Kommentáld a híreket
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Re: Kommentáld a híreket
Az egy dolog, hogy a BL-ben, kupa döntőben nem véd iker. Jogosan, de hogy a tét nélküli bajnokikon sem játszik... Az vicc.
Ugyan ezt Jesére és Casemirora is vonatkozik. Simán lehetne most próbálgatni, lehetőséget adni nekik is.
Aki meg eladná a 31 éves Casillast aki a csapat legnagyobb ikonja az . Emellett még nem is egy senkiházi. Konkrétan posztján a legjobb.
José tudja, hogy távozni fog, ezért még "keveri a szart" rendesen...mondjuk ez oda-vissza igaz a játékosra is sajnos.
Ugyan ezt Jesére és Casemirora is vonatkozik. Simán lehetne most próbálgatni, lehetőséget adni nekik is.
Aki meg eladná a 31 éves Casillast aki a csapat legnagyobb ikonja az . Emellett még nem is egy senkiházi. Konkrétan posztján a legjobb.
José tudja, hogy távozni fog, ezért még "keveri a szart" rendesen...mondjuk ez oda-vissza igaz a játékosra is sajnos.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Nem fogják eladni Casillast
de így legalább van két kiváló kapusunk a következő 3- 4 évre
akiket a pillanatnyi forma szerint lehet cserélgetni
(Raúlnál az volt a probléma, hogy az emberek egy része elzavarta volna másik bolygóra,
amit a korábbi évek teljesítménye alapján nem érdemelt ki ...)
de így legalább van két kiváló kapusunk a következő 3- 4 évre
akiket a pillanatnyi forma szerint lehet cserélgetni
(Raúlnál az volt a probléma, hogy az emberek egy része elzavarta volna másik bolygóra,
amit a korábbi évek teljesítménye alapján nem érdemelt ki ...)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szóval sem mondtam hogy adjuk el.Csak egy hsz-re reagáltam,amely szerint azért védeti Mourinho Lopezt,mert ő a kedvence,Casillast meg nem szereti.Ezt szerintem nem vitatja senki, hogy kirobbanó formában van Diego. Viszont ne adjuk már el, csak mert. José az a baj, hogy túlságosan is megmondja a véleményét, nagyon durván. Ahogyan tette ezt most is, és akkor csodálkozunk ha a média hónapokig lovagol a csapatunkon. Azonban én betenném egy bajnokira Ikert, mutasd hogyan tértél vissza, ahogyan néznénk, több következtetést is tudnánk leszűrni...
Lehet hogy ez is benne van.De hogy sportszakmai szempontok is közrejátszanak,az egész biztos.Mert most Lopez jobb.Jobban lereagálja az íveléseket,emberhez passzol,magabiztosabb a kijöveteleknèl...
Nem az ő hibája hogy ilyen sok gólt kapunk,csak a média akarja a nyakába varrni.Talán ha 2 nagyobb hibája volt,mióta visszahozták.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A kupadöntő után még lesz két meccsünk, egy idegenben és egy otthon. Nem mondtam, hogy most azonnal, hogy megtörjük Lopezt. Nem! Lemegy a Kupa, lesz még két bajnoki, ott az egyikbe kezdőnek berakni. Szerintem már bőven itt az ideje, hogy sérülése után élő meccsen is kapuba állhasson. Aztán, lehet hogy én vagyok a hülye, de én meghúznám az utolsó két bajnoki valamelyikén Iker kezdetését.istimester írta:Minek? Hova? A kupadöntőig semmi keresnivalója a kapu közelében. Nincs olyan csapat a világon, ahol a szezon ilyen késői részében cserélgetik a kapusokat. Nem létezik olyan sportszakmai ok, ami hasonló lépést indokolna.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Minek? Hova? A kupadöntőig semmi keresnivalója a kapu közelében. Nincs olyan csapat a világon, ahol a szezon ilyen késői részében cserélgetik a kapusokat. Nem létezik olyan sportszakmai ok, ami hasonló lépést indokolna.L.Miki írta:Ezt szerintem nem vitatja senki, hogy kirobbanó formában van Diego. Viszont ne adjuk már el, csak mert. José az a baj, hogy túlságosan is megmondja a véleményét, nagyon durván. Ahogyan tette ezt most is, és akkor csodálkozunk ha a média hónapokig lovagol a csapatunkon. Azonban én betenném egy bajnokira Ikert, mutasd hogyan tértél vissza, ahogyan néznénk, több következtetést is tudnánk leszűrni...
