Szerintem egyáltalán nem bántja
Casillast, csupán leírja a tényeket, Lopez jobban véd, mint Casillas az utóbbi 2-3 évben a Real Madridban, a válogatottban hozta magát Casillas, de itt, már évek óta, nincs benne akarás, elhiszem, hogy ezt nehéz észrevennie a sok Casillas imádónak, de ezek az emberek, ugyanolyanok, mint a facebookos Kaka megszállottak.
Őszintén szólva ha valaki adna érte 30-35 milliót, az lenne a legjobb mindenkinek, egy kapus nem ér ennyit, de őt a nevével még el lehetne adni ennyiért, lehet mondani, hogy ő mekkora madridista meg stb, de aki a saját csapattársai sikerét bojkottálja az edző fúrásával és az infok kiszivárogtatásával az nálam nem érdemel lóxart sem.
Ramos témában azt veszem észre, hogy vele viszont kezd megbékélni és egyre jobban jóban lenni, most is kihangsúlyozta, hogy Ő a RM jövője.
Pepe témában meg lehet, hogy nagy mágus az öreg, kicsit fúrja, hogy ő is el akarjon menni és pénzt lehessen csinálni belőle, abszolút jó játékos volt ő is, most még pénzt is lehetne érte kapni, az ő reputációjával és jelenlegi formájával a legjobb döntés lenne őt eladni. Pedig nagyon bírom Pepe-t eszméletlen dolgokat tudOTT, amíg meg volt hozzá a dinamikája, ebből már semmit sem látni manapság, pont amire régen odaért a hosszú lábaival hajszál pontosan és amiért egyedül úgy tartottuk, hogy megoldja Messit, azt vesztette el, a legjobb tulajdonságát.
Én nem csodálkozom, hogy ilyen buta játékosokkal nem nyertük meg a BL-t, és ebben rejlik
Mourinho egyik legnagyobb hibája, fogalma nincs az igazolás témában semmihez, igazol balhátvédet 35 millióért, mikor ott van Marcelo a legjobb balhátvéd a világon, igazol egylábas buta Di Mariakat és Megye II szintű Khedirákat. De talán mondható az, hogy nem is igazolni nem tud, hanem nem tudja minden esetben jól felmérni egy játékos képességeit. Ebben kéne nagyon sokat javulnia, észre kell vennie, hol kell javulni a pályán, ha ezt nem teszi, hiába ő a legjobb edző, nem fogunk semmit sem nyerni.
És így eljutottunk oda, hogy egy tökéletes kombinációjú igazolás kell, szinte minimális kockázattal nyáron. El kell érni az optimális "portfóliót" játékosok terén.
Legfontosabb 2 dolog ennek ellenére, CR itt tartása, valami Jese felhozatala, ezek minden felett állnak.
így mindent összevetve erre lenne szükség:
távozók: Adan, Essien, Carvalho, Kaka, HIguain, Di Maria, Coentrao?, Pepe, Khedira, Casillas?, Morata (kölcsönbe opcióval), Albiol, Callejon
érkezők: Carvajal,Jese, Bale, Lewandovszki, Vidal, Verrati, Casemiro?, Draxler, ezen kívül 2 olcsóbb középhátvéd, ezen kívül mivel szinte minden Castillas meccset láttam az utóbbi két évben Alex és Borja közül vki, (szerintem mindketten jobbak már most, mint Khedira, de Casemironál is)
ez persze óriási takarítás lenne, viszont a távozók listáján szerepel mindenki, akitől érdemes lenne megválni valamilyen oknál fogva, ebből a listából kell szelektálni azt a 7-10 játékost akik eladásával tehermentesíteni lehet legjobban a csapatot, Albiol akár még maradhat is, ha nincs elég spanyol a csapatban stb.