, teged nem?
A bizonyítás terhe a vádlón.
Hala Madrid y nada más 🤍

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. augusztus 14., szerda 20:21

Kerlon nem elég hogy zabálod a fake newst de még terjeszted is?

A szövetség akire hivatkozol nem mondott semmit a kromoszómákról, csak eltiltották "tesztek alapján" amiket nemhogy nem osztanak meg, de nem is mondanak meg hogy milyen tesztek voltak. Lehet felőlem igaz is amit itt tippelget a sajtó a kromoszómákról, de ne tálald már úgy mintha ez egy fekete-fehér, kijelentett eredmény lenne a szövetségtől ami egyértelmű eltiltást érdemel.

A legabszurdabb számomra az, hogy abban egyetértés van hogy ez nem valami műtét/kezelés, hanem születésbeli ok. Tokyoban 3 éve akkor még biztos nem volt elég született férfi, hogy érmet se tudott szerezni.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. augusztus 14., szerda 19:58

untouchable írta:
Kerlon írta:

nem elég, hogy a nemzetközi box szövetség az eredményekre hivatkozva tiltotta el a női mezőnytöl?
Az a nemzetközi box szövetség, amelyik gyakorlatilag a legkorruptabb (igen, nagy a verseny…) szervezet az egész sportvilágban és már senki sem veszi komolyan?! Egyébként ettől az esettől teljesen függetlenül…
Az a nemzetközi box szövetség, amelynek az elnöke egy gazember, aki az egész szervezetét az orosz állami propagandának rendeli alá?!

Mivel nekem ez az algír se kutyám-se macskám, így abban a pillanatban, hogy hiteles vizsgálati eredményeket mutatnak be arról, hogy ő egy férfi, a megengedettnél magasabb tesztoszteron szinttel, el fogom hinni, hogy ő egy férfi, aki nem indulhat a nők között.

Ne teremtsünk már precedenst arra, hogy bárkire, aki egy kicsit is az ellenkező nemre emlékeztet, rámondjuk, hogy te férfi vagy, mert ha így teszünk, akkor lassan bárkit megalázó nemi vizsgálatokra kötelezhetünk.

Ha nőként született, láthatóan női nemi szervekkel, akkor alapvetően ő valószínűleg egy nő, egyelőre ennyit tudunk biztosan, eddig az egész ügy semmi más, mint egy pletyka.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. augusztus 14., szerda 18:50

Realista24 írta:
Tjacks írta: Év öngólja, lemerem fogadni állandóan top listás a fiú :lol:
Nem lennek a helyedben :lol:
Ez csak ravasz felhívás egy keringőre. De ahogy látom, hehe elegánsan kitáncolt belőle. :mrgreen: Vagy elkerülte a figyelmem? :hmmm:

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. augusztus 14., szerda 18:30

Kerlon írta:
untouchable írta:

De miért aberrált?

A pletykák szerint interszexuális, ami nem egy választott dolog.
Egyáltalán van bármilyen bizonyíték arra, hogy ő nem nő?!
Szeretném látni azokat a vizsgálati eredményeket, amik azt bizonyítják, hogy nem nő.

Én megmondom őszintén, hogy ha csak egy fotót látnék róla mindenféle kontextus nélkül egy semleges ruhában, akkor azt mondanám, hogy egy fiús csaj, kb mint Kozák Danuta vagy Hosszú Katinka.
Ha megnézem a mozgását és az ütőerejét, abból sem az jön le, hogy egy férfi.

Ha férfi nemi szervei illetve extrém magas tesztoszteron szintje van, akkor elfogadom, hogy nem indulhat nők között, de így egyelőre nem igazán értem a problémát.
nem elég, hogy a nemzetközi box szövetség az eredményekre hivatkozva tiltotta el a női mezőnytöl?

Hala Madrid y nada más 🤍

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. augusztus 14., szerda 18:12

untouchable írta:
Kerlon írta:

Nem eleg, hogy nyereszkedik a nokon az aberalt, de meg mason is szeretne
De miért aberrált?

Szeretném látni azokat a vizsgálati eredményeket, amik azt bizonyítják, hogy nem nő.

Én megmondom őszintén, hogy ha csak egy fotót látnék róla mindenféle kontextus nélkül egy semleges ruhában, akkor azt mondanám, hogy egy fiús csaj, kb mint Kozák Danuta vagy Hosszú Katinka.

Ha férfi nemi szervei illetve extrém magas tesztoszteron szintje van, akkor elfogadom, hogy nem indulhat nők között, de így egyelőre nem igazán értem a problémát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. augusztus 14., szerda 18:08

Kerlon írta:
Realista24 írta: Imane Khelif "cyberbullying" pert inditott, Paul Logan, Musk, JKR is szerepelnek a feljelentesben.
Nem eleg, hogy nyereszkedik a nokon az aberalt, de meg mason is szeretne
De miért aberrált?

Hala Madrid y nada más 🤍

Vissza: