OFF
Re: OFF
Ha van ember, akiért nagyon kár, akkor Ő biztosan köztük van. Nyugodjon békében!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Elhunyt Nelson Mandela 95 évet élt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- h3x0r
Par hettel ezelott az m1-en volt egy erdekes sorozat Szomszedaink cimmel. Szlovakiaban, Romaniaban es Szerbiaban vizsgaltak a ket nep kapcsolatat.szilamer írta:Románokból vannak jófejek, de viszont vannak nagyon férgek is. Vegyes érzéseim vannak róluk.
Szlovákokat nem ismerem, viszont arra még én panaszt nem hallottam. Igaz én székelyföldön élek.
Elso resz (Szlovakia)
Masodik resz (Romania)
Harmadik resz (Szerbia)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Cart komolyan nehéz ezt megállni szó nélkül... Az ország romáinak kb 80 (ha nem több) %-a munkanélküli... Ami ennél is szebb, hogy dolgozni sem akar. Inkább fossa a kölyköket és azt várja, hogy mi bírkák eltarjuk... Kb ennyibe cseszik el fent, hogy én 1 forintot sem adnék nekik csak akkor, ha dolgozik érte... Ezt még reggelig lehetne regélni, de ezt komolyan nem tudom, hogy miért is kell magyarázni... Egy ötletem van, de nem hozom fel... A lényeg, hogy ne írj már olyat, hogy még a végén szarul érezzem magam, mert ők nem akarnak dolgozni, normális emberekhez méltó életet élni, és nem kilopni a szemünket... Így estére felkùrtam az agyam...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem is hagyjuk a témát, gondolom pont ezért tiltottak a fórumon az etnikai, politikai, vallási dolgok, mert ezek hozzák ki a legnagyobb feszültséget az emberből.
maradjunk annyiban, hogy mindenki máshogy éli meg a dolgokat, de bármennyire is semmiznek ki felülről adókkal és megszorításokkal, az emberben mélyebb nyomot hagy, mikor face to face kirabolják, szétlopják, félholtra verik vagy megkéselik őt, esetleg egy szerettét.
maradjunk annyiban, hogy mindenki máshogy éli meg a dolgokat, de bármennyire is semmiznek ki felülről adókkal és megszorításokkal, az emberben mélyebb nyomot hagy, mikor face to face kirabolják, szétlopják, félholtra verik vagy megkéselik őt, esetleg egy szerettét.
Ne legyetek feszültek, inkább próbáljátok ki az év játékát!
Nyilván probléma, de nem azt kell nézni, hogy a bűncselekményt elkövetők leginkább a cigányság köréből kerülnek ki, hanem azt, hogy ennek mi az oka, mit lehet tenni ellene, és legfőképpen miért nem történik semmi 20 éve ebben az ügyben?
Ez jelentős probléma lesz mondjuk 20-30 év múlva, amikor a keresőképes lakosság kb fele ebből a népcsoportból fog kikerülni. Akkor mi lesz? Erre kéne gondolni. És ez nem a cigányok felelőssége, hanem azoké, akik nem tesznek ellene semmit...
Persze nyilván könnyebb ráhagyni, hogy hát ők bűnözők, ez van.
Ez jelentős probléma lesz mondjuk 20-30 év múlva, amikor a keresőképes lakosság kb fele ebből a népcsoportból fog kikerülni. Akkor mi lesz? Erre kéne gondolni. És ez nem a cigányok felelőssége, hanem azoké, akik nem tesznek ellene semmit...
Persze nyilván könnyebb ráhagyni, hogy hát ők bűnözők, ez van.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
pedig nem kell ehhez kuruc.info-t vagy egyéb oldalakat olvasni, elég ha olyan környéken élsz, ahol csak a lakosság 20%-a brazil.cart írta:Ugyan olyan mesterségesen gerjesztett feszültségkeltés mint a cigány kérdés, meg a többi ilyen marhaság...
az egyik legnagyobb gond magyarországon szerintem ez.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
A cigányokat vagy a franciákat még nem akartad belevenni?Tehát, kikkel szimpatizáltok kevésbé, a románokkal, vagy a szlovákokkal? Indoklást is kérnék, illetve eltekintést a felvidékiektől és székelyektől.
Mindkettőt utálom egyébként, ahogy a másik kettőt is, de kérdésedre válaszolva a románokkal "kevésbé szimpatizálok "
Egyébként szerintem ez nem túl jó hely erre a témára...(ezért sem fejtem ki bővebben, meg más miatt sem)
És az, ami felsőbb körökben zajlik bűnözés, az OK gondolom, csak a gonosz cigányok a felelősök mindenért. Néha gondolkodni sem ártana, hogy például miért megoldatlan ez a kérdés már több mint 20 éve...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Akkor nem tudom, hogy Te hol élsz... A cigánybűnözés kimutatott dolog, de szerintem ez a témát kerüljük....cart írta:Ugyan olyan mesterségesen gerjesztett feszültségkeltés mint a cigány kérdés, meg a többi ilyen marhaság...
Ugyan olyan mesterségesen gerjesztett feszültségkeltés mint a cigány kérdés, meg a többi ilyen marhaság...
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szerintem ennyi a lényeg, csak "románok" helyett az "emberek" szót használnám.Románokból vannak jófejek, de viszont vannak nagyon férgek is.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Románokból vannak jófejek, de viszont vannak nagyon férgek is. Vegyes érzéseim vannak róluk.
Szlovákokat nem ismerem, viszont arra még én panaszt nem hallottam. Igaz én székelyföldön élek.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Sziasztok. A minap gondolkoztam el egy kérdésen, amiről megkérdeznélek titeket.
Ha nem túl jó téma, vagy feszültséget kelt, illetve nem állja meg a helyét a fórumon, akkor kérem töröljék az adminok és elnézést.
Tehát, kikkel szimpatizáltok kevésbé, a románokkal, vagy a szlovákokkal? Indoklást is kérnék, illetve eltekintést a felvidékiektől és székelyektől.
Csak tényleg érdekel, mert az országban úgy érzem, annyira utált országok ezek, kíváncsi vagyok, melyik jobban.
Ha nem túl jó téma, vagy feszültséget kelt, illetve nem állja meg a helyét a fórumon, akkor kérem töröljék az adminok és elnézést.
Tehát, kikkel szimpatizáltok kevésbé, a románokkal, vagy a szlovákokkal? Indoklást is kérnék, illetve eltekintést a felvidékiektől és székelyektől.
Csak tényleg érdekel, mert az országban úgy érzem, annyira utált országok ezek, kíváncsi vagyok, melyik jobban.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
cart írta:2 hónap alatt sikerült elég hulladék gépeket találnodoroszisti írta:....
Amúgy a G500 tényleg jó, mindenképpen azt érdemes venni ezek közül.
Nem addig kerestem , csak nem volt időm venni , de már 2 hónapja elterveztem
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
2 hónap alatt sikerült elég hulladék gépeket találnodoroszisti írta:....
Amúgy a G500 tényleg jó, mindenképpen azt érdemes venni ezek közül.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Máshol is lehet venni. Itt Zegen nálunk a Müllerbe szokott lenni. Ha van nálatok Müller,nézd meg ottraul0791 írta:Oreot tényleg csak Pesten lehet venni? Debrecenben van valami bolt ahol tudok venni?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!