Egyéb sportok

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 25., vasárnap 18:29

Duplantis újabb világcsúcs! 6.26m :ozil:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 25., vasárnap 16:32

OUT OF THIS WORLD ‼️

Jakob Ingebrigtsen obliterates the 3000m world record at the with 7:17.55

He goes more than 3 seconds faster than the previous world record
:ozil: WOW!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 24., szombat 12:05

Vitya interjú az Olimpiáról
https://www.nemzetisport.hu/parizs2024/ ... tizben-van

Ez a térkép mondjuk komoly, hogy mi hány érmet nyertünk meg a környező országok :smile:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. augusztus 21., szerda 18:51

nmate írta:
wZoLee7 írta: hosszú idő után ez az első 3 hetes amit nem nézek. Eurosportom nincs, amúgy sem igazán tudnám tv-ben nézni. Ez hogy a playert kinyírták és a maxra vándorolt, fizessek elő drágábban de ha akarom nézni ahogy eddig akkor még sport csomag is kell, ez nevetséges...Kíváncsi lennék egy statra, hogy a playerhez képest mennyi a max előfizető emiatt
Ja, én most összeálltam sweettv-re pár cimbivel, azon keresztül nézem. Reklám idegesítő, de legalább összejött valahogy.
GCN+-nak is vége? :|
azt nem tudom, én eddig a playerrel megvoltam egész évben, országúti, cross, monti, most nem tudom még mi lesz

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. augusztus 21., szerda 18:47

wZoLee7 írta: hosszú idő után ez az első 3 hetes amit nem nézek. Eurosportom nincs, amúgy sem igazán tudnám tv-ben nézni. Ez hogy a playert kinyírták és a maxra vándorolt, fizessek elő drágábban de ha akarom nézni ahogy eddig akkor még sport csomag is kell, ez nevetséges...Kíváncsi lennék egy statra, hogy a playerhez képest mennyi a max előfizető emiatt
Ja, én most összeálltam sweettv-re pár cimbivel, azon keresztül nézem. Reklám idegesítő, de legalább összejött valahogy.
GCN+-nak is vége? :|

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. augusztus 21., szerda 14:35

nmate írta: Ati nagyot melózik a vueltan, de Kuss kanyarban sincs egyedül, ha nincs mellette world class összetett bringás, akire jobban figyel a mezőny (i guess). Remélem valami hegyi szakaszon engedik majd Valtert.
hosszú idő után ez az első 3 hetes amit nem nézek. Eurosportom nincs, amúgy sem igazán tudnám tv-ben nézni. Ez hogy a playert kinyírták és a maxra vándorolt, fizessek elő drágábban de ha akarom nézni ahogy eddig akkor még sport csomag is kell, ez nevetséges...Kíváncsi lennék egy statra, hogy a playerhez képest mennyi a max előfizető emiatt

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. augusztus 20., kedd 18:05

Ati nagyot melózik a vueltan, de Kuss kanyarban sincs egyedül, ha nincs mellette world class összetett bringás, akire jobban figyel a mezőny (i guess). Remélem valami hegyi szakaszon engedik majd Valtert.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2024. augusztus 20., kedd 0:50

Amikor meg Magyarorszagon eltem egyszer elmentem a Wladarekhoz kutyaval, mert volt/van allatpraxisuk. Akkora budos proszto parasztok voltak, hogy arra szavak nincsenek, egesz hely cigifustos volt, alig tette felre a csikket amikor feltette a kutyankat az asztalra, de lehuzni azert lehuztak a kis gecik.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. augusztus 19., hétfő 21:53

Fú a Wladár Sanyi meg a Sós Csabi nyilatkozatai..én aztán fenntartásokkal kezelem a Katinkát, de kívánom hogy leváltsa ezeket a dagadt, pöffeszkedő alakokat, akik még ilyeneket mondanak hogy örüljön a Milák hogy nem kérték számon hol van épp.. bohócok. :lol:
Nem illik.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 16., péntek 16:49

Tornásznak indult, olimpia aranyérmes öttusázó lett belőle – Gulyás Michelle
- ATV

:sziv: :sziv: :sziv: :kalapos:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. augusztus 15., csütörtök 19:07

Blanka sprint :coffee:

https://youtu.be/OYsX7yO_GA0?si=k_PWimCruQH5YrE9

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 14., szerda 23:44

Gulyás Michelle Telex interjú

:sziv: :sziv: :sziv: :kalapos:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. augusztus 14., szerda 23:04

Babinho írta: Hogy a francba tudtátok a real madridban az uefa szuperkupa döntőn bemutatkozó mbappé, szezonkezdő meccse alatt végignyomni az egyéb sportok topicban ezt xy szindrómás cseléd témát? :mrgreen: :lol:
Térjetek már magatokhoz, vissza a valóságba, hagyjátok a pokol eme buggyrát, hadd forrjon :mrgreen: :mrgreen:
"Oregek" vagyunk. :kalapos:

A szuperkupa sima egyes volt, az elmult evek utan sokat nem emel a pulzusomon.

Mbappe mez a csaladnak azert rendelve. :mrgreen:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. augusztus 14., szerda 23:00

Hogy a francba tudtátok a real madridban az uefa szuperkupa döntőn bemutatkozó mbappé, szezonkezdő meccse alatt végignyomni az egyéb sportok topicban ezt xy szindrómás cseléd témát? :mrgreen: :lol:
Térjetek már magatokhoz, vissza a valóságba, hagyjátok a pokol eme buggyrát, hadd forrjon :mrgreen: :mrgreen:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. augusztus 14., szerda 23:00

Ok, de nem "bukta" a teszteket, mindamellet, hogy nem biztos, hogy elegans valakit a kulleme miatt ilyen modon diszkriminalni valamilyen szinten a tobb teszt altal. Viszont kello intelligenciaval aki ilyen korulmenyek "aldozata" (nokent ferfias adottsagai vannak), az jo esetben nem veszi zokon ezt, mert a lehetoseghez merten maximalisan biztositott egyenlo feltetelek (ilyen szempontbol is) rettento fontosak az elsportban.

A mondatom masik fele meg a regmultra vonatkozik, amikor jelentosen kevesbe kontrollalt korulmenyek kozott szteroidoztak szet a sportolokat az eredmeny erdekeben.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 14., szerda 22:34

RealMadridFanatic írta:
Amennyire tudom a Williams-testvereknel nem volt bukas ilyen jellegu teszteken, annak idejen meg mindennel is telepumpaltak a noi atletakat, mas helyzet.
Kétszer, háromszor annyit tesztelték pl Serenát, mint a többieket...
Meg Serena azért nőies volt a maga módján.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. augusztus 14., szerda 22:23

Anthony írta:
RealMadridFanatic írta: Nem olvastam teljesen vissza, de Koko annyit mondott el, hogy szemelyisegi jogok miatt nem lehet nyilvanossagra hozni a tesztet. Azt sok helyen irtak, hogy XY kromoszomai vannak es magas tesztoszteron szintje. Koko szerint szakmai szemmel nezve is latszik, hogy ferfias a box, amit bemutat, illetve volt olyan hir is, hogy a spanyolokkal edzotaborozott, de nem lehetett nokkel osszerakni, mert serulesveszelyes volt.

Nem hibaztatom azert, mert igy szuletett, nem egy Lea Thomas, de felmenteni sem lehet teljesen, mert pontosan tisztaban van vele, hogy mekkora forral indul. Tudom, hogy kapott ki noktol, ez nem valtoztat azon, hogy jelentos elonye van. Innentol kezdve meg barmennyire nehez helyzet, barmennyire atom nagyon rohadtul elfogadonak kell lenni, egyeni felelossege is van abban, hogy indul. Persze neki is benne van egy elet munkaja, es valamilyen szinten igazsagtalan ez, de igaz az osszes tobbi versenyzore is, aki oriasi hatrannyal indult.
Nem ez az első eset a világon, lásd az NDK -s, vagy a szovjet sportoló nőket, de akár Serena és Venus Williamst is ide lehet venni, és gondolom ha utána nézel még lehet találni egy csomó példát.
Igen, kicsit utana mentem ennek, de ez nem valtoztat azon, hogy teljesen felmenteni sem lehet Khelifet.

Amennyire tudom a Williams-testvereknel nem volt bukas ilyen jellegu teszteken, annak idejen meg mindennel is telepumpaltak a noi atletakat, mas helyzet.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. augusztus 14., szerda 22:20

RealMadridFanatic írta: Nem olvastam teljesen vissza, de Koko annyit mondott el, hogy szemelyisegi jogok miatt nem lehet nyilvanossagra hozni a tesztet. Azt sok helyen irtak, hogy XY kromoszomai vannak es magas tesztoszteron szintje. Koko szerint szakmai szemmel nezve is latszik, hogy ferfias a box, amit bemutat, illetve volt olyan hir is, hogy a spanyolokkal edzotaborozott, de nem lehetett nokkel osszerakni, mert serulesveszelyes volt.

Nem hibaztatom azert, mert igy szuletett, nem egy Lea Thomas, de felmenteni sem lehet teljesen, mert pontosan tisztaban van vele, hogy mekkora forral indul. Tudom, hogy kapott ki noktol, ez nem valtoztat azon, hogy jelentos elonye van. Innentol kezdve meg barmennyire nehez helyzet, barmennyire atom nagyon rohadtul elfogadonak kell lenni, egyeni felelossege is van abban, hogy indul. Persze neki is benne van egy elet munkaja, es valamilyen szinten igazsagtalan ez, de igaz az osszes tobbi versenyzore is, aki oriasi hatrannyal indult.
Nem ez az első eset a világon, lásd az NDK -s, vagy a szovjet sportoló nőket, de akár Serena és Venus Williamst is ide lehet venni, és gondolom ha utána nézel még lehet találni egy csomó példát.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. augusztus 14., szerda 21:21

Nem olvastam teljesen vissza, de Koko annyit mondott el, hogy szemelyisegi jogok miatt nem lehet nyilvanossagra hozni a tesztet. Azt sok helyen irtak, hogy XY kromoszomai vannak es magas tesztoszteron szintje. Koko szerint szakmai szemmel nezve is latszik, hogy ferfias a box, amit bemutat, illetve volt olyan hir is, hogy a spanyolokkal edzotaborozott, de nem lehetett nokkel osszerakni, mert serulesveszelyes volt.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 14., szerda 21:11

Halfkey írta:
filatáska írta: Ez a mi a nő fogalma, hogyhogy nem olyan egyszerűen eldönthető, mint a mi a férfi? Ja, hogy ott nincs is kérdés.
Nekem eddig egyértelmű volt: van-e pöcse. Pont most derült ki hogy nincs így, ez mégse egyértelmű :)

Realista ebben a cikkben pont az van amit írtam korábban, ez volt az akkori nyilatkozat: végeztünk tesztet de nem mondjuk el mi. A Kokós hír ha jól láttam két napos, elnézést is kérek hogy így lemaradtam!
https://nepszava.hu/3245396_kovacs-istv ... impia-2024 2024.08.02-es cikk így elsőre :D
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Vissza: