Beteg, köztes Frankeinstein... Jó vastag bőr van a pofádon...Blanco88 írta: Semmilyen folyamat után nem lesz férfi max valami köztes "Frankeinstein". Éljen boldogan, de fogadja el, hogy a betegsége korlátokkal jár.
Politika
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem azzal van a baj, hogy reprezentaljak, hanem hogy a csapbol is ez folyik.Marky írta: Szerintem nevetseges, hogy felnott, elvileg intelligens embereknek az a legnagyobb problemaja az eletben, hogy leteznek olyanok, akik nem heteroszexualisok es ezt reprezentaljak a tomegmediaban.
3,14159265358979323846264338327950288419716939937510
-
Szinte minden társadalmi változás, legyen az jó vagy rossz, egy hangos kisebbséggel kezdődött. Minden társadalmi csoport így kezdi. Ezen kár kiakadni.
Én úgy vagyok vele, hogy amíg nem kapok büntetést azért, hogy nem nézem, veszek részt a Pride-on, az élni és élni hagyni elv alapján nem baszogatom őket. Amíg elkapcsolhattam a párizsi megnyitóról, dettó. Amíg lemondhatom büntetés nélkül a Netflix előfizetésem, elfordíthatom a fejem, ha két pasi smárol, stb., nem szólok.
Én úgy vagyok vele, hogy amíg nem kapok büntetést azért, hogy nem nézem, veszek részt a Pride-on, az élni és élni hagyni elv alapján nem baszogatom őket. Amíg elkapcsolhattam a párizsi megnyitóról, dettó. Amíg lemondhatom büntetés nélkül a Netflix előfizetésem, elfordíthatom a fejem, ha két pasi smárol, stb., nem szólok.
Itt az arány fordított, talán 10re jut 1 polgárpukkasztó, magamutogató meleg (hetroknal kb. hasonló az arány), gyerekek átoperálása, erőszakos térítése pedig 1 a millókból. Mégis érvek szintjén ez úgy jelenik meg, mint valami általánosság, ami itt van a küszöbön, és ezért egyesek jogosnak érzik terjeszteni a hülyeségeket, hazugságokat, rosszabb esetben alapjogokat megkérdőjelezni.dzsi91 írta: És ez nem azt jelenti, hogy a tömeg homofób vagy rasszista. De ha 10cigányból 9nél kés van ne várja senki, hogy amiatt az 1 miatt lesz jó a megítélése a cigányoknak.
-
Általában a rejtőzködő, látens személyek akadnak ki a legjobban ezeken a témákon.Marky írta: Szerintem nevetseges, hogy felnott, elvileg intelligens embereknek az a legnagyobb problemaja az eletben, hogy leteznek olyanok, akik nem heteroszexualisok es ezt reprezentaljak a tomegmediaban.
Akiket ez ilyen szinten frusztral, annak tudom tanacsolni, hogy keressen fel egy klinikai szakpszichologust, mert valojaban ez a viselkedes a nem normalis es valoszinuleg az illetonek az elet tobb teruleten is gondja van, ha egy ilyen - ot alapvetoen tokre nem erinto - teman ennyire fel tudja magat hergelni.
Nekem is van csaladi erintettsegem a temaban, nyilvan eloszor sokkolja az embert a hir, de a szeretteinknek jo esetben csak boldog, teljes eletet szeretnenk.
Hala Madrid y nada más
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szerintem nevetseges, hogy felnott, elvileg intelligens embereknek az a legnagyobb problemaja az eletben, hogy leteznek olyanok, akik nem heteroszexualisok es ezt reprezentaljak a tomegmediaban.
Akiket ez ilyen szinten frusztral, annak tudom tanacsolni, hogy keressen fel egy klinikai szakpszichologust, mert valojaban ez a viselkedes a nem normalis es valoszinuleg az illetonek az elet tobb teruleten is gondja van, ha egy ilyen - ot alapvetoen tokre nem erinto - teman ennyire fel tudja magat hergelni.
