OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. augusztus 29., csütörtök 15:37

nmate írta:
Országútival kapcsolatban is tudnál ajánlani? Kacérkodok a triatlonozás gondolatával és egyértelműen a kerékpár a legnagyobb homály nálam. Elég drágák a szekerek, gondolkozom hogy használtan berántok egy darabot, mire érdemes figyelnem? :hmmm:

Ha van tipped megköszönöm ha megosztod velem. :)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. augusztus 29., csütörtök 15:26

Dupla D írta: Tudom vannak it nagy Tour de France győztesek, ezért jövök egy kérdéssel hozzátok.

Elsősorban BP-n belül (Budán főleg Duna mellett 22. kerből a 3.-ba), Balaton körülre és 22-ből a Velencei-tóra kellene egy kerékpár. Ez közel nem jelent mindennapi használatot, inkább heti egy alkalmat. Ezért is értelmes keretek között vennék egyet. Jó lenne 150-ig megúszni, de fontosabb, hogy erre a használatra egy megfelelő bringát vegyek jó ár-érték arányban.

Ajánljatok kérlek nekem konkrét típusokat és hogy honnan érdemes beszerezni.
Köszi :)
Használtan Decathlon Riverside 500 ami 100-120-ból megúszható, sokan megveszik, 2x használják, rájönnek, hogy nem is akarnak bringázni és eladják. Hibátlan darabokat lehet venni. Jófogás, facebook, bolha testbike.
Ha nagyon újat akarsz, 165 újonnan ahogy nézem, ez alá nem biztos, hogy mennék.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. augusztus 29., csütörtök 14:35

Tudom vannak it nagy Tour de France győztesek, ezért jövök egy kérdéssel hozzátok.

Elsősorban BP-n belül (Budán főleg Duna mellett 22. kerből a 3.-ba), Balaton körülre és 22-ből a Velencei-tóra kellene egy kerékpár. Ez közel nem jelent mindennapi használatot, inkább heti egy alkalmat. Ezért is értelmes keretek között vennék egyet. Jó lenne 150-ig megúszni, de fontosabb, hogy erre a használatra egy megfelelő bringát vegyek jó ár-érték arányban.

Ajánljatok kérlek nekem konkrét típusokat és hogy honnan érdemes beszerezni.
Köszi :)
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 29., csütörtök 13:12

Nagymeretu abus lakattal kell ezeket intezni, mikor bringan vagy.
Az a baj, hogy ha a pofajabarohogsz, akkor meg jobban lepereg elotte a szanalmas szar elete es a nyomorusaga, es meg jobban bekattan.
Astorian lattam, ahogy egyik ilyen szutyvadek majdnem elutott egy szabalyosan bringasavban halado arcot, aki utana leszallt a cuccrol es ahogy van az egeszet rabaszta a faszi szelvedojere/mozorhaztetejere :lol:
Csak az atlagos mindennapok
thereisonly1ronaldo

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. augusztus 29., csütörtök 12:49

Bp-n MOL Limo előbb, mint taxi. Inkább nem iszok, ha már éjszakai járatok túl kacifántosak, de akkor sem taxizok. :lol:
Amúgy ha utas van, azzal természetesen normálisabbak azért, mint holmi kerékpárossal vagy gyalogossal, aki amúgy nem is ember. Persze bőven van kivétel is, mint mindenhol.

De. Múltkor szemtanúja voltam, hogy c típusú taxisofőr embertársunk (boltos btw) beállt egy magánparkolóba. Jött a tulaj, aki dudált rá, taxis meg se moccan. Kiszáll tulaj, bekopogtat, hogy menjen arrébb, taxis hőbörög, de azért arrébb áll. Tilosban hagyja út szélén az autót, visszamegy kötekedni, majd megveri a tulajt.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 29., csütörtök 12:29

Na ez meg a masik, elvbol nem fizetek tv elofizuert meg taxiert :kalapos:
thereisonly1ronaldo

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. augusztus 29., csütörtök 11:27

fiore írta: Én az utóbbi 2-3 évben viszonylag sokat (évi 50-60) mentem taxival, de nem volt még szerencsém a redősnyakú kopasz paraszt archetípushoz. :D Számomra is nehéz elhinni, de nagyrészt pozitív csalódás volt minden taxis.

Talán segít rajta, hogy kizárólag a bolt-ot használom.
Szintén, sokat citytaxizom meg boltozok, a túl sokat pofázó alakokon kívül semmi gond.

Ubernél volt nagy induló kedvezmény, az is adta, meg ferihegyre ott volt a bolt 2 perc alatt..szóval nekem semmi bajom, persze drága mint a szar, de ezért jó a taxikártya. :mrgreen:
Nem illik.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. augusztus 29., csütörtök 11:05

Tjacks írta:
Kibaszott nagy kedvenc ez a malinois ?/ belgajuhász ? fajta, kár hogy nem lenne időm lemozgatni, kéne 1 ilyen :sziv:

Megfogtam a videó lényegi részét :mrgreen: :mrgreen:
meg bizony :agree:
szerintem ez is tetszeni fog :mrgreen:
ha 10 évvel fiatalabb és pár 10millióval gazdagabb lennék, akkor nekem egy amerikai wolfdog lenne a társ
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. augusztus 29., csütörtök 10:52

'shutterisland írta: mostansag nem taxiztam pesten, meg mindig kopasz agressziv pocakos felcigany a tobbseguk ?
Ezek a fuggetlen taxisok, akik nincsenek szolgaltatonal. Szigetrol mikor jottem kifele, volt ket hivatalos partner, balra mentel Bolt taxi var, jobbra mentel Fo taxi… na ha egyiket se valaszottad es tovabbmesz, ott voltak ezek az alvilagi taxis arcok mint fuggetlen szolgaltato.. oket sose valasztanam. Nalam ha Pest, akkor csak a bolt taxi applikacion keresztul, ami eleve megsaccolja az ut arat is.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. augusztus 29., csütörtök 10:50

Kibaszott nagy kedvenc ez a malinois ?/ belgajuhász ? fajta, kár hogy nem lenne időm lemozgatni, kéne 1 ilyen :sziv:

Megfogtam a videó lényegi részét :mrgreen: :mrgreen:

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2024. augusztus 29., csütörtök 10:49

Én az utóbbi 2-3 évben viszonylag sokat (évi 50-60) mentem taxival, de nem volt még szerencsém a redősnyakú kopasz paraszt archetípushoz. :D Számomra is nehéz elhinni, de nagyrészt pozitív csalódás volt minden taxis.

Talán segít rajta, hogy kizárólag a bolt-ot használom.
.

Kercsó

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. augusztus 29., csütörtök 10:44

vannak jó arcok, akikkel nincs gond. de a belvárosban és a főbb turisztikai pontoknál a többség a sztereotípiáknak megfelelő...

személyes tapasztalatom, hogy városnéző körútra akart vinni a taxis (az Oktogon - Expó Hotel között), csak mert angolul beszélgettünk a szír munkatársammal, majd amikor a tudtára adtuk, hogy ismerjük a várost, nem értjük miért viszen a Deák fele, és jeleztük neki, hogy köszönjük, ebből a fuvarból elég volt, akkor még ő volt bedurcizva és még a végén ő anyázott...
az Atlétika VB alatt is voltak finomságok, akkor is készültek finom anyagok az 5x-es túlárazott fuvardíjról, megbuherált taxiórákról stb.

a bedrogozott, jogsi nélküli, más engedélyét használó taxis már megszokott BP-n
#whatisyourexcuse

"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. augusztus 29., csütörtök 10:36

'shutterisland írta: mostansag nem taxiztam pesten, meg mindig kopasz agressziv pocakos felcigany a tobbseguk ?
Nem sokat taxiztam eddig, de ilyennel még soha nem találkoztam a sztereotípiák ellenére.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. augusztus 29., csütörtök 10:34

mostansag nem taxiztam pesten, meg mindig kopasz agressziv pocakos felcigany a tobbseguk ?

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 29., csütörtök 10:29

Kercsó írta: A rendőrség és NAV megfingatott pár élősködőt a taxisok közül

elég komoly undort érzek ezzel az iskolázattal, parazita kaszttal szemben. mindig úgy közlekednek, parkolnak, mintha övék lenne a város, és ők szarták volna a btk-t.

Száz rendőr és NAV-os csapott le a védelmi pénzt szedő, taxisokat fenyegető hiénákra
Nem kicsit ruhellem a taxisokat - a rendőrökkel egyetemben :lol: -, nem egyszer próbáltak direkt elütni mikor bringaval, kiszalltak, fenyegetoztek, raztak az okluket, csak mert rajukszoltam, hogy hol parkolsz (ugy ha ok ugy erzik, akkor ugy es akkor allnak meg felszedni vagy kirakni valakit, ahol es ahogy csak akarnak), hogy vezetsz, mikor ramhuzta, akkor rabasztam okollel az autojara, akkor is kiszallt nagy mergesen 2 centire a pofamtol, mondta a bolondsagait, szoval szutyok egy koszgeci nyomorultak, agyon kene csapni az osszeset.
thereisonly1ronaldo

Kercsó

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. augusztus 29., csütörtök 10:23

A rendőrség és NAV megfingatott pár élősködőt a taxisok közül

elég komoly undort érzek ezzel az iskolázattal, parazita kaszttal szemben. mindig úgy közlekednek, parkolnak, mintha övék lenne a város, és ők szarták volna a btk-t.

Száz rendőr és NAV-os csapott le a védelmi pénzt szedő, taxisokat fenyegető hiénákra
#whatisyourexcuse

69erssam

HozzászólásSzerző: 69erssam » 2024. augusztus 28., szerda 6:28

lestat írta:
69erssam írta: Jó estét Madridisták!

Azokhoz fordulnék akik néha utaznak volánnal és mobilon keresztül veszik meg a km alapú jegyüket. Otp simple classicban nem tudok csak helyijaratu jegyet tudok venni és km alapút nem...hallottam valami változás történt a volánnal de ezek szerint ez az app még nem követte le. Ki milyen úton/módon vesz jegyet a buszra így?
Dánke
En legutobb a Máv oldán vettem buszra jegyet. Mert hogy az az app amit te mondasz mar nem tartalmaz volan jegyeket csak bkv-t.
Köszi a segítséget! Győr városába tudok venni volán jegyet csak két települések közötti szakaszra nem. Mav oldalan is QR kod olvasásával tudok igazolni a buszsofőrnek a jegyed érvényességét?

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. augusztus 27., kedd 23:18

69erssam írta: Jó estét Madridisták!

Azokhoz fordulnék akik néha utaznak volánnal és mobilon keresztül veszik meg a km alapú jegyüket. Otp simple classicban nem tudok csak helyijaratu jegyet tudok venni és km alapút nem...hallottam valami változás történt a volánnal de ezek szerint ez az app még nem követte le. Ki milyen úton/módon vesz jegyet a buszra így?
Dánke
En legutobb a Máv oldán vettem buszra jegyet. Mert hogy az az app amit te mondasz mar nem tartalmaz volan jegyeket csak bkv-t.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. augusztus 27., kedd 23:05

sebydani írta: Valaki elmagyarázza, hogy honnan a picsából jön ez az állandó késeléses támadás mindenfelé? Napi kettő cikket látok, hogy hány embert szúrnak le random Angliában meg itt ott… és nem, nem M1-et nézek meg olvasok ezen lépjünk is túl. Katasztrófa. :kivagyhe: :ozil:
Évek óta nyílt rasszizmus és diszkrimináció folyik a fehér ember ellen, itt csúcsosodik ki. Aztán lesz meglepcsi majd, ha megint sokan fognak egyetérteni valamilyen festővel Ausztriából.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 27., kedd 22:50

sebydani írta: Valaki elmagyarázza, hogy honnan a picsából jön ez az állandó késeléses támadás mindenfelé? Napi kettő cikket látok, hogy hány embert szúrnak le random Angliában meg itt ott… és nem, nem M1-et nézek meg olvasok ezen lépjünk is túl. Katasztrófa. :kivagyhe: :ozil:
Négerek és muszlimok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: