Nem vitatkozni jöttem - vagy mégis? -, nem írtam sehol hogy hibátlan a kivitelezés, a szándékot "értékelem".zsuninnyo írta:Csak ezt is lehetne ertelmesen kitalalni es kezelni, nem ugy mintha egy retardalt talalta volna ki 30-as iq-val. Nyilvan itt a lehetetlen kuldetes talalni vkit aki ert ahhoz amit csinal es nem egy idiota a fideszben.Tjacks írta:
Azon kevés téma egyike - mobil tiltás - amiben egyetértek a kormánnyal. A kirúgott igazgatót nem kommentálom.
Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Csak ezt is lehetne ertelmesen kitalalni es kezelni, nem ugy mintha egy retardalt talalta volna ki 30-as iq-val. Nyilvan itt a lehetetlen kuldetes talalni vkit aki ert ahhoz amit csinal es nem egy idiota a fideszben.Tjacks írta:Azon kevés téma egyike - mobil tiltás - amiben egyetértek a kormánnyal. A kirúgott igazgatót nem kommentálom.ferni írta: Diktatúra
Szerintem meg ez egy szélmalom harc már, nem tudsz ellene mit tenni, ez inkább több kárt fog okozni, mint hasznot.
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... t/lkbn4uu/
Ez alatt a komment alatt elindult egy jó beszélgetés mindkét részről, érdemes végigfutni.
Nyissátok meg norbert400 kommentjét a plusz jellel ha elrejti.
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... t/lkbn4uu/
Ez alatt a komment alatt elindult egy jó beszélgetés mindkét részről, érdemes végigfutni.
Nyissátok meg norbert400 kommentjét a plusz jellel ha elrejti.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. augusztus 28., szerda 14:28-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Azon kevés téma egyike - mobil tiltás - amiben egyetértek a kormánnyal. A kirúgott igazgatót nem kommentálom.ferni írta: Diktatúra
-
mondjuk nem rossz az, ha minél később lesz függő a gyerek.
-
Laikus vagyok a témában, de Brahim Asloum, francia olimpiai bajnok boxoló azt mondta a képre, hogy gyakran a nők is ilyen védőfelszerelésben edzenek, mert egyszerűen kényelmesebbek.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
erre amúgy nagyon egyszerű a válasz, az ilyen védők női boxban is kötelezőek viszont a francia forrás linkelése csalóka, az egész cikket csak előfizető olvashatja, ahol, esetleg írhatnak róla, hogy az egy kötelező elem minden boxolónak1madridista írta:az anyakonyvi kivonatot en nem ellenoriztem le. tudom hogy le leszek uvoltve de lattam par kepet a vadhajtasokon rola ami meger egy elgondolkozast, par edzes alatti/utani fotot kozoltek rola ahol egy ferfi herevedonek kinezo cuccban boxol... tudom h bede zsolt elvakult provokator es nem feltetlenul kell hinni neki, (cim most is clickbait) de miert vesz fel valaki ferfi herevedonek kinezo dolgot edzesen, ha no? (ha meg nem o van a fotokon az mas de hasonlit, az egyik forrast is belinkeltem, nekem ez a foto hitelesnek tunik.)realfan írta:
nem mutattak sehol 2018-as anyakönyvi kivonatot, valami dokumentumot mutogatnak, de mint levéltáros, látom, hogy az nem egy hiteles anyakönyvi kivonat
másrészt jobban hiszek egy orvosnak, mint hogy most full laikus emberek dobálóznak dolgokkal. másrészt, nem a te véleményed érdekel, hogy ez hogy fordulhat elő (nem bántásból, csak most a magyar nemzet és társairól van szó, nem arról, hogy te vagy én mit gondolunk erről), hanem, hogy akkor eddig miért nem így mondták a véleményformálók, ahogy most te leírtad?hogy lehet az is pontatlan, hibák lehetnek, mert ilyesmi sosem hangzott el azoktól, akik most az ellenkezőjét hangoztatják
ui.: a többi nem neked szólt, csak sikerült elbacnom az idézést
https://www.vadhajtasok.hu/2024/08/05/r ... uziv-fotok
https://www.nrpyrenees.fr/2023/10/20/bo ... 533048.php
megegyszer mondom ne uvoltsetek le, kerlek olvassatok el es gondolkozatok el h miert lehet rajta ilyen... sztem egyaltalan nem ilyen atlathato az eset mint azt allitjak nagyon sok nehezen visszakovetheto resz van a tortenetben...
https://www.abcboxing.com/female-rules/
de Bedétől nem is várok utánajárást (kb egy gugli keresést kellett volna abszolválnia)
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
az anyakonyvi kivonatot en nem ellenoriztem le. tudom hogy le leszek uvoltve de lattam par kepet a vadhajtasokon rola ami meger egy elgondolkozast, par edzes alatti/utani fotot kozoltek rola ahol egy ferfi herevedonek kinezo cuccban boxol... tudom h bede zsolt elvakult provokator es nem feltetlenul kell hinni neki, (cim most is clickbait) de miert vesz fel valaki ferfi herevedonek kinezo dolgot edzesen, ha no? (ha meg nem o van a fotokon az mas de hasonlit, az egyik forrast is belinkeltem, nekem ez a foto hitelesnek tunik.)realfan írta:nem mutattak sehol 2018-as anyakönyvi kivonatot, valami dokumentumot mutogatnak, de mint levéltáros, látom, hogy az nem egy hiteles anyakönyvi kivonatBlanco88 írta:
Egyrészt egy 2018-as anyakönyvi kivonatot mutattak eddig..... Másrészt pedig az orvos is tévedhet a születéskor, mert vannak és voltak is mindig bonyolultabb esetek.
A többit nem értem kinek címezted, vagy mire kellene válaszolnom....
másrészt jobban hiszek egy orvosnak, mint hogy most full laikus emberek dobálóznak dolgokkal. másrészt, nem a te véleményed érdekel, hogy ez hogy fordulhat elő (nem bántásból, csak most a magyar nemzet és társairól van szó, nem arról, hogy te vagy én mit gondolunk erről), hanem, hogy akkor eddig miért nem így mondták a véleményformálók, ahogy most te leírtad?hogy lehet az is pontatlan, hibák lehetnek, mert ilyesmi sosem hangzott el azoktól, akik most az ellenkezőjét hangoztatják
https://www.vadhajtasok.hu/2024/08/05/r ... uziv-fotok
https://www.nrpyrenees.fr/2023/10/20/bo ... 533048.php
megegyszer mondom ne uvoltsetek le, kerlek olvassatok el es gondolkozatok el h miert lehet rajta ilyen... sztem egyaltalan nem ilyen atlathato az eset mint azt allitjak nagyon sok nehezen visszakovetheto resz van a tortenetben...
- h3x0r
Puzsér is megerositette facebookon: "Az ATV-Spirit FM cégcsoport úgy döntött, nem sugározza többé az Önkényes Mérvadó adásait. Különös élmény volt négy éven át ennyire szabadon gyártani oda politikai tárgyú rádióműsort, de kár tagadni, hogy ennek a rendszerhibának az elhárításával valami helyreállt az univerzumban."'shutterisland írta: elvileg atv kaszalja az onkenyes mervadot.
Valahol mar az is egy csoda, hogy eddig engedtek oket garazdalkodni. Az utolso adasban Oszin ereztem azt, hogy o mar nem bizik benne, hogy osztol is maradnak a Spiriten, talan volt is egy olyan elszolasa, hogy valamilyen formaban majd visszaternek. A kozonseguk megvan, nyilvan kompromisszumokkal, meg valamivel kevesebb penzert, de januartol youtube-on is folytathatjak, ha akarjak.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
nem mutattak sehol 2018-as anyakönyvi kivonatot, valami dokumentumot mutogatnak, de mint levéltáros, látom, hogy az nem egy hiteles anyakönyvi kivonatBlanco88 írta:Egyrészt egy 2018-as anyakönyvi kivonatot mutattak eddig..... Másrészt pedig az orvos is tévedhet a születéskor, mert vannak és voltak is mindig bonyolultabb esetek.realfan írta:
Ne haragudj meg, de Te jöttél itt a ""teljes jobboldal"-lal. Én erre írtam, hogy "Most én is jöjjek ilyen agyfaszokkal, hogy furcsa a balliberális förmedvénytől, hogy a női jogok pont addig számítanak, amíg nem találnak egy kisebb csoportot." (itt egy kérdőjel lemaradt) Na ezt vetted Te magadra és rugózol rajta azóta is. Értelmes beszélgetés lehetősége nélkül.
nem írtam teljes jobboldalt, még mindig, olvasd újra, hangsúlyoztam, hogy a kirekesztő és gyűlöletkeltő része, de befejeztem, a lényegre nem válaszolsz, csak vagdalkozol, ahogy többször is tetted, ha nem tudsz érdemben válaszolni
no, de a születéskori nemet születéskor határozzák meg, nem 20+ évesen egy versenyen, szóval ez továbbra is csak egy ellentmondás
Amúgy ezt honnan tudjuk, hogy az 2018-ban lett kiállítva? Azon kívül, hogy a képen amit mutogatnak szerepel egy 2018-as szám a könyvben? Ami amúgy bármi lehet?Blanco88 írta:Egyrészt egy 2018-as anyakönyvi kivonatot mutattak eddig..... Másrészt pedig az orvos is tévedhet a születéskor, mert vannak és voltak is mindig bonyolultabb esetek.realfan írta:
Ne haragudj meg, de Te jöttél itt a ""teljes jobboldal"-lal. Én erre írtam, hogy "Most én is jöjjek ilyen agyfaszokkal, hogy furcsa a balliberális förmedvénytől, hogy a női jogok pont addig számítanak, amíg nem találnak egy kisebb csoportot." (itt egy kérdőjel lemaradt) Na ezt vetted Te magadra és rugózol rajta azóta is. Értelmes beszélgetés lehetősége nélkül.
nem írtam teljes jobboldalt, még mindig, olvasd újra, hangsúlyoztam, hogy a kirekesztő és gyűlöletkeltő része, de befejeztem, a lényegre nem válaszolsz, csak vagdalkozol, ahogy többször is tetted, ha nem tudsz érdemben válaszolni
no, de a születéskori nemet születéskor határozzák meg, nem 20+ évesen egy versenyen, szóval ez továbbra is csak egy ellentmondás
Majd erről is kiderül, hogy kamu, mint amikor félrefirdították "baloldalinak" Fico merénylőjét is?
-
Nem tudom, nem én állítottam.Blanco88 írta:Hogy jön ide észak korea?
Viszont az én véleményem, hogy a magyar közmédia valóban már észak-koreai paródiának hat sokszor. Annyira túltolják, hogy egyszer már Gulyás is poénkodott ezzel valamelyik kormányinfón.
"Akkor volt a Pride, én meg kiírtam, hogy a buzeránsok csak provokálnak minket. Hívott Rogán titkára, hogy vegyem le a posztot. Mondom, hagyjál már, hát ki vagy te, hogy megmondd nekem, mit csináljak, ez az én véleményem, egyébként is erős vagyok, már be vagyok pálinkázva. Eltelt egy óra, hívott a Rogán, hogy Simi, a te érdekedben vedd le a posztot. Én akkoriban még azt gondoltam, ez a poszt beleilleszkedik a Fidesz rendszerébe, hiszen a felszínen mi nagyon ellene vagyunk a homoszexuálisoknak. Utána jöttem rá arra, hogy tele van buzival a Fidesz. De többekkel jóban is voltam. Sőt, voltak közöttük olyanok is, akik azonnal segítettek, amikor segítséget kértem tőlük. Tehát még segítőkészebbek meg együttműködőbbek voltak, mint a sok nagyképű miniszter meg államtitkár. De egyébként a könyvemben le fogom ezt írni."Anthony írta: Simonka interjú
https://telex.hu/belfold/2024/08/28/si ... esi-csalas
Nem tudom mennyire lehet komolyan venni ezt az embert, mert közben olyanokat is mond, hogy szarik bele mindenbe és ez mindig is így volt )
De ha igen akkor itt ki kellene törjön a forradalom..
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Akkor vissza a kezdeti témához. Tehát egy műsorvezető/szerkesztő, aki eddig is ismert volt sajátságos stílusáról igaznak hisz egy kamu bulvár képet, amit egy általa viccesnek vélt szöveggel kommentál. Hogy jön ide észak korea?nuevo_ericco írta: Érdekes, m1-ről és a magyar médiaviszonyokról volt szó, de már Musk, Telegram, Facebook, stb. a téma. Mi ez, ha nem szalmabábérvelés, terelés, whataboutism? És nem először történik hasonló.
Őfelsége ellenzéke.'shutterisland írta: elvileg atv kaszalja az onkenyes mervadot.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Egyrészt egy 2018-as anyakönyvi kivonatot mutattak eddig..... Másrészt pedig az orvos is tévedhet a születéskor, mert vannak és voltak is mindig bonyolultabb esetek.realfan írta:Ne haragudj meg, de Te jöttél itt a ""teljes jobboldal"-lal. Én erre írtam, hogy "Most én is jöjjek ilyen agyfaszokkal, hogy furcsa a balliberális förmedvénytől, hogy a női jogok pont addig számítanak, amíg nem találnak egy kisebb csoportot." (itt egy kérdőjel lemaradt) Na ezt vetted Te magadra és rugózol rajta azóta is. Értelmes beszélgetés lehetősége nélkül.realfan írta:
de valahogy, ha jön vmi kritika, mégis reagálás helyett, csak ballibsizés jön tőled (is), mindegy, hogy rám vagy másra érted, maga a kifejezés értelmetlen, mert semmit sem jelent, egyszerűen értelmezhetetlen valami viszont továbbra sem sikerült feloldani a tőled is jövő ellentmondást, csak pár üres frázist és másik oldalra mutatgatástnem írtam teljes jobboldalt, még mindig, olvasd újra, hangsúlyoztam, hogy a kirekesztő és gyűlöletkeltő része, de befejeztem, a lényegre nem válaszolsz, csak vagdalkozol, ahogy többször is tetted, ha nem tudsz érdemben válaszolniBlanco88 írta:no, de a születéskori nemet születéskor határozzák meg, nem 20+ évesen egy versenyen, szóval ez továbbra is csak egy ellentmondásBlanco88 írta:
Akkor mégegyszer megpróbálom. Azt kérted számon, hogy a "jobboldal" eddig a születéskori nemet tartotta meghatározónak ilyen helyzetekben most pedig ellent mond magának. Erre írtam, hogy nincs ellentmondás, mivel egy nemi tesztnek pont az lenne a célja, hogy kiderítse a születési nemet. Ennél egyszerűbben nem tudom leírni.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
elvileg atv kaszalja az onkenyes mervadot.
-
Érdekes, m1-ről és a magyar médiaviszonyokról volt szó, de már Musk, Telegram, Facebook, stb. a téma. Mi ez, ha nem szalmabábérvelés, terelés, whataboutism? És nem először történik hasonló.
Őfelsége ellenzéke.'shutterisland írta: elvileg atv kaszalja az onkenyes mervadot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2024. augusztus 28., szerda 10:46-kor.
-
Ne haragudj meg, de Te jöttél itt a ""teljes jobboldal"-lal. Én erre írtam, hogy "Most én is jöjjek ilyen agyfaszokkal, hogy furcsa a balliberális förmedvénytől, hogy a női jogok pont addig számítanak, amíg nem találnak egy kisebb csoportot." (itt egy kérdőjel lemaradt) Na ezt vetted Te magadra és rugózol rajta azóta is. Értelmes beszélgetés lehetősége nélkül.realfan írta:
de valahogy, ha jön vmi kritika, mégis reagálás helyett, csak ballibsizés jön tőled (is), mindegy, hogy rám vagy másra érted, maga a kifejezés értelmetlen, mert semmit sem jelent, egyszerűen értelmezhetetlen valami viszont továbbra sem sikerült feloldani a tőled is jövő ellentmondást, csak pár üres frázist és másik oldalra mutatgatást
nem írtam teljes jobboldalt, még mindig, olvasd újra, hangsúlyoztam, hogy a kirekesztő és gyűlöletkeltő része, de befejeztem, a lényegre nem válaszolsz, csak vagdalkozol, ahogy többször is tetted, ha nem tudsz érdemben válaszolniBlanco88 írta:
no, de a születéskori nemet születéskor határozzák meg, nem 20+ évesen egy versenyen, szóval ez továbbra is csak egy ellentmondásBlanco88 írta:
Akkor mégegyszer megpróbálom. Azt kérted számon, hogy a "jobboldal" eddig a születéskori nemet tartotta meghatározónak ilyen helyzetekben most pedig ellent mond magának. Erre írtam, hogy nincs ellentmondás, mivel egy nemi tesztnek pont az lenne a célja, hogy kiderítse a születési nemet. Ennél egyszerűbben nem tudom leírni.
-
Musk európai? Ez új. Vagy hogy jön ide?Blanco88 írta: Azért az kemény, hogy már Musk is orosz befolyás alatt van.
Amúgy ha már itt tartunk, Musk is csak kérdést tett fel, Macronnak címezve, hogy miért vették őrizetbe Durovot, a nyilvánosság magyarázatot érdemel (ami teljesen rendben van). Macron tartott egy sajtótájékoztatót, elmagyarázta a helyzetet, és ennyi.
Az ügynek egyelőre semmi köze a demokráciához, hiába ez az általad bedobott hamis szalmabáb.
Egy adott ügyben, bírósági döntés alapján. Vagy esetleg te többet tudsz? Ki vele.Blanco88 írta:csak megpróbálnak nyomást gyakorolni rá
Zuckerberggel kapcsolatos dologról semmit nem tudok, vagyis semmi újat, te sem írtál konkrétumot, bedobtad terelésként. Így nincs is mire reagálni.
Csak nem mindegy, hogy a kenyéradó egy politikai párt és annak holdudvara, vagy többségében az olvasók, hirdetők.kiserik írta: Minden médiumnak megvan a kenyéradója. Ezt aki nem látja, az vak és elvakult.
Te miről beszélsz? Ilyet ki írt? A fejedben történő dolokkal nem tudok vitatkozni.kiserik írta: smét egy elvakult vélemény. Minden mögött a ruszkik állnak
Ebben a témában viszont szívesen, ahol tény, hogy a legagresszívabban az orosz állam és médiagépezet reagált az ügyre, míg más államok (pl. UAE), mert Durovnak négy állampolgársága van, visszafogottabban, és megvárják az ügy végét.
De itt is látni, hogy a ruszki taktika hatásos, mert egyenesen a demokrácia van megkérdőjelezve az ügy miatt.
Ha pedig ma nem engedik ki, akkor valami miatt vádat kell emelniük. Amire én kis esélyt látok.
Ezek is csak a te fejedben léteznek, mert mástól ezen a fórumon ilyet nem olvastam.kiserik írta: Ő már nagyon régen. Pont azóta, hogy agyfaszt kapott a túlzásba vitt woke, lmbtq meg mindeféle propagandától és eltávolodott a demokratáktól. Azóta orosz ügynök (meg maga a sátán ) Trump haverjával együtt.
Musk a fia döntése miatt lett anti-woke, aki elmagyarázta, hogy nem a progresszív nyomásra operáltatta át magát, szivesen beszélt volna az apjával erről korábban, de az már egy ideje messiáskomplexusban szenved, és lehetetlen vele bármiről beszélgetni.
Ez tévedés. A kromoszómateszt pont, hogy nem a születésni nemet deríti ki, mert az már jóval a születés előtt eldől. A születési nemet az orvos állapítja meg születéskor a nemi szerv alapján. Erről is lehetne beszélgetni, vitázni értelmesen, ha bizonyos politikai mozgalmak nem démonizálnák magát a gendertudományt, természetesen kocsmai szintre lebutított egybites propagandapanelekkel.Blanco88 írta: Erre írtam, hogy nincs ellentmondás, mivel egy nemi tesztnek pont az lenne a célja, hogy kiderítse a születési nemet.