Szerintem ez a csavo az Orban parodiajan kivul (ami elegge ott van a szeren) soha nem volt vicces, egyszeru ripacs.kiserik írta:Ez még nem menti fel Somogyit. Régen vártam a kis videóit, ma már szinte meg sem nézem. Valahogy unott, erőlködés lett az egész.nuevo_ericco írta:
Fásy lovagkeresztje után minden értlemes ember elveszíti a humorérzékét. A többiek pedig inkább annak hiányával vannak elfoglalva.
Bödőcsöt pl nagyon tudom tisztelni, hogy azt mondta nem fogja 101-edszer is kifigurázni a ""kicsit"". Majd ha lesz mondanivalója, akkor jön. És látjuk, hogy azóta is milyen remek alkotásokat készít, igaz nem 2 naponta.
Politika
Re: Politika
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha latsz 15-20 embertol nyaralos kepeket, az elsore soknak tunik, de ha belegondolsz hany szaz ismerosod van, maris nem olyan sok.'shutterisland írta:amugy neha ugy tunik, hogy mindenki egyre jobban elvan.Marky írta: Semmi. Mindenki a Balatonon hoborog a langos es a sor aran, rakvorosre egve.
bar igaz, hogy social media / kicsi minta alapjan ezt megitelni nem lehet, oda senki nem a fizetetlen csekkeket tolti fel, de en eletemben nem lattam ennyi nyaralos/csavargos posztot az otthoni ismerosoktol, mint a mostani nyaron.
Ha pörögnek a számok a videók alatt, akkor miért hagyná abba?
-
Ez tény. De lehet ezzel a videójával, és főleg mióta nem engedték fellépni, már nem is a nevettetés az elsődleges célja. Mondjuk rögtön az elején párhuzamot húzni a lovagkereszt és a forint közé szerintem minimum frappáns volt.kiserik írta:Ez még nem menti fel Somogyit.
Ez még nem menti fel Somogyit. Régen vártam a kis videóit, ma már szinte meg sem nézem. Valahogy unott, erőlködés lett az egész.nuevo_ericco írta:Fásy lovagkeresztje után minden értlemes ember elveszíti a humorérzékét. A többiek pedig inkább annak hiányával vannak elfoglalva.kiserik írta:Sajnos egy ideje egyre sűrűbben fordul elő vele.
Bödőcsöt pl nagyon tudom tisztelni, hogy azt mondta nem fogja 101-edszer is kifigurázni a ""kicsit"". Majd ha lesz mondanivalója, akkor jön. És látjuk, hogy azóta is milyen remek alkotásokat készít, igaz nem 2 naponta.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
Fásy lovagkeresztje után minden értlemes ember elveszíti a humorérzékét. A többiek pedig inkább annak hiányával vannak elfoglalva.kiserik írta:Sajnos egy ideje egyre sűrűbben fordul elő vele.
Sajnos egy ideje egyre sűrűbben fordul elő vele.Blanco88 írta:A díjazott személyétől függetlenül ezt humornak szánta Somogyi? Ez pont olyan igénytelen szar, mint amit Fásy ad elő éneklés címén.gutihaz14 írta: https://youtu.be/vUNuyYebkxE?si=TXInP3S70ujUH2Ri
ujabb remek ner nyalonc a csapatban. igy tovabb
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
akik a ner nyalas miatt kaptak ezt a dijat. ugy ertemM1Ö írta:Újabb? Régebbi mint Feró, Győzike meg Tóth Gabi együtt.gutihaz14 írta:ujabb
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
Nem hiszem. Hogy szokták mondani? Viccnek már túl durva lenne.Blanco88 írta:ezt humornak szánta Somogyi?
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
A díjazott személyétől függetlenül ezt humornak szánta Somogyi? Ez pont olyan igénytelen szar, mint amit Fásy ad elő éneklés címén.gutihaz14 írta: https://youtu.be/vUNuyYebkxE?si=TXInP3S70ujUH2Ri
ujabb remek ner nyalonc a csapatban. igy tovabb
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Újabb? Régebbi mint Feró, Győzike meg Tóth Gabi együtt.gutihaz14 írta:ujabb
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
valamelyik univerzumban:
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
amugy neha ugy tunik, hogy mindenki egyre jobban elvan.Marky írta: Semmi. Mindenki a Balatonon hoborog a langos es a sor aran, rakvorosre egve.
bar igaz, hogy social media / kicsi minta alapjan ezt megitelni nem lehet, oda senki nem a fizetetlen csekkeket tolti fel, de en eletemben nem lattam ennyi nyaralos/csavargos posztot az otthoni ismerosoktol, mint a mostani nyaron.
- h3x0r
Kit erdekel, mikor Magyar Peter szereti a luxust es a rongyrazast!!! Legutobb is a Sziget VIP-ben lattak!!géza írta: Gyerekrugo csavoval mi van?
Balog Zoltannal mi van?
K. Endrevel mi van?
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Semmi. Mindenki a Balatonon hoborog a langos es a sor aran, rakvorosre egve.
Gyerekrugo csavoval mi van?
Balog Zoltannal mi van?
K. Endrevel mi van?
Balog Zoltannal mi van?
K. Endrevel mi van?
Ezzel csak az a baj, hogy a Fidesz törzs szavazóit nem ők alkotják. Idősek, létminimum alattiak, cigányság és egy kicsi határon túli kettős állampolgárok.Kercsó írta:én a személyes környezetemben azt érzékelem, hogy az eddig elvakult fideszesek hite megrendült. sokakról lekerült a narancssárga filterhehetheoriginal írta:
Tipikus megforditjuk a narrativat, hogy az alaptemarol elterelodjon a szo.
Ehhez nagyszeru közeg és társ a lebutitott roncstarsadalom, ami ezt folyamatosan benyalja.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
én a személyes környezetemben azt érzékelem, hogy az eddig elvakult fideszesek hite megrendült. sokakról lekerült a narancssárga filterhehetheoriginal írta:Tipikus megforditjuk a narrativat, hogy az alaptemarol elterelodjon a szo.Kercsó írta: a LázárJani féle kormányinfót láttátok?
MP kórházas élménybeszámolóival kapcsolatban mondta: "mások szenvedéséből és mások bajából senki nem kovácsoljon poltikai erényt"
gondolom, ez akkor kormánykritika is egyben, hiszen Tóniék a háborút használt(j)ák ilyen célokra
Ehhez nagyszeru közeg és társ a lebutitott roncstarsadalom, ami ezt folyamatosan benyalja.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Tipikus megforditjuk a narrativat, hogy az alaptemarol elterelodjon a szo.Kercsó írta: a LázárJani féle kormányinfót láttátok?
MP kórházas élménybeszámolóival kapcsolatban mondta: "mások szenvedéséből és mások bajából senki nem kovácsoljon poltikai erényt"
gondolom, ez akkor kormánykritika is egyben, hiszen Tóniék a háborút használt(j)ák ilyen célokra
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a LázárJani féle kormányinfót láttátok?
#whatisyourexcuse