Rodrygo Goes - 11

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
nuevo_ericco

Re: Rodrygo Goes - 11

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 9., hétfő 11:17

Nem csodálkoznék, ha év végén lépne valahova, ahol reményei szerint tobb rivaldafénye lenne, bal oldalon játszhatna, stb. Az utóbbi napok, hetek hírei alapján nagyon nincs kibékülve azzal, hogy egy polccal lejjebb datálják, mint a másik hármat.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. szeptember 5., csütörtök 19:30

Yazid írta: Rendben van technikailag sose ez volt a baj vele.
Sőt, inkább top3 az a technika manapság.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. szeptember 5., csütörtök 19:17

Rendben van technikailag sose ez volt a baj vele.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. szeptember 5., csütörtök 17:26

ELSiete írta:
És utána mennyire egy sz.r passz jött tőle... :kivagyhe:
nem ez a szitu volt, az meg szebb volt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. szeptember 5., csütörtök 8:04

És utána mennyire egy sz.r passz jött tőle... :kivagyhe:
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 5., csütörtök 6:23

Bbeno. Annyira tudtam :lol: csak sosem jutott eszembe a név.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. szeptember 5., csütörtök 0:16

https://www.instagram.com/reel/C_f3Ci3i ... YzMnJ5dQ==
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. szeptember 1., vasárnap 23:43

Robotolt rendesen. Sokat védekezett és az első félidőben szinte csak nála voltak támadásaink. A második félidőben is folytatta és rendre indította az akciókat. Az első gól előtt is szépen hozta be középre. Végig melózta a meccset.

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2024. augusztus 27., kedd 17:59

ferni írta: Rodrygot jelenleg kb csak Sakáért cserélném el gondolkodás nélkül, de jöhetnek a jobbnál jobb nevek a jobbszélre.
Sztem senki nem igazolna a helyére. Nem tudom miért akadt ez be ennyire.
legtöbben csak nem akarjuk 10/9 meccsen a kezdőben látni...Nem lesz jobb szélünk -vele se sok van - ezt jobb ha elfogadjuk. Őszintén szólva le is szarom amíg bal középen lehozzuk. Ha meg már a padosoknal járunk, sokkal érdekesebb egy Arda Endrick Brahimot nézni.

Én amúgy tavaly engedtem el, az az érzésem volt évekig hogy egy mentális gát majd átszakad nála (kb mint Karimnal) és szetraknak mindenkit Vinivel. De nem lépte meg és egyszerűen nem látom a testbeszédèn, a szemében, a nyilatkozataiban hogy meg van benne ami ehhez kell.

Na mindegy eléggé izlés kérdése már ezen a ponton. És a nap végén Carlo tudja, bizonyított annyit h ha ő azt mondja Rodrygo, akkor Rodrygo.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. augusztus 27., kedd 17:45

mentamas írta: Én nem értem az embereket itt...

Mindenki a Rodrygo-Vini, Rodrygo-Brahim, Rodrygo-Güler összehasonlításokkal jön, de kérdezem én, mit csinált eddig Mbappé, amivel előrébb lenne a sorban a többieknél?

Ideigazolt "ingyen", berúgott egy gólt a szuperkupa döntőn és kb ennyi... Eddig csak a neve miatt van a többiek előtt. Szerintem várjuk meg, hogy mit fog itt letenni az asztalra és ne kezdjük el leszólni azokat a játékosainkat, akik az elmúlt években a belüket kihajtották a csapatért.
Halkan megjegyezném még azt is, hogy kb CR szinten védekezik, ellentétben a többi támadónkkal.
Ugye te sem gondolod, hogy Mbappé a kispadra jött ide, vagy egyáltalán megfordult bárkinek a fejében, hogy ne az elkovetkezendo minimum 5 év kezdő támadója legyen nálunk? Ha kitudjuk használni a képességeit, az Rodrygo bármelyik képességénél többet fog érni, ehhez viszont meg kell találni a megfelelő felallast. Rodrygot amúgy nem adnám el, de nálam ő nem több mint egy beugró csere a 60-70. perc között. Ez nem lesz neki elég hosszútávon, szóval kövi nyáron taka van, ha idén nem ugrik szintet. Vininek sikerült, Rodrygo ideje most már vészesen fogy.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 27., kedd 17:41

Rodrygot jelenleg kb csak Sakáért cserélném el gondolkodás nélkül, de jöhetnek a jobbnál jobb nevek a jobbszélre.
Úgy beszélsz Mbapperól mintha egy Asensio kaliber lenne :lol: nem a két szép szeméért van a kezdőbe, tudják mire képes és még szoknia kell a csapatot (3 meccse volt!!)
Év végén könnyebb lesz megítélni, BL-be se láttuk még, csak bunker spanyolok ellen.
Mbappé minden egyes labdaérintéséből, mozdulatából látszik, sugárzik hogy világklasszis, ritka az ilyen maradjunk annyiban.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. augusztus 27., kedd 17:39

Mindenki a Rodrygo-Vini, Rodrygo-Brahim, Rodrygo-Güler összehasonlításokkal jön, de kérdezem én, mit csinált eddig Mbappé, amivel előrébb lenne a sorban a többieknél?

Ideigazolt "ingyen", berúgott egy gólt a szuperkupa döntőn és kb ennyi... Eddig csak a neve miatt van a többiek előtt. Szerintem várjuk meg, hogy mit fog itt letenni az asztalra és ne kezdjük el leszólni azokat a játékosainkat, akik az elmúlt években a belüket kihajtották a csapatért.
Halkan megjegyezném még azt is, hogy kb CR szinten védekezik, ellentétben a többi támadónkkal.
Lehet el kellene engedni, de az öreg 3 meccse játszik egy új csapatban, új országban, új ligában.

Ha fél év múlva is ez lesz a helyzet, írd le megint, hátha akkor bejön.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. augusztus 27., kedd 17:37

Úgy beszélsz Mbapperól mintha egy Asensio kaliber lenne :lol: nem a két szép szeméért van a kezdőbe, tudják mire képes és még szoknia kell a csapatot (3 meccse volt!!)
Év végén könnyebb lesz megítélni, BL-be se láttuk még, csak bunker spanyolok ellen.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 27., kedd 17:33

Rodrygo balszélső, ahányszor ott játszhat fixen javul a játéka.

Botrány gyenge a jobbszélső piac évek óta, örüljünk annak, hogy ezt lehozza.

Én is szívesebben kezdetném most Brahimot vagy Gülert, de úgy beszélünk lassan róla, mintha lenne 5-10 nála jobb és igazolható jobbszélső a piacon.

Top5 játékos a jobbszélen is Rodrygo, amit mi tudunk a legjobban, hogy nem a kedvenc helye...
Most is oda-vissza gólt rúgott a Citynek amúgy a BL-ben :lol:

mexes

HozzászólásSzerző: mexes » 2024. augusztus 27., kedd 17:03

ohboy :|
komolyra fordítva, nagyon magas aláírásival jött és magas a fizetése, jól néz ki a mezben a kisportolt alakjával ami jegy és mezeladasokhoz, szponzorokhoz vezethet.
Ezeken kívül én se értem mit keres a kezdőben, pl még Carvajalnak is több gólja van a laligaban mint neki :/

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2024. augusztus 27., kedd 16:35

Én nem értem az embereket itt...

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. augusztus 27., kedd 16:28

az eladását pótlásán stb lehet vitatkozni

én csak azt nem értem, ha van nála jobb formában lévő játékos, miért nem kezdheti a padon a meccset? :hmmm:
:mrgreen:

jó csere lehetne amúgy, de ne kezdjen mindig...

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 27., kedd 16:13

Pontosan. Ugyanaz az ingerszegeny, 12 egy tucat szoba növény, mint Marco volt. Nincs jelenléte, 10bol 5 meccsen láthatatlan és hárman állnak sorban a helyére akik ugyanúgy elteszik a gólokat, tehát még az időzítés is tökéletes lenne. No brainer 100as...de gondolom van érzelmi szál is ebben a storyban.
így.
thereisonly1ronaldo

mexes

HozzászólásSzerző: mexes » 2024. augusztus 27., kedd 15:56

Realista24 írta: Kicsit Asensio feelingem van.
Pontosan. Ugyanaz az ingerszegeny, 12 egy tucat szoba növény, mint Marco volt. Nincs jelenléte, 10bol 5 meccsen láthatatlan és hárman állnak sorban a helyére akik ugyanúgy elteszik a gólokat, tehát még az időzítés is tökéletes lenne. No brainer 100as...de gondolom van érzelmi szál is ebben a storyban.

Az hogy Arda pótolná e...Nálam igen, de nem a vonal mellett (nem mintha Rodrygo ott lenne). Brahim is, Endrick is, vagy Cama is beállhat és Jude mehet fel abba a hamis 9be. Ez utóbbi lenne a legstabilabb és láttuk tavaly hogy működik.

Ezt a Vini miatt nem tud kiteljesedni dolgot meg hagyjuk már amíg a csávó 40-50et lapátol a kanadain. #deirritalhogypofazik

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. augusztus 27., kedd 14:47

RaúlCF írta: Rodrygo lepattan de Ardát nyomatni kell. Rodrygo lassú szélsőnek de Ardát nyomatni kell ott. Kicsit kettős mérce szaga van. Előbb lesz Ardából egy Ödegaard üzlet minthogy jobb legyen egy szezonban a szélen mint Rodrygo.
Rodrygo mar lassan 4.eve allando kezdő. Arda még csak most kezd bemelegedni.

Vissza: