Ezzel csak az a baj, hogy a Fidesz törzs szavazóit nem ők alkotják. Idősek, létminimum alattiak, cigányság és egy kicsi határon túli kettős állampolgárok.Kercsó írta:én a személyes környezetemben azt érzékelem, hogy az eddig elvakult fideszesek hite megrendült. sokakról lekerült a narancssárga filterhehetheoriginal írta:
Tipikus megforditjuk a narrativat, hogy az alaptemarol elterelodjon a szo.
Ehhez nagyszeru közeg és társ a lebutitott roncstarsadalom, ami ezt folyamatosan benyalja.
Politika
Re: Politika
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
én a személyes környezetemben azt érzékelem, hogy az eddig elvakult fideszesek hite megrendült. sokakról lekerült a narancssárga filterhehetheoriginal írta:Tipikus megforditjuk a narrativat, hogy az alaptemarol elterelodjon a szo.Kercsó írta: a LázárJani féle kormányinfót láttátok?
MP kórházas élménybeszámolóival kapcsolatban mondta: "mások szenvedéséből és mások bajából senki nem kovácsoljon poltikai erényt"
gondolom, ez akkor kormánykritika is egyben, hiszen Tóniék a háborút használt(j)ák ilyen célokra
Ehhez nagyszeru közeg és társ a lebutitott roncstarsadalom, ami ezt folyamatosan benyalja.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Tipikus megforditjuk a narrativat, hogy az alaptemarol elterelodjon a szo.Kercsó írta: a LázárJani féle kormányinfót láttátok?
MP kórházas élménybeszámolóival kapcsolatban mondta: "mások szenvedéséből és mások bajából senki nem kovácsoljon poltikai erényt"
gondolom, ez akkor kormánykritika is egyben, hiszen Tóniék a háborút használt(j)ák ilyen célokra
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a LázárJani féle kormányinfót láttátok?
#whatisyourexcuse
- hehetheoriginal
sztem steve te irtad a szomszedok forgatokonyvetMi nagy zsákban összegyűjtünk minden visszaváltandó cuccot, majd időnként visszavisszük
A gyerek beöntheti mindig,majd veget magának valamit. Így próbáljuk nevelni/motiválni az újrahasználásra.
Nyomtam is rad egy minuszt, meg jar a pofon is
thereisonly1ronaldo
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nálunk is ilyen van a Coop-ban, meg az ICA-ban. Rohadt jól működik.ferni írta: Norvég üvegvisszaváltó gép... Gondolom ilyenre már nem futotta....
Embereknek meg rabolják az idejét a már gyártáskor elavult szarjaikkal, hogy ebből is minden egyes fillért ki tudjanak lopni... Szánalom.
Nyilván ha a doboz, vagy a flakon a vonalkódnál nyomott akkor nem olvassa le rendesen. De amivel gond van azt ott hagyja a végén, a többit meg rohadt gyorsan feldolgozza.
Mi nagy zsákban összegyűjtünk minden visszaváltandó cuccot, majd időnként visszavisszük.
A gyerek beöntheti mindig,majd veget magának valamit. Így próbáljuk nevelni/motiválni az újrahasználásra.
Norvég üvegvisszaváltó gép... Gondolom ilyenre már nem futotta....
Embereknek meg rabolják az idejét a már gyártáskor elavult szarjaikkal, hogy ebből is minden egyes fillért ki tudjanak lopni... Szánalom.
- hehetheoriginal
De egyszeru, ez mind doppingnak minősül, lattad mar milyen listaja van wada-nak pl?
Ide - ha még nincs rajta - akkor bepöccinteni, es kesz.
https://www.wada-ama.org/en/prohibited- ... rch-anchor
Ide - ha még nincs rajta - akkor bepöccinteni, es kesz.
https://www.wada-ama.org/en/prohibited- ... rch-anchor
thereisonly1ronaldo
De ez is elavult pucusajt. Vannak most már tesztoszteron csökkentő készítmények. Vizsgálat előtt beszedi és kalap. Ezért kellene kiegészíteni kromoszóma vizsgálattal. A kromoszóma megmondja, hogy nő vagy férfi, a tesztoszteron meg mehet a dopping kategóriába.hehetheoriginal írta: Lolgeci, vitatkoztok a semmin.
Nagyon egyszeruen meg lehet allapitani, van egy tesztoszteron szint, ami felett nem indulhat nokent.
Pofonegyszeru.
Ezt a szintet torolte el a nob balfasz modon, emiatt zartak ki korabban a himnot. ezert csalo az ipse.
Egyszeru, mint az egyszeregy.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
Lolgeci, vitatkoztok a semmin.
Nagyon egyszeruen meg lehet allapitani, van egy tesztoszteron szint, ami felett nem indulhat nokent.
Pofonegyszeru.
Ezt a szintet torolte el a nob balfasz modon, emiatt zartak ki korabban a himnot. ezert csalo az ipse.
Pofonegyszeru.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Így van, teljesen egyetértek, ezzel együtt azt is egyertelmusiteni kellene, hogy milyen vizsgálatot lehet és kell elvégezni, és ehhez kinek vám hozzáférése, mi osztható meg ebből.besteve7 írta:Akkor pontosabban fogalmazok, nem senkit, hanem nagyon keveseket zavart. Semmi mediafigyelmet nem kapott az olimpiáig, egyetlen ellenfele nem nevezte férfinak, akarta eltiltani, senki sem bojkottálta ellene a harcot. Ez azért jelent vmit.Realista24 írta: Azt a tényt cáfoltam amiben azt állítod, eddig nem zavart senkit.
Hogy én mit hallottam vagy mit nem, az irreleváns.
Ettől függetlenül tisztázni kell a szabályokat, h ilyen és ehhez hasonló esetek ne forduljanak elő.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Akkor pontosabban fogalmazok, nem senkit, hanem nagyon keveseket zavart. Semmi mediafigyelmet nem kapott az olimpiáig, egyetlen ellenfele nem nevezte férfinak, akarta eltiltani, senki sem bojkottálta ellene a harcot. Ez azért jelent vmit.Realista24 írta: Azt a tényt cáfoltam amiben azt állítod, eddig nem zavart senkit.
Ettől függetlenül tisztázni kell a szabályokat, h ilyen és ehhez hasonló esetek ne forduljanak elő.
Bencze írta: Vajon Khelif lehet az egyetlen ferfino az arab vilagban akit nem bortonoznek be vagy koveznek halalra? Iszlam is woke lett…
Na ezeknek aztán sok értelme vangéza írta: Szerintem meg hagyni kell mindent, es majd kiserik megmondja, hogy ki a no meg ki nem.
Khelif fizikailag férfias nő, genetikailag viszont férfi (nem hiszem, hogy az arab világban mindenkiről genetikai tesztet csinálnak). Ezért nehéz az egész ügy és ezért kellene egyértelműsíteni, mert ő tényleg egy nő, de olyan előnye van genetikailag, amit a sportban nem lehet űberelni (most az, hogy egyébként egy full szar boxoló, az mellékes). Egyetlen értelmes megoldás, ha az egyetemes sportvilág elfogadja, hogy XX az a nő és XY az a férfi a sportban. Persze így az XY-onos nők jogai sérülnek, de még mindig ők vannak kevesebben, viszont most meg pont az XX-es nők jogai sérülnek.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt a tényt cáfoltam amiben azt állítod, eddig nem zavart senkit.besteve7 írta:Realista24 írta: Mi az hogy nem zavart eddig senkit? Ki is zárták tavaly.
2018-óta szerepel a felnőtt nők között. Tavaly zárták ki arról az egy versenyről. Aztán ahogy láthatod ugyan úgy boxolt tovább más versenyeken. 2 héttel ezelőttig hallotál valamit az ügyről?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Vajon Khelif lehet az egyetlen ferfino az arab vilagban akit nem bortonoznek be vagy koveznek halalra? Iszlam is woke lett…
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
van nolyan, aki le akarja, de valahogy én a többségnél nem ezt tapasztaltam ami a lényeg, hogy a szabályok engedték, hogy elinduljon, szerintem se jók a szabályok, de ez nem a hülye woke világ miatt van, hanem a NOB miatt, mert farkat méregetnek a boxszövetséggel éppen. én sem értek egyet vele, de most ebbe szerintem a woke világ nem jön bele (ami nekem sem tetszi, bár nekem ez az idióta woke kifejezés sem ) az viszont zavar, ha lépten nyomon minden ide akarnak visszafezetni. ha jobban utána olvas az ember, egyértelmű, hogy a boxszövetség orosz befolyás alatt van, azért most a NOB harcban áll vele, szerintem sem helyes, sőt káros, de ebbe fölösleges mást belekeverni___Samy___ írta:Pont hogy emiatt a hulye woke vilag miatt van az, hogy le akarjak nyomni mindenki torkan azt, hogy o egy no es veluk boxolhat. Ilyen erovel indulhatott volna a ferfiak kozott is, vajon miert nem ezt valasztotta? Gondolom egyertelmu. Es itt jon a kepbe az egesznek az emberi oldala.senki nem háborodott fel, csak most, csúnya woke világ, megint háborognak, ja nem, megint csak az idióták
Ja, ezzel nem felmenteni akarom a bizottsagot meg a burokraciat, mert egyertelmu hogy ok a legnagyobb hunyok abban, hogy innen nem tiltottak, mint a vb-rol.
igen tavaly kizárták, az elődöntőben, miután kicsapott egy orosz boxolót, aztán azóta mást mond a szövetség elnöke, hogy mi alapján zárták ki és mást mond az elnök helyettese (vagy alelnök vagy mi a tököm).Realista24 írta:Mi az hogy nem zavart eddig senkit? Ki is zárták tavaly.besteve7 írta: Örök életében a nők között indult, eddig senkit nem zavart. Miért indulna férfiak között, ha ő nőnek vallja magát. Itt most nem a transgender ügyről van szó, h féfriként semmit nem ért el aztán azt mondta h akk nő leszek.
Itt jön a képbe, h mi alapján döntöd el, h ő nő v férfi?
- mi van a lábai között, születésétől fogva
- kromoszóma
Visszatérve az ütőerejér itt a hivatalos statja
Egészen 3 meccse nem ment végig. Mellette van veresége, elég sok megosztott pontozásos győzelme.
Ettől függetlenül a döntö bizottságnak kell egy pontos szabályrendszert lefektetni, h a jövőben mindenkinek világos legyen ki indulhat és ki nem.
-
Realista24 írta: Mi az hogy nem zavart eddig senkit? Ki is zárták tavaly.
2018-óta szerepel a felnőtt nők között. Tavaly zárták ki arról az egy versenyről. Aztán ahogy láthatod ugyan úgy boxolt tovább más versenyeken. 2 héttel ezelőttig hallotál valamit az ügyről?
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
A vb-ről kizárták, aztán fellebbezett a CAS-nál a döntés ellen. Érdekes mód 3 nap múlva visszavonta. Vajon, ha őt jogtalanul zárták ki akkor miért nem vitte végig az ügyet?besteve7 írta:Örök életében a nők között indult, eddig senkit nem zavart. Miért indulna férfiak között, ha ő nőnek vallja magát. Itt most nem a transgender ügyről van szó, h féfriként semmit nem ért el aztán azt mondta h akk nő leszek.___Samy___ írta:
Pont hogy emiatt a hulye woke vilag miatt van az, hogy le akarjak nyomni mindenki torkan azt, hogy o egy no es veluk boxolhat. Ilyen erovel indulhatott volna a ferfiak kozott is, vajon miert nem ezt valasztotta? Gondolom egyertelmu. Es itt jon a kepbe az egesznek az emberi oldala.
Ja, ezzel nem felmenteni akarom a bizottsagot meg a burokraciat, mert egyertelmu hogy ok a legnagyobb hunyok abban, hogy innen nem tiltottak, mint a vb-rol.
- kromoszóma
Egészen 3 meccse nem ment végig. Mellette van veresége, elég sok megosztott pontozásos győzelme.
Ettől függetlenül a döntö bizottságnak kell egy pontos szabályrendszert lefektetni, h a jövőben mindenkinek világos legyen ki indulhat és ki nem.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi az hogy nem zavart eddig senkit? Ki is zárták tavaly.besteve7 írta:Örök életében a nők között indult, eddig senkit nem zavart. Miért indulna férfiak között, ha ő nőnek vallja magát. Itt most nem a transgender ügyről van szó, h féfriként semmit nem ért el aztán azt mondta h akk nő leszek.___Samy___ írta:
Pont hogy emiatt a hulye woke vilag miatt van az, hogy le akarjak nyomni mindenki torkan azt, hogy o egy no es veluk boxolhat. Ilyen erovel indulhatott volna a ferfiak kozott is, vajon miert nem ezt valasztotta? Gondolom egyertelmu. Es itt jon a kepbe az egesznek az emberi oldala.
- kromoszóma
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Örök életében a nők között indult, eddig senkit nem zavart. Miért indulna férfiak között, ha ő nőnek vallja magát. Itt most nem a transgender ügyről van szó, h féfriként semmit nem ért el aztán azt mondta h akk nő leszek.___Samy___ írta:Pont hogy emiatt a hulye woke vilag miatt van az, hogy le akarjak nyomni mindenki torkan azt, hogy o egy no es veluk boxolhat. Ilyen erovel indulhatott volna a ferfiak kozott is, vajon miert nem ezt valasztotta? Gondolom egyertelmu. Es itt jon a kepbe az egesznek az emberi oldala.senki nem háborodott fel, csak most, csúnya woke világ, megint háborognak, ja nem, megint csak az idióták
- kromoszóma