Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 21., szerda 13:14

A toleranciáról meg annyit, hogy az emberi jogok nem tolerancia és vélemény kérdése. Pont attól lennék én is intoleráns, ha nem lépnék fel az intolerancia ellen. Az ellen, hogy valaki alsóbb rendűnek, aberráltnak tart olyan embereket, akik amúgy az égvilágon nem ártottak senkinek sem, csak azt szeretnék, hogy hagyják őket élni hagyni.
ha mar emberi jogok:
Jogom van azt gondolni es mondani, amit akarok.
Neked melegkent milyen emberi jogod van korlatozva?
Miert harcolsz, ami mas hetero embernek lehet es megvan, de neked nincs?
A hazassaggal ne gyere, az egy krealmany, az nem jog.
Nem jelent semmit, anelkul, es amellett is tud elni minden ember.
Az meg hogy nem artotok az egvilagon senkinek?
Egeszseges, de meg fejletlen kisgyerekek szazezreit basszatok szet - na remelhetoleg csak képletesen - az aberralt szarotokkal, amit ajulasig, hanyasig nyomtok, amig az orra vere el nem ered, es mar csakazertis az ember es a vilag termeszetebol adodoan direkt ellenall.
Alsobb rendu? Nem tudom. Senki se egyenlő. Ezt kene megerteni. Aberralt? Az viszont biztos. Teljesen kontraproduktiv, amit csinaltok amugy, de annyira ostobak vagytok, hogy a mai napig nem latjatok.
A nagytobbsegnek az egvilagon semmi baja nem lenne vele, ha vki meleg, mert senkit sem erdekel.
Erted bazmeg? Senkit se erdekel, mind privat dolog, otthonra a negy fal koze valo.
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 21., szerda 13:11

Na, Geza vegre megertette. Csak eljutottunk a celba. :kalapos:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2024. augusztus 21., szerda 13:09

Normalis = feher, ferfi, heteroszexualis, “kereszteny”
Nem normalis, aberracio = minden mas

Miert? Mert en ez vagyok.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2024. augusztus 21., szerda 13:08

Szerintem ő inkább a filmes topikban pusztít. :D

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. augusztus 21., szerda 12:57

Hiányoznak már Remy élménybeszámolói :roll:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 21., szerda 12:56

Vicces, amikor a ti fajtátok ezzel a "privát dologgal" jön.
meg is van akkor ki az elso buzi a forumon, gg hozza :lol:
Csak ne hangoztasd,.kutyat nem erdekli mit csinalsz estenkent.
Érdekes, az ellen sosincs kikelve, az nem erőltetett, amikor a heteroszexuális alkotók teszik bele az öncélú heteroszexualitást a művekbe
talan mert az a normalis.... :coffee:
Kuzdhetsz ellene, lobalhatod a kis szines zaszlocskadat meg skandalhatod a dalocskakat, de attol meg sosem lesz elfogadott, sosem lesz termeszetes es normalis, plane nem, ha eronek erejevel akarsz valamit elerni es nem organikusan hagyod, hogy kialakuljon.
A mi fajtank, par tizezer ev ota mar csak ilyen, ezert mi maradtunk fenn. :roll:
thereisonly1ronaldo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. augusztus 21., szerda 12:39

dzsi91 írta:
swfan írta:

:lol: Ezért kár volt telehányni egy fél oldalt az elfogadásról meg a toleranciáról

Az én részemre nem is reagálok. Nézz utána a dolgoknak.
Tipikus. Elfogynak az érvek, jön a joker válasz: "nézz utána jobban". :lol:

Csak szólok, hogy pöppet jobban benne vagyok az lmbtq témában, mint te, akinek bevallása szerint még csak ilyen ismerőse nincs. Biztosan nagyon megbízható forrásokból tájékozódsz, hogy ennyire jobban tudsz mindent azoknál is, akik közvetlenül érintettek :sziv: a sebésznek is te mondod meg, hogyan műtsön?

A toleranciáról meg annyit, hogy az emberi jogok nem tolerancia és vélemény kérdése. Pont attól lennék én is intoleráns, ha nem lépnék fel az intolerancia ellen. Az ellen, hogy valaki alsóbb rendűnek, aberráltnak tart olyan embereket, akik amúgy az égvilágon nem ártottak senkinek sem, csak azt szeretnék, hogy hagyják őket élni hagyni.

Úgyhogy pont attól vagyok toleráns, hogy nem tolerálom a homofóbiát. Ez nem megbélyegzés a véleményetek miatt, az emberi jogok nem vélemény kérdése. Ha ezt magyarázni kell nektek, akkor veletek van a baj.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. augusztus 21., szerda 12:36

hehetheoriginal írta: mikor ezeket irod, nem erzed mekkora faszsag?
De ha ez szted rendben van, akkor felesleges tovabb beszelni rola.

