Bajnokok Ligája
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Teljes a 36-os league phase mezőnye. Minden csoportból két ellenfelet kapunk, egy otthon egy idegenben. Spanyolt nem kaphatunk, egy nemzetből összesen max kettőt. Sorsolás csütörtökön.
Pot 1
Real Madrid
Man City
Bayern München
Liverpool
PSG
Internazionale
Dortmund
RB Leipzig
Barcelona
Pot 2
Leverkusen
Atletico Madrid
Arsenal
Juventus
AC Milan
Atalanta
Benfica
Club Brugge
Shakhtar Donetsk
Pot 3
Feyenoord
Sporting Lisboa
PSV
Celtic
Salzburg
Young Boys
Dinamo Zagreb
Lille
Crvena zvezda
Pot 4
Girona
Aston Villa
Monaco
Bologna
Stuttgart
Sparta Prague
Stade Brest
Slovan Bratislava
Sturm Graz
Pot 1
Real Madrid
Man City
Bayern München
Liverpool
PSG
Internazionale
Dortmund
RB Leipzig
Barcelona
Pot 2
Leverkusen
Atletico Madrid
Arsenal
Juventus
AC Milan
Atalanta
Benfica
Club Brugge
Shakhtar Donetsk
Pot 3
Feyenoord
Sporting Lisboa
PSV
Celtic
Salzburg
Young Boys
Dinamo Zagreb
Lille
Crvena zvezda
Pot 4
Girona
Aston Villa
Monaco
Bologna
Stuttgart
Sparta Prague
Stade Brest
Slovan Bratislava
Sturm Graz
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Sparta Prága 19 év után ismét BL főtáblán. Videójuk twitteren.
Jöhetnek is ellenfélnek ha már velünk szemeznek.
Jöhetnek is ellenfélnek ha már velünk szemeznek.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Uhh, ha van műsor ami alúlmulná a magyar közvetítéseket, azt ezzel sikerült összerakni
felisoben eyetest rovat hehevelFaust írta:És közvetíthetné a Yazid - chronic dinamit duó a meccseket.Peti765 írta:
Most kivancsisagbol felmentem a honlapjukra,nem latom,hogy idokorlat van ,de lehet igazad lesz es kesobb valtozik.
Eleg durva egyetlen csatornaert 2000 forintot kerni azert.
Kellene valami madridista streamet csinalni itt a honlapon neznenk
meccs elotti felvezeto pesszimistapetivel, ziroval es Bushidoval
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Csak ha megtudjuk szerezni kelejanit is szakérteni mellém...tibi18 írta:ferni meg szakértene!Faust írta:
És közvetíthetné a Yazid - chronic dinamit duó a meccseket.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ferni meg szakértene!Faust írta:És közvetíthetné a Yazid - chronic dinamit duó a meccseket.Peti765 írta:
Most kivancsisagbol felmentem a honlapjukra,nem latom,hogy idokorlat van ,de lehet igazad lesz es kesobb valtozik.
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Valóban?Gondolom az életszínvonal is hasonló mint nálunk...Mondjuk a magas árakban lehet felvesszük velük a versenyt de másban nem igen hinném.Viszont már ott sem sokáig lesz kánaán ahogy mennek a dolgok mostanában.Európa beledöglik a világ "legerkölcsösebb"népének 25 pontos tervébe ami sajnos lassan beteljesedik.MVPP írta:Nem rég írta le Steve, hogy Svédországban hasonlóan működik a dolog, de bezzeg csak Magyarországon folyik ez nálunk.weah írta: Egész Európában nincs ez ami nálunk folyik ezekkel a sportcsatornamizériákkal.Akkor kezdódött mikor a spiller megjelent a piacon,és elvette a sport tv től a la ligát...azóta évről évre bizonytalan minden,és nem szégyellik megkérni az árát.Itt még csak stremelni sem lehet pl a spilert hogy nézd a la ligát vagy a premiert magyarul,ha épp nincs a csomagodban.Rosszabb a helyzet mint a balkánon.Rohadj meg narancs.Én évek óta sztremelek,de gondolom sokan nem így vannak vele,őket meg amennyire csak lehet megpróbálják lehúzni.Pl Romániából kb 10 sportcsatornát tudok streamelni,a hazámból meg kb semmit,az állami sportcsatornán kívül.Vicc egy ország vagyunk,de legalább már Bulgária is beért minket.
Egyébként meg lassan 10 éve stremelek,és nem hat meg ha a bl is innetől úgy fogom nézni.
Nem fog hiányozni a sok szagértő okoskodása.
Nem rég írta le Steve, hogy Svédországban hasonlóan működik a dolog, de bezzeg csak Magyarországon folyik ez nálunk.weah írta: Egész Európában nincs ez ami nálunk folyik ezekkel a sportcsatornamizériákkal.Akkor kezdódött mikor a spiller megjelent a piacon,és elvette a sport tv től a la ligát...azóta évről évre bizonytalan minden,és nem szégyellik megkérni az árát.Itt még csak stremelni sem lehet pl a spilert hogy nézd a la ligát vagy a premiert magyarul,ha épp nincs a csomagodban.Rosszabb a helyzet mint a balkánon.Rohadj meg narancs.Én évek óta sztremelek,de gondolom sokan nem így vannak vele,őket meg amennyire csak lehet megpróbálják lehúzni.Pl Romániából kb 10 sportcsatornát tudok streamelni,a hazámból meg kb semmit,az állami sportcsatornán kívül.Vicc egy ország vagyunk,de legalább már Bulgária is beért minket.
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Egész Európában nincs ez ami nálunk folyik ezekkel a sportcsatornamizériákkal.Akkor kezdódött mikor a spiller megjelent a piacon,és elvette a sport tv től a la ligát...azóta évről évre bizonytalan minden,és nem szégyellik megkérni az árát.Itt még csak stremelni sem lehet pl a spilert hogy nézd a la ligát vagy a premiert magyarul,ha épp nincs a csomagodban.Rosszabb a helyzet mint a balkánon.Rohadj meg narancs.Én évek óta sztremelek,de gondolom sokan nem így vannak vele,őket meg amennyire csak lehet megpróbálják lehúzni.Pl Romániából kb 10 sportcsatornát tudok streamelni,a hazámból meg kb semmit,az állami sportcsatornán kívül.Vicc egy ország vagyunk,de legalább már Bulgária is beért minket.
És közvetíthetné a Yazid - chronic dinamit duó a meccseket.Peti765 írta:Most kivancsisagbol felmentem a honlapjukra,nem latom,hogy idokorlat van ,de lehet igazad lesz es kesobb valtozik.nzooli93 írta: Ha még augusztusban akcióban (12 hónap 8 áráért) előfizettek egy egész évre, akkor havi 1300 Ft körül jön ki előfizu. Szeptembertől emelik az árat. (Lehet Balázs showt és Győzike összest is nézni )
- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Most kivancsisagbol felmentem a honlapjukra,nem latom,hogy idokorlat van ,de lehet igazad lesz es kesobb valtozik.nzooli93 írta: Ha még augusztusban akcióban (12 hónap 8 áráért) előfizettek egy egész évre, akkor havi 1300 Ft körül jön ki előfizu. Szeptembertől emelik az árat. (Lehet Balázs showt és Győzike összest is nézni )
- nzooli93
Ha még augusztusban akcióban (12 hónap 8 áráért) előfizettek egy egész évre, akkor havi 1300 Ft körül jön ki előfizu. Szeptembertől emelik az árat. (Lehet Balázs showt és Győzike összest is nézni )
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Elő kell fizetni ,sajnos.Marky írta: Vodafone elofizetes melle kapott RTL+ elofizetessel lehet nezni a meccseket, vagy kulon elo kell fizetni? A mult heten nem sikerult elinditanom.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Vodafone elofizetes melle kapott RTL+ elofizetessel lehet nezni a meccseket, vagy kulon elo kell fizetni? A mult heten nem sikerult elinditanom.
- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
A tv-n nincs ilyen app vagy a samsung oldalan irja,hogy nincs?ziro4vr írta: Ez is big joke hogy samsung tv-re nincs egy app.
Nekem vodafone tv van, abban viszont van, de azért szopjanak le. Nem a pay to watch modellel van a baj mert ahogy írták is egyre elterjedtebb ez, sőt, de akkor legalább legyen meg a tech háttér plusz a quality stáb, ne egy nyugger gundel nyomja. Meg ugye a fizetős streamingben nem lesz reklám?
Amennyiben az elobbi akkor nekem, pl a direct one appot csak a samsung oldalon tortent regisztracio utan tudtam a tv re varazsolni.
(sorry az ekezetek hianya miatt}
Mar en is neztem,hogy elofizessek ra de csak magyarorszagon mukodik az rtl+ tehat mas orszagban nem is tudom hasznalni,hiaba van elofizetes.
Elvileg vpn szerverrel ez meg kerulheto(meg sosem hasznaltam),de egzenlore kivarok most mar ezzel es az is plussz penz ugye.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A sorsolasrol egyszerűsítve:
https://x.com/themadridzone/status/1825 ... sxT-_X3liw
https://x.com/themadridzone/status/1825 ... sxT-_X3liw
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez is big joke hogy samsung tv-re nincs egy app.
Nekem vodafone tv van, abban viszont van, de azért szopjanak le. Nem a pay to watch modellel van a baj mert ahogy írták is egyre elterjedtebb ez, sőt, de akkor legalább legyen meg a tech háttér plusz a quality stáb, ne egy nyugger gundel nyomja. Meg ugye a fizetős streamingben nem lesz reklám?
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Samsungra jelenleg nincs. Nekem van egy mi tv stick ,azon android fut.Így oldottam meg.dzsi91 írta: Ok és van már rtl+ samsung tvre vagy megint ipaddel baszakodjak?
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Csak ceges bankkartyat ne adjanak neki
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A raktár mélyéről kéne felhozni még azt a specko érintőképernyős televízió készüléket. Ugy emlékszem gyuri tudott rajta rajzolni.