Az a tag, aki a tavalyi kiesés után visszahozta a Leicestert a PL-be.Yazid írta: Chelsea megint honnan kapart edzőt, ki ez?
Játszott a Juventusban 2000-es évek elején, illetve Sevillában is lehúzott 4 évet.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. augusztus 18., vasárnap 15:47
Az a tag, aki a tavalyi kiesés után visszahozta a Leicestert a PL-be.Yazid írta: Chelsea megint honnan kapart edzőt, ki ez?
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. augusztus 18., vasárnap 14:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 17., szombat 19:46
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. augusztus 17., szombat 19:43
A Havertz eset az kb Pepe kaliber volt, több meccs eltiltást érne.Remy írta:Havertz esetBLaZE írta: Nézzetek meg a Castle meccsen mire volt piros… az is no comment kategória…
Newcastle piros
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. augusztus 17., szombat 18:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 17., szombat 17:43
Havertz esetBLaZE írta: Nézzetek meg a Castle meccsen mire volt piros… az is no comment kategória…
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2024. augusztus 17., szombat 17:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 17., szombat 17:19
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. augusztus 17., szombat 17:17
Nem meccsen lett volna meg is folytja Havertz-et Több meccses eltiltásos szitu volt, erre VARozták egyáltalán?Remy írta:Mi a piros, ha nem ez? Úristen emberek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 17., szombat 17:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 17., szombat 16:51
Pontosan.'shutterisland írta: tavaly is a pl egyik legjobbja volt az elso korokben.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. augusztus 17., szombat 16:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 17., szombat 16:13
Nem látom hogy hol írtál ilyet.Remy írta: És akkor nem is drukkolhat az ember, hogy teljesítsen jól idén?
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 17., szombat 16:12
Én még mindig tartom, hogy tavaly Klopp herélte ki teljesen.Remy írta:Lehet, hogy idén tényleg előjön belőle az, amit vártunk? Ha igen, akkor az óriási fail Klopptól.Dominik Szoboszlai created the joint most chances (3) for #LFC vs Ipswich Town.
He also made the second most recoveries in midfield (4) and completed 91% of his passes (39/43).
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 17., szombat 16:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 17., szombat 16:01
Egy meccs telt el ember…Remy írta:Lehet, hogy idén tényleg előjön belőle az, amit vártunk? Ha igen, akkor az óriási fail Klopptól.Dominik Szoboszlai created the joint most chances (3) for #LFC vs Ipswich Town.
He also made the second most recoveries in midfield (4) and completed 91% of his passes (39/43).
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 17., szombat 15:56
Lehet, hogy idén tényleg előjön belőle az, amit vártunk? Ha igen, akkor az óriási fail Klopptól.Dominik Szoboszlai created the joint most chances (3) for #LFC vs Ipswich Town.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. augusztus 17., szombat 15:07
Pont most bekapcsoltam en is a 65.perc kornyeken es kis tulzassal tobbet volt jatekban ezalatt az ido alatt, mint a tavalyi szezon masodik feleben. Latszik, hogy elorebb jatszik mint tavaly es tobb van neki megengedve tamadasban. Jo lesz ez.sebydani írta:Most adott egy “gólpasszt”. A védő még beleért épp de nem igazán változott a labda iránya, Salah pedig berúgta. 3 perce kapcsoltam be, ennyit láttam tőleBlancoMark írta:
Szoboszlai milyen?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 17., szombat 15:03
Azóta volt egy újabb forintos passza, csak kihagytak a ziccert. Amúgy sztem sokat melozik, plusz volt egy olyan keresztlabdaja, ami elott le a kalappal.sebydani írta:Most adott egy “gólpasszt”. A védő még beleért épp de nem igazán változott a labda iránya, Salah pedig berúgta. 3 perce kapcsoltam be, ennyit láttam tőleBlancoMark írta:
Szoboszlai milyen?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. augusztus 17., szombat 14:58
Most adott egy “gólpasszt”. A védő még beleért épp de nem igazán változott a labda iránya, Salah pedig berúgta. 3 perce kapcsoltam be, ennyit láttam tőleBlancoMark írta:Szoboszlai milyen?Yazid írta: Ez a pool sovány, szar.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem