Piszok jó. Nagyon sajnálom, hogy kaszát kapott két évad után.hehetheoriginal írta: winning time rise of the lakers dynasty most kezdtem, jó cucc eddig
Sorozatok, TV műsorok
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
winning time rise of the lakers dynasty most kezdtem, jó cucc eddig
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szeptember 12. Netflix. Angel Di Maria: A sikerhez vezető út
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
TED LASSO will return for Season 4, with the entire cast set to reprise their roles.
-
Nézzétek a 80-as évekbeli SW sorozatokat és specialokat, nem tudom, hogy Lucas, férfiak vagy nők csinálták, de a színvonal azóta zuhanórepülésben van, engem mára kicsit sem érdekelnek már ezek az erőltetett szarok.
Az eredeti trilógia gyerekként csodálatos volt, hamarosan újrázom, remélem nem kell csalódnom.
Utoljára a 7. epizódot láttam, szinte semmire sem emlékszem belőle és kaszáltam is ezt az univerzumot.
Az eredeti trilógia gyerekként csodálatos volt, hamarosan újrázom, remélem nem kell csalódnom.
Utoljára a 7. epizódot láttam, szinte semmire sem emlékszem belőle és kaszáltam is ezt az univerzumot.
Hala Madrid y nada más
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Menjetek már máshova ezzel a témával. Köszi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Namost a vegleny vagy az aberralt a keményebb?
Vagy csak te se vagy kulonb senkinel.
Amig ilyen kis görcs emberek, mint te itt acsarkodnak meg erolkodnek, addig ne vard, hogy a nagy eletedkuzdelme rredmenyt hoz, mert mint mondtam, kontraproduktiv.
Engem meg személyesen nem ismersz, úgyhogy felesleges itelkezned.
Vagy csak te se vagy kulonb senkinel.
Amig ilyen kis görcs emberek, mint te itt acsarkodnak meg erolkodnek, addig ne vard, hogy a nagy eletedkuzdelme rredmenyt hoz, mert mint mondtam, kontraproduktiv.
Engem meg személyesen nem ismersz, úgyhogy felesleges itelkezned.
thereisonly1ronaldo
A Star Warsra mindig is ömleni fog a sz*r, ahogy a Birodalom Visszavág óta mindig is ömlik rá. Annak idején a Jedi Visszatér se volt már jó sokaknak, a prequel trilógiáról meg nem is beszélve, az arra zúduló gyűlölet még Lucasnak is annyira sok volt, hogy inkább eladta másnak, hogy csinálják tovább. Viszont talán a SW diskurzus is egy fokkal egészségesebb lenne, ha azok, akiknek nem tetszik valami, nem mindig a woke-ra vezetnék ezt vissza.miro. írta:De amugy ez a tema teged tenyleg ennyire sziven ut,vagy azert harcolsz,mert ezt rengetegszer felhozzak a star wars ellen,hogy a disney ota fontosabb az,hogy ezek a dolgok benne legyenek,mint hogy egy normalis sorozatot/filmet csinaljanak,es igy kicsit azt erzed,hogy ha ezt elfogadjak az emberek,akkor a star warsra se fog ennyi szar omleni mindenhonnan?swfan írta:
És ezzel az égvilágon nincs is semmi baj, köszönöm! Ugye, mennyivel emberségesebb is, mint a hehe féle, "takarodj a négy fal közé"?
Ha nagy többség így gondolkodna, ahogy te, akkor nem lenne szükség se a Pride-ra, se "reprezentációra" a filmekben.
Lentebb pedig írtam, hogy lmbtq témában én személyesen érintett vagyok (az egyik közeli rokonom biszexuális, egész pontosan, úgyhogy elhiheted, hogy szíven üt, ha valami véglény azt mondja rá, hogy aberrált)
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
De amugy ez a tema teged tenyleg ennyire sziven ut,vagy azert harcolsz,mert ezt rengetegszer felhozzak a star wars ellen,hogy a disney ota fontosabb az,hogy ezek a dolgok benne legyenek,mint hogy egy normalis sorozatot/filmet csinaljanak,es igy kicsit azt erzed,hogy ha ezt elfogadjak az emberek,akkor a star warsra se fog ennyi szar omleni mindenhonnan?swfan írta:És ezzel az égvilágon nincs is semmi baj, köszönöm! Ugye, mennyivel emberségesebb is, mint a hehe féle, "takarodj a négy fal közé"?magnus666 írta:
Nem nekem szólt a kérdés, de engedd meg, hogy válaszoljak rá. Van meleg barátom, aki férfiként viselkedik, férfiként öltözködik, ha nem ismered, akkor nem mondod meg róla, hogy meleg. Ugyanezt várnám el a gyerekemtől és a meleg embertársainktól is.
A magam részéről leszarom, ha az utcán megpuszilják egymást vagy fogják egymás kezét. Ha ők így boldogok, engem miért zavarjon?
Ha nagy többség így gondolkodna, ahogy te, akkor nem lenne szükség se a Pride-ra, se "reprezentációra" a filmekben.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
szerintem a reprezentációk meg a pride csak eszközök a társadalom megosztására, de ez is már nagyon politika topik.
És ezzel az égvilágon nincs is semmi baj, köszönöm! Ugye, mennyivel emberségesebb is, mint a hehe féle, "takarodj a négy fal közé"?magnus666 írta:Nem nekem szólt a kérdés, de engedd meg, hogy válaszoljak rá. Van meleg barátom, aki férfiként viselkedik, férfiként öltözködik, ha nem ismered, akkor nem mondod meg róla, hogy meleg. Ugyanezt várnám el a gyerekemtől és a meleg embertársainktól is.swfan írta: Még a végére hadd tegyek fel egy joker kérdést: Ha neked meleg gyereked születne, mit csinálnál vele? Kitagadnád? Bezárnád a négy fal közé?
A magam részéről leszarom, ha az utcán megpuszilják egymást vagy fogják egymás kezét. Ha ők így boldogok, engem miért zavarjon?
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Nem nekem szólt a kérdés, de engedd meg, hogy válaszoljak rá. Van meleg barátom, aki férfiként viselkedik, férfiként öltözködik, ha nem ismered, akkor nem mondod meg róla, hogy meleg. Ugyanezt várnám el a gyerekemtől és a meleg embertársainktól is.swfan írta: Még a végére hadd tegyek fel egy joker kérdést: Ha neked meleg gyereked születne, mit csinálnál vele? Kitagadnád? Bezárnád a négy fal közé?
Az adat, amiről írtam, márpedig ebben a cikkben van. Az absztraktban nincs benne.Berti írta:Tök jó, csak nem erről beszéltél
Akkor figyelj: https://link.springer.com/book/10.1007/ ... 87-09556-1
Ebben a könyvben is ez van hivatkozva. Ott van az oldalon egy olyan, hogy "Includes supplementary material:" azon keresztül le tudsz tölteni egy zipet, azon belül pedig a 9780387095554-c2.pdf fájl lesz az, amiben az adatok vannak.
És ezt a jogod senki nem is akarja korlátozni. Gondold, és mondd. Mindenkinek lehet joga sz*r embernek lenni, amíg nem sért vele törvényt. Csak aztán ha sz*r emberként viselkedsz, ne menjen hópihe módjára a hiszti, hogy "jaaaajj, anya, le lettem homofóbozva"hehetheoriginal írta: ha mar emberi jogok:
Jogom van azt gondolni es mondani, amit akarok.
Kezdjük azzal, amire te magad is tökéletes példát mutatsz a viselkedéseddel:Miert harcolsz, ami mas hetero embernek lehet es megvan, de neked nincs?
Egy heteroszexuális párnak senki nem mondja, ha az utcán megfogják egymás kezét, vagy adnak egymásnak egy puszit, hogy "takaroggyá haza a négy fal közé, te aberrált!!!"Aberralt? Az viszont biztos
...
privat dolog, otthonra a negy fal koze valo
Itt konkrétan arról van szó, hogy te a homoszexuálisakat kizárnád a társadalomból, azt is elvennéd tőlük, hogy nyilvánosan felvállalhassák a kapcsolatukat, magyarán, hogy úgy éljenek, mint egy boldog, egészséges pár. A heteróknak ez megadatik, hisz nem vegzálják őket érte, nem próbálják a négy fal közé száműzni őket, mint ahogy te itt küldözgeted a melegeket oda.
Itt van ugye a házasság. Abban igazad van, hogy az egy kreálmány, és nem jog. Csakhogy maga a házasság léte 2 ember között viszont jogokat biztosít - szóval ha megtiltod 2 ember közt a házasságot, azzal kizárod őket ezekből a jogokból
És akkor még ott van az örökbefogadás kérdése is, ami ma Magyarországon totálisan el van lehetetlenítve azonos nemű párok számára.
????????? Erre őszintén nem nagyon lehet mit írni, azon kívül, hogy egy retardált barom vagy, ha te ezt tényleg elhiszed, amit ideírtál. Kb mintha ideírtad volna, hogy 2+2 az 5. Mindenkinek joga van hülyének lenni, meg besz*pni a fideszes propagandátAz meg hogy nem artotok az egvilagon senkinek?
Egeszseges, de meg fejletlen kisgyerekek szazezreit basszatok szet - na remelhetoleg csak képletesen - az aberralt szarotokkal, amit ajulasig, hanyasig nyomtok, amig az orra vere el nem ered, es mar csakazertis az ember es a vilag termeszetebol adodoan direkt ellenall.
Mi b*ssza szét a gyerekek agyát? Az, hogy neadjisten lát azonos nemű párt? Mi történik a gyerek agyával, ha ilyet lát? Mit befolyásol a feljődésén, azon kívül, hogy neadjisten elfogadóbb lesz? Az égvilágon nincs semmilyen kutatás, hogy ez bárminemű gondot okozna a gyerek fejében.
De ha már előkerültek a gyerekek, meg hogy így félted a gyerekeket, szerinted az nem árt egy homoszexuális gyerek mentális fejlődésének, ha azt vágod a fejéhez, hogy "takarodj haza a négy fal közé b*ziskodni"? Az, hogy egy olyan világban élünk, ahol nem vállalhatja ezt fel anélkül, hogy ne akarnák a négy fal közé zárni, mert ez privát dolog? Na, ha valami, akkor ez tényleg árt egy gyerek mentális fejlődésének, és nagyobb rá az esély, hogy egy pszichés roncs lesz felnőttkorára. De éljen Pártunk és Kormányunk, akik megmentik a gyermekeinket az "lmbtq-lobbitól"! Ja, csak közben lelki nyomorékot nevel egy rakás gyerekből. Mert azt sugallja beléjük, hogy ők a négy fal közé valók.
Ez az év oximoronja.A nagytobbsegnek az egvilagon semmi baja nem lenne vele, ha vki meleg
mind privat dolog, otthonra a negy fal koze valo.
Még a végére hadd tegyek fel egy joker kérdést: Ha neked meleg gyereked születne, mit csinálnál vele? Kitagadnád? Bezárnád a négy fal közé?
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
En azt mondom kezd el, mert berant amúgy. 5 rész után ez kiderül amugy sztem, hogy neked való e. Milyen az ize. Mindenképpen ra kell próbálni.
Evangeline Lilly meg egy istennő
Evangeline Lilly meg egy istennő
- h3x0r
Ha az a kerdesed, hogy 40 Manchester United meccs vagy 80 oranyi Lost, mindenkepp az utobbit mondanamCaraway írta: Politika topikba menjetek at pls, nekem meg segitsetek egy tenyleg sorozatos kerdesbe.
Netflixre felkerult a Lost, nekem ez anno teljesen kimaradt. Vmit hallottam rola, hogy a veget jol elkurtak, de amugy ezen kivul semmi nincs meg, plusz sokak kedvence. Meger 80 orat az emberi eletbol?
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Én régen láttam,de nem sok maradt meg belöleCaraway írta: Politika topikba menjetek at pls, nekem meg segitsetek egy tenyleg sorozatos kerdesbe.
Netflixre felkerult a Lost, nekem ez anno teljesen kimaradt. Vmit hallottam rola, hogy a veget jol elkurtak, de amugy ezen kivul semmi nincs meg, plusz sokak kedvence. Meger 80 orat az emberi eletbol?
Volt benne valami gonosz fekete füst, időutazás, eltüntethetö sziget, Káin-Ábel, purgatorium
Nézd meg és mond el hogy van-e értelme újra néznem
Tök jó, csak nem erről beszéltélswfan írta:https://psycnet.apa.org/record/2003-01662-015Berti írta:
Ezekre a kutatásokra mondjuk én kíváncsi vagyok, legalább egyet légyolykedves belinkelni.
Jól bekeményített mindenki a hosszú hétvégén
Sok volt a családból, oszt itt kell kiventillálni?
Inkább hallgassatok zenét...MUZIK
Sok volt a családból, oszt itt kell kiventillálni?
Inkább hallgassatok zenét...MUZIK
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igazabol most is letezik a rabszolgatartas, csak atalakult. Na, de ez mar nagyon off.swfan írta:
2-3000 éve egyébként még a rabszolgatartás is "normális" volt. Szóval akkor mi alapján is határozzuk meg a vonalat a "normalitás" és "abnormalitás" között?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots