Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Lehetne nagyobb hite a Disneynek a sajat projektjeiben. En kivancsi lett volna a sztori folytatasara, de a "jezusomdegeciwokeveszelybenafeherferfiember" hangok hangosabbak es trendibbek voltak, mintsem epiteni a megkezdett munkara, is kijavitani azt ami nem mukodott. Ezt csinaltak JJ visszahozasaval a kilencedik reszre, mert ott meg az "eznemstarwarsbazmegmertnemegyezikalatottakazenheadcanononommal" hangok gyoztek, a produktum meg egy gozolgo fos lett.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Lassan már ott tartunk, hogy a 66-os parancs meg sem történt, Darth Vader nem vadászta le az összes Jedit, mert mindig előbújik valahonnan egy új. Az eredeti trilógia lényege, hogy maradt két és fél Jedi az egész galaxisban.
Amugy igen. Mindennel kapufat lonek.
Keves az a reteg,aki annyira fan,hogy teljesen mindegy milyen szar,mennyire totalisan ellentmondo,akkor is beveszik.
Egyszeruen a nagy reteg,aki szereti a star warst,de jo filmet es sorozatot nezne,az megunta ezeket a semmitmondo torteneteket.
A disney vonalarol meg ne is beszeljunk..Azzal elerik,hogy akit esetleg erdekelne,mar azert sem nezi meg.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
Ebből szerintem csak az írókkal kapcsolatos dolog az, ami valid. Kapitalizmusban szélesebb közönség felé nyitni mindig kockázat, amihez minden piaci szereplőnek joga van. Néha bejön, gyakrabban nem. Pl. az Obi-Wan és ez sem a woke miatt lett szar. Hanem azért, mert az írók képtelenek voltak egy rendes történetet, hiteles karaktereket, stb. írni.kiserik írta: Előbb utóbb csak rájönnek, hogy ez az irány (woke, nők erőltetése mindenhová, olyan írók, akik nem is ismerik az alapokat, stb) járhatatlan, csak addig tönkre tesznek nagyon sok mindent.
Ellenpéldának ott a Netflixen az Arcane, szeritnem a te mércéd szerint az is woke (női főszereplők, az egyik meleg, stb.), mégis minden díjat megnyert, millók várják a második évadot, többek között azért, mert a forgatókönyvírók értették a dolgukat.
Jó lenne megtanulni nem mindenhova politikát látni, ahol egyértelműen a vak profithajhászás volt a cél és gond. Az Acolyte hibája nem az volt, hogy nők szerepeltek benne, hanem olyanok írták, akik szerintem Danielle Steel regényeken nőttek fel.
Lassan már ott tartunk, hogy a 66-os parancs meg sem történt, Darth Vader nem vadászta le az összes Jedit, mert mindig előbújik valahonnan egy új. Az eredeti trilógia lényege, hogy maradt két és fél Jedi az egész galaxisban.Remy írta: Akkor akár be is jelenthetné a Disney, hogy készül Cameron Monaghannel egy Cal Kestis sorozat.
Ez pedig sajnos esélyes. A fejesek ritkán szokták elismerni, hogy ők tévedtek (a mai gazdasági és politikai kultúra hozadéka ez), ezért pont azokat a lépéseket fogják megtenni, amelyeket nem kéne.nzooli93 írta: Nekem is rögtön ez jutott eszembe ,hogy a saját balfaszságukat úgy fogják felfogni,hogy az amúgy rengeteg potenciállal rendelkező , remek korszakra nem kíváncsi senki, szóval inkább csinálnak majd valami Skywalker korszakban lévő sztorit
így elbaszni komolyan...erre a korszakra volt kíváncsi minden rajongó régóta, de szépen bele állították a földbe (ezt is)
Andorferni írta:
Vicces, hogy egy videójáték az egyik legjobb SW sztori az újak közül...
Vicces, hogy egy videójáték az egyik legjobb SW sztori az újak közül...Remy írta: Akkor akár be is jelenthetné a Disney, hogy készül Cameron Monaghannel egy Cal Kestis sorozat.
Illene hozzájuk, ismert karakter és színész, Skywalker saga, biztonsági játék, pont tökéletes Disney alapanyag.
És legalább a játékot nem ismerő emberekhez is eljutna a sztori. Egy sztori, amit be is lehetne fejezni…
Mondjuk szigorúan egy órás részek, 6-8 felvonásban. Ideje lenne mozi minőséget lepakolni az asztalra a végtelen pénzből.
Amit majd odaadnak egy leszbikus középszerű rendezőnek, aki nem ismeri a játékot, de az SW világát sem, amit mellesleg ettől függetlenül gyűlöl is és ugyanilyen írókkal veszi körül magátRemy írta: Akkor akár be is jelenthetné a Disney, hogy készül Cameron Monaghannel egy Cal Kestis sorozat.
Illene hozzájuk, ismert karakter és színész, Skywalker saga, biztonsági játék, pont tökéletes Disney alapanyag.
És legalább a játékot nem ismerő emberekhez is eljutna a sztori. Egy sztori, amit be is lehetne fejezni…
Mondjuk szigorúan egy órás részek, 6-8 felvonásban. Ideje lenne mozi minőséget lepakolni az asztalra a végtelen pénzből.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem is rögtön ez jutott eszembe ,hogy a saját balfaszságukat úgy fogják felfogni,hogy az amúgy rengeteg potenciállal rendelkező , remek korszakra nem kíváncsi senki, szóval inkább csinálnak majd valami Skywalker korszakban lévő sztorit
így elbaszni komolyan...erre a korszakra volt kíváncsi minden rajongó régóta, de szépen bele állították a földbe (ezt is)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkor akár be is jelenthetné a Disney, hogy készül Cameron Monaghannel egy Cal Kestis sorozat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Előbb utóbb csak rájönnek, hogy ez az irány (woke, nők erőltetése mindenhová, olyan írók, akik nem is ismerik az alapokat, stb) járhatatlan, csak addig tönkre tesznek nagyon sok mindent.miro. írta: Na ezt az uj sw sorozatot el is kaszaltak.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Na ezt az uj sw sorozatot el is kaszaltak.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tomát végre láthatjuk.
Én csak azért is jack blackre osztottam volna, ahogy azt a community kivanja évek óta
Én a castba rég beletorodtem. Nem zokkent ki már. Az évek alatt megerosodtunk. Trailer alapjan végre lehet látni tünde fejű/kinézetű Tündet is. Azert ez nagy szó.
Tovabbra is a törp száltól várom a bulit, ahogy az első évadban volt. Az kb rendben volt. Itt rengeteg dolognak kell, kellene történnie. Kíváncsi leszek, hogyan suritik a dolgokat es mi az amin elidoznek kellőképp es mi az amit labjegyzetnek tekintenek. Nyilvan a jogok kurva nagy akadály. Csak legyen jó
Én csak azért is jack blackre osztottam volna, ahogy azt a community kivanja évek óta
Én a castba rég beletorodtem. Nem zokkent ki már. Az évek alatt megerosodtunk. Trailer alapjan végre lehet látni tünde fejű/kinézetű Tündet is. Azert ez nagy szó.
Tovabbra is a törp száltól várom a bulit, ahogy az első évadban volt. Az kb rendben volt. Itt rengeteg dolognak kell, kellene történnie. Kíváncsi leszek, hogyan suritik a dolgokat es mi az amin elidoznek kellőképp es mi az amit labjegyzetnek tekintenek. Nyilvan a jogok kurva nagy akadály. Csak legyen jó
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Az a 4perces második évad trailer az elég baszó lett.ziro4vr írta: Újranézem most a hatalom gyűrűit a második évad előtt, azt kell mondjam így, hogy a hobbitos részeket átpörgetem, teljesen vállalható. Na jó galadriel meg elrond színészek geci irritálóak, mintha direkt mondták volna nekik hogy ilyen barátok köztösen kitartottan szar színházi színészesen szerepeljenek.
Leszámítva a star wars arcokat a sivatagban , gondolom az is vmi hobbitos baromság lesz..
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Elrond valami förtelem. Nehéz lesz újra megszokni.ziro4vr írta: Újranézem most a hatalom gyűrűit a második évad előtt, azt kell mondjam így, hogy a hobbitos részeket átpörgetem, teljesen vállalható. Na jó galadriel meg elrond színészek geci irritálóak, mintha direkt mondták volna nekik hogy ilyen barátok köztösen kitartottan szar színházi színészesen szerepeljenek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Újranézem most a hatalom gyűrűit a második évad előtt, azt kell mondjam így, hogy a hobbitos részeket átpörgetem, teljesen vállalható. Na jó galadriel meg elrond színészek geci irritálóak, mintha direkt mondták volna nekik hogy ilyen barátok köztösen kitartottan szar színházi színészesen szerepeljenek.
Nem illik.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Munkahelyen fizetnek is érteFaust írta:Hol lehet venni ennyi szabadidot? Mennyiert adjak?Remy írta: Elkezdtük újra az elejéről a Supernaturalt. Ez a sorozat hibátlan cucc.
Pár kollegám szerintem már 2x kipörgette a Netflixet.
Hol lehet venni ennyi szabadidot? Mennyiert adjak?Remy írta: Elkezdtük újra az elejéről a Supernaturalt. Ez a sorozat hibátlan cucc.
Ahh...Remy írta:A melyik film/sorozat volt rád a legnagyobb hatással kérdésnél fix előkelő helyen szerepelne a sorozat. Sőt... Már-már beteges, hogy mennyire szeretem és mennyi hihetetlen élményt köszönhetek Jensennek és Jarednek.Nika91127 írta:
De az utolsó rész vége az 10/10.
És hülyén hangzik, de pont emiatt sem fejeztem be sosem az utolsó évadot. Nem akarom és nem akartam, hogy vége legyen ennek a történetnek. Így tudom, hogy még van, és még nincs vége.
Első 5-öt le kéne tolni, aztán majd meglátom.
Pedig az utolsó 10 perc az woah.
Az első 5 az etalon, a többi mi is a srácok miatt toltuk le.
- Remy
- Kapcsolat:
A melyik film/sorozat volt rád a legnagyobb hatással kérdésnél fix előkelő helyen szerepelne a sorozat. Sőt... Már-már beteges, hogy mennyire szeretem és mennyi hihetetlen élményt köszönhetek Jensennek és Jarednek.Nika91127 írta:
És hülyén hangzik, de pont emiatt sem fejeztem be sosem az utolsó évadot. Nem akarom és nem akartam, hogy vége legyen ennek a történetnek. Így tudom, hogy még van, és még nincs vége.
Első 5-öt le kéne tolni, aztán majd meglátom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Imádom. Az első 5 éved az parádé. Utána sajnos önismétlő lett, meg csökkent a minőség...Remy írta: Elkezdtük újra az elejéről a Supernaturalt. Ez a sorozat hibátlan cucc.
- Remy
- Kapcsolat:
Elkezdtük újra az elejéről a Supernaturalt. Ez a sorozat hibátlan cucc.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
HOTD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igen, volt is már pár dolog, amit megjósolt a sorozatban és meg is történt utána.Nika91127 írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De akkor, a fogykos lány valójában nem fogykos, csak egy "látó", emiatt is azért ilyen elvont?