Nekem is van csaladi erintettsegem a temaban, nyilvan eloszor sokkolja az embert a hir, de a szeretteinknek jo esetben csak boldog, teljes eletet szeretnenk.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mint mondtam, nincs ilyen ismerősöm de szerintem az átlag meleg vagy transz nem akarja hogy őt képviseljék, hogy érte kimenjenek az utcán táncolni csak hagyják békén élni nyugodtan. A te storydból is pontosan ezt szűröm le.oroszisti írta: O nem vart el semmit, csak annyit, hogy ne kelljen szoknyában bemennie a fotozasra.
Én inkább megfordítanám a dolgot és kíváncsi lennék az ő véleményére az ő nevében is parádézó férfiakra nőkre szivárványzászló alatt. Vagy pl mi a véleménye az eurovíziós dalfesztiválról vagy az olimpiai megnyitóról. Az ő megítélésének jót tesz a férfi boxoló nők között az olimpián? Mert ha nincs is semmi köze az egészhez a transz kifejezés egybeforr az ilyen botrányokkal.
Ezért írtam, hogy az lmbtq meg woke meg hasonló mozgalmak nem a testvéredet képviselik. Az ő és sok hasonló normális ember problémáját figurázzák ki használják fel és utáltatják meg a tömeggel.
És ez nem azt jelenti, hogy a tömeg homofób vagy rasszista. De ha 10cigányból 9nél kés van ne várja senki, hogy amiatt az 1 miatt lesz jó a megítélése a cigányoknak.
És jelenleg abba az irányba tartunk, hogy az elmebeteg szines hajú egyszáltangában utcán parádézó szivárványzászlós sereg lemossa az átlag meleg és transzokat a bolygóról mert sokkal hangosabbak. És ha én nem kedvelem őket akkor jön valami tolerancia és elfogadás szakos megmondó ember, hogy én mekkora fos vagyok és biztos porig aláznám azt az ismerősömet aki comingoutol nekem.
De már annyi témába lett itt belekezdve, hogy elengedem a dolgot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Félve jegyzem meg, hogy a blanco elég elterjedt kifejezés a madridistákra, a 88 pedig a születési évem. Elvtárs valahogy el kellene érnetek, hogy a 87 után a 89 következzen.untouchable írta:Hófehér SS!Blanco88 írta:
Az erőszakos érzékenyítés legalább olyan káros neki, teljesen kontraproduktív. Amikor nyugaton emberek azért veszítik el az állásukat, mert egy férfit nem hajlandóak nőnek nevezni az vérlázító. (és ezt em akarja itt csak egy törpe kisebbség)
Nem! Semmilyen folyamat után nem lesz férfi max valami köztes "Frankeinstein". Éljen boldogan, de fogadja el, hogy a betegsége korlátokkal jár.
Félve jegyzem meg, hogy Frankenstein az orvos neve volt ebben a kultikus és világelső, valamint a horror műfajt megteremtő kötetben.
Azért nyugtass meg, hogy képes voltál értelmezni a mondandómat ezzel a súlyos tárgyi tévedéssel együtt is? Még a helyesírást nézd át hisz a tartalmi résszel nem tudsz vitatkozni.
Edit: miért számít ki írta?
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
-
Nem egyenlő, de ugyanaz a jelenség. És leírom újra, értem miről beszéltek itt páran, csak szerintem az okok mások. Több ilyen téma jön szembe, ez tény, de nem azért, hogy a gyerekeink könnyebben bedőljenek a pedofiloknak, mint ahogy írták, hanem egyszerűen új rajongókat, közönséget, így magasabb profitot remélnek a producerek. Akik addig nem ébrednek fel, amíg a bonus-on észre nem veszik, hogy túltolták.___Samy___ írta: Most komolyan azt mondod, hogy ez egyenlo a jelenlegi helyzettel? Mert akkor nem igazan erted, hogy mirol beszelunk itt egy paran.
Ki mondta, hogy mindenkinek így kell énie, és ha nem, akkor ez meg az vagy? A lehetőség legyen meg azoknak, akik így szeretnének, mert a jelenlegi tendenciák szerint sokan ezt akadályoznák meg, sokszor törvényi eszközökkel. Az meg, hogy mindenhonnan ez jön szembe, bármire ráfogható, így démonizálható is. Én ezt megéltem a 90és években, 2000-es évek elején, mint magyar kisebbség.___Samy___ írta: Nekem tovabbra is az a baj, hogy egy reteg szerint igy vagy hasonloan kell elni mindenkinek, ez legyen a teljesen normalis, az elfogadott. Mindenhonnan ez jojjon az emberrel szembe, mar gyerekkorban is. Ha nem, akkor naci vagy meg rasszista. Szamomra ez a problema.
Ami engem illet, csakis panelekre, kifejezésekre használtam a szélsőjobbos jelzőt, a rasszista, náci, stb. szavak el sem hangzottak, ha jól látom.
Így-így. Sajnálom a tesódat, alapból sem lenne könnyű a helyzete, de a politika még rá is tett egy lapáttal az elmúlt években. Mert az itteni hozzászólók többsége talán látja és érti a trükköt, hogy papíron a propagandát támadják, de mindig becsempész oda egy dogwhistle-t, az átlag ember számára, társadalmi szinten úgy csapódik le, hogy ezek a homokosok nem férnek a bőrükbe. Aztán a vita hevében jönnek a jelzők, amelyek itt is elhangoztak, és senkinek sem kívánom őket.oroszisti írta: Egyebkent inkabb a felnottekre fer ra erzekenyites es egy kicsit tobb empatia, nem a gyerekekre.
Erőszakos? Ez új. A túltolt, kontraproduktív az más. Azzal én is egyet tudok érteni.Blanco88 írta: Az erőszakos érzékenyítés legalább olyan káros neki, teljesen kontraproduktív.
Végre valamiben egyezik a véleményünk. De a másik oldalon se diszkrimináljunk, és legalább a polgári esküvő lehetőségét adjuk meg a szexuális kisebbségeknek. Mert ha nem akarnak hetero házasságot kötni, akkor állampolgári alapjogoktól esnek el. Nem az ő döntésük volt ilyennek születni, ezért vérlázító, ha egy állam megtagadja tőük ezeket a jogokat.Blanco88 írta: Amikor nyugaton emberek azért veszítik el az állásukat, mert egy férfit nem hajlandóak nőnek nevezni az vérlázító.
Amit mára a civilizációnk elért, az legtöbbször politikai nyomásra történt. Ezért van a politika, hogy konszenzusra jussunk. Csak ebben a témában egyre nehezebb, mert az érintettek és ügyeik gyakran démonizálva vannak, vagy a 4 fal közé küldve.Blanco88 írta: Akkor a politikai nyomás hatására kikerült a betegségek listájából.
-
Hófehér SS!Blanco88 írta:Az erőszakos érzékenyítés legalább olyan káros neki, teljesen kontraproduktív. Amikor nyugaton emberek azért veszítik el az állásukat, mert egy férfit nem hajlandóak nőnek nevezni az vérlázító. (és ezt em akarja itt csak egy törpe kisebbség)oroszisti írta:
Es azert gondolom azt, hogy borzasztoan karos az, amit a kormany tesz.
Hosszu folyamat utan van egyebkent erre lehetoseg, meg Magyarorszagon is. De nem is ez a lenyeg. O nem vart el semmit, csak annyit, hogy ne kelljen szoknyában bemennie a fotozasra. Ez egy eleg nagy problema, amiert muszaj beszelni rola, hogy egy atlag ember ne az gondolja egy ilyen dologrol, hogy ez ordogtol valo, es megfertoz mindenkit
Egyebkent inkabb a felnottekre fer ra erzekenyites es egy kicsit tobb empatia, nem a gyerekekre.
Nem! Semmilyen folyamat után nem lesz férfi max valami köztes "Frankeinstein". Éljen boldogan, de fogadja el, hogy a betegsége korlátokkal jár.
Félve jegyzem meg, hogy Frankenstein az orvos neve volt ebben a kultikus és világelső, valamint a horror műfajt megteremtő kötetben.
Edit: Amúgy visszakanyarodva a téma elejére: EGY NŐ ÍRTA!
