Őfelsége ellenzéke.'shutterisland írta: elvileg atv kaszalja az onkenyes mervadot.
Politika
-
Re: Politika
Érdekes, m1-ről és a magyar médiaviszonyokról volt szó, de már Musk, Telegram, Facebook, stb. a téma. Mi ez, ha nem szalmabábérvelés, terelés, whataboutism? És nem először történik hasonló.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2024. augusztus 28., szerda 10:46-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
Ne haragudj meg, de Te jöttél itt a ""teljes jobboldal"-lal. Én erre írtam, hogy "Most én is jöjjek ilyen agyfaszokkal, hogy furcsa a balliberális förmedvénytől, hogy a női jogok pont addig számítanak, amíg nem találnak egy kisebb csoportot." (itt egy kérdőjel lemaradt) Na ezt vetted Te magadra és rugózol rajta azóta is. Értelmes beszélgetés lehetősége nélkül.realfan írta:
de valahogy, ha jön vmi kritika, mégis reagálás helyett, csak ballibsizés jön tőled (is), mindegy, hogy rám vagy másra érted, maga a kifejezés értelmetlen, mert semmit sem jelent, egyszerűen értelmezhetetlen valami viszont továbbra sem sikerült feloldani a tőled is jövő ellentmondást, csak pár üres frázist és másik oldalra mutatgatást
nem írtam teljes jobboldalt, még mindig, olvasd újra, hangsúlyoztam, hogy a kirekesztő és gyűlöletkeltő része, de befejeztem, a lényegre nem válaszolsz, csak vagdalkozol, ahogy többször is tetted, ha nem tudsz érdemben válaszolniBlanco88 írta:
no, de a születéskori nemet születéskor határozzák meg, nem 20+ évesen egy versenyen, szóval ez továbbra is csak egy ellentmondásBlanco88 írta:
Akkor mégegyszer megpróbálom. Azt kérted számon, hogy a "jobboldal" eddig a születéskori nemet tartotta meghatározónak ilyen helyzetekben most pedig ellent mond magának. Erre írtam, hogy nincs ellentmondás, mivel egy nemi tesztnek pont az lenne a célja, hogy kiderítse a születési nemet. Ennél egyszerűbben nem tudom leírni.
-
Musk európai? Ez új. Vagy hogy jön ide?Blanco88 írta: Azért az kemény, hogy már Musk is orosz befolyás alatt van.
Amúgy ha már itt tartunk, Musk is csak kérdést tett fel, Macronnak címezve, hogy miért vették őrizetbe Durovot, a nyilvánosság magyarázatot érdemel (ami teljesen rendben van). Macron tartott egy sajtótájékoztatót, elmagyarázta a helyzetet, és ennyi.
Az ügynek egyelőre semmi köze a demokráciához, hiába ez az általad bedobott hamis szalmabáb.
Egy adott ügyben, bírósági döntés alapján. Vagy esetleg te többet tudsz? Ki vele.Blanco88 írta:csak megpróbálnak nyomást gyakorolni rá
Zuckerberggel kapcsolatos dologról semmit nem tudok, vagyis semmi újat, te sem írtál konkrétumot, bedobtad terelésként. Így nincs is mire reagálni.
Csak nem mindegy, hogy a kenyéradó egy politikai párt és annak holdudvara, vagy többségében az olvasók, hirdetők.kiserik írta: Minden médiumnak megvan a kenyéradója. Ezt aki nem látja, az vak és elvakult.
Te miről beszélsz? Ilyet ki írt? A fejedben történő dolokkal nem tudok vitatkozni.kiserik írta: smét egy elvakult vélemény. Minden mögött a ruszkik állnak
Ebben a témában viszont szívesen, ahol tény, hogy a legagresszívabban az orosz állam és médiagépezet reagált az ügyre, míg más államok (pl. UAE), mert Durovnak négy állampolgársága van, visszafogottabban, és megvárják az ügy végét.
De itt is látni, hogy a ruszki taktika hatásos, mert egyenesen a demokrácia van megkérdőjelezve az ügy miatt.
Ha pedig ma nem engedik ki, akkor valami miatt vádat kell emelniük. Amire én kis esélyt látok.
Ezek is csak a te fejedben léteznek, mert mástól ezen a fórumon ilyet nem olvastam.kiserik írta: Ő már nagyon régen. Pont azóta, hogy agyfaszt kapott a túlzásba vitt woke, lmbtq meg mindeféle propagandától és eltávolodott a demokratáktól. Azóta orosz ügynök (meg maga a sátán ) Trump haverjával együtt.
