Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Blanco88
Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. augusztus 22., csütörtök 14:22

BlancoMark írta:
Blanco88 írta:

Vigyázz "Hófehér Márk" nehogy a neved ne legyen elég pc.
Lattam sokszor hivatkozol a vallasra, javaslom a jezusi tanok olvasasat es ertelmezeset. Talan kevesbe fog a gyulolet es a negativ energia vezerelni.
"Nem vagyok hívő keresztény így kímélj meg tőle, hogy a keresztény erkölcsöt kéred számon rajtam." Tegnap írtam és azóta nem tértem meg
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 22., csütörtök 14:17

untouchable írta: Blanco, kiserik nagyon teper, nagyon akar, nagyon hajt…
Azt hiszem ezek a kommentek többek önmaguknál.

Nyugi fiúkák! Ez egy elfogadó közeg, egyszer talán ti is elfogadjátok önmagatok, a bennetek küzdő démonokat.

:sziv:
Pucusajt, neked mi bajod? 100-ból kb 5 hozzászólás az enyém. :lol:

Az elfogadásról inkább ne beszéljünk. Elég sok személyeskedést, megbélyegzést, skatulyázást láttam már itt ahhoz, hogy úgy gondoljam nem is annyira elfogadó közeg ez... :coffee:

h3x0r: nagy +1
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. augusztus 22., csütörtök 14:15

nuevo_ericco írta:
1madridista írta:de arrol donthet h levagatja e a micsodajat.
Nem ő dönthet. Ha jól tudom, Kanadában volt egy ilyen eset, ahol a gyerek mindkét nemiszervvel született, majd orvosok, pshichológusok véleményeinek meghallgatása után a szülők döntöttek.

Értitek már, milyen hazug, szélsőjobbos panelekről beszélek?
1madridista írta: nemreg vt ilyen idos gondolom emlekszik meg h a serdulok mennyire felelotlenek es kepesek 15p mulva megbanni a dontesuket csak egy ilyet nem tudsz visszacsinalni
Pont ezért nem ők döntenek.

Igen, sajnos ritkán vannak esetek, amikor a szülőnek átcseszik, és a gyerek issza meg a levét, mindenféle gúnyába öltöztetik, de ez már teljesen más téma, nem csak az lmbt-vel kapcsolatos, nem csak nyugaton létezik, és erről a legkevésbé a szexuális kisebbségek tehetnek. Ez az a szint, amikor nem oltatják be, éheztetik szegény gyereket, stb., és ez ellen én is szigorúan fellépnék.
___Samy___ írta: Koszonom, erre ertettem, hogy maga a homoszexualitas mar regen is megvolt. Viszont kanyarban sem volt a tema a mostani helyzethez kepest.
Az, hogy ez a klipp anno lemehetett az MTV-n, gyerekek is láthatták, nem ugyanaz, mint ami miatt itt megy a vita?
kiserik írta: Nekem az a véleményem, hogy a szexualitás, meg ilyen olyan csoportok nem valók a gyerekek meséibe. A gyerekek nem ítélkeznek és rohadtul nem kell őket szexuális dologkkal besztatni.
A te éleményed és a saját gyerekeidet majd ez alapján neveled. Más pedig úgy gondolja, hogy a gyerekével el tud beszélni ilyen témáról is, és akkor jó, ha van mesekönyv, amit elővehet. Én ezt nem látom veszélyesnek. Ami pedig a popkultúrát illeti, a jelenség, amiről beszéltek, szerintem továbbra is inkább a kapzsiság, hozzánemértés és a hülyeség szülöttje, mint a lgbt propagandáé. Netflix be is húzta a kéziféket, mert a profit kárára ment.
Amúgy régen a Rút kiskacsa is a másság elfogadásáról szólt, de Tapsihapsi is nőnek öltözve csavarta el a vadász fejét. Gyerekek milliónak szeme láttára, mégsem lett homokos emiatt senki.
1.
hAzUG szelSOjObbOS paNEL... 1 ellenpeldat tudsz felhozni ami nem is arrol szol meg magyarazod h ritkan van ilyen gratulalok... nem is arrol volt szo hogy aki 2 nemi szervvel szuletik azzal mi van... lehet h nem vagathatod le (lehet hogy tuloztam bocsanat) de pubertasblokkolokat es hormonkezelest lehet kapni 18 ev alatt ezt te is tudod, az tenyleg annyival jobb te nagy emberi jogi elharcos...
2.
"a sajat gyerekeidet majd ez alapjan neveled" xdd ha az ovodaban olvasnak nekik drag queenek (attol meg mert nem tudsz rola letezik, csak 3x irtam le eddig h van ismerosom aki rendszeresen talalkozott ezzel) akkor nem adatik meg neked a lehetoseg h a gyereked ettol mentesen neveld.lehet magyarazni h tulkapas csak egyre tobb embernek van szemelyes tapasztalata is ilyen tulkapasrol es ez ijeszto azok szamara akik nem szeretnenek ebben elni. nem tudom hanyszor lett felhozva az eurovizio, nemtom lattad e h ki nyerte es mivel. hasonlitsd ossze egy 10 evvel ezelottivel... valahogy erre az ervre sem sikerult reagalni kiragadod a masik ervelesebol azt amibe bele tudsz kotni a tobbit meg erintetlenul hagyod es nem is beszelsz rola...

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. augusztus 22., csütörtök 14:09

Blanco88 írta:
BlancoMark írta:
Azt mindig latom, hogy mi ellen kuzdenek, de valahogy azt sosem hogy miert. Tragikus szemelyisegjegyek ezek.
Lattam sokszor hivatkozol a vallasra, javaslom a jezusi tanok olvasasat es ertelmezeset. Talan kevesbe fog a gyulolet es a negativ energia vezerelni.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. augusztus 22., csütörtök 14:09

nuevo_ericco írta: És leírom újra, értem miről beszéltek itt páran, csak szerintem az okok mások. Több ilyen téma jön szembe, ez tény, de nem azért, hogy a gyerekeink könnyebben bedőljenek a pedofiloknak, mint ahogy írták, hanem egyszerűen új rajongókat, közönséget, így magasabb profitot remélnek a producerek. Akik addig nem ébrednek fel, amíg a bonus-on észre nem veszik, hogy túltolták.
Ezt mar tegnap is felhoztad, akkor nem reagaltam, foleg mert azota elment teljesen mas iranyba a tema, de ha mar ujra leirtad, itt a remek alkalom.

Szerintem nem azert rakjak bele ezeket a szerepeket/szereploket a producerek a filmekbe, mert egy uj kozonseget es ezaltal nagyobb profitot szeretnenek elerni, hanem mert felnek. (nyugi, kifejtem)

A muveszvilagban, foleg ha a szinhazakra gondolunk, joval nagyobb akar csak a melegek aranya, mint mas munkahelyek koreben. Hollywoodban letrejott egy kor, akiknek a kezdetekben valoban fontos volt, hogy a nok ne legyenek kiszolgaltatva az ilyen Weinstein fele patkanyoknak, hogy a fekete szineszek ne azert ne kapjanak meg egy szerepet, mert feketek, hogy a meleg szineszek ne legyenek megbelyegezve, stb. Egy letszamra kis kozosseg, de befolyasosak es annal hangosabbak. Azt pedig tudjuk, hogy sok fiatal nagyon is vevo az ilyen tipusu hangadokra.

Persze irhatod, hogy de ezzel mi a gond? Ezek alapvetoen jo ugyek. Szerintem is, csak hat ok ugy gondolkoznak, mint a Xixo, teljes letamadas, megvesszuk az osszes influenszert, az internet masrol se szoljon, csak hogy milyen jo ez az aszpartam mentes kola, mivel mindenkinek ez a kedvence, ezert mindenki biztos ilyet fog venni.

Ennek a woke kozossegnek mar nem az a celja, mint kezdetekben, hogy akkor hosszu tavon mutassak be az embereknek, hogy peldaul a melegek is ugyanolyan emberek, mint te vagy en, csak Sanyinak Karcsira all fel es nem Piroskara; lehet kicsit harsanyabbak meg provokativabban oltozkodnek, de ugyanugy ereznek, ugyanugy szeretnenek csaladot, stb. amire tokeletes pelda, amit a sorozatok topikban is emlitett valaki, a Modern Familybol Cam es Mitch.

De hat ez egy hosszu tavu feladat, rengeteg jol atgondolt munka, ok viszont most akarnak eredmenyeket es ez altal meg nagyobb befolyast, penzt, poziciokat, ezert minden egyes filmbe bele kell tenni ezeket a karaktereket. Sok producer meg studio fonok nem meri azt mondani, hogy ebbe a filmbe most nem illik bele ez a rassz vagy ez a szexualis kisebbseg, mert felnek, hogy ez a woke kor a sajtoival, a hiveivel (akik a teljes lakossaghoz kepest nincsenek olyan sokan, de brutal aktivak) betamadjak, megbelyegzik oket meg az egesz studiot, hogy rasszistak, homofobok, stb.

Az atlag embernek, akit amugy nem zavar, hogy ket ferfi egyutt van, de attol meg feltunik neki, hogy amig a valo eletben ritkan talalkozik ilyen emberekkel, addig a filmekben folyamatosan szerepelnek. Es ilyenkor sokaknal letrejon egy immunreakcio, itt most nagyon meg akarnak gyozni valamirol, ez nem helyes.

Az, hogy a Disney miert akar ennek a mozgalomnak a vezere lenni? Tok egyszeru, Walt Disney naci multja miatt, felnek, hogy betamadjak oket es pont ezert probalnak mindenkinel jobban kompenzalni.

En azert remelem a studiok is kezdenek rajonni, hogy ez az egesz tulzasba vitt wokeness, meg ha az alapja pozitiv is, ma mar inkabb csak kontraproduktiv, ezzel magukra haragitjak meg elveszitik az atlag (most meg) nem utalkozo embert - ami a szamukra legfontosabb - a penztarcajukkal egyutt.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2024. augusztus 22., csütörtök 14:02

Errol a regi reddit komment eszembe:

- Szegeny spanomat mindig nacinak nezik az online jatekokban, mert ‘88-ban szuletett, es a nickneve ezzel vegzodik.
- Ez elegge elbaszott.
- Igen, innen is sok kitartast gasthejews88.

Blanco88

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. augusztus 22., csütörtök 13:46

BlancoMark írta:

Nyugi fiúkák! Ez egy elfogadó közeg, egyszer talán ti is elfogadjátok önmagatok, a bennetek küzdő démonokat.

Azt mindig latom, hogy mi ellen kuzdenek, de valahogy azt sosem hogy miert. Tragikus szemelyisegjegyek ezek.

Blanco88

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. augusztus 22., csütörtök 13:44

Micsoda érvek.😅 Személyeskedésnél többre úgy látszik nem futja.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. augusztus 22., csütörtök 13:41

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. augusztus 22., csütörtök 13:36

Blanco, kiserik nagyon teper, nagyon akar, nagyon hajt…

Hala Madrid y nada más 🤍

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2024. augusztus 22., csütörtök 13:33

Imane Khelifrol meg mindig vannak itt emberek, akik ferfikent titulaljak, es aztan csodalkoznak, hogy mi a problema. :lol:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 22., csütörtök 13:32

Andrew Dawn írta: Nem azzal van a baj, hogy reprezentaljak, hanem hogy a csapbol is ez folyik.
Az m1 aránytalansága még durább, mégsem jut eszembe, hogy a kormány szavazóinak alapjogait megkérdőjelezzem, pedofíliával hozzam párhuzamba, betegnek, abberráltnak nevezzem őket, stb. Rááadásul azt közpénzből tolják, míg a Netflix, Disney, stb. a saját pénzéből folyatja a csapot.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. augusztus 22., csütörtök 13:28

Gondolom Te ezt mint szakember jelented ki. Mert én laikusként gondolom, hogy ha gyermekkorban (már egész pici gyermekkorban) elkezdjük csökkenteni a férfi nemi hormont és növelni a női nem hormont mondjuk fiúknál, akkor az akár befolyásoló tényező is lehet a későbbi szexualitást illetően.

Kutatások bizonyítják (nem fakenews), hogy van, aki melegnek születik, van aki heterónak és van egy réteg, akik bizony külső behatások miatt válnak vagy ezzé, vagy azzá.
Nem vagyok hormonszakértő, de komment előtt rákerestem a témára. Te ezt sem, hanem ‘laikusként gondolod’. Keress rá te is, és ne azt az egyet találd meg a 320. oldalon a Toroczkai videó alatt ami azt mondja hogy lehet hogy talán van köze, hanem a többit is.

A második bekezdésed egyébként azért teljesen értelmetlen, mert a kutatások azt bizonyítják hogy nagyon-nagyon minimális az a dolog, amit objektíven tudunk hogy született vagy tanult-e. Rengeteg a kísérlet, de mivel az emberkísérletek illegálisak (ikrek elszakítása stb), ezért nagyon kevés az adat. Chomsky, Pinker rengeteget foglalkozott ezzel, és ezt úgy írom hogy ennek a témának már speciel inkább vagyok szakértője.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. augusztus 22., csütörtök 13:26

Blanco88 írta: Semmilyen folyamat után nem lesz férfi max valami köztes "Frankeinstein". Éljen boldogan, de fogadja el, hogy a betegsége korlátokkal jár.
Beteg, köztes Frankeinstein... Jó vastag bőr van a pofádon... :ike:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Andrew Dawn
Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Andrew Dawn » 2024. augusztus 22., csütörtök 13:23

Marky írta: Szerintem nevetseges, hogy felnott, elvileg intelligens embereknek az a legnagyobb problemaja az eletben, hogy leteznek olyanok, akik nem heteroszexualisok es ezt reprezentaljak a tomegmediaban.
Nem azzal van a baj, hogy reprezentaljak, hanem hogy a csapbol is ez folyik.
3,14159265358979323846264338327950288419716939937510

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 22., csütörtök 13:19

Szinte minden társadalmi változás, legyen az jó vagy rossz, egy hangos kisebbséggel kezdődött. Minden társadalmi csoport így kezdi. Ezen kár kiakadni.
Én úgy vagyok vele, hogy amíg nem kapok büntetést azért, hogy nem nézem, veszek részt a Pride-on, az élni és élni hagyni elv alapján nem baszogatom őket. Amíg elkapcsolhattam a párizsi megnyitóról, dettó. Amíg lemondhatom büntetés nélkül a Netflix előfizetésem, elfordíthatom a fejem, ha két pasi smárol, stb., nem szólok.
dzsi91 írta: És ez nem azt jelenti, hogy a tömeg homofób vagy rasszista. De ha 10cigányból 9nél kés van ne várja senki, hogy amiatt az 1 miatt lesz jó a megítélése a cigányoknak.
Itt az arány fordított, talán 10re jut 1 polgárpukkasztó, magamutogató meleg (hetroknal kb. hasonló az arány), gyerekek átoperálása, erőszakos térítése pedig 1 a millókból. Mégis érvek szintjén ez úgy jelenik meg, mint valami általánosság, ami itt van a küszöbön, és ezért egyesek jogosnak érzik terjeszteni a hülyeségeket, hazugságokat, rosszabb esetben alapjogokat megkérdőjelezni.

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. augusztus 22., csütörtök 13:17

Marky írta: Szerintem nevetseges, hogy felnott, elvileg intelligens embereknek az a legnagyobb problemaja az eletben, hogy leteznek olyanok, akik nem heteroszexualisok es ezt reprezentaljak a tomegmediaban.
Akiket ez ilyen szinten frusztral, annak tudom tanacsolni, hogy keressen fel egy klinikai szakpszichologust, mert valojaban ez a viselkedes a nem normalis es valoszinuleg az illetonek az elet tobb teruleten is gondja van, ha egy ilyen - ot alapvetoen tokre nem erinto - teman ennyire fel tudja magat hergelni.

Nekem is van csaladi erintettsegem a temaban, nyilvan eloszor sokkolja az embert a hir, de a szeretteinknek jo esetben csak boldog, teljes eletet szeretnenk.
Általában a rejtőzködő, látens személyek akadnak ki a legjobban ezeken a témákon.
Hala Madrid y nada más 🤍

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. augusztus 22., csütörtök 13:11

Szerintem nevetseges, hogy felnott, elvileg intelligens embereknek az a legnagyobb problemaja az eletben, hogy leteznek olyanok, akik nem heteroszexualisok es ezt reprezentaljak a tomegmediaban.
Akiket ez ilyen szinten frusztral, annak tudom tanacsolni, hogy keressen fel egy klinikai szakpszichologust, mert valojaban ez a viselkedes a nem normalis es valoszinuleg az illetonek az elet tobb teruleten is gondja van, ha egy ilyen - ot alapvetoen tokre nem erinto - teman ennyire fel tudja magat hergelni.

Nekem is van csaladi erintettsegem a temaban, nyilvan eloszor sokkolja az embert a hir, de a szeretteinknek jo esetben csak boldog, teljes eletet szeretnenk.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 22., csütörtök 13:08

oroszisti írta: O nem vart el semmit, csak annyit, hogy ne kelljen szoknyában bemennie a fotozasra.
Mint mondtam, nincs ilyen ismerősöm de szerintem az átlag meleg vagy transz nem akarja hogy őt képviseljék, hogy érte kimenjenek az utcán táncolni csak hagyják békén élni nyugodtan. A te storydból is pontosan ezt szűröm le.

Én inkább megfordítanám a dolgot és kíváncsi lennék az ő véleményére az ő nevében is parádézó férfiakra nőkre szivárványzászló alatt. Vagy pl mi a véleménye az eurovíziós dalfesztiválról vagy az olimpiai megnyitóról. Az ő megítélésének jót tesz a férfi boxoló nők között az olimpián? Mert ha nincs is semmi köze az egészhez a transz kifejezés egybeforr az ilyen botrányokkal.

Ezért írtam, hogy az lmbtq meg woke meg hasonló mozgalmak nem a testvéredet képviselik. Az ő és sok hasonló normális ember problémáját figurázzák ki használják fel és utáltatják meg a tömeggel.

És ez nem azt jelenti, hogy a tömeg homofób vagy rasszista. De ha 10cigányból 9nél kés van ne várja senki, hogy amiatt az 1 miatt lesz jó a megítélése a cigányoknak.

És jelenleg abba az irányba tartunk, hogy az elmebeteg szines hajú egyszáltangában utcán parádézó szivárványzászlós sereg lemossa az átlag meleg és transzokat a bolygóról mert sokkal hangosabbak. És ha én nem kedvelem őket akkor jön valami tolerancia és elfogadás szakos megmondó ember, hogy én mekkora fos vagyok és biztos porig aláznám azt az ismerősömet aki comingoutol nekem.

De már annyi témába lett itt belekezdve, hogy elengedem a dolgot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Blanco88

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. augusztus 22., csütörtök 13:01

untouchable írta:
Blanco88 írta:

Az erőszakos érzékenyítés legalább olyan káros neki, teljesen kontraproduktív. Amikor nyugaton emberek azért veszítik el az állásukat, mert egy férfit nem hajlandóak nőnek nevezni az vérlázító. (és ezt em akarja itt csak egy törpe kisebbség)

Nem! Semmilyen folyamat után nem lesz férfi max valami köztes "Frankeinstein". Éljen boldogan, de fogadja el, hogy a betegsége korlátokkal jár.
Hófehér SS!
Félve jegyzem meg, hogy Frankenstein az orvos neve volt ebben a kultikus és világelső, valamint a horror műfajt megteremtő kötetben.
Félve jegyzem meg, hogy a blanco elég elterjedt kifejezés a madridistákra, a 88 pedig a születési évem. Elvtárs valahogy el kellene érnetek, hogy a 87 után a 89 következzen.
Azért nyugtass meg, hogy képes voltál értelmezni a mondandómat ezzel a súlyos tárgyi tévedéssel együtt is? Még a helyesírást nézd át hisz a tartalmi résszel nem tudsz vitatkozni.

Edit: miért számít ki írta?

Vissza: