Kerlon írta:
untouchable írta:
De miért aberrált?
A pletykák szerint interszexuális, ami nem egy választott dolog.
Egyáltalán van bármilyen bizonyíték arra, hogy ő nem nő?!
Szeretném látni azokat a vizsgálati eredményeket, amik azt bizonyítják, hogy nem nő.
Én megmondom őszintén, hogy ha csak egy fotót látnék róla mindenféle kontextus nélkül egy semleges ruhában, akkor azt mondanám, hogy egy fiús csaj, kb mint Kozák Danuta vagy Hosszú Katinka.
Ha megnézem a mozgását és az ütőerejét, abból sem az jön le, hogy egy férfi.
Ha férfi nemi szervei illetve extrém magas tesztoszteron szintje van, akkor elfogadom, hogy nem indulhat nők között, de így egyelőre nem igazán értem a problémát.
nem elég, hogy a nemzetközi box szövetség az eredményekre hivatkozva tiltotta el a női mezőnytöl?
Az a nemzetközi box szövetség, amelyik gyakorlatilag a legkorruptabb (igen, nagy a verseny…) szervezet az egész sportvilágban és már senki sem veszi komolyan?! Egyébként ettől az esettől teljesen függetlenül…
Az a nemzetközi box szövetség, amelynek az elnöke egy gazember, aki az egész szervezetét az orosz állami propagandának rendeli alá?!
Mivel nekem ez az algír se kutyám-se macskám, így abban a pillanatban, hogy hiteles vizsgálati eredményeket mutatnak be arról, hogy ő egy férfi, a megengedettnél magasabb tesztoszteron szinttel, el fogom hinni, hogy ő egy férfi, aki nem indulhat a nők között.
Ne teremtsünk már precedenst arra, hogy bárkire, aki egy kicsit is az ellenkező nemre emlékeztet, rámondjuk, hogy te férfi vagy, mert ha így teszünk, akkor lassan bárkit megalázó nemi vizsgálatokra kötelezhetünk.
Ha nőként született, láthatóan női nemi szervekkel, akkor alapvetően ő valószínűleg egy nő, egyelőre ennyit tudunk biztosan, eddig az egész ügy semmi más, mint egy pletyka.