OFF
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: OFF
vannak jó arcok, akikkel nincs gond. de a belvárosban és a főbb turisztikai pontoknál a többség a sztereotípiáknak megfelelő...
személyes tapasztalatom, hogy városnéző körútra akart vinni a taxis (az Oktogon - Expó Hotel között), csak mert angolul beszélgettünk a szír munkatársammal, majd amikor a tudtára adtuk, hogy ismerjük a várost, nem értjük miért viszen a Deák fele, és jeleztük neki, hogy köszönjük, ebből a fuvarból elég volt, akkor még ő volt bedurcizva és még a végén ő anyázott...
az Atlétika VB alatt is voltak finomságok, akkor is készültek finom anyagok az 5x-es túlárazott fuvardíjról, megbuherált taxiórákról stb.
a bedrogozott, jogsi nélküli, más engedélyét használó taxis már megszokott BP-n
személyes tapasztalatom, hogy városnéző körútra akart vinni a taxis (az Oktogon - Expó Hotel között), csak mert angolul beszélgettünk a szír munkatársammal, majd amikor a tudtára adtuk, hogy ismerjük a várost, nem értjük miért viszen a Deák fele, és jeleztük neki, hogy köszönjük, ebből a fuvarból elég volt, akkor még ő volt bedurcizva és még a végén ő anyázott...
az Atlétika VB alatt is voltak finomságok, akkor is készültek finom anyagok az 5x-es túlárazott fuvardíjról, megbuherált taxiórákról stb.
a bedrogozott, jogsi nélküli, más engedélyét használó taxis már megszokott BP-n
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem sokat taxiztam eddig, de ilyennel még soha nem találkoztam a sztereotípiák ellenére.'shutterisland írta: mostansag nem taxiztam pesten, meg mindig kopasz agressziv pocakos felcigany a tobbseguk ?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mostansag nem taxiztam pesten, meg mindig kopasz agressziv pocakos felcigany a tobbseguk ?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem kicsit ruhellem a taxisokat - a rendőrökkel egyetemben -, nem egyszer próbáltak direkt elütni mikor bringaval, kiszalltak, fenyegetoztek, raztak az okluket, csak mert rajukszoltam, hogy hol parkolsz (ugy ha ok ugy erzik, akkor ugy es akkor allnak meg felszedni vagy kirakni valakit, ahol es ahogy csak akarnak), hogy vezetsz, mikor ramhuzta, akkor rabasztam okollel az autojara, akkor is kiszallt nagy mergesen 2 centire a pofamtol, mondta a bolondsagait, szoval szutyok egy koszgeci nyomorultak, agyon kene csapni az osszeset.Kercsó írta: A rendőrség és NAV megfingatott pár élősködőt a taxisok közül
elég komoly undort érzek ezzel az iskolázattal, parazita kaszttal szemben. mindig úgy közlekednek, parkolnak, mintha övék lenne a város, és ők szarták volna a btk-t.
Száz rendőr és NAV-os csapott le a védelmi pénzt szedő, taxisokat fenyegető hiénákra
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
A rendőrség és NAV megfingatott pár élősködőt a taxisok közül
elég komoly undort érzek ezzel az iskolázattal, parazita kaszttal szemben. mindig úgy közlekednek, parkolnak, mintha övék lenne a város, és ők szarták volna a btk-t.
Száz rendőr és NAV-os csapott le a védelmi pénzt szedő, taxisokat fenyegető hiénákra
#whatisyourexcuse
Köszi a segítséget! Győr városába tudok venni volán jegyet csak két települések közötti szakaszra nem. Mav oldalan is QR kod olvasásával tudok igazolni a buszsofőrnek a jegyed érvényességét?lestat írta:En legutobb a Máv oldán vettem buszra jegyet. Mert hogy az az app amit te mondasz mar nem tartalmaz volan jegyeket csak bkv-t.69erssam írta: Jó estét Madridisták!
Azokhoz fordulnék akik néha utaznak volánnal és mobilon keresztül veszik meg a km alapú jegyüket. Otp simple classicban nem tudok csak helyijaratu jegyet tudok venni és km alapút nem...hallottam valami változás történt a volánnal de ezek szerint ez az app még nem követte le. Ki milyen úton/módon vesz jegyet a buszra így?
Dánke
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
En legutobb a Máv oldán vettem buszra jegyet. Mert hogy az az app amit te mondasz mar nem tartalmaz volan jegyeket csak bkv-t.69erssam írta: Jó estét Madridisták!
Azokhoz fordulnék akik néha utaznak volánnal és mobilon keresztül veszik meg a km alapú jegyüket. Otp simple classicban nem tudok csak helyijaratu jegyet tudok venni és km alapút nem...hallottam valami változás történt a volánnal de ezek szerint ez az app még nem követte le. Ki milyen úton/módon vesz jegyet a buszra így?
Dánke
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Évek óta nyílt rasszizmus és diszkrimináció folyik a fehér ember ellen, itt csúcsosodik ki. Aztán lesz meglepcsi majd, ha megint sokan fognak egyetérteni valamilyen festővel Ausztriából.sebydani írta: Valaki elmagyarázza, hogy honnan a picsából jön ez az állandó késeléses támadás mindenfelé? Napi kettő cikket látok, hogy hány embert szúrnak le random Angliában meg itt ott… és nem, nem M1-et nézek meg olvasok ezen lépjünk is túl. Katasztrófa.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Négerek és muszlimok.sebydani írta: Valaki elmagyarázza, hogy honnan a picsából jön ez az állandó késeléses támadás mindenfelé? Napi kettő cikket látok, hogy hány embert szúrnak le random Angliában meg itt ott… és nem, nem M1-et nézek meg olvasok ezen lépjünk is túl. Katasztrófa.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Valaki elmagyarázza, hogy honnan a picsából jön ez az állandó késeléses támadás mindenfelé? Napi kettő cikket látok, hogy hány embert szúrnak le random Angliában meg itt ott… és nem, nem M1-et nézek meg olvasok ezen lépjünk is túl. Katasztrófa.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Jó estét Madridisták!
Dánke
Dánke
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Baszki ezek a valaszok most googlizzak ki mindent?untouchable írta:Maradjunk annyiban, hogy nem véletlenül szüntette meg a Bayer a Monsanto márkanevet.Realista24 írta:
Amúgy van ellenvelemenyed a céggel kapcsolatban, akit említettem, vagy amúgy az valid nagyjabol és csak kiseriknek szól a dolog?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Maradjunk annyiban, hogy nem véletlenül szüntette meg a Bayer a Monsanto márkanevet.Realista24 írta:Amúgy van ellenvelemenyed a céggel kapcsolatban, akit említettem, vagy amúgy az valid nagyjabol és csak kiseriknek szól a dolog?untouchable írta: Csak annyit mondok: Dunning-Kruger.
Az értelmező szótárban te vagy oda írva példának.
Látom a Politika topikban már a geno és fenótípusokról írod a doktori disszertációd, nem akartam előhozakodni ezzel, de botanikával, növénygenetikával és nemesítéssel foglalkozom, szerintem ne égesd magad tovább.
Hala Madrid y nada más
Ahh, doktor professzor úr, akkor kérlek tételesen cáfold meg azokat, amiket írtam. Hadd égjek, vagy inkább tanuljak, mert ha valaki valamit rosszul tud, akkor nem szégyen kérdezni.untouchable írta: Csak annyit mondok: Dunning-Kruger.
Látom a Politika topikban már a geno és fenótípusokról írod a doktori disszertációd, nem akartam előhozakodni ezzel, de botanikával, növénygenetikával és nemesítéssel foglalkozom, szerintem ne égesd magad tovább.
Tehát, ha egy ember XY kromoszómával születik, mégis női nemi jellegei vannak, akkor nem igaz rá amit írtam? De ha már feljött a popcorn, gondolom, akkor az sem igaz, hogy ha a GMO-s kukorícát atrazinnal kezelik, akkor az elfogyasztásával az atrazin bejut a szervezetbe?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amúgy van ellenvelemenyed a céggel kapcsolatban, akit említettem, vagy amúgy az valid nagyjabol és csak kiseriknek szól a dolog?untouchable írta: Csak annyit mondok: Dunning-Kruger.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Aaaaa, buuuurn.füst írta:A show miatt? Vagy csak buzibb szeretnél lenni?hehetheoriginal írta: opening popcorn
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Gecc, nem csak kiserik, hanem ugy en bloc a madridom forum.untouchable írta: Csak annyit mondok: Dunning-Kruger.