Hala Madrid y nada más
-
Nemi identitászavar volt a betegség neve egészen 2019-ig. Akkor a politikai nyomás hatására kikerült a betegségek listájából. Ettől még betegség maradt minden józan paraszti ésszel rendelkező számára......ram8nes írta:es mi a betegseg neve?Blanco88 írta:
A véleményem az, hogy sajnálom, mert szegény beteg és nem tehet róla. A tablóra szerintem kicsinyesség nem feltenni. Viszont ő soha nem lesz férfi és ezt el kell fogadnia. Ne várja el senkitől, hogy annak tekintse vagy hívja, mert nem az. Van nekem is egy ilyen kolléganőm és emiatt nem éri hátrány a munkában. (Viszont hozzáteszem, hogy a férfiakat gyűlöli. Gondolom valamiféle komplexus az oka)
https://qubit.hu/2019/05/31/a-who-kives ... egek-kozul
-
Az erőszakos érzékenyítés legalább olyan káros neki, teljesen kontraproduktív. Amikor nyugaton emberek azért veszítik el az állásukat, mert egy férfit nem hajlandóak nőnek nevezni az vérlázító. (és ezt em akarja itt csak egy törpe kisebbség)oroszisti írta:
Hosszu folyamat utan van egyebkent erre lehetoseg, meg Magyarorszagon is. De nem is ez a lenyeg. O nem vart el semmit, csak annyit, hogy ne kelljen szoknyában bemennie a fotozasra. Ez egy eleg nagy problema, amiert muszaj beszelni rola, hogy egy atlag ember ne az gondolja egy ilyen dologrol, hogy ez ordogtol valo, es megfertoz mindenkit
Egyebkent inkabb a felnottekre fer ra erzekenyites es egy kicsit tobb empatia, nem a gyerekekre.
-
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Meg ket dolog, hogy nyilvan ahogy lesz lehetosege el akar koltozni, a kormany tevekenysege miatt.
A masik, hogy egyetemre jar, dolgozik, ahol viszonylag zokkenomentes az elete. Es a gimnaziumba az igazagto es tanarok (persze a diakok kozott is volt, de nagyobb szazalekban ezt elfogadtak) gondoltak ot a patas ordognek, csak azert mert ferfi poloban ment be az iskolaba. Nyilvan rettegtek tole, hogy hiremegy es nem kapnak ilyen-olyan allami tanogatast.
A masik, hogy egyetemre jar, dolgozik, ahol viszonylag zokkenomentes az elete. Es a gimnaziumba az igazagto es tanarok (persze a diakok kozott is volt, de nagyobb szazalekban ezt elfogadtak) gondoltak ot a patas ordognek, csak azert mert ferfi poloban ment be az iskolaba. Nyilvan rettegtek tole, hogy hiremegy es nem kapnak ilyen-olyan allami tanogatast.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- oroszisti
En ezert gondolom, hogy szukseg van az erzekenyitesre, az empatiara. Es ne forduljon elo, az hogy azert nem kerul peldaul fel a tablora.Realista24 írta:En annyit tudok ehhez hozzátenni, hogy sosem az olyanokkal volt a gond, mint a testvéred.oroszisti írta: Azert irom, mert sokaknak nincs szemelyes tapasztalata, kotodese ilyen esetekkel, es egeszen mas igy velemenyt formalni. Nagyon sokaig tartott neki ezt felvallani vagy rajonnie egyebkent, es azota en is teljesen maskepp gondolkozok.
Es mikor ilyen temaban a fergezes, korcsozas megy, azert eleg elszomorito.
Csak remelem, hogy par ember elgondolkozik egy ilyen eseten, hogy milyen nehezsegek merulnek fel, ami eszunkbe se jutna.
Meg annyi, hogy nagyon becsulom a batorsagaert, hogy nemet mondott, es nem volt hajlando azert felvenni szoknyat, mert azt varjak el, hogy egy lany azt vegyen fel.
Es ezert a donteseert o nem szerepelhet a barataival a tablon.
Itt tartunk egy atlagos gimnaziumban magyarorszagon.
Viszont ő soha nem lesz férfi és ezt el kell fogadnia. Ne várja el senkitől, hogy annak tekintse vagy hívja, mert nem az.Blanco88 írta: [quote=oroszisti post_id=<a href="tel:1327878">1327878</a> time=<a href="tel:1724319317">1724319317</a> user_id=353]
Olvasom itt oldalak ota a “vitatat”. Kivancsi lennek a velemenyekre egy esettel kapcsolatosan, ami a szuk csaladi koromben tortent.
Tesomrol fogom irni, hogy meg konkretabb legyek. A sztori hattererol sokat nem akarok meselni, a lenyeg hogy lanykent szuletett, viszont rohadtul nem erzi jol magat a boreben. Ferfi ruhakat hord, baratnoje van stb… ezzel mar a gimnazium alatt is tisztaban a volt, a ballagasi fotozason nem engedtek meg neki, hogy ne a bluzban es szoknyaban hanem egy ingben es hosszu nadragban legyen. O abban ment, ezert nem kerult fel a tablora.
Nincs feltunesi viszketeksege, atlagos eletet ert, megis rengeteg megbelyegzes es hatrany eri, meg akar egy gimnaziumban is, egy jelentektelen dologgal kapcsolatosan.
Kiavncsi vagyok a velemenyekre
[/quote]
-
Persze, egyéni szinten. De én továbbra is a fősodorról beszélek, politikusok, véleményvezérek megszólalásairól, a hozzájuk tartozó médiáról, stb. Régebben ezt csak egy helyen láttam, most már szinte mindenhol, itt is.Blanco88 írta: A nyelvezet régen sokkal durvább volt. Akkoriban nem meleg meg homoszexuális volt a megnevezés, hanem sokkal erősebb kifejezések. Tehát mégegyszer a homoszexualitással kapcsolatos negatív vélemény nem csak a szélsőjobbra jellemző.
Nem, de én inkább a rendszerváltás utáni folyamatokról beszéltem.Blanco88 írta:Addig a szélsőjobb volt hatalmon?
De ha már itt tartunk, nálam a szélsőbal és a szélsőjobb ugyanaz, kb. mint az dél és az éjfél az órán. Az egyik nemzeti, másik társadalmi tengelyen hergel, oszt meg.
Mint minden más kisebbség. Pl. a nemzeti kisebbségek is a kultúrtérben, művészeten keresztül próbálkoznak ezzel. Így van ez már évezredek óta.Illetve egyértelműen zajlik egy érzékenyítési folyamat (tv, zene, sport, iskola, rajzfilmek), amivel elfogadottabbá akarják tenni a dolgot
Ez így van. Ebben igazat adok neked. Viszont ez a téma, ebben a térségben, az elmúlt 2-3 évtizedben a szélsőjobbhoz tartozott, én onnan vette át a konzervatív oldal pár évvel ezelőtt.Blanco88 írta: Nem! Más embereket és ügyeiket tömegesen megbélyegezni nem csak szélsőjobboldali cselekedet. Ezt tették a történelem során királyok, kommunisták és sok esetben demokraták is. Ez egy hatalomtechnikai eszköz, amit mindig is használtak és az emberi természetből fakad.
Szerintem nem is ezt várja el, hanem hogy csak elfogadják, ne gáncsolják, ne állítsanak elé akadályokat. Mint ahogy később polgári házasságban, majd örökségben, örökbefogadásban, vész esetén elérhetőségben, stb. sem.Blanco88 írta: Ne várja el senkitől, hogy annak tekintse vagy hívja, mert nem az.
Mégis ő szívja meg. És szerintem ehhez hozzátesz a jelenség, amiről beszélünk.Realista24 írta: En annyit tudok ehhez hozzátenni, hogy sosem az olyanokkal volt a gond, mint a testvéred.
-
es mi a betegseg neve?Blanco88 írta:A véleményem az, hogy sajnálom, mert szegény beteg és nem tehet róla. A tablóra szerintem kicsinyesség nem feltenni. Viszont ő soha nem lesz férfi és ezt el kell fogadnia. Ne várja el senkitől, hogy annak tekintse vagy hívja, mert nem az. Van nekem is egy ilyen kolléganőm és emiatt nem éri hátrány a munkában. (Viszont hozzáteszem, hogy a férfiakat gyűlöli. Gondolom valamiféle komplexus az oka)oroszisti írta: Olvasom itt oldalak ota a “vitatat”. Kivancsi lennek a velemenyekre egy esettel kapcsolatosan, ami a szuk csaladi koromben tortent.
Tesomrol fogom irni, hogy meg konkretabb legyek. A sztori hattererol sokat nem akarok meselni, a lenyeg hogy lanykent szuletett, viszont rohadtul nem erzi jol magat a boreben. Ferfi ruhakat hord, baratnoje van stb… ezzel mar a gimnazium alatt is tisztaban a volt, a ballagasi fotozason nem engedtek meg neki, hogy ne a bluzban es szoknyaban hanem egy ingben es hosszu nadragban legyen. O abban ment, ezert nem kerult fel a tablora.
Nincs feltunesi viszketeksege, atlagos eletet ert, megis rengeteg megbelyegzes es hatrany eri, meg akar egy gimnaziumban is, egy jelentektelen dologgal kapcsolatosan.
- ___Samy___
Most komolyan azt mondod, hogy ez egyenlo a jelenlegi helyzettel? Mert akkor nem igazan erted, hogy mirol beszelunk itt egy paran.Az, hogy ez a klipp anno lemehetett az MTV-n, gyerekek is láthatták, nem ugyanaz, mint ami miatt itt megy a vita?
Isti, nekem nincs gondom az olyan emberekkel, mint a tesod. Ismerek szemelyesen tobb ilyen embert is, volt, aki kollegam is volt. Semmi extra nem volt, ugyanugy elmentunk egymas mellett, koszontunk, soha semmi negativ erzesem nem volt vele kapcsolatban.
Nekem tovabbra is az a baj, hogy egy reteg szerint igy vagy hasonloan kell elni mindenkinek, ez legyen a teljesen normalis, az elfogadott. Mindenhonnan ez jojjon az emberrel szembe, mar gyerekkorban is. Ha nem, akkor naci vagy meg rasszista. Szamomra ez a problema.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
A véleményem az, hogy sajnálom, mert szegény beteg és nem tehet róla. A tablóra szerintem kicsinyesség nem feltenni. Viszont ő soha nem lesz férfi és ezt el kell fogadnia. Ne várja el senkitől, hogy annak tekintse vagy hívja, mert nem az. Van nekem is egy ilyen kolléganőm és emiatt nem éri hátrány a munkában. (Viszont hozzáteszem, hogy a férfiakat gyűlöli. Gondolom valamiféle komplexus az oka)oroszisti írta: Olvasom itt oldalak ota a “vitatat”. Kivancsi lennek a velemenyekre egy esettel kapcsolatosan, ami a szuk csaladi koromben tortent.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En annyit tudok ehhez hozzátenni, hogy sosem az olyanokkal volt a gond, mint a testvéred.oroszisti írta: Azert irom, mert sokaknak nincs szemelyes tapasztalata, kotodese ilyen esetekkel, es egeszen mas igy velemenyt formalni. Nagyon sokaig tartott neki ezt felvallani vagy rajonnie egyebkent, es azota en is teljesen maskepp gondolkozok.
Csak remelem, hogy par ember elgondolkozik egy ilyen eseten, hogy milyen nehezsegek merulnek fel, ami eszunkbe se jutna.
Meg annyi, hogy nagyon becsulom a batorsagaert, hogy nemet mondott, es nem volt hajlando azert felvenni szoknyat, mert azt varjak el, hogy egy lany azt vegyen fel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- oroszisti
Azert irom, mert sokaknak nincs szemelyes tapasztalata, kotodese ilyen esetekkel, es egeszen mas igy velemenyt formalni. Nagyon sokaig tartott neki ezt felvallani vagy rajonnie egyebkent, es azota en is teljesen maskepp gondolkozok.