Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
swfan

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. augusztus 20., kedd 13:10

nuevo_ericco írta: Ebből szerintem csak az írókkal kapcsolatos dolog az, ami valid. Kapitalizmusban szélesebb
Még csak az sem igazán. Az Acolyte alkotója, pont, hogy egy kib*szott nagy SW nerd, aki keni vágja a lore-t, ez kb lejött az összes interjúból, amit adott (és a sok, Legendákból bevont elem a sorozatban szintén ezt igazolja). A baj inkább az volt, hogy a sok ötletet nem bírta egybegyúrni egy jól megírt sztorivá.

A receptnek amúgy inkább pont annak kellene lennie, hogy elsősorban jó írókat keressenek, ha még ennek tetejébe SW nerd is az illető, az legyen inkább extra, de ne követelmény. Lásd pl. Tony Gilroyt, aki egy egy nagyszerű író, viszont abszolút nem SW rajongó, és nem is igazán ismeri azt. Csak jött, hogy csinálna egy jó sorozatot - és meg is csinálta az Andort. Van elég Star Wars nerd a Lucasfilmnél, hogy segítse az ilyen írókat.

Az a fentebbi kijelentés meg (nem tőled), hogy az írók egyenesen gyűlölik is a SW-t, annyira baromság és nevetséges, hogy kb. szóra sem érdemes. Ja, nyilván az írók gyűlölik a SW-t és szánt szándékkal tönkra akarják tenni azt, amivel amúgy a kenyerük keresik... :lol:

Egyébként részemről sajnálom a sorozatot, nem volt tökéletes, de az átlag SW-szintet (pl. a prequel trilógiáét) bőven hozta. Érdekelt volna a folytatás, főleg Plagueis és Qimir.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2024. augusztus 20., kedd 12:55

Lehetne nagyobb hite a Disneynek a sajat projektjeiben. En kivancsi lett volna a sztori folytatasara, de a "jezusomdegeciwokeveszelybenafeherferfiember" hangok hangosabbak es trendibbek voltak, mintsem epiteni a megkezdett munkara, is kijavitani azt ami nem mukodott. Ezt csinaltak JJ visszahozasaval a kilencedik reszre, mert ott meg az "eznemstarwarsbazmegmertnemegyezikalatottakazenheadcanononommal" hangok gyoztek, a produktum meg egy gozolgo fos lett.

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 20., kedd 12:43

Lassan már ott tartunk, hogy a 66-os parancs meg sem történt, Darth Vader nem vadászta le az összes Jedit, mert mindig előbújik valahonnan egy új. Az eredeti trilógia lényege, hogy maradt két és fél Jedi az egész galaxisban.
:lol:
Amugy igen. Mindennel kapufat lonek.
Keves az a reteg,aki annyira fan,hogy teljesen mindegy milyen szar,mennyire totalisan ellentmondo,akkor is beveszik.
Egyszeruen a nagy reteg,aki szereti a star warst,de jo filmet es sorozatot nezne,az megunta ezeket a semmitmondo torteneteket.
A disney vonalarol meg ne is beszeljunk..Azzal elerik,hogy akit esetleg erdekelne,mar azert sem nezi meg.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 20., kedd 12:35

kiserik írta: Előbb utóbb csak rájönnek, hogy ez az irány (woke, nők erőltetése mindenhová, olyan írók, akik nem is ismerik az alapokat, stb) járhatatlan, csak addig tönkre tesznek nagyon sok mindent.
Ebből szerintem csak az írókkal kapcsolatos dolog az, ami valid. Kapitalizmusban szélesebb közönség felé nyitni mindig kockázat, amihez minden piaci szereplőnek joga van. Néha bejön, gyakrabban nem. Pl. az Obi-Wan és ez sem a woke miatt lett szar. Hanem azért, mert az írók képtelenek voltak egy rendes történetet, hiteles karaktereket, stb. írni.
Ellenpéldának ott a Netflixen az Arcane, szeritnem a te mércéd szerint az is woke (női főszereplők, az egyik meleg, stb.), mégis minden díjat megnyert, millók várják a második évadot, többek között azért, mert a forgatókönyvírók értették a dolgukat.

