Mozi, filmek
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Mozi, filmek
Nekem is bejött, nem vállal nagyokat de tipik Alien film. Amúgy az egész fanchisenak egy betegsége van az új részeknél, hogy nincs egy fix karakter mint az első részekben.Kellenek minden részbe a gazdatestek de egy főszereplő lenne sokkal jobb lenne minthogy minden részben mást választanak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyedül a néger robot volt nagyon szar, közelébe nem volt az előző robotoknak vagy akár a ragnaros sorozatban (már nemtudom mi volt a neve de az is ridley volt azthiszem) a néger robothoz képest
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyedül a néger robot volt nagyon szar, közelébe nem volt az előző robotoknak vagy akár a ragnaros sorozatban (már nemtudom mi volt a neve de az is ridley volt azthiszem) a néger robothoz képest
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Alien: Romulus
Alapvetően szerintem nem volt rossz. Nem mertek túl sokat vállalni de szerintem az előző két film után ez teljesen érthető.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy rész ami nekem nem volt tiszta, hogy mikor Rain esett le a liftkamrában akkor az alien miért fogta ki anélkül hogy "átszúrja"? Gondolom valami olyasmi akar lenni a magyarázat, hogy próbálta megmenteni, hogy egy facehugger majd rá tudjon menni, de ez még nem magyarázza meg miért fogta ki ilyen szépen, vigyázva arra hogy ne sérüljön meg egyáltalán. Egy pillanatra már azt hittem, hogy az alien átállt
Az ember-alien a végén viszont nagyon gagyi lett szerintem, az abszolút nem tetszett. Ami még fura volt, hogy itt nagyon hamar kifejlődtek az alienek, kb. pár perc alatt már full felnőttek voltak. Meg ez valami is a végén, hogy lett 5 perc alatt ember méretű? Nem igazán adja ki a biológia meg fizika, honnan az a sok extra tömeg 5 perc alatt? Most így hirtelen nem rémlik pontosan ez, hogy volt az első filmekben, de én inkább ilyen néhány órás időskálára emlékszek, nem percekre.
A zéró G-s, savas jelenet viszont nagyon bejött nekem. Meg a főszereplő csaj is rendben volt. Egynek elment, bármikor inkább ez mint a Covenant/Prometheus.
Alapvetően szerintem nem volt rossz. Nem mertek túl sokat vállalni de szerintem az előző két film után ez teljesen érthető.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy rész ami nekem nem volt tiszta, hogy mikor Rain esett le a liftkamrában akkor az alien miért fogta ki anélkül hogy "átszúrja"? Gondolom valami olyasmi akar lenni a magyarázat, hogy próbálta megmenteni, hogy egy facehugger majd rá tudjon menni, de ez még nem magyarázza meg miért fogta ki ilyen szépen, vigyázva arra hogy ne sérüljön meg egyáltalán. Egy pillanatra már azt hittem, hogy az alien átállt
Az ember-alien a végén viszont nagyon gagyi lett szerintem, az abszolút nem tetszett. Ami még fura volt, hogy itt nagyon hamar kifejlődtek az alienek, kb. pár perc alatt már full felnőttek voltak. Meg ez valami is a végén, hogy lett 5 perc alatt ember méretű? Nem igazán adja ki a biológia meg fizika, honnan az a sok extra tömeg 5 perc alatt? Most így hirtelen nem rémlik pontosan ez, hogy volt az első filmekben, de én inkább ilyen néhány órás időskálára emlékszek, nem percekre.
A zéró G-s, savas jelenet viszont nagyon bejött nekem. Meg a főszereplő csaj is rendben volt. Egynek elment, bármikor inkább ez mint a Covenant/Prometheus.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagymamaink gyerekkori szerelme.
Legyen neki könnyű a föld
Legyen neki könnyű a föld
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Elhunyt Alain Delon.
RIP. Óriási legenda volt.
RIP. Óriási legenda volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Alien: the force awakens
Nem rossz ez, egyszer meg lehet nezni, de csak mert 93 ota csak szarabbak voltak. Meg mindig felbasz a 4 perces lifecycle, es van par kurva kinos kikacsintas, de legalabb nem nezhetetlen. 24-ben a franchise dompingben sajna mar ezt is ertekelni kell.
A foszereplo csaj extracuki.
Nem rossz ez, egyszer meg lehet nezni, de csak mert 93 ota csak szarabbak voltak. Meg mindig felbasz a 4 perces lifecycle, es van par kurva kinos kikacsintas, de legalabb nem nezhetetlen. 24-ben a franchise dompingben sajna mar ezt is ertekelni kell.
A foszereplo csaj extracuki.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
TWISTERS: Ilyen a jó katasztrófafilm. Egy időgéppel érkezett a 90-es évekből, annak minden előnyével és menőségével.
Szinte hihetetlen, hogy ennyire képes volt megtartani Jan de Bont 1996-os filmjének a szellemiségét és stílusát, a karakterinek egyszerűségét és lazaságát. Ez a film úgy jó, ahogy van, ebben nincs is több. Szórakoztat, pörög, látványos, hangulatos és a Daisy Edgar-Jones - Glen Powell kettős pedig tök jól működik együtt. Ilyen egy igazi nyári popcorn mozi és ilyen az, mikor az utód jobb, mint az előd!
Powell az új sztár.
Szinte hihetetlen, hogy ennyire képes volt megtartani Jan de Bont 1996-os filmjének a szellemiségét és stílusát, a karakterinek egyszerűségét és lazaságát. Ez a film úgy jó, ahogy van, ebben nincs is több. Szórakoztat, pörög, látványos, hangulatos és a Daisy Edgar-Jones - Glen Powell kettős pedig tök jól működik együtt. Ilyen egy igazi nyári popcorn mozi és ilyen az, mikor az utód jobb, mint az előd!
Powell az új sztár.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kapcsolat:
Amugy hasznalj spoilert szerintem, mert irsz olyan dolgokrol, amiket jobb lenne, nem olvasni, amig nem latod.
Ertem a problemadat es nem mondom, hogy nincs igazad. De tegyuk hozza, hogy ez a franchise haldoklik. Jo ideje nincs igazi kasszasiker. Teljesen ertheto, hogy egy egyszerubb, biztonsagosabb megoldashoz nyultak, es ezt legalabb szivvel es lelekkel tettek. Latszik a belefektetett melo. Persze, nem lesz klasszikus, se merfoldko, de ha sikeres, akkor johetnek ujabb filmek, batrabbak is.
Ertem a problemadat es nem mondom, hogy nincs igazad. De tegyuk hozza, hogy ez a franchise haldoklik. Jo ideje nincs igazi kasszasiker. Teljesen ertheto, hogy egy egyszerubb, biztonsagosabb megoldashoz nyultak, es ezt legalabb szivvel es lelekkel tettek. Latszik a belefektetett melo. Persze, nem lesz klasszikus, se merfoldko, de ha sikeres, akkor johetnek ujabb filmek, batrabbak is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Úgy nehez ujat mutatni ha nem is akarnak. ez körülbelül olyan mint a melohelyen mindig azt mondjak hogy ezt igy szoktuk csinálni..... és akkor nem is lehet máshogy csinálni.Remy írta: Sok ujat nehez mar mutatni, mert HA Alien filmet akar a nezo, akkor a recept adott. Sok mindent nem lehet hozzarakni. Ha meg tulagyaljak, akkor konnyen megoszto lesz a film, mint a Prometheus vagy a Covenant.
En amit meg neznek, az egy Colonial Marines akciofilm. Ahol megy a dara vegig.
Esetleg, ami itt a film Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elejen volt. Egy film, amiben tobbet kapunk ebbol a tabor/varos helybol. Azt birtam. Kicsit Blade Runner beutes volt neonok nelkul. Tetszett.
a filmben pedig számomra két új dolog volt, az egyik hogy a kolonizálást hogyan képzelték el, és hogy bemutatták azt hogy amig vannak jó helyek is, de bizony ahhoz hogy a jó helyen éljél ahhoz a szar helyen szétdolgoztatnak hogy aki a jó helyen él az jól is éljen. Bár magat a kolonizálást ugye mutatták a második és harmadik részben is.
a másik meg maga a szérum, bár arra már voltak utalások az eddig elkészített filmekbe. gyanus is hogy a szérumot sikerült továbbvinni.
szóval tegnap a premierre mentünk bnömmel, jegy plusz finomságok hogy végre egy jó filmet megnézzünk 12 ezerrért. erre egy olyan filmet kaptunk amit már láttunk csak újra feldolgozták. és nagyon szuper hogy a rendező megnézte az elozo részeket, és hogy szerette volna megjeleníteni a filmben, ezzel nincs is semmi baj mert utalásokat lehet egy filmbe rakni amely összefuzi a filmeket, főleg igy hogy ennyi év eltelt a két film készítese közt.
De azért nehogy már az egész filmet úgy készítsék el hogy az elözö filmekböl egy csomo jelenetet egy az egyben átraknak ebbe a filmbe.
a sztori meg annyira sablonos hogy kb az első 30 perc után kivülrol fogod tudni.
Nekem nagyon hiányzott a filmből az hogy valami nagyon újat bemutasson.
- Remy
- Kapcsolat:
Sok ujat nehez mar mutatni, mert HA Alien filmet akar a nezo, akkor a recept adott. Sok mindent nem lehet hozzarakni. Ha meg tulagyaljak, akkor konnyen megoszto lesz a film, mint a Prometheus vagy a Covenant.
Esetleg, ami itt a film Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elejen volt. Egy film, amiben tobbet kapunk ebbol a tabor/varos helybol. Azt birtam. Kicsit Blade Runner beutes volt neonok nelkul. Tetszett.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nzooli93
Na én is mint nagy Alien rajongó megnéztem, és hát nem tudom eldönteni.
A látványvilág,és a díszletek tényleg elképesztő, mintha az Alien első részében lennél tényleg, látszik ,hogy a rendező is nagy rajongó. És rengeteg visszautalás van az összes részre kb,ami jó kis nosztalgia faktor, de kb ennyi.
A többi része nekem egy szürke közepes tucatfilm sajna. Sőt, sok helyen idegesített is,hogy ezt már láttam másik filmben. A karakterek talán jobb színészek mint a Covenantban voltak,de engem már idegesített ez is. Tudtam jól, hogy kivel mi fog történni, ki éli túl, és ki nem , stb. Minden szitu kb volt már előző filmben. Sok újat sajnos nem mutatott. Világot megváltani nem fogja, csináltak egy kicsit erősebb folytatást/kiegészítést. Nem hiszem ,hogy többször megfogom nézni ,mint a Covenantet. Így önmagában sok értelme nem volt leforgatni szerintem, hozzátenni nem sokat tett az egészhez. A csávó megmutatta,hogy mennyire szereti és tiszteli a franchiset, de kb ennyi
A látványvilág,és a díszletek tényleg elképesztő, mintha az Alien első részében lennél tényleg, látszik ,hogy a rendező is nagy rajongó. És rengeteg visszautalás van az összes részre kb,ami jó kis nosztalgia faktor, de kb ennyi.
A többi része nekem egy szürke közepes tucatfilm sajna. Sőt, sok helyen idegesített is,hogy ezt már láttam másik filmben. A karakterek talán jobb színészek mint a Covenantban voltak,de engem már idegesített ez is. Tudtam jól, hogy kivel mi fog történni, ki éli túl, és ki nem , stb. Minden szitu kb volt már előző filmben. Sok újat sajnos nem mutatott. Világot megváltani nem fogja, csináltak egy kicsit erősebb folytatást/kiegészítést. Nem hiszem ,hogy többször megfogom nézni ,mint a Covenantet. Így önmagában sok értelme nem volt leforgatni szerintem, hozzátenni nem sokat tett az egészhez. A csávó megmutatta,hogy mennyire szereti és tiszteli a franchiset, de kb ennyi
- Remy
- Kapcsolat:
El kell engedni az első 2 részt. Azok totál más kategória, amíg nem ül le megint Cameron vagy egy Villeneuve Alien-filmet rendezni, addig meg kell elégedni az alacsonyabb polccal is. Bár tudjuk, hogy mára már az is nehézkes a szériának...
Nagyjából úgy tudom belőni, hogy van:
Alien 1-2
...
Alien 3, Prometheus, Romulus.
...
Alien 4, AvP
...
AvP 2
...
Valahol lent a mélyben pedig a Covenant.
Én úgy vagyok vele, hogy ha ilyen szintű filmeket csinálnak a jövőben, akkor az rendben van.
Nagyjából úgy tudom belőni, hogy van:
Alien 1-2
...
Alien 3, Prometheus, Romulus.
...
Alien 4, AvP
...
AvP 2
...
Valahol lent a mélyben pedig a Covenant.
Én úgy vagyok vele, hogy ha ilyen szintű filmeket csinálnak a jövőben, akkor az rendben van.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realbeckham
Köszi neked is.sander írta:...
Tömör, velős, nem vattacukor írás. Érződik rajta egy csipetnyi csalodottsag, hiányérzet.Remy írta: ...
Nem örülök.
Látom máshol is megoszto a film. Kíváncsi vagyok, amint tudom, potlom.
- Remy
- Kapcsolat:
ALIEN - ROMULUS: Egyszerre folytatás, remake, reboot és tiszteletadás az egész franchise felé (igen, az ÖSSZES rész felé!). Fede Alvarez le se tagadhatná, hogy szereti ezt a szériát. Mert, aki képes ennyi energiát beleölni, hogy megelevenedjen az a világ, amit Scott és Cameron anno megálmodott és továbbgondolt, az bizony szereti azt, amivel dolgozik.realbeckham írta: Szeretnék érdeklődni, hogy kb mikorra várható Remy kritika/élménybeszámoló az uj Alien filmről? Már nagyon kíváncsi vagyok milyen lett.
Köszönöm.
Ez a film ugyanis valami elképesztően jól néz ki! Nem folyik le a zöld háttér és nincs műanyag érzés, a praktikus effektek pofásak. A lények és a gore rendben vannak, de ennek ellenére mégis hiányzik valami... hiányzik a parafaktor, hiányzik az erős suspense, a kiszolgáltatottság érzés. Hiányzik az, hogy egy igazi túlélős horror legyen, csakúgy mint az első rész. Mert ez a film az (is) akar lenni, de ebben, ha nem is bukik el teljesen, de tol egy jókora bukfencet.
A Romulus egy jó gondolat, bőven egy szórakoztató folytatás, amit megérte elkészíteni. Így lehet, és ebben a formában kell is bővíteni ezt a szériát. Nem pedig egy furulyázó robottal... Cailee Spaeny pedig remek főszereplőnek bizonyult!
Spaeny miatt pedig van is egy meredek párhuzamom ez, és egy másik film között. Ez a film lényegében az Alien-mozik Bumblebee-je. Fiatalos és lendületes, egy fék egy elszabadult franchiseon, ami egyszerűen, kicsiben, fogyaszthatóan, nem túltolva elevenedett meg.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Fanszőrvíz.sander írta:én nagyon birom az Alieneket, de ez valami brutal szar film lett. semmi váratlan, ugyanazok a jelenetek ismétlődnek mint az eddigi filmekbe. a sztori még nem is lenne rossz de mivel annyira hasonlít a korábbiakhoz emiatt az sem lett semmi extra. hááát a végén meg az uj alien valami katasztrofálisan gagyi.realbeckham írta: Szeretnék érdeklődni, hogy kb mikorra várható Remy kritika/élménybeszámoló az uj Alien filmről? Már nagyon kíváncsi vagyok milyen lett.
Köszönöm.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
én nagyon birom az Alieneket, de ez valami brutal szar film lett. semmi váratlan, ugyanazok a jelenetek ismétlődnek mint az eddigi filmekbe. a sztori még nem is lenne rossz de mivel annyira hasonlít a korábbiakhoz emiatt az sem lett semmi extra. hááát a végén meg az uj alien valami katasztrofálisan gagyi.realbeckham írta: Szeretnék érdeklődni, hogy kb mikorra várható Remy kritika/élménybeszámoló az uj Alien filmről? Már nagyon kíváncsi vagyok milyen lett.
Köszönöm.
- realbeckham
Szeretnék érdeklődni, hogy kb mikorra várható Remy kritika/élménybeszámoló az uj Alien filmről? Már nagyon kíváncsi vagyok milyen lett.
Köszönöm.
Köszönöm.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
jó cucc, nekem tetszett, elég jó a cast lista is:
https://www.imdb.com/title/tt24169886/? ... e%2520inst
gronk
https://www.imdb.com/title/tt24169886/? ... e%2520inst
gronk
thereisonly1ronaldo
Az is kurvara jo.nzooli93 írta:En is csütörtökön megyek, és én is ujraztam őket, mondjuk en a 3.at is megnéztemRemy írta: Csutortokon Alien Romolus. Ujraztam az elso kettot, elkepeszto, hogy mennyire hibatlan filmek. Ket stilus, ket kulon rendezo, es megis csucsra lettek huzva.
- nzooli93
En is csütörtökön megyek, és én is ujraztam őket, mondjuk en a 3.at is megnéztemRemy írta: Csutortokon Alien Romolus. Ujraztam az elso kettot, elkepeszto, hogy mennyire hibatlan filmek. Ket stilus, ket kulon rendezo, es megis csucsra lettek huzva.
- Remy
- Kapcsolat:
Csutortokon Alien Romolus. Ujraztam az elso kettot, elkepeszto, hogy mennyire hibatlan filmek. Ket stilus, ket kulon rendezo, es megis csucsra lettek huzva.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots