Milyen szar lehet annak az elete, aki hetek ota ezen porog.Berti írta: Az hibás, aki engedte indulni. Őt lehet támadni.
Az hibás, aki a boxolót bántotta. Őt lehet perelni.
Politika
- BlancoMark
Re: Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A masodik elonyt elirtad, mert az az ütöereje volt.besteve7 írta:A versenysport messze nem a fair küzelemről szól. Mindenki azon dolgozik, h vmi szintem előnyre tegyen szert.RealMadridFanatic írta:
Mindkettővel egyetértek, de azzal nem, hogy nincs egyéni felelőssége Khelifnek. Ha én tisztában vagyok vele, hogy jogtalan erőfölénnyel indulok, ha más nem is, morálisan megkérdőjelezhető az indulásom bármilyen számban, főleg egy kontaktsportban. Úgy, hogy elvileg már korábban is okozott edzésen sérülést a partnerének (nyilván nem szándékosan, de így még inkább elrettentőnek kellene lennie).
Lásd MMA, fogyasztás, pont erről szól, kisajtolnak magadból mindent a fogyasztásig, aztán a meccsre pedig minél több sulyt pakoljanak vissza, h minél nagyobb, nehezebbek legyenek, így szerezve előnyt.
Maradva MMA, UFC - nézz meg egy pár lányt a mezőnyben, vannak páran akik szemmel láthatóan férfiasabbak, nagyobb izomtömeggel rendelkeznek Khalifnál, nem kicsivel, mégis probléma nélkül harcolnak.
Látva a meccseit, egyiknél sem éreztem, h ez itt egy terminátor aki csak játszik az ellenfeleivel, bármikor megölheti őket. Két nagy előnye volt, h magasabb, hosszabb karokkal rendlkezett igy könnyen kivül tartotta az ellenfeleit. A másik pedig a mitosz amit köritettek köré. Luca is úgy ment be a szoritoba, h fejben már feldta. Igy pedig nem könnyű nyerni.
Se nem technikas, se nem ügyes, ellenben hosszu kezei voltak, es ezen a szinten nagynak szamitanak az ütesei.
Az MMA-s peldad rossz, marmint a fogyasztasos...mert ott mind a ket fel elni tud ezzel a lehetoseggel.
A noi pelda sem allja meg a helyet, mert ott valaszthato ellenfeleid vannak, illetve jo esellyel kerul ossze ferfias no egy masikkal.
Ezt az ugyet ott kellett volna lezarni, hogy a NOB azt mondta, mehet tovabb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
A versenysport messze nem a fair küzelemről szól. Mindenki azon dolgozik, h vmi szintem előnyre tegyen szert.RealMadridFanatic írta:Mindkettővel egyetértek, de azzal nem, hogy nincs egyéni felelőssége Khelifnek. Ha én tisztában vagyok vele, hogy jogtalan erőfölénnyel indulok, ha más nem is, morálisan megkérdőjelezhető az indulásom bármilyen számban, főleg egy kontaktsportban. Úgy, hogy elvileg már korábban is okozott edzésen sérülést a partnerének (nyilván nem szándékosan, de így még inkább elrettentőnek kellene lennie).Berti írta: Az hibás, aki engedte indulni. Őt lehet támadni.
Lásd MMA, fogyasztás, pont erről szól, kisajtolnak magadból mindent a fogyasztásig, aztán a meccsre pedig minél több sulyt pakoljanak vissza, h minél nagyobb, nehezebbek legyenek, így szerezve előnyt.
Maradva MMA, UFC - nézz meg egy pár lányt a mezőnyben, vannak páran akik szemmel láthatóan férfiasabbak, nagyobb izomtömeggel rendelkeznek Khalifnál, nem kicsivel, mégis probléma nélkül harcolnak.
Látva a meccseit, egyiknél sem éreztem, h ez itt egy terminátor aki csak játszik az ellenfeleivel, bármikor megölheti őket. Két nagy előnye volt, h magasabb, hosszabb karokkal rendlkezett igy könnyen kivül tartotta az ellenfeleit. A másik pedig a mitosz amit köritettek köré. Luca is úgy ment be a szoritoba, h fejben már feldta. Igy pedig nem könnyű nyerni.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mindenki egy szar, mind hibás
Indulhat a hétvége srácokjányok, hímnők es pöcsösnémberek
Indulhat a hétvége srácokjányok, hímnők es pöcsösnémberek
thereisonly1ronaldo
- RealMadridFanatic
Mindkettővel egyetértek, de azzal nem, hogy nincs egyéni felelőssége Khelifnek. Ha én tisztában vagyok vele, hogy jogtalan erőfölénnyel indulok, ha más nem is, morálisan megkérdőjelezhető az indulásom bármilyen számban, főleg egy kontaktsportban. Úgy, hogy elvileg már korábban is okozott edzésen sérülést a partnerének (nyilván nem szándékosan, de így még inkább elrettentőnek kellene lennie).Berti írta: Az hibás, aki engedte indulni. Őt lehet támadni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Az hibás, aki engedte indulni. Őt lehet támadni.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
nem vitatom az előnyét és, mint írtam nem szabadna engedni nők között veryenyezni:) de, hogy lehímnőzik meg azt mondják rá férfi meg genetikai selejt, orrba-szájba szidják, olyan maitt, amiről nem tehet meg hasonlók, azt szerintem jogosan viszi jogi útra, nekem pusztán ennyi az állításom (meg, hogy erről a NOB tehet, hogy indulhatott és nem ő), kiserikkel szemben is ennyi az állításomRealMadridFanatic írta:Kutyazni nem kell, es a NOB a fokreten az ugyben, de mint korabban is irtam, Ot sem kell mosdatni. Nyilvan nem tehet rola, hogy igy szuletett, de tisztaban van vele mekkora elonnyel indul, amivel minden versenytarsat megkarositja, ne adj isten veszelybe is sodorja az erofoleny miatt. Es itt nem arrol beszelunk, hogy nyert a genetikai lotton es mindenki igy jart, mert egyszeruen O a legjobb, hanem arrol, hogy egy nagyon kulonleges helyzet azt eredmenyezte, hogy jogosulatlan elonye van.realfan írta:
ja bocsi, ha csak ennyire futja, hogy ezt doppinghoz haonslítsd, akkor kb semmit nem értesz az egészből, csak hangulatkelteni akarsz
nem mondtam, hogy szerintem szabad indulnia nők között, szerintem sem kellett volna, hogy engedjék. viszont, azért mert elindulhatott és élt a lehetőséggel, nem a sportolót kéne szidni meg férfinak beállítani meg kutyázni és sértegetni. azt végképp nem értem, hogy olyat minek keversz ide, aminek semmi köze a mondanivalómhoz.eléggé kevered itt a dolgokat, nem gond, hogy nem érted, csak akkor minek szólsz bele? nem azért perel, mert azt mondták, hogy nem indulhat, hanem mert amit korábban írtam, de ferdítsd csak el a tényeket
Neki is benne van egy elet munkaja, tudom, de ez igaz minden indulora a sulycsoportban, akikkel szemben ugyanugy igazsagtalan ami tortent. A nagyon elfogado vilagban meg ugy fest egy nagyon szerencsetlen egyen miatt felaldozzak a sport egyenlo eselyeket szem elott tarto tenyezojet, ezzel megkarositva rengeteg top sportolot.
- RealMadridFanatic
Kutyazni nem kell, es a NOB a fokreten az ugyben, de mint korabban is irtam, Ot sem kell mosdatni. Nyilvan nem tehet rola, hogy igy szuletett, de tisztaban van vele mekkora elonnyel indul, amivel minden versenytarsat megkarositja, ne adj isten veszelybe is sodorja az erofoleny miatt. Es itt nem arrol beszelunk, hogy nyert a genetikai lotton es mindenki igy jart, mert egyszeruen O a legjobb, hanem arrol, hogy egy nagyon kulonleges helyzet azt eredmenyezte, hogy jogosulatlan elonye van.realfan írta:ja bocsi, ha csak ennyire futja, hogy ezt doppinghoz haonslítsd, akkor kb semmit nem értesz az egészből, csak hangulatkelteni akarszkiserik írta:
Parancsolj: Khelif beperel mindenkit, aki azt merte állítani róla, hogy férfinek kellene tekinteni a boxban az XY kromoszómái és magas tesztoszteron szintje miatt. Jelenleg névtelen tettesek ellen tette meg a feljelentésta francia hatóságoknál, de kiemeli benne J.K. Rowlingot, Muskot és Trumpot. Egyébként tököm tudja, hogy mi ez a Hetek, YT felhozta én linkeltem, ha nem érdekel, akkor ne nézd meg.
