ja bocsi, ha csak ennyire futja, hogy ezt doppinghoz haonslítsd, akkor kb semmit nem értesz az egészből, csak hangulatkelteni akarszkiserik írta:Parancsolj: Khelif beperel mindenkit, aki azt merte állítani róla, hogy férfinek kellene tekinteni a boxban az XY kromoszómái és magas tesztoszteron szintje miatt. Jelenleg névtelen tettesek ellen tette meg a feljelentésta francia hatóságoknál, de kiemeli benne J.K. Rowlingot, Muskot és Trumpot. Egyébként tököm tudja, hogy mi ez a Hetek, YT felhozta én linkeltem, ha nem érdekel, akkor ne nézd meg.Berti írta:
Nem lenne egyszerűbb pár mondatba összeszedni, hogy miről is van szó? 8kor belinkelsz 2 videót (amiből az egyik Hetek, amit akkor sem néznék meg ha Torockai cigánykerekezne benne), mikor az emberek nagyrésze akkor kezdi a munkát
Másik videó pedig arról szól, hogy az amerikai kongresszus előtt egy neves amerikai demokrata tanácsadó, jogász, professzor, aktivista, tökömtudja ki, arra a kérdésre, hogy "ki a nő?" azt válaszolta, hogy "aki nőnek mondja magát".Elméleti fejtorna: van egy sportoló, aki doppingol. Egséz életében doppingolt. Kimutatták már nála korábban, amiatt el is tiltották. Aztán rövid időn belül egy világversenyen, a legnagyobbon, valami ""hiba"" folytán indulhat. Többen azt mondják, hogy ácsi, bácsi, hát ő doppingolt, de a verseny már zajlik, így utólagos reklamáció nincs. Ő maga azt állítja, hogy nem doppingolt, de tesztet nem végeztet, hogy bebizonyítsa mindenkinek. Hülyére veri a mezőnyt, megnyeri az aranyat, majd utána mindekit beperel, aki azt merte állítani, hogy doppingolt.realfan írta: szóval hímnőzik, megalázzák, szidják mikor ő nem tehet semmiről, ezt jogi útra tereli, oszt ez olyan nagy baj?hát hova tart a világ?!
szerencsétlen ő semmiről nem tehet, a NOB-nak kellett volna ezt jobban kezelni, őket kellett volna az említett "úriembereknek"' szidni, nem szerencéstlen sportolót, akinek megengdeték, hogy elinduljon, aztán merészelt is ezzel élni....
valahogy a korábbi évtizedekben, mikor hasonlóak történtek senki nem háborodott fel, csak most, csúnya woke világ, megint háborognak, ja nem, megint csak az idióták
Ahogy a korábbi évtizedekben nem volt nőibox, mások voltak a kesztyűk, nem volt fejvédő, stb, stb. Fejlődik a világ. Az egész esettel 2 probléma van: Egyrészt veszélyes. Egy férfi kromoszóákkal és baromi magas tesztoszteron szinttel élő nő sokkal erősebb, mint egy normális nő. Másabb az izomzata, csontozata még a bőre is. Másrészt az az üzenete a jövő boxoló, sportoló lányainak, hogy soha a büdös életben nem leszel a legjobb, mert te csak egy XX-es lány vagy.
Várj, valamit lehagytam, mert az menő:
nem mondtam, hogy szerintem szabad indulnia nők között, szerintem sem kellett volna, hogy engedjék. viszont, azért mert elindulhatott és élt a lehetőséggel, nem a sportolót kéne szidni meg férfinak beállítani meg kutyázni és sértegetni. azt végképp nem értem, hogy olyat minek keversz ide, aminek semmi köze a mondanivalómhoz.eléggé kevered itt a dolgokat, nem gond, hogy nem érted, csak akkor minek szólsz bele? nem azért perel, mert azt mondták, hogy nem indulhat, hanem mert amit korábban írtam, de ferdítsd csak el a tényeket