Talan azert "hisztizunk" allandoan, mert mindenbol ez az aberralt szar folyik, mikozben aranyosan 10 evente kb 2 filmben kene szerepelnie a megjelenő tobb ezer kozul.
Egyszeruen kivan a fasza az embereknek a tultolt szartol, nem erdekel senkit hogy dugjak egymast vagy mit muvelnek egymassal
Privat dolog.
De ha ez megy, akkor ugye az se problema, meg ne is legyen problema, ha visszaleng az inga es a masik oldal, a masik nezet is ujra kibontakozik adolf bacsi utan 100 evvel ismet.... :coffee:
Mert ugye az elfogadast tuzzel vassal kenyszeriteni es tolni kell, ugy fog mukodni :lol:
Dehogynem erzem, mekkora faszsag. Eleg egyszeru a keplet ezzel kapcsolatban. Nem a te kis tok fejedbol pattan ki egy gondolat + nem egyezik a te velemenyeddel = faszsag. Termeszetesen egy lapra, egy egyenletbe hozni a woke lmbtq zsido neger faszomtudja milyen propagandat a naci nepirtassal, az totalisan esszeru es egyaltalan nem faszsag, sot bazmeg ertheto es ne is legyen vele problema. Mert filmet es sorozatot kesziteni ezzel a cellal (amit tovabbra is hangsulyozok, hogy legalja mert a propaganda alapbol egy legalja dolog), ugyanaz, mint kiirtani embereket a szarmazasuk miatt. Mert a woke vagy mi az isten az meg akar teged es a csaladodat olni, taborba zarni, megkinozni, megalazni, es kivegezni.
Egyebkent a propaganda ezek szerint mukodik. Ha leszarnatok, ahogyan a fel vilag ha nem tobb szarik ra, akkor nem lenne. Ennyire egyszeru. Nem lennenek azok a filmek / sorozatok amik direkt ezzel a cellal keszulnek.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. augusztus 21., szerda 12:35

swfan írta:
A kutatások szerint az emberek 16-21%-ának van homoszexuális kapcsolata az élete során,
Ezekre a kutatásokra mondjuk én kíváncsi vagyok, legalább egyet légyolykedves belinkelni.

btw van ésszerűség abban amit mondasz, de az pl számomra ugyan olyan szélsőség, mint amit hehe képvisel a másik oldallal.
Valóban sok az erőltetett lmbtq szál a filmekben és ez az amúgy toleráns emberekből is már többnyire indulatokat vált ki, igen.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 21., szerda 11:58

swfan írta:

:lol: Ezért kár volt telehányni egy fél oldalt az elfogadásról meg a toleranciáról

Az én részemre nem is reagálok. Nézz utána a dolgoknak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. augusztus 21., szerda 11:28

hehetheoriginal írta:
egy eddig tortenelemben mindenhol fehernek tartott embert egy fekete jatszik el vagy egy ferfit no. Egybol megy megint oldalakon keresztul az elmelkedes, hogy mekkora faszsag, miert nem tartjak ugy, ahogy volt.
mikor ezeket irod, nem erzed mekkora faszsag?
De ha ez szted rendben van, akkor felesleges tovabb beszelni rola.

Talan azert "hisztizunk" allandoan, mert mindenbol ez az aberralt szar folyik, mikozben aranyosan 10 evente kb 2 filmben kene szerepelnie a megjelenő tobb ezer kozul.
Egyszeruen kivan a fasza az embereknek a tultolt szartol, nem erdekel senkit hogy dugjak egymast vagy mit muvelnek egymassal
Privat dolog.
De ha ez megy, akkor ugye az se problema, meg ne is legyen problema, ha visszaleng az inga es a masik oldal, a masik nezet is ujra kibontakozik adolf bacsi utan 100 evvel ismet.... :coffee:
Mert ugye az elfogadast tuzzel vassal kenyszeriteni es tolni kell, ugy fog mukodni :lol:
A kutatások szerint az emberek 16-21%-ának van homoszexuális kapcsolata az élete során, szóval ez a "10 évente 2 filmben" arány nagyon mellément. "Matematikus ön?"

A homoszexualitás az állatvilágban is jelen van, pedig ott nincs semmiféle propaganda. A homofóbia, amit letolsz itt, az viszont ott nincs jelen. Nos, akkor melyik is az igazi aberráció? ;)

Vicces, amikor a ti fajtátok ezzel a "privát dologgal" jön. Vagy jól gondolom, hogy akkor egy férfi és nő kapcsolata is privát dolog és senkit nem érdekel, hogy dugnak? Érdekes, az ellen sosincs kikelve, az nem erőltetett, amikor a heteroszexuális alkotók teszik bele az öncélú heteroszexualitást a művekbe
dzsi91 írta:
zsuninnyo írta:A seggbekuki egyidos az emberiseggel. Tortenelmunk bizonyitja minden egyes muveszeti formaval.
Bár nincs meleg ismerősöm megkockáztatom, hogy egy egèszséges inteligenciával rendelkező homokos távol tartja magát az egész lmbtqzykvcp mozgalomtól. Annyira van az a mozgalom a melegekért mint az antifa a feketékért vagy a feminizmus a nőkért.