- L.Miki
Ezt szerintem nem vitatja senki, hogy kirobbanó formában van Diego. Viszont ne adjuk már el, csak mert. José az a baj, hogy túlságosan is megmondja a véleményét, nagyon durván. Ahogyan tette ezt most is, és akkor csodálkozunk ha a média hónapokig lovagol a csapatunkon. Azonban én betenném egy bajnokira Ikert, mutasd hogyan tértél vissza, ahogyan néznénk, több következtetést is tudnánk leszűrni...morientes írta:Lehet hogy bünteti Casillast Mou.Dehogy Lopez jobb formában van most,mint amibe Iker a sérülése előtt volt,az egész biztos...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Lehet hogy bünteti Casillast Mou.Dehogy Lopez jobb formában van most,mint amibe Iker a sérülése előtt volt,az egész biztos...És nem az a baj, hogy Lopez játszik mert jobb formában van, hanem Lopez játszik mert Mou kedvence. Mout ismerve mostmár Iker bármit csinálhat, nem lesz első számú kapus mig itt van a mester. Szerencsére nyáron edző csere.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szerintem ez is túlzás, de ezen nem veszünk össze. Ha van alternatíva, akkor lehet váltani, de csak, ha jobb.Senkinek nem jó, hogy itt van, senkinek...
Túl sok a politika, ezt nem szeretem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez nem tudom, hogy jön megint ide. Az igazat valószínűleg úgyse fogjuk megtudni, ha volt is egyáltalán valami. Ilyen találgatásokra alapozva mocskolódni nálam semmit nem ér a tényekkel szemben, amik Mourinho ellen szólnak.R.M.C.F írta:De....nekem nem ezek a szúrják a szemem legfőképpen,a szakmai kérdés egy dolog,igazat adok JM-nak.....nekem a bajom,az hogy 99% hogy iker AZ A BIZONYOS "tégla" akiről JM már régóta beszél.....amikor eleinte mondogatta,egyszerűen fogalmam sem volt kiről beszélhet,talán még ő sem tudta akkor...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
tény, de ha elmegy, akkor sok minden megoldódhat, köztük ez is. Senkinek nem jó, hogy itt van, senkinek...Realista24 írta: Nem hinném, hogy ez a legégetőbb probléma jelenleg Madridban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem hinném, hogy ez a legégetőbb probléma jelenleg Madridban.Minél előbb elmegy, annál hamarább kerül fel Jesé a nagyokhoz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De nem fog leülni, nem fogja eltakarítani stb. Itt Mouról van szó. Ő nem fog megváltozni. Úgyhogy menjen minél előbb.zalkrisz írta:
Én örülnék ha maradna, de.... vegye észre, hogy ez a Real Madrid, ahol szép focit akarnak látni a nézők, nem ezt a kontrázós szart... Khedirát takarítsa el a csapatból, Di Mariaval üljön le beszélgetni minden nap két órát, vagy tünjön el ő is,
Minél előbb elmegy, annál hamarább kerül fel Jesé a nagyokhoz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Úgysem tudjátok meggyőzni egymást, mert mindenki csak hordja a magáét, de nem képes olvasni a másik soraiban...
Emlékszek én mi ment Casillas topikjában szinte meccsről meccsre, teljesen jogosan szidta mindenki. Azon a véleményen vagyok, hogy Mourinhonak teljesen igaza van, Iker már nem a régi, nem érzi a beíveléseket, ebből meccsenként nagyon sokat láttunk és nem 1-2 potyát kapott, ráadásul sokszor még csak meg sem próbált mozdulni a lövésekre már. Lopez magasabb, ahogy Mou is megmondta, jobban érzi a kijöveteleket, hatalmasakat véd, semmi, de semmi ész érv nincs amellett, hogy miért is kéne kikerülnie a csapatból. Iker nélkül is létezik Real Madrid. Pepéről is teljesen igaza van. És nem védem, mert kikészít Khedirával, a vezető gól utáni bekkeléssel, a kontrafocival, de amit ma elmondott azt adom.
Én örülnék ha maradna, de.... vegye észre, hogy ez a Real Madrid, ahol szép focit akarnak látni a nézők, nem ezt a kontrázós szart... Khedirát takarítsa el a csapatból, Di Mariaval üljön le beszélgetni minden nap két órát, vagy tünjön el ő is, mert nemhittem volna, hogy Drenthe-nél eszetlenebb játékost még látni fogok ebben a csapatban, de már azon a szinten van. Menjünk ki, tömjük meg az ellenfeleket, ne udvariaskodjunk már, ha lehet rúgni 8-at, akkor rúgjunk 8-at. Soha nem szerettem a németeket, de be kell látni, hogy szép focit játszanak, ők kimennek úgy, hogyha lehet, akkor rúgnak 9-et és nem állnak le. Minőségi igazolások kellenek, motiváció, szép támadófoci, 90 perc pörgés. Ha ezt nem tudja, vagy akarja megvalósítani, akkor nem kell ide, akkor jöjjön más edző, ez itt a Real Madrid....
