Blanco88 írta:
realfan írta:
Ne haragudj meg, de Te jöttél itt a ""teljes jobboldal"-lal. Én erre írtam, hogy "Most én is jöjjek ilyen agyfaszokkal, hogy furcsa a balliberális förmedvénytől, hogy a női jogok pont addig számítanak, amíg nem találnak egy kisebb csoportot." (itt egy kérdőjel lemaradt) Na ezt vetted Te magadra és rugózol rajta azóta is. Értelmes beszélgetés lehetősége nélkül.
nem írtam teljes jobboldalt, még mindig, olvasd újra, hangsúlyoztam, hogy a kirekesztő és gyűlöletkeltő része, de befejeztem, a lényegre nem válaszolsz, csak vagdalkozol, ahogy többször is tetted, ha nem tudsz érdemben válaszolni
no, de a születéskori nemet születéskor határozzák meg, nem 20+ évesen egy versenyen, szóval ez továbbra is csak egy ellentmondás
Egyrészt egy 2018-as anyakönyvi kivonatot mutattak eddig..... Másrészt pedig az orvos is tévedhet a születéskor, mert vannak és voltak is mindig bonyolultabb esetek.
A többit nem értem kinek címezted, vagy mire kellene válaszolnom....
nem mutattak sehol 2018-as anyakönyvi kivonatot, valami dokumentumot mutogatnak, de mint levéltáros, látom, hogy az nem egy hiteles anyakönyvi kivonat
másrészt jobban hiszek egy orvosnak, mint hogy most full laikus emberek dobálóznak dolgokkal. másrészt, nem a te véleményed érdekel, hogy ez hogy fordulhat elő (nem bántásból, csak most a magyar nemzet és társairól van szó, nem arról, hogy te vagy én mit gondolunk erről), hanem, hogy akkor eddig miért nem így mondták a véleményformálók, ahogy most te leírtad?hogy lehet az is pontatlan, hibák lehetnek, mert ilyesmi sosem hangzott el azoktól, akik most az ellenkezőjét hangoztatják
ui.: a többi nem neked szólt, csak sikerült elbacnom az idézést