___Samy___ írta:
Pont hogy emiatt a hulye woke vilag miatt van az, hogy le akarjak nyomni mindenki torkan azt, hogy o egy no es veluk boxolhat. Ilyen erovel indulhatott volna a ferfiak kozott is, vajon miert nem ezt valasztotta? Gondolom egyertelmu. Es itt jon a kepbe az egesznek az emberi oldala.
Ja, ezzel nem felmenteni akarom a bizottsagot meg a burokraciat, mert egyertelmu hogy ok a legnagyobb hunyok abban, hogy innen nem tiltottak, mint a vb-rol.
van nolyan, aki le akarja, de valahogy én a többségnél nem ezt tapasztaltam
ami a lényeg, hogy a szabályok engedték, hogy elinduljon, szerintem se jók a szabályok, de ez nem a hülye woke világ miatt van, hanem a NOB miatt, mert farkat méregetnek a boxszövetséggel éppen. én sem értek egyet vele, de most ebbe szerintem a woke világ nem jön bele (ami nekem sem tetszi, bár nekem ez az idióta woke kifejezés sem
) az viszont zavar, ha lépten nyomon minden ide akarnak visszafezetni. ha jobban utána olvas az ember, egyértelmű, hogy a boxszövetség orosz befolyás alatt van, azért most a NOB harcban áll vele, szerintem sem helyes, sőt káros, de ebbe fölösleges mást belekeverni
Realista24 írta:
besteve7 írta:
Örök életében a nők között indult, eddig senkit nem zavart. Miért indulna férfiak között, ha ő nőnek vallja magát. Itt most nem a transgender ügyről van szó, h féfriként semmit nem ért el aztán azt mondta h akk nő leszek.
Itt jön a képbe, h mi alapján döntöd el, h ő nő v férfi?
- mi van a lábai között, születésétől fogva
- kromoszóma
Visszatérve az ütőerejér itt a hivatalos
statja
Egészen 3 meccse nem ment végig. Mellette van veresége, elég sok megosztott pontozásos győzelme.
Ettől függetlenül a döntö bizottságnak kell egy pontos szabályrendszert lefektetni, h a jövőben mindenkinek világos legyen ki indulhat és ki nem.
Mi az hogy nem zavart eddig senkit? Ki is zárták tavaly.
igen tavaly kizárták, az elődöntőben, miután kicsapott egy orosz boxolót, aztán azóta mást mond a szövetség elnöke, hogy mi alapján zárták ki és mást mond az elnök helyettese (vagy alelnök vagy mi a tököm).