Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kiserik

Re: Politika

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 22., csütörtök 9:55

Halfkey írta: Hát akkor kiserik kész szerencse hogy a tesztoszteronnak és az ösztrogénnak ahhoz nincs köze hogy meleg vagy-e.

Ettől még nyilván probléma a dolog, csak nemtudom hogy jön ide.

Ahogy a pedofilokat se értem, szerintem őket senki se védte ebben a topikban.
Gondolom Te ezt mint szakember jelented ki. Mert én laikusként gondolom, hogy ha gyermekkorban (már egész pici gyermekkorban) elkezdjük csökkenteni a férfi nemi hormont és növelni a női nem hormont mondjuk fiúknál, akkor az akár befolyásoló tényező is lehet a későbbi szexualitást illetően.

Kutatások bizonyítják (nem fakenews), hogy van, aki melegnek születik, van aki heterónak és van egy réteg, akik bizony külső behatások miatt válnak vagy ezzé, vagy azzá.

Amúgy tudod, hogy mi a poén? A pedofilokat senki sem védte itt, ahogy a melegeket senki sem támadta. Egyedül a túltolt, mindenhová erőltetett propagandával van baja az embereknek.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 22., csütörtök 9:42

___Samy___ írta:Ilyesmi hol volt 10-20-30 evvel ezelott?
https://i.pinimg.com/736x/4b/86/ad/4b86 ... f1a5c6.jpg
___Samy___ írta: Nyilvan ott hallottad oket, mert mikor meg csak csorgedezett anno ez a tema, akkor csak azt a reteget zavarta. Viszont mivel most mar a csapbol is az folyik, igy mar az atlag ember csoret is bassza.
Ezt elfogadom, és megértem, de attól még nem kéne ezerszer hallott és cáfolt, leginkább hergelő dolgokat ismételgetni. Mert ha csak annyi hangzana el, hogy sok az érzékenyítés a kultúrtérben, és ez a minőség rovására megy, azt ahogy írtam, elfogadom, magam is látom, csak az okokat gondolom másnak. Ezeket leírtam, innen indult a vita a Sorozat topicban.
___Samy___ írta: Ez pedig nem azt jelenti, hogy tobb szelsojobbos lett, pusztan azt, hogy ez az egesz szarsag egyre nagyobb terepet kap.
Nem tudom, én úgy érzékeltem, hogy pár éve a politika hozta be először ezt a témát, pl. az emberek túlnyomó többsége nem is tudott a Meseország mindenkié című könyvről, míg Dúró Dóra le nem darálta. Gyerekeinket sem féltette tőlük senki, amíg a kormány el nem kezdett rájuk hivatkozni hazugságokkal, hogy meg kell őket védeni.
___Samy___ írta: Az hogy miert es honnan eredeztetheto, azt nem tudom es nem is erdekel, megmondom oszinten, de roppant zavaro, amiben jelenleg is elunk.
Engem is sokminden zavar, pl. egy-egy Pride-n látott dolog nálam is kicsapja a biztosítékot, de ez alapján eszem ágában sem lenne őket a négy fal közé küldeni, hergelni ellenük, mint ahogy a túltolt turulkodást, revizionalizmust, szittyáskodást, stb. sem.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. augusztus 22., csütörtök 9:32

Nyilvan ott hallottad oket, mert mikor meg csak csorgedezett anno ez a tema, akkor csak azt a reteget zavarta. Viszont mivel most mar a csapbol is az folyik, igy mar az atlag ember csoret is bassza.

Ez pedig nem azt jelenti, hogy tobb szelsojobbos lett, pusztan azt, hogy ez az egesz szarsag egyre nagyobb terepet kap.

Az hogy miert es honnan eredeztetheto, azt nem tudom es nem is erdekel, megmondom oszinten, de roppant zavaro, amiben jelenleg is elunk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 22., csütörtök 9:25

___Samy___ írta: Es aki ez ellen meg mer szolalni, az mar rassszista, meg szelso jobbos.
Nem. Szélsojobbról származó hazug peneleket használnak, mint hogy a gyerekeket veszélyeztetik már a melegek, párhuzamot vonnak a pedofíliával, négy fal közé küldik őket, sima bemutatást neveznek népszerűsítésnek, stb. Nem tudok elmenni amellett, hogy ugyanezeket a dolgokat korábban kizárólag a szélsőjobbtól hallottam (bár megtudtam, a saját tapasztalat mellékes egy vélemény kialakításánal), és a magyar közbeszédbe is a politika hozta be.
___Samy___ írta: Akik szerint ez a ratyi tema a szelso jobbosok altal van tultolva, nezte az olimpiat? Nezett mostanaban filmeket, sorozatokat? Vagy mit tudom en, eurovizios dalfesztivalt, ilyesmiket?
Ez a jelenség létezik. A vita is innen ered, csak én ott nem értek egyet, hogy ez nem valami lgbt összeesküvés, nemzetközi pedofilhálózat ténykedése, hanem sima kapzsiság, hülyeség, hozzánemértés, mert a producerek azt hiszik, hogy csak beleerőszakolással, kontextust, hozzáértést, tehetséget, figyelmen kívül hagyva, új közönséghez juthatnak el, míg az eredeti megmarad.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. augusztus 22., csütörtök 9:14

Akik szerint ez a ratyi tema a szelso jobbosok altal van tultolva, nezte az olimpiat? Nezett mostanaban filmeket, sorozatokat? Vagy mit tudom en, eurovizios dalfesztivalt, ilyesmiket?

Ilyesmi hol volt 10-20-30 evvel ezelott? Persze a homoszexualitas mar regen is megvolt, nem errol van szo. De ez, hogy uton-utfelen ez jon az emberrel szembe, az nem igaz nem tunik fel. Es ide be lehet helyettesiteni a borszineket, illetve egyebeket is.

Es aki ez ellen meg mer szolalni, az mar rassszista, meg szelso jobbos. Brutal szenzitiv lett a vilag, sajnos.

Errol az egeszrol mindig a tobb evvel ezelotti South Parkos reszek ugranak be egybol.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. augusztus 22., csütörtök 9:08

Hát akkor kiserik kész szerencse hogy a tesztoszteronnak és az ösztrogénnak ahhoz nincs köze hogy meleg vagy-e.

Ettől még nyilván probléma a dolog, csak nemtudom hogy jön ide.

Ahogy a pedofilokat se értem, szerintem őket senki se védte ebben a topikban.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 22., csütörtök 8:37

hehetheoriginal írta: Talan pont ehhez kellene segitseg nekik, es nem faszra vetkozve kisgyerekek es mindenki emberek elott egymast nyalvafalva vonaglani meg mindenfele baromsagert "harcolni".
Ebből a mondatból látni, hogy bedőltél a propagandának, amelyik felnagyítja ezt a látványos kisebbséget a kisebbségen belül. Mint ahogy mindenhol, a heterok és a homoszexuálisok között is vannak feltűnési viszketettséggel szenvedők, idióták, magamutogatók, stb. Nem róluk van szó.
ezen megakadt a szemem.
Vajon miert van ez igy? Miert kiserelnek meg akkora valseggel ongyilkossagot?
A bullying miatt?
Vagy mert nincs valamilyen joguk, ami masnak van? (Gyerekkent nyilvan fel tudjak merni :coffee: )
Vagy esetleg mert nem ertik, nincsenek tisztaban magukkal, erzik, hogy ez nem normalis, nem tudnak megbirkozni vele, hogy ok masok, mint a 99%?
Ezek közül mind ott lehet az okok miatt. Ezért kéne erről nyíltan, feleslegesen sértő jelzők és érzelmek nélkül beszélni.
foleg mikor ez egy szazadrangu tema kellene hogy legyen manapsag az igazi problemak mogott.
Akkkor mit húzod fel magad ezeken a filmeken? Szard le. Vagy ha már megteszed, tedd a négy fal között, otthon.
dzsi91 írta: Ha a 8-10 éves pistike eldöntheti, hogy ő mostantól petra akkor onnantól már csak egy köpésre vagyunk attól, hogy pistike vagy petra ha akar 8-10 évesen nyugodtan sexeljen akár felnőttekkel is és bumm meg is vagyunk kiknek éri meg ezt nyomatni.
Ismét egy ékes példája annak, hogy egy szélsőséges példát felnagyít valaki, hogy a saját szélsőséges véleményét legitimálja. 8 éves Pistikéket senki sem győzködi arról, hogy legyenek Petrák. Egy db. fényképre alapozott fakenews ez az egész, az amerikai szélsőjobbtól származik. Ha véletlenül meg is néz egy filmet, amelyben érzékenyítés van, az arról szól, hogy ha majd egyszer megtetszik neki Józsika, vagy Ferike az osztályban meleg lesz, akkor nem történt tragédia, nem kell baszogatni, kiközösíteni, stb.
Erről beszéltem korábban, hogy a gyerekekre hivatkozva húztok párhuzamot a pedofíliával. Nem új panelek ezek, csak 10-15 éve a kuruc.info fórumain lehetett velük találkozni. Sima politikai tőke miatt hozták ezeket be a fősodorba egyes politikusok.
Blanco88 írta: Teljesen mindegy hány éves voltál és a saját személyes tapasztalataid is mellékesek.
Igazad van. Inkább fogok puffogtatni évtizedes hazug paneleket, átvett mondatokat, mint te. Sokkal egyszerűbb, Rogán gondolkodik helyetted.

Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Süti » 2024. augusztus 22., csütörtök 8:29

dzsi91 írta:
Nem pistikét akarják meggyőzni. Ő egy gyerek, 80 féleképpen rálehet venni bármire ha mással nem megy akkor erőszakkal. A felnőtteket akarják ugyanúgy ellehetetleníteni, mint most ezzel a gender szarsággal, hogy nem lehet ellene felszólalni mert rasszista vagy egyből meg homofób. Nem pofozhatod le a 6 éves gyerekedet, hogy te hülye vagy fiam nem pedig lány.

Majd megbélyegeznek ugyanúgy ha szerinted egy férfi és egy kisfiú nem szeretheti egymást.
De nyugodtan lepofozhatod. (vagy kereshetsz valami humanusabb megoldást is, például hogy beszéltek róla. De kinek mi) a rasszizmus nem tudom hogy jön ide, de téged ismerve pont annyira érdekel az ilyen turbolibsik megbelyegzese mint bármilyen másik értelmes embert. A sztori többi része meg elég far fetched, hogy a globális pedofilhalozat először a melegeken keresztül érzékenyitve akarja elerni hogy ez normalizalva legyen. Kiseriktol elobb vártam ilyen konteot.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Blanco88
Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. augusztus 22., csütörtök 8:27

nuevo_ericco írta:
Blanco88 írta:
10-15 éve senkit nem zavart a pride csak a szélsőjobbot? Ez nettó hazugság.
A kommunizmusban is a szélsőjobb büntette az ilyen magatartást? Neked a szélsőjobb minden rossz okozója. (és nyilván minden szélsőjobb, ami ellentétes a te kis világoddal) Még jó, hogy konteókba nem mész bele🤣
Kommunizmus megszűnésekor 3 éves voltam, viszont kamaszkoromban voltak szelsőjobbos ismerőseim, kizárólag tőlük és a kuruc.info-n hallottam, olvastam vállahatlan buzizásokat, propagandázást, kb. hasonló szövegeket, ami mára a konzervatív oldalon mindennapos lett. Na meg kocsmában az alkeszoktól. A Pride-ra sem a volt komcsi nyugdíjasok járnak rendszeresen balhézni. És ez a nyugaton csak úgy random átoperálják a gyerekeinket, és már jönnek ide is hülyeség onnan származik, amit itt is lehet már olvasni. De megértem, biztos jobb azt hinni, hogy a világ lett libsibb, és nem csak a szélről tűnik minden annak, még a centrum is.
kiserik írta:
Nem minden fakenews, ami a mi véleményünkkel, világképünkkel szembe megy.