Itt nem a melegekről van szó meg nem is a négerekről. Különböző zászlók alá bujtatott politikai mozgalmak. Ugyanaz mint amikor az uefa megakarja menteni a fotballt.
Politikai mozgalom? Mi abban a politika, hogy van egy marginalizált kisebbség, akik csak szimplán egyenlő bánásmódot, egyenlő jogokat szeretnének, meg azt, hogy ne titulálják őket aberráltnak, retardáltnak, stb, mint ahogy azt itt is teszitek jópáran

Statisztikailag pedig biztos hogy van meleg, de legalább biszexuális ismerősöd, max csak nem tudsz róla. Mondjuk az alapján, amit letolsz itt, ha a való életben is ilyen vagy, valszeg én sem mernék coming outolni a helyükben.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 21., szerda 11:26

Faust írta:
Pipita írta:
A mérhetetlen méreteket öltő toleranciád pedig iszonyat kedves, értékelem. :-*
Mintha csak egy atlagos progressziv baloldali figura lenne. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Örök liberális dilemma, hogy meddig lehet tolerálni a tolerancia hiányát. Azért nem ugyanaz kiállni mások jogaiért, mint korlátozni, megkérdőjelezni azokat, féligazságokkal hergelni ellenük. Alapvetően egyik sem jó, ha átmegy szélsőségekbe, de szerintem utóbbi jóval nagyobb károkat okoz egy társadalomban.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. augusztus 21., szerda 11:10

Pipita írta:
Mintha csak egy atlagos progressziv baloldali figura lenne. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. augusztus 21., szerda 11:04

dzsi91 írta:
Pipita írta:

Biztos lehetsz benne, hogy van meleg ismerősöd.
Megkockáztatom, hogy egy egészséges intelligenciával rendelkező homokos távol tartja magát tőled, mert van elég baja e nélkül is.
Egyrészt semmi olyat nem mondtam amiért itt emberkedned kéne másrészt nyugodtan felvállalhatod ha te vagy az engem nem zavar.
Nem emberkedni szándékoztam, csak felkúr az oldalak óta ömlengő ostobaság, azokra igyekeztem reagálni egy hozzászólásban.

na es ki lesz az elso forumozo aki coming outol ? :D
én a színesbetűsökre tenném a garast. :mrgreen:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 21., szerda 11:01

P. Krisz írta: Az érdekvédelmi szervezetek kiharcolták, hogy transz karakter csak transz színész játszhat el.
Akkor visszatértünk Shakespeare korába, mikor minden szerepet, a nőiket is, csak férfiak játszhattak el :mrgreen:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2024. augusztus 21., szerda 10:58

A meleg/néger lobbi szvsz. kifutóban van.
A transz viszont nagyon erős. Az érdekvédelmi szervezetek kiharcolták, hogy transz karakter csak transz színész játszhat el.
De kezd visszanyalni a fagyi. Hunter Schafer már sír, hogy a producerek csak ilyen szereppel keresik. :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 21., szerda 10:50

'shutterisland írta: na es ki lesz az elso forumozo aki coming outol ? :D

amugy ez a meleg/neger lobbi...mivel mind a kettobol egyre tobb lesz, sajnos mindenki felkeszulhet, hogy ez csak rosszabb lesz a jovoben.
Szerintem nem. Mert már a Netflix is rájött, észrevette, hogy kontraproduktív. Lassan a Disney is belátja. Mindenkit a pénz motivál, minden döntés mögött azt keressük. Aki lobbyt, stb. emleget, az feleslegesen belekeveredik a figyelemelterelésnek szánt kultúrharcba.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. augusztus 21., szerda 10:42

na es ki lesz az elso forumozo aki coming outol ? :D

amugy ez a meleg/neger lobbi...mivel mind a kettobol egyre tobb lesz, sajnos mindenki felkeszulhet, hogy ez csak rosszabb lesz a jovoben.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 21., szerda 10:41

Pipita írta:
dzsi91 írta:

Bár nincs meleg ismerősöm megkockáztatom, hogy egy egèszséges inteligenciával rendelkező homokos távol tartja magát az egész lmbtqzykvcp mozgalomtól. Annyira van az a mozgalom a melegekért mint az antifa a feketékért vagy a feminizmus a nőkért.

Itt nem a melegekről van szó meg nem is a négerekről. Különböző zászlók alá bujtatott politikai mozgalmak. Ugyanaz mint amikor az uefa megakarja menteni a fotballt.
Megkockáztatom, hogy egy egészséges intelligenciával rendelkező homokos távol tartja magát tőled, mert van elég baja e nélkül is.
Egyrészt semmi olyat nem mondtam amiért itt emberkedned kéne másrészt nyugodtan felvállalhatod ha te vagy az engem nem zavar.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. augusztus 21., szerda 9:49

Mátrix lesz itt a nagy megfejtés, az elsőt még férfiak rendezték, a többinél már elindult a lejtmenet. :mrgreen: :mrgreen:

Vissza: