SAF egy olyan csapatot vett át, amely majdnem kiesett a PL-ből, Moyes pedig bajnokcsapatot. SAF első évében rögtön megszerezte a második helyet azzal a gyenge kerettel, majd nem azokat hozták a nyáron, akiket ő szeretett volna, ezért a vezetőség elnézte neki a következő két-három év rosszabb eredményeit, azután pedig már beérett Alex munkája. Nem vagyok egy nagy SAF-fan, mert ugyanazok a hibái, mint Mourinhonak, de a két esetet össze sem lehet hasonlítani.Remy írta:SAF, ha jól tudom 3 évig semmit nem nyert a MU-val. Ki kellett volna rúgni? Oké változott a világ, de akkor is... én korainak tartanám. Nagy változások kellenek annál a csapatnál, mert a béka segge alatt voltak, amikor Moyes odakerült. Kurva nehéz dolga van.
Mike, ott van a másik véglet is. Nekem is elegem van abból, ha Özil egy egyeneset rúg a labdába, rögtön megjelenik valaki, és kis túlzással leírja, hogy mekkora zseni a fickó, és állandóan utalást tesz arra, hogy nem kellett volna elegnedni. Fel kéne fogni, hogy ő akart lépni elsősorban.