Miért csodálkozol, hogy "ballibsinek" neveznek, (ami egy gúnynév mint a mélymagyar, nemzety vagy horogkeresztény stb. nagyon "kreatív" liberális szójátékok) ha azt írod a jobb oldal teljes egészében kirekesztő, gyülöletkeltő?realfan írta:először is kikérem magamnak, hogy ballibsi lennék vagy lettem volna valaha is és még az arra való utalást is, tekintve, hogy olyan nem is létezik és soha nem is létezettkiserik írta:
Most én is jöjjek ilyen agyfaszokkal, hogy furcsa a balliberális förmedvénytől, hogy a női jogok pont addig számítanak, amíg nem találnak egy kisebb csoportot.
Ez sportszakmai probléma amibe sajnos a politika is beleszól. A szabályrendszer az olimpián elavult volt. Ezen változtatni kell. A 2 boxoló genotipusa férfi, fenotipusa nő. Jogilag nő, de szerencsétlenségére sport szempontból nem tekinthető nőnek.
másrészt, nem írtam sehol, hogy versenyezhet vagy nem kellenének új szabályok, sőt hetekkel ezelőtt pont azt írtam, hogy kellenek és nem szabadna hagyni versenyezni a nők között
nekem a jobboldal érvelése fura (mert teljesen ellentmond saját maga eddigi érvelésének csak, eddig holmi vizsgálatok meg kinézet meg ilyesmi nem számított nekik, csak a születéskori nem, most meg valahogy mégis bár, lolgikát általában gyűlöletkeltő, kireklesztő oldalon nem is kell keresni....
harmadrészt, az IBA-nak azt sem szabad elhinni, amit kérdez
Amúgy logikus az, hogy egy vizsgálatnak kellene kiderítenie a sportoló(nő?) születéskori nemét, mert nagy a gyanú arra, hogy tévesen anyakönyvezték nőnek. Sikerül logikailag összeraknod a dolgot?