Musk a fia döntése miatt lett anti-woke, aki elmagyarázta, hogy nem a progresszív nyomásra operáltatta át magát, szivesen beszélt volna az apjával erről korábban, de az már egy ideje messiáskomplexusban szenved, és lehetetlen vele bármiről beszélgetni.
Ez tévedés. A kromoszómateszt pont, hogy nem a születésni nemet deríti ki, mert az már jóval a születés előtt eldől. A születési nemet az orvos állapítja meg születéskor a nemi szerv alapján. Erről is lehetne beszélgetni, vitázni értelmesen, ha bizonyos politikai mozgalmak nem démonizálnák magát a gendertudományt, természetesen kocsmai szintre lebutított egybites propagandapanelekkel.Blanco88 írta: Erre írtam, hogy nincs ellentmondás, mivel egy nemi tesztnek pont az lenne a célja, hogy kiderítse a születési nemet.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Akkor mégegyszer megpróbálom. Azt kérted számon, hogy a "jobboldal" eddig a születéskori nemet tartotta meghatározónak ilyen helyzetekben most pedig ellent mond magának. Erre írtam, hogy nincs ellentmondás, mivel egy nemi tesztnek pont az lenne a célja, hogy kiderítse a születési nemet. Ennél egyszerűbben nem tudom leírni.realfan írta: nem, nem reagáltál, annyit írtál, hogy szerinted vizsgálatnak kéne eldönteni, de az én hozzászólásmnak ahhoz semmi köze (szerintem is annak kell egyébként, de amit írtam nem erre vonatkozott), hanem az ellentmondásra, amire semmit nem reagáltál, csak jöttél személyeskedni és még én vagyok a gyűlülködő, szélsőséges és érvelés nélküli, mikor te kötöttél bele a szóhasználatomba a mondandóm helyett, ami már bocsánat, de csak terelés. had fogalmazzak úgy, ahogy akarok, míg nem uszítok vagy vagyok rasszista, amit meg nem tettem
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
Gulyás Marcinál itt is furcsa kommenteket hozott elő Klárika és Ferenc interjújanuevo_ericco írta:Lehet itt Bohárék után szabadon fuggeteelobjektívezni, de Gulyás Marci stúdióában nem egy ellenzéki vezető izzadt meg, sőt, páran el is véreztek, a 444 csak felderítette a Zugló parkolási ügyet, emlékszem hvg cikkre, amelyik Karácsony kampányát szedte szét, de anno a patás Gyurcsány alatt az öszödi beszéd is a közmédiában jelent meg először, ami ma teljesen elképzelhetetlen, sci-fi ketegória. Ez a hallgat mit a sír nemhogy sántít, hanem ezerszer cáfolt fideszes hazugság. Maradjunk annyiban, hogy ekkora seggnyalóverseny a rendszerváltás óta nem folyt, mint amit ma NER-nek hívunk.1madridista írta: ezert elhallgatjak, a masik fel meg nyilvan megirja... fideszes korrupcios botranyokkal nincs tele a kozmedia ellenzekiekrol meg a FOS (fuggetlenojektivsajto) hallgat mint a sir mar megszokhattatok vna...
444 felderítette a parkolási ügyet, ahol a Fidesz és MSZP összefonódásról van szó
Az öszödi beszéd pedig ma úgy lenne előadva, hogy az igaz államférfi nem tűri tovább a lopást és a semmit tevést
Minden médiumnak megvan a kenyéradója. Ezt aki nem látja, az vak és elvakult.
Ismét egy elvakult vélemény. Minden mögött a ruszkik állnak. Amik manapság kiderültek: gázvezeték puffogtatás, német covid ügy, Zuckerberg nyilatkozat (hirtelen Durov letartóztatása után. Amúgy kíváncsi vagyok erre a mai napi szabadulásra) mind mind a ruszkik műve.nuevo_ericco írta: Nincs semmilyen politikai színezete a dolognak, csak a ruszkik nyavajognak szokás szerint, hogy témát adjanak az európai bábjaiknak.
Ne haragudj meg, de Te jöttél itt a ""teljes jobboldal"-lal. Én erre írtam, hogy "Most én is jöjjek ilyen agyfaszokkal, hogy furcsa a balliberális förmedvénytől, hogy a női jogok pont addig számítanak, amíg nem találnak egy kisebb csoportot." (itt egy kérdőjel lemaradt) Na ezt vetted Te magadra és rugózol rajta azóta is. Értelmes beszélgetés lehetősége nélkül.realfan írta:
de valahogy, ha jön vmi kritika, mégis reagálás helyett, csak ballibsizés jön tőled (is), mindegy, hogy rám vagy másra érted, maga a kifejezés értelmetlen, mert semmit sem jelent, egyszerűen értelmezhetetlen valami viszont továbbra sem sikerült feloldani a tőled is jövő ellentmondást, csak pár üres frázist és másik oldalra mutatgatást
Ő már nagyon régen. Pont azóta, hogy agyfaszt kapott a túlzásba vitt woke, lmbtq meg mindeféle propagandától és eltávolodott a demokratáktól. Azóta orosz ügynök (meg maga a sátán ) Trump haverjával együtt.Blanco88 írta:
Azért az kemény, hogy már Musk is orosz befolyás alatt van. (mint mindenki, aki nem a kottából játszik....) Nyilván el fogják engedni csak megpróbálnak nyomást gyakorolni rá mint Zuckerbergre. (Erről nem írtál. Gondolom azt már nehéz összeesküvés elméletnek nevezni)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Simonka interjú
https://telex.hu/belfold/2024/08/28/si ... esi-csalas
Nem tudom mennyire lehet komolyan venni ezt az embert, mert közben olyanokat is mond, hogy szarik bele mindenbe és ez mindig is így volt )
De ha igen akkor itt ki kellene törjön a forradalom..
https://telex.hu/belfold/2024/08/28/si ... esi-csalas
Nem tudom mennyire lehet komolyan venni ezt az embert, mert közben olyanokat is mond, hogy szarik bele mindenbe és ez mindig is így volt )
De ha igen akkor itt ki kellene törjön a forradalom..
-
Azért az kemény, hogy már Musk is orosz befolyás alatt van. (mint mindenki, aki nem a kottából játszik....) Nyilván el fogják engedni csak megpróbálnak nyomást gyakorolni rá mint Zuckerbergre. (Erről nem írtál. Gondolom azt már nehéz összeesküvés elméletnek nevezni)nuevo_ericco írta: Utána is néztél, mi a letartóztatás oka, vagy csak a szokásos whataboutism?
Nem emelnek ellene vádat. Francia állampolgár, és többször visszautasította az együtműködést a hatóságokkal egy francia bűnszervezet elleni nyomozással kapcsolatban, akik Telegramon keresztül kereskednek drogokkal, emberekkel, fegyverekkel. Ezért mikor Franciaországba utazott, őrizetbe vették kihallgatásra, a törvények szerint valószinűleg ma szabadlábra engedik. Nincs semmilyen politikai színezete a dolognak, csak a ruszkik nyavajognak szokás szerint, hogy témát adjanak az európai bábjaiknak.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
de valahogy, ha jön vmi kritika, mégis reagálás helyett, csak ballibsizés jön tőled (is), mindegy, hogy rám vagy másra érted, maga a kifejezés értelmetlen, mert semmit sem jelent, egyszerűen értelmezhetetlen valami viszont továbbra sem sikerült feloldani a tőled is jövő ellentmondást, csak pár üres frázist és másik oldalra mutatgatást tennikiserik írta:Persze, mert a ""másik oldal"" szerint minden renben van. Minek hoznának le olyan hírt, ami az ő álláspontjukkal szembe megy. Ez egy megoldandó feladat. Mindekinek oldaltól függetlenül az lenne az érdeke, hogy a jövőben ne fordulhasson ilyen elő és egyértelműek legyenek a szabályok. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy ez nem magyar specifikus dolog. A világban még mindig foglalkoznak az üggyel és nem a Fidesz meg a magyar jobboldal gerjeszti, hanem azért, mert nincs megoldva.nuevo_ericco írta:
Valamiért mégis a Magyar Nemzet hozta le a hírt, máshol már teljesen leült a téma.
Azzal mondjuk magában nem lenne baj, hogy a politika felkap bizonyos témákat, de én úgy vagyok vele, hogy aki bonyolult és összetett kérdésekre egyszerű választ ad, az át akar verni. Szerintem nem mindegy, hogy valaki azt mondja, Imane Helif és Lin Ju-ting férfiak, és pont, vagy valaki megpróbál rávilágítani a biológia bonyolultságára, sokszínűségére. És ha még ehhez hozzávesszük a sport és az olimpia történelmét, az még inkább árnyalja a dolgokat.Maradjunk annyiban. hogy a sok smiley helyett inkább Te értelmezhettél volna egy kis szöveget. Senki nem mondta, hogy Te ballibsi lennél. Senki.realfan írta:
látom a szövegértelmezés itt sem megy
sehol nem írtam egész jobboldalt, csak a kirekesztő, gyűlöletkeltő részét (fidesz, ő hazájuk, akik jelenleg pártszinten működnek, még csak ott sem mindenkire és nem is csak rájuk)
másrészt, a ballibsi egy kreált politikai fogalom, nem csak gúnynév, sokan bevett fogalomként használják, de gondolom ilyen irodalmat nem olvasol, ha "csupán" egy gúnynévnek tartod
illetve, aki nem fideszes, az már libsi?vagy aki nem jobber, az rögtön,libsi?komoly problémák vannak, ha ezt ilyen leegyszerűsítően látja valaki
nem, nem reagáltál, annyit írtál, hogy szerinted vizsgálatnak kéne eldönteni, de az én hozzászólásmnak ahhoz semmi köze (szerintem is annak kell egyébként, de amit írtam nem erre vonatkozott), hanem az ellentmondásra, amire semmit nem reagáltál, csak jöttél személyeskedni és még én vagyok a gyűlülködő, szélsőséges és érvelés nélküli, mikor te kötöttél bele a szóhasználatomba a mondandóm helyett, ami már bocsánat, de csak terelés. had fogalmazzak úgy, ahogy akarok, míg nem uszítok vagy vagyok rasszista, amit meg nem tettemBlanco88 írta:Reagáltam csak nem tudsz szöveget értelmezni.realfan írta: nekem szintén ez a bajom, elsősorban az lett volna a hozzászólásom lényege, hogy eddig a fidesz és egyéb radikális jobber nyilvánosság arra hivatkozott, hogy a születéskori nemi szervek döntik el, hogy ki nő, ki férfi. de most, hogy nekik az a hasznos, hogy mégsem az, hanem különböző vizsgálatok, akkor hirtelen már ez dönt, nem a születéskori nem, szerintem ez elég problematikus és sokat elárul róluk, de valahogy csak erre nem reagált senki, ellenben kb minden mást beleláttak a kommentbe....
Sajnos érdemi vitát nem lehet veled folytatni, mert nagyon szélsőséges, gyűlölködő, kirekesztő nézeteid vannak. Ha az érvek és a smiley-k aránya megváltozna az írásaidban, az sokat segítene.
-
Lehet itt Bohárék után szabadon fuggeteelobjektívezni, de Gulyás Marci stúdióában nem egy ellenzéki vezető izzadt meg, sőt, páran el is véreztek, a 444 csak felderítette a Zugló parkolási ügyet, emlékszem hvg cikkre, amelyik Karácsony kampányát szedte szét, de anno a patás Gyurcsány alatt az öszödi beszéd is a közmédiában jelent meg először, ami ma teljesen elképzelhetetlen, sci-fi ketegória. Ez a hallgat mit a sír nemhogy sántít, hanem ezerszer cáfolt fideszes hazugság. Maradjunk annyiban, hogy ekkora seggnyalóverseny a rendszerváltás óta nem folyt, mint amit ma NER-nek hívunk.1madridista írta: ezert elhallgatjak, a masik fel meg nyilvan megirja... fideszes korrupcios botranyokkal nincs tele a kozmedia ellenzekiekrol meg a FOS (fuggetlenojektivsajto) hallgat mint a sir mar megszokhattatok vna...
Kapcsold ki a read only módot, és olvass vissza. Leírtuk, miért, miben más a francia rendszer.1madridista írta: cikket nem sikerult vegigolvasni latom... franciaorszag sem epeszu ezek szerint...
Utána is néztél, mi a letartóztatás oka, vagy csak a szokásos whataboutism?Blanco88 írta:a francia pedig letartóztatja a telegram alapítóját
Nem emelnek ellene vádat. Francia állampolgár, és többször visszautasította az együtműködést a hatóságokkal egy francia bűnszervezet elleni nyomozással kapcsolatban, akik Telegramon keresztül kereskednek drogokkal, emberekkel, fegyverekkel. Ezért mikor Franciaországba utazott, őrizetbe vették kihallgatásra, a törvények szerint valószinűleg ma szabadlábra engedik. Nincs semmilyen politikai színezete a dolognak, csak a ruszkik nyavajognak szokás szerint, hogy témát adjanak az európai bábjaiknak.
-
Elég sajátságos stílusa van a fickónak az biztos és elég szomorú , hogy nem ismeri fel a kamut, de ettől miért észak korea azt elmagyarázhatnád? Az amerikai kormány nyomást gyakorol a facebook-ra, a francia pedig letartóztatja a telegram alapítóját. Ezek teljesen demokratikus dolgok......gutihaz14 írta: napi m1 eszak korea
https://www.facebook.com/share/LGEBUiQEar5YmohC/
„Ez a hölgy nagyon ráér, igaz, nagy forgalom nincs az utcába'. Különböző zöldségekből és gyümölcsökből egy lófejet készített, szenzációs! Közelről tekintsük meg. Hogy lehetett megtervezni? Nyilván fejben, mer' ugye nem rajzolhatta elő a porban, vagy hát nem tudom, kicsi az esélye. Hányféle gyümölcs-zöldség, és milyen csodálatos..! Hát, a művész az művész” - ámuldozott Fábián Barna az M1 műsorvezetője egy mesterséges intelligenciával generált képről.
https://mediaklikk.hu/video/ma-delelott ... 26-i-adas/
napi m1 eszak korea
„Ez a hölgy nagyon ráér, igaz, nagy forgalom nincs az utcába'. Különböző zöldségekből és gyümölcsökből egy lófejet készített, szenzációs! Közelről tekintsük meg. Hogy lehetett megtervezni? Nyilván fejben, mer' ugye nem rajzolhatta elő a porban, vagy hát nem tudom, kicsi az esélye. Hányféle gyümölcs-zöldség, és milyen csodálatos..! Hát, a művész az művész” - ámuldozott Fábián Barna az M1 műsorvezetője egy mesterséges intelligenciával generált képről.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
editelni akartam nem jott ossze... par naponta nezek csak be tul sok mindenre akartam reagalni ennyi...tibi18 írta:Írok már én is ide, hogy ne magaddal beszélgess. Érted még, hogy hol tartasz?1madridista írta:
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Írok már én is ide, hogy ne magaddal beszélgess. Érted még, hogy hol tartasz?1madridista írta:1madridista írta:
cikket nem sikerult vegigolvasni latom... franciaorszag sem epeszu ezek szerint...
tipik magyar dolog amugy csak mi lehetunk ilyen irigyek hogy sajnaljuk a kulhoni magyaroktol azt a keves penzt amit (hozzank kepest ) kapnak meg a keves listas beleszolasi jogot a valasztasba...
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
1madridista írta:cikket nem sikerult vegigolvasni latom... franciaorszag sem epeszu ezek szerint...gutihaz14 írta:
epeszu orszagban nem is szavazhatnanak egyaltalan de hat orbanisztanban mindent a krumpliert es a kulfolfi magyarokert
tipik magyar dolog amugy csak mi lehetunk ilyen irigyek hogy sajnaljuk a kulhoni magyaroktol azt a keves penzt amit (hozzank kepest ) kapnak meg a keves listas beleszolasi jogot a valasztasba...
-
cikket nem sikerult vegigolvasni latom... franciaorszag sem epeszu ezek szerint...gutihaz14 írta:epeszu orszagban nem is szavazhatnanak egyaltalan de hat orbanisztanban mindent a krumpliert es a kulfolfi magyarokertBlancoMark írta: https://24.hu/belfold/2024/08/26/fidesz ... yar-peter/
kiseriknek lesz igaza a vegen, nem lehet oket bekesen levaltani.
-
nyilvan mashol teljesen leult mert fuggetlenojektivek nem tudnak politikai toket kovacsolni belole ezert elhallgatjak, a masik fel meg nyilvan megirja... fideszes korrupcios botranyokkal nincs tele a kozmedia ellenzekiekrol meg a FOS (fuggetlenojektivsajto) hallgat mint a sir mar megszokhattatok vna...nuevo_ericco írta:Valamiért mégis a Magyar Nemzet hozta le a hírt, máshol már teljesen leült a téma.Blanco88 írta: Mindkét oldal (illetve minden oldal m, mert rengeteg van) politikai tőkét akar kovácsolni belőle, mint minden másból is. Ez a politika természetéből fakad.
Azzal mondjuk magában nem lenne baj, hogy a politika felkap bizonyos témákat, de én úgy vagyok vele, hogy aki bonyolult és összetett kérdésekre egyszerű választ ad, az át akar verni. Szerintem nem mindegy, hogy valaki azt mondja, Imane Helif és Lin Ju-ting férfiak, és pont, vagy valaki megpróbál rávilágítani a biológia bonyolultságára, sokszínűségére. És ha még ehhez hozzávesszük a sport és az olimpia történelmét, az még inkább árnyalja a dolgokat.
-
ugye azt vagod h khelif anyankonyvi kivonata 2018as... rendkivul atlathato es visszakovetheto mult... lattad h mije vt szuleteskor?realfan írta:fura ez attól a Magyar Nemzettől (és teljes jobboldaltól), aki szerint a születéskori nem számít, semmi máskiserik írta: Kezd körvonalazódni a ""női box ügy"". A teszteket személyiségi okokra hivatkozva nem lehet nyilvánosságra hozni az érintettek beleegyezése nélkül. Ami kimondható, hogy a NOB nagyon részrehajló döntést hozott, amit 4 év alatt (és a többi sportban is) meg kellene oldani. Lefektetni új szabályokat a fairplay és a testi épség védelmében. https://magyarnemzet.hu/sport/2024/08/o ... esztek-nob
https://magyarnemzet.hu/kulfold/2024/08 ... ka-ugyeben
-
Reagáltam csak nem tudsz szöveget értelmezni.realfan írta: nekem szintén ez a bajom, elsősorban az lett volna a hozzászólásom lényege, hogy eddig a fidesz és egyéb radikális jobber nyilvánosság arra hivatkozott, hogy a születéskori nemi szervek döntik el, hogy ki nő, ki férfi. de most, hogy nekik az a hasznos, hogy mégsem az, hanem különböző vizsgálatok, akkor hirtelen már ez dönt, nem a születéskori nem, szerintem ez elég problematikus és sokat elárul róluk, de valahogy csak erre nem reagált senki, ellenben kb minden mást beleláttak a kommentbe....
Sajnos érdemi vitát nem lehet veled folytatni, mert nagyon szélsőséges, gyűlölködő, kirekesztő nézeteid vannak. Ha az érvek és a smiley-k aránya megváltozna az írásaidban, az sokat segítene.
-
ebben a mocskos dittaturaban sajtohelyreigazitasi pert veszit a propaganda, bezzeg a fuggetlenojektiv 4!4!!44!! mijen profeszionalish ok sose veszitenek pedig mindig hazudnakswfan írta:Azért hasonlítsd már össze, hogy az elmúlt 5 évben ki veszített több sajtóhelyreigazítási pert, a 444 vagy az origo?h3x0r írta:
Múltkor amikor a sorozaroknál volt ez a téma és bemásoltam mik az új kritériumok az Oscar díjnál, elsőre én is egy origós cikket leltem; már elkezdtem bemásolni, csak eszembe jutott, hogy tuti valaki bele fog kötni, hogy origo, úgyhogy gyorsan kerestem egy 444-es cikket. Úgy néz ki tényleg fontosabb ki hoz le egy hirt, mint maga a tartalma..
Segítek kicsit: https://atlatszo.hu/kozugy/2022/02/23/k ... go-bukott/
Nagyon is számít ki hozza le, és milyen kontextusban tárgyalja azt.
Azért hasonlítsd már össze, hogy az elmúlt 5 évben ki veszített több sajtóhelyreigazítási pert, a 444 vagy az origo?h3x0r írta:Múltkor amikor a sorozaroknál volt ez a téma és bemásoltam mik az új kritériumok az Oscar díjnál, elsőre én is egy origós cikket leltem; már elkezdtem bemásolni, csak eszembe jutott, hogy tuti valaki bele fog kötni, hogy origo, úgyhogy gyorsan kerestem egy 444-es cikket. Úgy néz ki tényleg fontosabb ki hoz le egy hirt, mint maga a tartalma..nuevo_ericco írta:
Valamiért mégis a Magyar Nemzet hozta le a hírt, máshol már teljesen leült a téma.
Segítek kicsit: https://atlatszo.hu/kozugy/2022/02/23/k ... go-bukott/
Nagyon is számít ki hozza le, és milyen kontextusban tárgyalja azt.