Nem mindenre. Konkrétan ez a gyerekeinkre veszélyes, aljasan, elemi ösztönökre ható propagandára céloztam, amely jó sok hazugságon, féligazságon alapul.

Az utolsó bekezdéssel pedig maximálisan egyetértek. De ki döntött így? A Lego fejesei, hogy ne csak a kisfiúk sírjanak Legoért a szüleiknek. Vagy szerinted a Lego részvényesei lemondanak a nyereségről, csak mert utálják a férfiakat? Vagy erre akarják nevelni a gyerekeket? Ugyanmár.
Teljesen mindegy hány éves voltál és a saját személyes tapasztalataid is mellékesek. Az tény, hogy a homofóbia nem a szélsőjobb kizárolagos sajátja. (mint ahogy a rasszizmus sem) Persze megértem, hogy a te szélsőséges nézeteid alapján szeretnél mindenkit besorolni a szélsőjobbra és ezzel hitelteleníteni a véleményüket.
https://index.hu/belfold/2022/12/22/tar ... exualitas/
Itt egy cikk, hogy hogyan alakul a homoszexuálisok elfogadottsága az országban, ami cáfolja az állításodat. (vagy 90-ben szerinted a lakosság fele szélsőjobboldali volt?)
Aljasan elemi ösztönökre ható propaganda? Írd inkább, hogy ordas eszmék. Az már bejáratott a köreitekben🤣
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2024. augusztus 22., csütörtök 8:24

Na most mar nem csak a kukoricatol de a kolatol es a csokitol is meleg leszel. Csapviz zsiros kenyer remelem mehet ebedre ha nem akarom megkockaztatni a dolgokat.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 22., csütörtök 8:23

Süti írta:
dzsi91 írta:
Nem az a lényeg, hogy meleget csináljanak belőlük.
Minél fiatalabban hozhassanak sexuális döntéseket ez a cél.

Ha a 8-10 éves pistike eldöntheti, hogy ő mostantól petra akkor onnantól már csak egy köpésre vagyunk attól, hogy pistike vagy petra ha akar 8-10 évesen nyugodtan sexeljen akár felnőttekkel is és bumm meg is vagyunk kiknek éri meg ezt nyomatni.

De persze ez konteo mint az epstein téma.Nincsenek kurvagazdag és befolyasos pedofilok a világon. Az olimpian is veletlenül lógott bele a faszi heréje a kislány arcába.
A kurvagazdag befolyásos pedofilokat eddig is kifejezetten érdekelte hogy petra vagy pistike igent mond e az ilyesmire.
Nem pistikét akarják meggyőzni. Ő egy gyerek, 80 féleképpen rálehet venni bármire ha mással nem megy akkor erőszakkal. A felnőtteket akarják ugyanúgy ellehetetleníteni, mint most ezzel a gender szarsággal, hogy nem lehet ellene felszólalni mert rasszista vagy egyből meg homofób. Nem pofozhatod le a 6 éves gyerekedet, hogy te hülye vagy fiam nem pedig lány.

Majd megbélyegeznek ugyanúgy ha szerinted egy férfi és egy kisfiú nem szeretheti egymást.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 22., csütörtök 7:48

géza írta:
swfan írta:

A kérdésnek semmi értelme, mert
1. senki nem akar "melegeket csinálni" a gyerekekből
2. a tudomány mai állása szerint nem is lehet "melegeket csinálni"
Kiveve ha kukoricat eszel.
Látom továbbra sem megy a tudomány :lol: Akkor elmondom, hogy mi a baj a ""kukoricával"", aztán mindenki eldönti, hogy hogyan viszonyul hozzá a jövőben.

A atrazin a szervezetben blokkolja a tesztoszteron termelést és növeli az ösztrogénét. Hüllőket egyenesen kémiailag kasztrál és feminizál, viszont gerinceseknél is működik ez a folyamat (tesztoszteron mínusz, ösztrogén plusz) és növeli a prosztata illetve mellrák esélyét /Tyron Hayes/. Emellett az atrazin amerikában az egyik leggyakoribb gyomirtó szer. A világ legnagyobb kukorica termesztője az USA. Monokultúrában nyomják a GMO-s kukoricát. A GMO azt jelenti, hogy kódolják a DNS-ében azt, hogy a gyomirtó (atrazin) ne legyen hatással rá. Elpusztul minden növény, de a kukorica nem. A baj ott kezdődik, hogy azért még a kukorica ugyan úgy felveszi és raktározza a növényvédő szert. Emellett az is fejvakarásra ad okot, hogy az amerikai egészségügy kimondta, hogy a vízben az atrazin 0,15 ppb fölött már káros az emberre, de a megengedett határérték az ivóvízben mégis 1-3 ppb között van azóta is...

Az egyik legelterjedtebb édesítő szer a glükót-fruktóz szirup, más néven izocukor, invertcukor, stb. Ez elég sok mindenben megtalálható, ha megnézed a cimkéket. A csavar ott van, hogy ezt az édesítő szert kukoricából állítják elő, mert az az olcsó. Így benne van az atrazin is szép számmal, amit a gyerkőcök nyugodt szívvel szürcsölnek a kólával meg eszegetnek a csokival.

Ergó egyél kukoricát nyugodtan, mert Európában tiltott a GMO, de ez a GMO-s növényekből előállított alapanyagokra nem vonatkozik, így a glükót-fruktóz szirupra sem. Azt illene kerülni egy felelős embernek/szülőnek.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. augusztus 22., csütörtök 7:28

Kimondhatjuk, hogy homofob vagyok, idontgive a single fuck, de elsosorban azert, mert booooven tett erte az lgbtq, a politika, a pride, az eroltetett filmek, sorozatok, es hasonlo balfasz dolgok, foleg mikor ez egy szazadrangu tema kellene hogy legyen manapsag az igazi problemak mogott....
Egy normalis meleggel - amelyik nem affektal direkt tulmodoroskodva es tultolva az egeszet pl, raderoltetve, hogy marpedig te ezt elfogadod bazmeg - millio temarol, akarmirol kepes vagyok beszelni, egyutt dolgozni, stb, pomt ugyanugy, mint barmilyen szinseboru, ufo, betonkefni vagy mittudomen legosdoboz emberrel, mert leszarom, hogy kinek mi a privat dolga, mert az az o privat dolga, nem tartozik ram, es az en szemelyes belso dolgaim se tartoznak masra.
Majd ha nem toljak az arcomba a sok szart, en se leszek folyamat hanyinger kozeleben, es en se leszek homofob, aki csizmaval taposna ezt a sok alja nyomorultat, amelyik belemaszik az arcodba a szarjaval. Igerem.
Koran reggel nem volt lehetosegem egy hasonlo hozzaszolast irni, de ezek utan mar nem is kell.
+1

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2024. augusztus 22., csütörtök 7:00

dzsi91 írta:

Ha a 8-10 éves pistike eldöntheti, hogy ő mostantól petra akkor onnantól már csak egy köpésre vagyunk attól, hogy pistike vagy petra ha akar 8-10 évesen nyugodtan sexeljen akár felnőttekkel is és bumm meg is vagyunk kiknek éri meg ezt nyomatni.

De persze ez konteo mint az epstein téma.Nincsenek kurvagazdag és befolyasos pedofilok a világon. Az olimpian is veletlenül lógott bele a faszi heréje a kislány arcába.
A kurvagazdag befolyásos pedofilokat eddig is kifejezetten érdekelte hogy petra vagy pistike igent mond e az ilyesmire.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 22., csütörtök 6:17

Folytassuk :kalapos:
Lehet pont az élete múlik rajta (A leszbikus, meleg, biszexuális fiatalok háromszor akkora valószínűséggel kísérelnek meg öngyilkosságot valamikor az életük során, mint más gyerekek),
ezen megakadt a szemem.
Vajon miert van ez igy? Miert kiserelnek meg akkora valseggel ongyilkossagot?
A bullying miatt?
Vagy mert nincs valamilyen joguk, ami masnak van? (Gyerekkent nyilvan fel tudjak merni :coffee: )
Vagy esetleg mert nem ertik, nincsenek tisztaban magukkal, erzik, hogy ez nem normalis, nem tudnak megbirkozni vele, hogy ok masok, mint a 99%? Ez az egesz dolog egy mentalis defekt, mentalis betegseg, akarki akarhogy csuri csavarja a szot meg a definiciokat.
Talan pont ehhez kellene segitseg nekik, es nem faszra vetkozve kisgyerekek es mindenki emberek elott egymast nyalvafalva vonaglani meg mindenfele baromsagert "harcolni"..

Kimondhatjuk, hogy homofob vagyok, idontgive a single fuck, de elsosorban azert, mert booooven tett erte az lgbtq, a politika, a pride, az eroltetett filmek, sorozatok, es hasonlo balfasz dolgok, foleg mikor ez egy szazadrangu tema kellene hogy legyen manapsag az igazi problemak mogott....
Egy normalis meleggel - amelyik nem affektal direkt tulmodoroskodva es tultolva az egeszet pl, raderoltetve, hogy marpedig te ezt elfogadod bazmeg - millio temarol, akarmirol kepes vagyok beszelni, egyutt dolgozni, stb, pomt ugyanugy, mint barmilyen szinseboru, ufo, betonkefni vagy mittudomen legosdoboz emberrel, mert leszarom, hogy kinek mi a privat dolga, mert az az o privat dolga, nem tartozik ram, es az en szemelyes belso dolgaim se tartoznak masra.
Majd ha nem toljak az arcomba a sok szart, en se leszek folyamat hanyinger kozeleben, es en se leszek homofob, aki csizmaval taposna ezt a sok alja nyomorultat, amelyik belemaszik az arcodba a szarjaval. Igerem.
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. augusztus 22., csütörtök 0:51

A buzizással nagyon nincs kedvem foglalkozni, de ez egy orbitális ferdítés:
Miert harcolsz, ami mas hetero embernek lehet es megvan, de neked nincs?
A hazassaggal ne gyere, az egy krealmany, az nem jog.
Nem jelent semmit, anelkul, es amellett is tud elni minden ember.
A házasság rengeteg mindennek az alapja a jogrendszerben. Öröklés, örökbefogadás, hitel, egymás elleni tanúskodás stb. Szóval legalább magadat ne lovalld bele az ostobaságba, attól hogy tökösen leírod hogy nem jelent semmit, még nem lesz igazad :D

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 22., csütörtök 0:38

BLevi96 írta: De valaki mondja meg, miért és mi hasznuk van abból, ha a gyerekekből melegeket csinálnak? :lol:

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. augusztus 21., szerda 23:15

géza írta:
swfan írta:

Jaj tényleg, valaki szóljon Vityának, hogy arra is menjen a fólia :D

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2024. augusztus 21., szerda 23:04

swfan írta:
BLevi96 írta: Engem nem izgat ez a téma, akit meg igen, az se tud tenni ellene semmit.
De valaki mondja meg, miért és mi hasznuk van abból, ha a gyerekekből melegeket csinálnak? :lol:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. augusztus 21., szerda 23:03

swfan írta:
BLevi96 írta: Engem nem izgat ez a téma, akit meg igen, az se tud tenni ellene semmit.
De valaki mondja meg, miért és mi hasznuk van abból, ha a gyerekekből melegeket csinálnak? :lol:
ajjaj ez egyeseknek most uj info lehet, egeszen mas narrativat ismernek joparan
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Vissza: