Nem. Így rövid szezon lesz, mert ha ebben a tempóban kívánjuk tovább folytatni, akkor novemberre vége is van...MarioCirolo írta: Hu basszameg ez egy hosszu szezon lesz es nem csak azert mert sok meccset fogunk jatszani….
Értékeld a legutóbbi meccset
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Szerintem hetvegen az mar lesz 6 is. A betis ettől a csapattól 5x jobb.hehetheoriginal írta: Ez igen
Mar minusz 4
- ateeemadrid
2. félidő nem volt sztem fos, Tchout szoktam kritizálni, szóval őt kiemelném, nagyon hasznos volt. Mbappénak is volt egy két villanása, sztem jönni fog az áttörés.
A 4 pont előny még fájhat, az 1. félidő konkrétan a legalja volt.
A 4 pont előny még fájhat, az 1. félidő konkrétan a legalja volt.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hmmm. Hogy mi soha nem akarjuk egyszerűen bedarálni a bajnokságot, 3 forduló alatt 4 pont hátrány, ami ennél aggasztóbb játék képe. Megint jól laktunk?
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Inkább most jöjjenek a pofonok meg a nehézség mint a szezon végén.
Fel kell gyorsítani a játékunkat és nyilván össze kell szokni, addig meg az egyéni villanásokban reménykedhetünk.
Egyébként undorító volt a pálya, ezen azért nehéz magas szinten focizni.
Fel kell gyorsítani a játékunkat és nyilván össze kell szokni, addig meg az egyéni villanásokban reménykedhetünk.
Egyébként undorító volt a pálya, ezen azért nehéz magas szinten focizni.
Szóval nem kell senki a védelembe. Bellingham nélkül ez nagyon nehéz lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Hu basszameg ez egy hosszu szezon lesz es nem csak azert mert sok meccset fogunk jatszani….
Na, laliga 24/25:
- csak masodik felidot kell nezni minden meccsen
- csak hazait
- csak masodik felidot kell nezni minden meccsen
- csak hazait
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ilyen és ehhez hasonló meccsekről hiányzik Joselu vagy egy hozzá hasonló játékos előről. Endrick lehetne, de majd 80.ban becsereli....Yazid írta: Ez ennyi volt szerintem, reális is, nem érdemeltünk többet. Gülert kezdőbe 1000el lexarom.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
VINI. OUT
Ez ennyi volt szerintem, reális is, nem érdemeltünk többet. Gülert kezdőbe 1000el lexarom.
- hehetheoriginal
Dehogy neztem.
Peet te buzi, majd biztos penzt kapsz tolem
Peet te buzi, majd biztos penzt kapsz tolem
thereisonly1ronaldo
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Meg is nézted? Mert egy percig nem beszéltek a Realról az a paywall mögötti részben van benne csakhehetheoriginal írta: Dekazz peet!
https://youtu.be/nFGJ4A7rOIk?si=srlq_wz6afkSoEBf
halálomig madridista leszek
- hehetheoriginal
Dekazz peet!
thereisonly1ronaldo
Kb minden gólját így ünnepli, sztem brandelni próbálja magár ilyen Temus Bellingham módjára
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Én Asensio után nagyon vártam, kellet a vérfrissítés és ezért is örültem Arda érkezésének, nem mintha Rodrygot nem kedvelném, de legyen versenyhelyzet és a legjobb legyen kezdő.Pad'em írta: Ez a gólöröme Rajta semmi feszkót nem látok, hozza mindig magát akárhány percet kap, ki gondolta volna, hogy ekkora kedvenc lesz...
Nagyon bírom hogy full lazába, mindig vigyorogva játszik és örül mások sikerének, kihasználja a kapott perceket. Az is segíthet hogy nincs körülötte akkora hype és teher, mint a nagyobb sztárjainkon, elég a játékkal törödnie.
A gólöröme nem tudom honnan jött, de csere szerepe miatt bele lehet látni egy kis pimaszságot hogy, "na mivan!?"
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Rodrynak néha elsül a lába meg jól ad be stb, de nekem mindig az volt a bajom, hogy nagy százalékban hoz rossz döntéseket. Persze Vini is sokszor elveszti de azért mert próbálja megcsinálni 3 enber között is. De a pajtija könnyű szituban is sokszor rosszul dönt, vagy pontatlan passz, hosszan tolja meg stb. Egyszerűen statisztikailag nem elit szint szerintem, és nem fejlődött ebben semmit. Egy jobb Asensio.
Tegnap amitől agyf@szt kaptam, az az első félidőben a millió védő indítás. Értem, hogy Rüdi, Mili néha odateszik (lásd Brahim gól), de mikor folyamat átívelték Arda feje felett a semmibe... Ez megint valami Carlo féle zseniség lehetett, mint az Atalanta ellen Körte indításai (amik tegnap már elmaradtak).
Tegnap amitől agyf@szt kaptam, az az első félidőben a millió védő indítás. Értem, hogy Rüdi, Mili néha odateszik (lásd Brahim gól), de mikor folyamat átívelték Arda feje felett a semmibe... Ez megint valami Carlo féle zseniség lehetett, mint az Atalanta ellen Körte indításai (amik tegnap már elmaradtak).
- hehetheoriginal
pont van még pár nap, hogy eladjuk a picsába végre.Rodrygo viszont ezer % hogy frusztrált, a múltkori whatsapp poszt is ezt támasztja alá, hiába magyarázták meg.
Pedagógia és különböző taktikák, Ancelottinak mindent be kell dobni, nem lesz laza szezonja idén se
thereisonly1ronaldo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Majd ha teljesen beilleszkedett és olyan csapatok ellen fogunk játszani, akik nem 30 méteren védekeznek 10 emberrel, akkor itt is az lesz. Már ezen a 3 meccsen is voltak olyan szituk, hogy remegett az ellen, mikor területet kapott és meglódult.IdentitásbólGyőzelem írta: Ahogy anno megkukizott egy city-t a BL-ben meg Monaco jatekoskent, azok az iranyvaltasok az a tempo…felrobbant nala a labda kb., brutal volt ossszessegeben
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero