1madridista írta:
swfan írta:
Az orvostudomány szerint nem betegség. Tehát egészséges. Azért ennyire ne kerüljünk már ki a valóságból, csak mert ez a "véleményünk"
az orvostudomany szt senki sem szuletik igy. akarhol akarmilyen bullshitet olvastal... mint ahogy pl depressziosnak sem szuletik senki, nyilvan van biologiai oka a dolognak de nem szuletesi rendellenesseg... nyilvan kulso korulmenyek, hajlam lehet, meg nem konnyu ebbol kimaszni ha belecsusztal, nem kell oket gyulolni, de ez nem egeszseges, mar csak ha ranezel a termeszetre akkor sem...
A bátyám pszichiáter, egy pöppet tud erről a dologról, mint te. De ja, "akárhol akármilyen bullshitet" olvastam...
rettentő nagy baromságot írtál amúgy
Blanco88 írta:
swfan írta:
Egyáltalán nem ostoba kérdés. Tökéletes arra, elgondolkodjon az ember (már ha képes rá...), hogy vajon mi lenne, ha ő csöppenne ebbe akaratán kívül. Jól esne vajon, ha egy olyan dolog miatt vegzálnák, küldenék a négy fal közé, amiről amúgy nem tehet? Egy kis önvizsgálatra készteti az embert, talán némi empátia is előbújik.
Az aberrált pedig egy pejoratív jelző. Miféle "tényt" állapítana meg? Homoszexuálisnak lenni se nem betegség, se nem rendellenesség.
Elgondolkodtam és nagyon szomorú lennék, ha ilyen beteg/aberrált lenne a gyermekem.
Igazán büszke lehetsz magadra, csak gratulálni tudok
Balazs írta:
swfan írta:
Az orvostudomány szerint nem betegség. Tehát egészséges. Azért ennyire ne kerüljünk már ki a valóságból, csak mert ez a "véleményünk"
Azt a döntést, hogy többé nem tartják betegségként számon egyébként hatalmas politikai nyomás és lobbitevékenység előzött meg.
Sure, a holdraszállást is csak leforgatták, amúgy kamu, tudjuk
Azonban minden életformának az elsődleges célja az, hogy továbbadja a génjeit
Hát a mélykeresztyén nemzethy konzervatív Fidesznél lehet
remélem te is szültél/csináltál már elég magyart
1madridista írta:
Amit pl. ma a Mandineren olvasni lehet, azt 15 éve csak a kuruc.info-on lehetett olvasni.
amit 15 eve csak a kuruc infon most meg a mandineren lehet olvasni az sokak szamara ma mar valosag... nem 1 embert ismerek aki azert jon vissza nemetorszagbol pl mert a drag queen mesel a gyerekenek vmi buzimeset (hiaba el jol anyagilag, neki ez nem fer bele)... sokan ezt nem akarjak elfogadni es sztem ez teljesen rendben van.
Biztos vannak amúgy túlkapások odakinn (bár én ilyenről nem tudok), de akkor emiatt rögtön tűzzel vassal kell irtani az egészet? Akkor szántsuk be az egész katolikus egyházat itthon, hisz nem egy papról derült ki, hogy pedofil
RealMadridFanatic írta:
Azert a beteg/aberralt jelzo mar a lo tuloldala ismet. Alapvetoen nem ez a termeszetes, hiaba fordul ez elo a vadvilagban is. Hogy milyen okai vannak, annak nem mentem utana, mert ennyire nem erdekel a tema.
Ami mar eszembe jutott - mar akkor is, amikor meg nem volt gyerkocom - hogy mi lenne ha homoszexualis lenne. Eddig ez nem derult ki, mert kicsik es bar valamilyen szinten biztos nehez lenne ilyen helyzetben, de most ugy erzem, hogy azert nem torne meg es semmikeppen nem probalnam arra terelni, hogy azert megiscsak legyen hetero. Egy dologra probalnam ravezetni, hogy eljen normalisan, ne legyen ezzel kapcsolatban tul harsany, mert szerintem az konnyen visszas lehet. Ebbe nalam az is beletartozik, hogy ne feltunoskodjon, prideon es hasonlo beteg karnevalokon, a parjaval ne nyilvanos helyeken smaroljak le egymas fejet a helyerol (ez pl szamomra hetero paroktol is teljesen visszataszito), igyekezzen a nemenek megfeleloen, visszafogottan oltozni es viselkedni. Azzal nincs bajom, ha azonos nemuek kezen fogva setalnak, olelkeznek, megpusziljak egymast, mert ok is egy par, ez nekem oke. Ennel tobbet en sem teszek a felesegemmel nyilvanos helyen. Ugyanakkor azt is elmondanam neki, hogy ne is szegyellje ezt, szamomra nem az a gaz, ha valaki homoszexualis, hanem az, amikor ezt uton-utfelen hirdeti, szandekosan botranyosan nyilvanul meg, ne adj isten a mostani hullamban toket akar kovacsolni a massagbol erdemek nelkul.
+1