Emlékszek én mi ment Casillas topikjában szinte meccsről meccsre, teljesen jogosan szidta mindenki. Azon a véleményen vagyok, hogy Mourinhonak teljesen igaza van, Iker már nem a régi, nem érzi a beíveléseket, ebből meccsenként nagyon sokat láttunk és nem 1-2 potyát kapott, ráadásul sokszor még csak meg sem próbált mozdulni a lövésekre már. Lopez magasabb, ahogy Mou is megmondta, jobban érzi a kijöveteleket, hatalmasakat véd, semmi, de semmi ész érv nincs amellett, hogy miért is kéne kikerülnie a csapatból. Iker nélkül is létezik Real Madrid. Pepéről is teljesen igaza van. És nem védem, mert kikészít Khedirával, a vezető gól utáni bekkeléssel, a kontrafocival, de amit ma elmondott azt adom.
Én örülnék ha maradna, de.... vegye észre, hogy ez a Real Madrid, ahol szép focit akarnak látni a nézők, nem ezt a kontrázós szart... Khedirát takarítsa el a csapatból, Di Mariaval üljön le beszélgetni minden nap két órát, vagy tünjön el ő is, mert nemhittem volna, hogy Drenthe-nél eszetlenebb játékost még látni fogok ebben a csapatban, de már azon a szinten van. Menjünk ki, tömjük meg az ellenfeleket, ne udvariaskodjunk már, ha lehet rúgni 8-at, akkor rúgjunk 8-at. Soha nem szerettem a németeket, de be kell látni, hogy szép focit játszanak, ők kimennek úgy, hogyha lehet, akkor rúgnak 9-et és nem állnak le. Minőségi igazolások kellenek, motiváció, szép támadófoci, 90 perc pörgés. Ha ezt nem tudja, vagy akarja megvalósítani, akkor nem kell ide, akkor jöjjön más edző, ez itt a Real Madrid....
- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
Nincs hivatalos lista, amit eddig láttunk csupa találgatás. Egyedül Higu távozása az, ami tutiheccsat írta:szerepel is a távozók listáján ha nem csak úgy találomra írogatnátok valamit akkor észre is vennétek, mint ahogy Albiol is szerepelt, csak megint a "facebookos" kaka effektus lépett fel nálatok (csak itt fórumon egy Casillas effektus), se lát se hal, csak kommentálMiért Kaká pl mire keres egy halom zsét? Ne szórakozzunk már!
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
na erről beszéltem én is srácok feljebb, ilyen embert madridistának nevezni... uezt írtam le, bojkottálta a csapat sikerét saját önös érdeke miatt, szerintem ez több, mint felháborítóR.M.C.F írta:
De....nekem nem ezek a szúrják a szemem legfőképpen,a szakmai kérdés egy dolog,igazat adok JM-nak.....nekem a bajom,az hogy 99% hogy iker AZ A BIZONYOS "tégla" akiről JM már régóta beszél.....amikor eleinte mondogatta,egyszerűen fogalmam sem volt kiről beszélhet,talán még ő sem tudta akkor......de amikor SC kisasszony olyan dolgokat mondott egy élő tv adásban ami csak az öltözőben hangzott el,így a lepel lehullhatott...........ez pedig súlyos emberi hiba iker részéről,hiszen ezzel lehet hogy meg tudja fúrni JM-ot,de a csapatot,a szezont is megfúrta.......függetlenül attól,hogy igaza volt -e bárkinek is,az most itt NEM SZÁMíT.
Ha így volt,ha iker szivárogtatott infókat JM ellen a médiának......akkor iker nem is érdemli meg hogy védjen.
Szakmai kérdés ide vagy oda...
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
R-l@nchnak szólt az a rész
ő volt az egyik a 2ből, Mou is elmondta már nem csak találgatás, hogy ezek létező dolgok, csak míg az egyiknél van jobb opciónk a másik a világ legjobb középsővédőjeIgen, mert csak Ő lehetett.
a hsz azon része arról szólt, hogy kikből kell válogatni a távozókat és kikből az érkezőket,nem arról, hogy kik fognak érkezni és kik fognak távozni, és az is ott szerepelt, hogy prioritást kell felállítani azon nevekből, valószínűleg pl kevésbé fontos Casillas eladása, mint DI Mariaé vagy Kakaé vagy HIgué, de jelen körülmények között az ő eladása sem lehetetlenJesé nem fog feljönni, amíg Mourinho itt van, ugyanis -akár csak Casillasnak- volt véleménye, és el is mondta azt
----------------De Gea-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Azlrt keményen mennek itt fórumona játékos eladások, vételek. Szerencsére nem mi kell beleszóljunk. Casillast eladni? Vicces.
És nem az a baj, hogy Lopez játszik mert jobb formában van, hanem Lopez játszik mert Mou kedvence. Mout ismerve mostmár Iker bármit csinálhat, nem lesz első számú kapus mig itt van a mester. Szerencsére nyáron edző csere.
Félreértés ne essék én is támogatom, hogy a jobb kapus játszodjon, de Mou nem fogja megadni az esély Casillasnak.
És nem az a baj, hogy Lopez játszik mert jobb formában van, hanem Lopez játszik mert Mou kedvence. Mout ismerve mostmár Iker bármit csinálhat, nem lesz első számú kapus mig itt van a mester. Szerencsére nyáron edző csere.
Félreértés ne essék én is támogatom, hogy a jobb kapus játszodjon, de Mou nem fogja megadni az esély Casillasnak.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Casillas vs Lopez jelenleg lopez, nálam attól,hogy valaki ikon,még nem alap kezdő,mint raulnál is ez volt a problémám,csak raul drukker 112x annyi volt mint casillas.
Szakmai szempontok? Igen,tény,hogy lopez jobb formában van,az mondjuk sokat elárul,hogy a bajnokikon sem teszi be még félidőre sem,ahol végül is már minden mindegy. Ezt egyrészt a média elleni harcának teszem,mivel a média most iker miatt támadja ezerrel.....ő meg erre így válaszol.
De....nekem nem ezek a szúrják a szemem legfőképpen,a szakmai kérdés egy dolog,igazat adok JM-nak.....nekem a bajom,az hogy 99% hogy iker AZ A BIZONYOS "tégla" akiről JM már régóta beszél.....amikor eleinte mondogatta,egyszerűen fogalmam sem volt kiről beszélhet,talán még ő sem tudta akkor......de amikor SC kisasszony olyan dolgokat mondott egy élő tv adásban ami csak az öltözőben hangzott el,így a lepel lehullhatott...........ez pedig súlyos emberi hiba iker részéről,hiszen ezzel lehet hogy meg tudja fúrni JM-ot,de a csapatot,a szezont is megfúrta.......függetlenül attól,hogy igaza volt -e bárkinek is,az most itt NEM SZÁMíT.
Ha így volt,ha iker szivárogtatott infókat JM ellen a médiának......akkor iker nem is érdemli meg hogy védjen.
Szakmai szempontok? Igen,tény,hogy lopez jobb formában van,az mondjuk sokat elárul,hogy a bajnokikon sem teszi be még félidőre sem,ahol végül is már minden mindegy. Ezt egyrészt a média elleni harcának teszem,mivel a média most iker miatt támadja ezerrel.....ő meg erre így válaszol.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
A ligában tudtommal nincs ilyen szabály. A BL-ben van, hogy a 25 fős első számú keretben kell lennie minimum 4 saját nevelésnek (21. életéve előtt, min. 3 évet töltött a klubnál, nem muszáj, hogy egyben) -ők Lopez, a 3. számú kapus, Arbeloa és Carvajal-, valamint minimum 4 (jelen esetben) spanyolban nevelkedett játékosnak (uaz a kritérium, mint a saját nevelésnél, csak itt országra) -ők Ramos, Albiol, Alonso- kell lennie. Ha ilyen játékosokat nem tud nevezni az adott klub, akkor annyival kevesebben lesznek a 25-nél.numberone1 írta:Nem tudom, h hany sajat nevelesu jatekost kell nevezni a bajnoksagra es a nemzetkozi kupaba, ezek a dolgok is meghatarozoak lehetnek....foleg, h mindket kapusunk ugye sajat nevelesu jatekos. Ugy sincsen tul sok belole a keretben, foleg ha meg Callejont eladjuk.
Ide még tegyük hozzá, hogy amúgy sincsen 25 fős keretünk, így a +2-4 Castillással is megvan a kritérium. Akár Casillas de még Ramos nélkül is. (Callejónt ugye eleve nem is számoltam.)
Igen, tényként közli, hogy nála Casillas többet nem véd, ha csak nem okvetlen muszáj, azaz Lopez lesérül. Nem idén, hanem egyáltalán nem, amíg ő itt van. (Legalábbis nem hiszem, hogy a hír fordítója ezt elírta volna.)heccsat írta:Szerintem egyáltalán nem bántja Casillast, csupán leírja a tényeket,
Elhiszem, hogy nehéz észrevenni, hogy senki sem alanyi jogon követeli vissza Casillast, hanem az esélyt kéri számon, hogy megküzdhessen a kezdőhelyért. De hát itt is vannak Mourinho imádók/megszállottak. Ha már ezt így emlegeted.heccsat írta:elhiszem, hogy ezt nehéz észrevennie a sok Casillas imádónak, de ezek az emberek, ugyanolyanok, mint a facebookos Kaka megszállottak.
Igen, mert csak Ő lehetett. Ramos még véletlenül sem. (Vagy valaki más, ha volt.) Akkor egyikük sem ér szart sem? Igaz. Adjuk el mindkettőt abból a pár emberből, akik még a címerért/győzelemért hajtanak, és tudnak is. Tartsunk di Maríákat/Özileket, akik szarnak bele, meg Khedirákat, akik akarnak, de így is csak nyögés a vége.heccsat írta:de aki a saját csapattársai sikerét bojkottálja az edző fúrásával és az infok kiszivárogtatásával az nálam nem érdemel lóxart sem.
Komolyan azt hiszed, hogy aki ilyen nárcisztikus, makacs, önfejű, és nem sorolnám tovább, mert bant kapok, az bármiben is tud fejlődni?! Meg portfólió? Nem sértésképpen kérdem, Te pénzügyi ember vagy? Mert Pérez is pont portfóliónak és szimpla üzletnek nézte a Real Madridot első bukása előtt. Rendbe tette a pénzügyi hátteret, és megalapozta a jövőt, ahogy a foci terén a sikertelenséget és az edzőkeringőt is.heccsat írta:De talán mondható az, hogy nem is igazolni nem tud, hanem nem tudja minden esetben jól felmérni egy játékos képességeit. Ebben kéne nagyon sokat javulnia, észre kell vennie, hol kell javulni a pályán, ha ezt nem teszi, hiába ő a legjobb edző, nem fogunk semmit sem nyerni.... El kell érni az optimális "portfóliót" játékosok terén.Legfontosabb 2 dolog ennek ellenére, CR itt tartása, valami Jese felhozatala, ezek minden felett állnak.
Jesé nem fog feljönni, amíg Mourinho itt van, ugyanis -akár csak Casillasnak- volt véleménye, és el is mondta azt. (Csak Casillas négyszemközt tette, míg Jesé a sajtónak.) Róla kár álmodozni, ha a portugál marad. Ahogy arról is, hogy ilyen erősítések lesznek akkor a középpályán. Marad az Alonso-Khedira tengely.heccsat írta:érkezők:[/b] Carvajal,Jese, Bale, Lewandovszki, Vidal, Verrati, Casemiro?, Draxler, ezen kívül 2 olcsóbb középhátvéd,
Szerintem -és ahogy nézem, nem vagyok ezzel egyedül- a legjobb az lenne mindenkinek, ha Mourinhot rúgnák ki.heccsat írta:Casillas... Őszintén szólva ha valaki adna érte 30-35 milliót, az lenne a legjobb mindenkinek
Első éve. Sneijder, Özil, Lass. Nekik is volt.hát már megbocsáss, de Lopez kb. kifogástalanul véd bemutatva elég nagy bravúrokat...
ennél nem igen lehet jobban védeni....
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Komolyan mondom egyesek úgy állítják be, mint egy megyei II.osztály szintű kapust...Ne essünk már át a ló túloldalára...Az meg egyáltalán nem biztos, hogy ő bomlasztja a csapatot..Nem hiszem, hogy bármelyikőnk is belülről látja a klubot...Nem kéne,olyan érveket ellene felhozni amiről nincs tuti infó..Casillas keres 8 milliót és bomlasztja a csapatot, Albiol keres 2 millió körül és befogja a pofáját, valamint érte nem kapnánk semmit, Casillasért meg ahhoz képest, hogy mi lett belőle bőven sokat
mellesleg én is amellett vagyok, hogy jelenleg Lopez megérdemelten kezdő...de azért na..