Jó lenne megtanulni nem mindenhova politikát látni, ahol egyértelműen a vak profithajhászás volt a cél és gond. Az Acolyte hibája nem az volt, hogy nők szerepeltek benne, hanem olyanok írták, akik szerintem Danielle Steel regényeken nőttek fel.
Remy írta: Akkor akár be is jelenthetné a Disney, hogy készül Cameron Monaghannel egy Cal Kestis sorozat.
Lassan már ott tartunk, hogy a 66-os parancs meg sem történt, Darth Vader nem vadászta le az összes Jedit, mert mindig előbújik valahonnan egy új. Az eredeti trilógia lényege, hogy maradt két és fél Jedi az egész galaxisban.
nzooli93 írta: Nekem is rögtön ez jutott eszembe ,hogy a saját balfaszságukat úgy fogják felfogni,hogy az amúgy rengeteg potenciállal rendelkező , remek korszakra nem kíváncsi senki, szóval inkább csinálnak majd valami Skywalker korszakban lévő sztorit
így elbaszni komolyan...erre a korszakra volt kíváncsi minden rajongó régóta, de szépen bele állították a földbe (ezt is)
Ez pedig sajnos esélyes. A fejesek ritkán szokták elismerni, hogy ők tévedtek (a mai gazdasági és politikai kultúra hozadéka ez), ezért pont azokat a lépéseket fogják megtenni, amelyeket nem kéne.
ferni írta:
Vicces, hogy egy videójáték az egyik legjobb SW sztori az újak közül... :lol:
Andor B-)

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 20., kedd 12:27

Remy írta: Akkor akár be is jelenthetné a Disney, hogy készül Cameron Monaghannel egy Cal Kestis sorozat.

Illene hozzájuk, ismert karakter és színész, Skywalker saga, biztonsági játék, pont tökéletes Disney alapanyag.

És legalább a játékot nem ismerő emberekhez is eljutna a sztori. Egy sztori, amit be is lehetne fejezni…

Mondjuk szigorúan egy órás részek, 6-8 felvonásban. Ideje lenne mozi minőséget lepakolni az asztalra a végtelen pénzből.
Vicces, hogy egy videójáték az egyik legjobb SW sztori az újak közül... :lol:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 20., kedd 12:27

Illene hozzájuk, ismert karakter és színész, Skywalker saga, biztonsági játék, pont tökéletes Disney alapanyag.

És legalább a játékot nem ismerő emberekhez is eljutna a sztori. Egy sztori, amit be is lehetne fejezni…

Mondjuk szigorúan egy órás részek, 6-8 felvonásban. Ideje lenne mozi minőséget lepakolni az asztalra a végtelen pénzből.
Amit majd odaadnak egy leszbikus középszerű rendezőnek, aki nem ismeri a játékot, de az SW világát sem, amit mellesleg ettől függetlenül gyűlöl is és ugyanilyen írókkal veszi körül magát :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

nzooli93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. augusztus 20., kedd 12:16

Nekem is rögtön ez jutott eszembe ,hogy a saját balfaszságukat úgy fogják felfogni,hogy az amúgy rengeteg potenciállal rendelkező , remek korszakra nem kíváncsi senki, szóval inkább csinálnak majd valami Skywalker korszakban lévő sztorit :lol:
így elbaszni komolyan...erre a korszakra volt kíváncsi minden rajongó régóta, de szépen bele állították a földbe (ezt is)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 20., kedd 12:03

Akkor akár be is jelenthetné a Disney, hogy készül Cameron Monaghannel egy Cal Kestis sorozat.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 20., kedd 11:59

miro. írta: Na ezt az uj sw sorozatot el is kaszaltak.
Előbb utóbb csak rájönnek, hogy ez az irány (woke, nők erőltetése mindenhová, olyan írók, akik nem is ismerik az alapokat, stb) járhatatlan, csak addig tönkre tesznek nagyon sok mindent.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 20., kedd 11:47

Na ezt az uj sw sorozatot el is kaszaltak.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 18., vasárnap 21:29

Tomát végre láthatjuk. :)
Én csak azért is jack blackre osztottam volna, ahogy azt a community kivanja évek óta :mrgreen:

Én a castba rég beletorodtem. Nem zokkent ki már. Az évek alatt megerosodtunk. Trailer alapjan végre lehet látni tünde fejű/kinézetű Tündet is. Azert ez nagy szó.
Tovabbra is a törp száltól várom a bulit, ahogy az első évadban volt. Az kb rendben volt. Itt rengeteg dolognak kell, kellene történnie. Kíváncsi leszek, hogyan suritik a dolgokat es mi az amin elidoznek kellőképp es mi az amit labjegyzetnek tekintenek. Nyilvan a jogok kurva nagy akadály. Csak legyen jó :)
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. augusztus 18., vasárnap 20:54

ziro4vr írta: Újranézem most a hatalom gyűrűit a második évad előtt, azt kell mondjam így, hogy a hobbitos részeket átpörgetem, teljesen vállalható. :mrgreen: Na jó galadriel meg elrond színészek geci irritálóak, mintha direkt mondták volna nekik hogy ilyen barátok köztösen kitartottan szar színházi színészesen szerepeljenek.
Az a 4perces második évad trailer az elég baszó lett. :)
Leszámítva a star wars arcokat a sivatagban :D , gondolom az is vmi hobbitos baromság lesz..

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 18., vasárnap 20:51

ziro4vr írta: Újranézem most a hatalom gyűrűit a második évad előtt, azt kell mondjam így, hogy a hobbitos részeket átpörgetem, teljesen vállalható. :mrgreen: Na jó galadriel meg elrond színészek geci irritálóak, mintha direkt mondták volna nekik hogy ilyen barátok köztösen kitartottan szar színházi színészesen szerepeljenek.
Elrond valami förtelem. Nehéz lesz újra megszokni. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. augusztus 18., vasárnap 20:45

Újranézem most a hatalom gyűrűit a második évad előtt, azt kell mondjam így, hogy a hobbitos részeket átpörgetem, teljesen vállalható. :mrgreen: Na jó galadriel meg elrond színészek geci irritálóak, mintha direkt mondták volna nekik hogy ilyen barátok köztösen kitartottan szar színházi színészesen szerepeljenek.
Nem illik.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. augusztus 13., kedd 21:23

Faust írta:
Remy írta: Elkezdtük újra az elejéről a Supernaturalt. :sziv: Ez a sorozat hibátlan cucc. :sziv:
Hol lehet venni ennyi szabadidot? Mennyiert adjak?
Munkahelyen fizetnek is érte :lol:
Pár kollegám szerintem már 2x kipörgette a Netflixet.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. augusztus 13., kedd 21:02

Remy írta: Elkezdtük újra az elejéről a Supernaturalt. :sziv: Ez a sorozat hibátlan cucc. :sziv:
Hol lehet venni ennyi szabadidot? Mennyiert adjak?

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 13., kedd 20:46

Remy írta:
Nika91127 írta:
De az utolsó rész vége az 10/10.
A melyik film/sorozat volt rád a legnagyobb hatással kérdésnél fix előkelő helyen szerepelne a sorozat. Sőt... Már-már beteges, hogy mennyire szeretem és mennyi hihetetlen élményt köszönhetek Jensennek és Jarednek.

És hülyén hangzik, de pont emiatt sem fejeztem be sosem az utolsó évadot. Nem akarom és nem akartam, hogy vége legyen ennek a történetnek. Így tudom, hogy még van, és még nincs vége. :D :'(

Első 5-öt le kéne tolni, aztán majd meglátom.
Ahh...
Pedig az utolsó 10 perc az woah.

Az első 5 az etalon, a többi mi is a srácok miatt toltuk le.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 13., kedd 20:44

Nika91127 írta:
A melyik film/sorozat volt rád a legnagyobb hatással kérdésnél fix előkelő helyen szerepelne a sorozat. Sőt... Már-már beteges, hogy mennyire szeretem és mennyi hihetetlen élményt köszönhetek Jensennek és Jarednek.

És hülyén hangzik, de pont emiatt sem fejeztem be sosem az utolsó évadot. Nem akarom és nem akartam, hogy vége legyen ennek a történetnek. Így tudom, hogy még van, és még nincs vége. :D :'(

Első 5-öt le kéne tolni, aztán majd meglátom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 13., kedd 20:41

Imádom. Az első 5 éved az parádé. Utána sajnos önismétlő lett, meg csökkent a minőség...

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 13., kedd 20:37

Elkezdtük újra az elejéről a Supernaturalt. :sziv: Ez a sorozat hibátlan cucc. :sziv:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: