Leirta Realista nagyjabol.besteve7 írta:A versenysport messze nem a fair küzelemről szól. Mindenki azon dolgozik, h vmi szintem előnyre tegyen szert.RealMadridFanatic írta:
Mindkettővel egyetértek, de azzal nem, hogy nincs egyéni felelőssége Khelifnek. Ha én tisztában vagyok vele, hogy jogtalan erőfölénnyel indulok, ha más nem is, morálisan megkérdőjelezhető az indulásom bármilyen számban, főleg egy kontaktsportban. Úgy, hogy elvileg már korábban is okozott edzésen sérülést a partnerének (nyilván nem szándékosan, de így még inkább elrettentőnek kellene lennie).
Lásd MMA, fogyasztás, pont erről szól, kisajtolnak magadból mindent a fogyasztásig, aztán a meccsre pedig minél több sulyt pakoljanak vissza, h minél nagyobb, nehezebbek legyenek, így szerezve előnyt.
Maradva MMA, UFC - nézz meg egy pár lányt a mezőnyben, vannak páran akik szemmel láthatóan férfiasabbak, nagyobb izomtömeggel rendelkeznek Khalifnál, nem kicsivel, mégis probléma nélkül harcolnak.
Látva a meccseit, egyiknél sem éreztem, h ez itt egy terminátor aki csak játszik az ellenfeleivel, bármikor megölheti őket. Két nagy előnye volt, h magasabb, hosszabb karokkal rendlkezett igy könnyen kivül tartotta az ellenfeleit. A másik pedig a mitosz amit köritettek köré. Luca is úgy ment be a szoritoba, h fejben már feldta. Igy pedig nem könnyű nyerni.
A lehetosegen, korulmenyeken, szakmai stabon, edzesmodszeren van lehetoseg javitani, ha kimagaslo es eleg kitarto a sportolo (nyilvan nem jon ossze mindenkinek, barmennyire is tehetseges, de ez mas kerdes). Gondolom MMA-ban is vannak sulycsoportok is, olyan extrem kulonbsegek nem hiszem, hogy vannak.
Y kromoszomat, vagy tesztoszteront begyujteni viszont vagy lehetetlen, vagy doppingvetseg.