Másik videó pedig arról szól, hogy az amerikai kongresszus előtt egy neves amerikai demokrata tanácsadó, jogász, professzor, aktivista, tökömtudja ki, arra a kérdésre, hogy "ki a nő?" azt válaszolta, hogy "aki nőnek mondja magát".
Elméleti fejtorna: van egy sportoló, aki doppingol. Egséz életében doppingolt. Kimutatták már nála korábban, amiatt el is tiltották. Aztán rövid időn belül egy világversenyen, a legnagyobbon, valami ""hiba"" folytán indulhat. Többen azt mondják, hogy ácsi, bácsi, hát ő doppingolt, de a verseny már zajlik, így utólagos reklamáció nincs. Ő maga azt állítja, hogy nem doppingolt, de tesztet nem végeztet, hogy bebizonyítsa mindenkinek. Hülyére veri a mezőnyt, megnyeri az aranyat, majd utána mindekit beperel, aki azt merte állítani, hogy doppingolt.
Ahogy a korábbi évtizedekben nem volt nőibox, mások voltak a kesztyűk, nem volt fejvédő, stb, stb. Fejlődik a világ. Az egész esettel 2 probléma van: Egyrészt veszélyes. Egy férfi kromoszóákkal és baromi magas tesztoszteron szinttel élő nő sokkal erősebb, mint egy normális nő. Másabb az izomzata, csontozata még a bőre is. Másrészt az az üzenete a jövő boxoló, sportoló lányainak, hogy soha a büdös életben nem leszel a legjobb, mert te csak egy XX-es lány vagy.
Várj, valamit lehagytam, mert az menő:
nem mondtam, hogy szerintem szabad indulnia nők között, szerintem sem kellett volna, hogy engedjék. viszont, azért mert elindulhatott és élt a lehetőséggel, nem a sportolót kéne szidni meg férfinak beállítani meg kutyázni és sértegetni. azt végképp nem értem, hogy olyat minek keversz ide, aminek semmi köze a mondanivalómhoz.eléggé kevered itt a dolgokat, nem gond, hogy nem érted, csak akkor minek szólsz bele? nem azért perel, mert azt mondták, hogy nem indulhat, hanem mert amit korábban írtam, de ferdítsd csak el a tényeket
Neki is benne van egy elet munkaja, tudom, de ez igaz minden indulora a sulycsoportban, akikkel szemben ugyanugy igazsagtalan ami tortent. A nagyon elfogado vilagban meg ugy fest egy nagyon szerencsetlen egyen miatt felaldozzak a sport egyenlo eselyeket szem elott tarto tenyezojet, ezzel megkarositva rengeteg top sportolot.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De mi az hogy kiszabadult a szellem a palackbol?kiserik írta:Parancsolj: Khelif beperel mindenkit, aki azt merte állítani róla, hogy férfinek kellene tekinteni a boxban az XY kromoszómái és magas tesztoszteron szintje miatt. Jelenleg névtelen tettesek ellen tette meg a feljelentésta francia hatóságoknál, de kiemeli benne J.K. Rowlingot, Muskot és Trumpot. Egyébként tököm tudja, hogy mi ez a Hetek, YT felhozta én linkeltem, ha nem érdekel, akkor ne nézd meg.Berti írta:
Nem lenne egyszerűbb pár mondatba összeszedni, hogy miről is van szó? 8kor belinkelsz 2 videót (amiből az egyik Hetek, amit akkor sem néznék meg ha Torockai cigánykerekezne benne), mikor az emberek nagyrésze akkor kezdi a munkát
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
ja bocsi, ha csak ennyire futja, hogy ezt doppinghoz haonslítsd, akkor kb semmit nem értesz az egészből, csak hangulatkelteni akarszkiserik írta:Parancsolj: Khelif beperel mindenkit, aki azt merte állítani róla, hogy férfinek kellene tekinteni a boxban az XY kromoszómái és magas tesztoszteron szintje miatt. Jelenleg névtelen tettesek ellen tette meg a feljelentésta francia hatóságoknál, de kiemeli benne J.K. Rowlingot, Muskot és Trumpot. Egyébként tököm tudja, hogy mi ez a Hetek, YT felhozta én linkeltem, ha nem érdekel, akkor ne nézd meg.Berti írta:
Nem lenne egyszerűbb pár mondatba összeszedni, hogy miről is van szó? 8kor belinkelsz 2 videót (amiből az egyik Hetek, amit akkor sem néznék meg ha Torockai cigánykerekezne benne), mikor az emberek nagyrésze akkor kezdi a munkát
Másik videó pedig arról szól, hogy az amerikai kongresszus előtt egy neves amerikai demokrata tanácsadó, jogász, professzor, aktivista, tökömtudja ki, arra a kérdésre, hogy "ki a nő?" azt válaszolta, hogy "aki nőnek mondja magát".Elméleti fejtorna: van egy sportoló, aki doppingol. Egséz életében doppingolt. Kimutatták már nála korábban, amiatt el is tiltották. Aztán rövid időn belül egy világversenyen, a legnagyobbon, valami ""hiba"" folytán indulhat. Többen azt mondják, hogy ácsi, bácsi, hát ő doppingolt, de a verseny már zajlik, így utólagos reklamáció nincs. Ő maga azt állítja, hogy nem doppingolt, de tesztet nem végeztet, hogy bebizonyítsa mindenkinek. Hülyére veri a mezőnyt, megnyeri az aranyat, majd utána mindekit beperel, aki azt merte állítani, hogy doppingolt.realfan írta: szóval hímnőzik, megalázzák, szidják mikor ő nem tehet semmiről, ezt jogi útra tereli, oszt ez olyan nagy baj?hát hova tart a világ?!
szerencsétlen ő semmiről nem tehet, a NOB-nak kellett volna ezt jobban kezelni, őket kellett volna az említett "úriembereknek"' szidni, nem szerencéstlen sportolót, akinek megengdeték, hogy elinduljon, aztán merészelt is ezzel élni....
valahogy a korábbi évtizedekben, mikor hasonlóak történtek senki nem háborodott fel, csak most, csúnya woke világ, megint háborognak, ja nem, megint csak az idióták
Ahogy a korábbi évtizedekben nem volt nőibox, mások voltak a kesztyűk, nem volt fejvédő, stb, stb. Fejlődik a világ. Az egész esettel 2 probléma van: Egyrészt veszélyes. Egy férfi kromoszóákkal és baromi magas tesztoszteron szinttel élő nő sokkal erősebb, mint egy normális nő. Másabb az izomzata, csontozata még a bőre is. Másrészt az az üzenete a jövő boxoló, sportoló lányainak, hogy soha a büdös életben nem leszel a legjobb, mert te csak egy XX-es lány vagy.
Szerintem meg hagyni kell mindent, es majd kiserik megmondja, hogy ki a no meg ki nem.
Parancsolj: Khelif beperel mindenkit, aki azt merte állítani róla, hogy férfinek kellene tekinteni a boxban az XY kromoszómái és magas tesztoszteron szintje miatt. Jelenleg névtelen tettesek ellen tette meg a feljelentésta francia hatóságoknál, de kiemeli benne J.K. Rowlingot, Muskot és Trumpot. Egyébként tököm tudja, hogy mi ez a Hetek, YT felhozta én linkeltem, ha nem érdekel, akkor ne nézd meg.Berti írta:Nem lenne egyszerűbb pár mondatba összeszedni, hogy miről is van szó? 8kor belinkelsz 2 videót (amiből az egyik Hetek, amit akkor sem néznék meg ha Torockai cigánykerekezne benne), mikor az emberek nagyrésze akkor kezdi a munkátkiserik írta: Az algériai olimpiai bajnok boxoló ügyét áthozom ide, mert úgy néz ki, hogy kiszabadult a szellem a palackból: https://www.youtube.com/watch?v=aNoDzknymF0
Ne csodálkozzunk, elég kétséges irányba tart az egyik oldal: https://www.youtube.com/watch?v=i0wXXTIOhgw
Másik videó pedig arról szól, hogy az amerikai kongresszus előtt egy neves amerikai demokrata tanácsadó, jogász, professzor, aktivista, tökömtudja ki, arra a kérdésre, hogy "ki a nő?" azt válaszolta, hogy "aki nőnek mondja magát".
Elméleti fejtorna: van egy sportoló, aki doppingol. Egséz életében doppingolt. Kimutatták már nála korábban, amiatt el is tiltották. Aztán rövid időn belül egy világversenyen, a legnagyobbon, valami ""hiba"" folytán indulhat. Többen azt mondják, hogy ácsi, bácsi, hát ő doppingolt, de a verseny már zajlik, így utólagos reklamáció nincs. Ő maga azt állítja, hogy nem doppingolt, de tesztet nem végeztet, hogy bebizonyítsa mindenkinek. Hülyére veri a mezőnyt, megnyeri az aranyat, majd utána mindekit beperel, aki azt merte állítani, hogy doppingolt.realfan írta: szóval hímnőzik, megalázzák, szidják mikor ő nem tehet semmiről, ezt jogi útra tereli, oszt ez olyan nagy baj?hát hova tart a világ?!
szerencsétlen ő semmiről nem tehet, a NOB-nak kellett volna ezt jobban kezelni, őket kellett volna az említett "úriembereknek"' szidni, nem szerencéstlen sportolót, akinek megengdeték, hogy elinduljon, aztán merészelt is ezzel élni....
valahogy a korábbi évtizedekben, mikor hasonlóak történtek senki nem háborodott fel, csak most, csúnya woke világ, megint háborognak, ja nem, megint csak az idióták
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
gondolom az ismerősöd is üvegfalú fémvázas lépcsőházban mérte a 40 fokot.Kercsó írta:egyik közeli ismerősöm 2 évig a Péterfyben nyomta. elmondása szerint ennél sokkal dúrvább részek is vannak, mint amit megvillantottak Magyaréknak.
a belgyógyászati osztályon, ahol ő is dolgozott tényleg 40 fokok vannak ilyen kánikulában. kiszáradt betegek, fertőzések és megelőzhető komplikációk sora napi szinten... sokszor mondta, hogy nem egy haláleset elkerülhető lett volna, ha nincs ekkora meleg a kórteremben, műtőben.
mindenkinek (alkalmazott, beteg és látogató) meg van tiltva, hogy fotót/videót készítsen. vaskos bírsággal és perrel fenyegetőzik a vezetőség, abban az esetben, ha valaki fel mer szólalni a rendszer ellen.
igazi fideszbérenc fertő az a hely.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
egyik közeli ismerősöm 2 évig a Péterfyben nyomta. elmondása szerint ennél sokkal dúrvább részek is vannak, mint amit megvillantottak Magyaréknak.
a belgyógyászati osztályon, ahol ő is dolgozott tényleg 40 fokok vannak ilyen kánikulában. kiszáradt betegek, fertőzések és megelőzhető komplikációk sora napi szinten... sokszor mondta, hogy nem egy haláleset elkerülhető lett volna, ha nincs ekkora meleg a kórteremben, műtőben.
mindenkinek (alkalmazott, beteg és látogató) meg van tiltva, hogy fotót/videót készítsen. vaskos bírsággal és perrel fenyegetőzik a vezetőség, abban az esetben, ha valaki fel mer szólalni a rendszer ellen.
igazi fideszbérenc fertő az a hely.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
szóval hímnőzik, megalázzák, szidják mikor ő nem tehet semmiről, ezt jogi útra tereli, oszt ez olyan nagy baj?hát hova tart a világ?!kiserik írta: Az algériai olimpiai bajnok boxoló ügyét áthozom ide, mert úgy néz ki, hogy kiszabadult a szellem a palackból: https://www.youtube.com/watch?v=aNoDzknymF0
Ne csodálkozzunk, elég kétséges irányba tart az egyik oldal: https://www.youtube.com/watch?v=i0wXXTIOhgw
Nem lenne egyszerűbb pár mondatba összeszedni, hogy miről is van szó? 8kor belinkelsz 2 videót (amiből az egyik Hetek, amit akkor sem néznék meg ha Torockai cigánykerekezne benne), mikor az emberek nagyrésze akkor kezdi a munkátkiserik írta: Az algériai olimpiai bajnok boxoló ügyét áthozom ide, mert úgy néz ki, hogy kiszabadult a szellem a palackból: https://www.youtube.com/watch?v=aNoDzknymF0
Az algériai olimpiai bajnok boxoló ügyét áthozom ide, mert úgy néz ki, hogy kiszabadult a szellem a palackból: https://www.youtube.com/watch?v=aNoDzknymF0
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Hát ja.ferni írta: Te leborult kurva eget....
Dr. Kulja András:
"Dr. Takács Péter egészségügyért felelős államtitkár patológus rezidensként kezdte pályáját, ezért mint orvos kolléga és mint európai parlamenti képviselő is szeretném megkérni, hogy a Budapesti Péterfy Sándor utcai Kórház – Rendelőintézet Patológiai Osztályára is látogasson el és adjon választ arra, hogyan fordulhatnak elő a képen látható, mai kórházbejárás során dokumentált körülmények az intézményben.
Információink szerint a boncterem felújítására több alkalommal igényelt forrást a kórház vezetése, azonban ezt nem kapták meg, így továbbra is 35 celsius-fok feletti hőmérsékletben, omló vakolat alatt, magukat is veszélyeztetve dolgoznak a patológusok és boncmesterek.
Képzeljük el, hogy ezen körülmények között hogyan biztosítható az, hogy a családok méltó állapotban kapják meg elhunyt rokonaik testét a végtisztesség megadásához.
Államtitkár úr, kérem ne csak Kásler professzor kiváltságos intézményét, hanem a valóságot is mutassa meg a magyar embereknek!"
És még mennyi minden lehet ilyen állapotban.
Félelmetes.
Jobb helyeken ilyenért már börtön jár, hogy idáig voltak képesek lezülleszteni az egészségügyet.
Én amikor hétfőn operáltam, 27 fok, 60% páratartalom.
Műanyag zsilipruha-ólomkötény (15 kg) - steril műtösruha dunsztban.
Csak 30 perces műtét volt, de elég erőkifejtős.
A végére szerintem 1 kgt fogytam.
- ateeemadrid
De MP bulizni volt, szoval sztem ink maradjon minden ugyanigy!ferni írta: Te leborult kurva eget....
Dr. Kulja András:
"Dr. Takács Péter egészségügyért felelős államtitkár patológus rezidensként kezdte pályáját, ezért mint orvos kolléga és mint európai parlamenti képviselő is szeretném megkérni, hogy a Budapesti Péterfy Sándor utcai Kórház – Rendelőintézet Patológiai Osztályára is látogasson el és adjon választ arra, hogyan fordulhatnak elő a képen látható, mai kórházbejárás során dokumentált körülmények az intézményben.
Információink szerint a boncterem felújítására több alkalommal igényelt forrást a kórház vezetése, azonban ezt nem kapták meg, így továbbra is 35 celsius-fok feletti hőmérsékletben, omló vakolat alatt, magukat is veszélyeztetve dolgoznak a patológusok és boncmesterek.
Képzeljük el, hogy ezen körülmények között hogyan biztosítható az, hogy a családok méltó állapotban kapják meg elhunyt rokonaik testét a végtisztesség megadásához.
Államtitkár úr, kérem ne csak Kásler professzor kiváltságos intézményét, hanem a valóságot is mutassa meg a magyar embereknek!"
Félelmetes.
Jobb helyeken ilyenért már börtön jár, hogy idáig voltak képesek lezülleszteni az egészségügyet.
- BlancoMark
Hollywoody horror filmeseknek ajanlom a helyszint berlesre.ferni írta: Te leborult kurva eget....
Dr. Kulja András:
Félelmetes.