az a titka a dolognak, hogy nem úgy ülök le a TV elé, hogy most meghallgatom a frankót, hanem szórakozni, és ez működik is, főleg egész napos írás után, egyszerűen felemelő voltR.M.C.F írta:Minek hallgatjátok ezeket a kiégett,idült kóklereket.....érvénytelenek.
Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Azért jókat röhögök rajtuk , amúgy szívesen elbeszélgetnék velük ... Azt nem értem ha nicsenek otthon a témában , miért beszélnek róla ? Ha megkérdeznek a Romáról , nem fogok a taktikájukról beszélni meg a játékosok képességeiről ,mikor ebben az évben kb 2-3 meccsüket láttam ....R.M.C.F írta:Minek hallgatjátok ezeket a kiégett,idült kóklereket.....érvénytelenek.
Bár inkább az lenne a kérdés , miért őket hívják be ? Egy szakértő legalább Havi 1 real meccset megnézhetne mondjuk és még keveset mondtam ...
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Így igaz.R.M.C.F írta:Minek hallgatjátok ezeket a kiégett,idült kóklereket.....érvénytelenek.
Amúgy picit off, de úgy megnéznék egyszer egy ilyen műsort az RMCF-hehe-Hegyi hármassal...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Minek hallgatjátok ezeket a kiégett,idült kóklereket.....érvénytelenek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- oroszisti
+ eddig Ronaldo függő volt a Real most már azt mondja Várhidi , hogy szerinte sose volt az
azért így már lényegesen jobban érzem magam bár hegyi biztos kimagyarázta volna
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
eddig azt fújták ,hogy csak baloson jó ..erre rúg hármat és már csak a jobboson jóoroszisti írta:Ne nézd tovább .... Szerintük a Barcának nehezebb át állni Martino taktikájára, mit a Madridnak Mourinhóéról , Ancelotti taktikájára ... Mert mi ugyan azt játsszuk Bale meg csak jobb oldalon tud játszaniBanán írta:Jól hallom, hogy a sötét oldalt és vezérét, Messit szidják SPORT1-en? Tán álmodom? WTF?
- oroszisti
Ne nézd tovább .... Szerintük a Barcának nehezebb át állni Martino taktikájára, mit a Madridnak Mourinhóéról , Ancelotti taktikájára ... Mert mi ugyan azt játsszuk Bale meg csak jobb oldalon tud játszaniBanán írta:Jól hallom, hogy a sötét oldalt és vezérét, Messit szidják SPORT1-en? Tán álmodom? WTF?
Túl a barátságon. Deut párszor láttam focizni, de olyan nagyképűen és flegmán játszott, hogy már most utálom. Szerencsére Jesé már levágatta a páva gyerek taraját. Olyan irritáló volt.atalmas arcok, + még egy. Deu barcás létére szimpatikus Remélem eligazol tőletek, aztán valami fasza kis csapatban megállja a helyét. A következő EB-n már ők fogják vinni a spanyol válogatottat
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
Csak Sánchez és Neymar számít EU-n kívülinek.Takesz írta:van-e még rajtuk kívül EU-n kívüli.
Songnak francia, Alvesnek, Adrianónak, Messinek spanyol, Mascheranónak meg olasz állampolgársága van.
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Úgy értem saját nevelésű EU-n kívüliek...ferni írta: te meg miről beszélsz? ők mind egytől egyig saját nevelésűek
a Barcában csak saját nevelések vannak.
amúgy nem tudom van-e bármilyen ilyen megkötés jelenleg, de Messi biztos, hogy EU-s, ezer éve spanyolban van.
Amúgy ez alatt Alvesre gondoltam még pl. meg nem ugrik be hogy van-e még rajtuk kívül EU-n kívüli.
13
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
És tudtommal Agüeronak is van spanyol útlevele, aki remélem minél hamarabb a barcába megy, mert én már személy szerint unom, hogy állandóan szóba van hozva a Real-lal. Nyáron, télen, de már holtidőszakban is. Nagyon nem szeretném itt látni.ferni írta:essi biztos, hogy EU-s, ezer éve spanyolban van.
Jól hallom, hogy a sötét oldalt és vezérét, Messit szidják SPORT1-en? Tán álmodom? WTF?
te meg miről beszélsz? ők mind egytől egyig saját nevelésűekTakesz írta:Még mindig van az a szabály, hogy egyszerre 3 EU-n kívüli játékos lehet a pályán csak egyszerre?GT37 írta: + egy Messi-Neymar-Sánchez-Agüero
a Barcában csak saját nevelések vannak.
amúgy nem tudom van-e bármilyen ilyen megkötés jelenleg, de Messi biztos, hogy EU-s, ezer éve spanyolban van.
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
Még mindig van az a szabály, hogy egyszerre 3 EU-n kívüli játékos lehet a pályán csak egyszerre?GT37 írta: + egy Messi-Neymar-Sánchez-Agüero
13
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nagyon nagy poéngyárosok....főleg messi....iszonyat milyen arc lehet.Ez is hatalmas, imádom ezeket a Messi-Kobe-féle reklámokat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
Agüeróról továbbra is cikkeznek...
+ tényleg minőségi játékos
+ a kapu előtt sem olyan mamlasz, mint nálunk Messin kívül a többség
+ Messivel remekül megértik egymást a pályán (ugyebár ez a legfontosabb )
+ egy Messi-Neymar-Sánchez-Agüero-Deulofeu és/vagy Pedro csatársor azért jobban hangzik, mint a mostani Messi-Neymar-Sánchez-Tello-Pedro
- nagyon nem lenne olcsó
- emiatt nem biztos, hogy maradna pénz középhátvédre (sőt, talán még egy középpályás igazolása is fontosabb lenne, bár itt meg nagyon sok minden függ Sergi Robertótól)
- Deulofeu csapatba kerülésének esélyei romlanának miatta
Nagyon kedvelem az argentint, a legszűkebb elit tagja, de most fontosabbnak érzem, hogy más posztokon erősítsünk.
Egyébként meg szegény embert az ág is húzza, nem elég, hogy alig játszik idén Tello, még a Cartagena elleni keretbe sem került be sérülés miatt, pedig most szerintem Neymar pihenni fog, úgyhogy pont kezdhetne balszélsőként...
+ tényleg minőségi játékos
+ a kapu előtt sem olyan mamlasz, mint nálunk Messin kívül a többség
+ Messivel remekül megértik egymást a pályán (ugyebár ez a legfontosabb )
+ egy Messi-Neymar-Sánchez-Agüero-Deulofeu és/vagy Pedro csatársor azért jobban hangzik, mint a mostani Messi-Neymar-Sánchez-Tello-Pedro
- nagyon nem lenne olcsó
- emiatt nem biztos, hogy maradna pénz középhátvédre (sőt, talán még egy középpályás igazolása is fontosabb lenne, bár itt meg nagyon sok minden függ Sergi Robertótól)
- Deulofeu csapatba kerülésének esélyei romlanának miatta
Nagyon kedvelem az argentint, a legszűkebb elit tagja, de most fontosabbnak érzem, hogy más posztokon erősítsünk.
Bevethető, de sokkal gyengébb ott általában, mint a baloson.morientes írta:Azt nemtom jobb oldalt bevethető e,mert a balon,ahogy étkezett Neymar,eldőlt hogy oda ő nem fér el...
Egyébként meg szegény embert az ág is húzza, nem elég, hogy alig játszik idén Tello, még a Cartagena elleni keretbe sem került be sérülés miatt, pedig most szerintem Neymar pihenni fog, úgyhogy pont kezdhetne balszélsőként...
Ez is hatalmas, imádom ezeket a Messi-Kobe-féle reklámokat.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Lassan kiderül, hogy nem is sérült csak reklámot forgat
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mindig is csíptem a faszit,már a Pep meg a Tito érában is tetszett hogy nem szarakodik a tilitolival,hanem meghuzza az 1v1-et,gyors,dinamikus,nem maszturbál a labdával,de ettől független barátságban is van vele...Igen, Tello gyereket kihagytam, őt is nagyon bírom (bár néha nekem is a Clásicón elkövetett stadionbú' ki jut eszembe róla), de annak nincs értelme, hogy kiegészítő emberként tolja még itt jó pár évig... A karrierje szempontjából mindenképpen jobb lenne, ha távozna.
Azt nemtom jobb oldalt bevethető e,mert a balon,ahogy étkezett Neymar,eldőlt hogy oda ő nem fér el...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...