Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Háát a sírás környékez, hogy lemaradtam eme nagyszerű adásról ... Amùgy az lenne, hogy hegyi nyomná a szokásost a srácok meg könnyesre röhögnék magukat...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
R.M.C.F írta:Hegyi meg....egy velős kötsög....utálom,ez az igazság és ezt nem is rejteném véka alá. Vagy agyonverném a székemmel,vagy a maradék haját cincálnám szét.
Több lenne ebből, mint 15 év
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Hehe azért nem lenne jó,mert a műsor előtt már elkapna és szétitatna....én meg nem ellenkeznék.GT37 írta:Így igaz.R.M.C.F írta:Minek hallgatjátok ezeket a kiégett,idült kóklereket.....érvénytelenek.
Amúgy picit off, de úgy megnéznék egyszer egy ilyen műsort az RMCF-hehe-Hegyi hármassal...
Hegyi meg....egy velős kötsög....utálom,ez az igazság és ezt nem is rejteném véka alá. Vagy agyonverném a székemmel,vagy a maradék haját cincálnám szét.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
én belőlük kettőt kérekKerlon írta:szerintem meg 15 év alatt nem úsznátok meg
oh wait, what?
szerintem meg 15 év alatt nem úsznátok meg
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
amint a napi alkoholszintet eléri a kolléga, megeredne a nyelve, ömlenének a barokkos körmondatok, jól szórakoznék, néha odaböfögök vmit, közben napozok a spotlámpa alatt, pult alatt vakarom a makkom, easy
menne az, a végén ivánnal meglenne a számcsere is
menne az, a végén ivánnal meglenne a számcsere is
nem tudom miről beszéltek, hegyi lenyomná a két nethuszárt, levegőt se venne, azért ő mégiscsak egy celeb, eddig el kellett jutni
- hehe
mennék a tökéletessárga ronaldomezembenGT37 írta:Így igaz.R.M.C.F írta:Minek hallgatjátok ezeket a kiégett,idült kóklereket.....érvénytelenek.
Amúgy picit off, de úgy megnéznék egyszer egy ilyen műsort az RMCF-hehe-Hegyi hármassal...
kolléga hozná a palackokat
sztem lenne hangulat ivánnal, csacsognánk egy jót
ez végigmenne fasza lenne, de ha ilyen zomborizalán meg pöcsömöccse nagyszerű legendákat kéne hallgatnom a várhidipetyákkal karöltve a fociról, biztos ledobnám az ékszíjat, marokra fognám a pö.. az üveget és viszlát, see you in nearest talponálló
Hát az egész Madridom nézné a sport TV-t az biztos, örök emlék maradna mindenkinekGT37 írta: Amúgy picit off, de úgy megnéznék egyszer egy ilyen műsort az RMCF-hehe-Hegyi hármassal...
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
GT37 írta:de úgy megnéznék egyszer egy ilyen műsort az RMCF-hehe-Hegyi hármassal...
Ezt én is megnézném Hegyi lehet hogy még a műsor felét sem élné meg
az a titka a dolognak, hogy nem úgy ülök le a TV elé, hogy most meghallgatom a frankót, hanem szórakozni, és ez működik is, főleg egész napos írás után, egyszerűen felemelő voltR.M.C.F írta:Minek hallgatjátok ezeket a kiégett,idült kóklereket.....érvénytelenek.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Azért jókat röhögök rajtuk , amúgy szívesen elbeszélgetnék velük ... Azt nem értem ha nicsenek otthon a témában , miért beszélnek róla ? Ha megkérdeznek a Romáról , nem fogok a taktikájukról beszélni meg a játékosok képességeiről ,mikor ebben az évben kb 2-3 meccsüket láttam ....R.M.C.F írta:Minek hallgatjátok ezeket a kiégett,idült kóklereket.....érvénytelenek.
Bár inkább az lenne a kérdés , miért őket hívják be ? Egy szakértő legalább Havi 1 real meccset megnézhetne mondjuk és még keveset mondtam ...
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- GT37
Így igaz.R.M.C.F írta:Minek hallgatjátok ezeket a kiégett,idült kóklereket.....érvénytelenek.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Minek hallgatjátok ezeket a kiégett,idült kóklereket.....érvénytelenek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- oroszisti
+ eddig Ronaldo függő volt a Real most már azt mondja Várhidi , hogy szerinte sose volt az
azért így már lényegesen jobban érzem magam bár hegyi biztos kimagyarázta volna
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
eddig azt fújták ,hogy csak baloson jó ..erre rúg hármat és már csak a jobboson jóoroszisti írta:Ne nézd tovább .... Szerintük a Barcának nehezebb át állni Martino taktikájára, mit a Madridnak Mourinhóéról , Ancelotti taktikájára ... Mert mi ugyan azt játsszuk Bale meg csak jobb oldalon tud játszaniBanán írta:Jól hallom, hogy a sötét oldalt és vezérét, Messit szidják SPORT1-en? Tán álmodom? WTF?
- oroszisti
Ne nézd tovább .... Szerintük a Barcának nehezebb át állni Martino taktikájára, mit a Madridnak Mourinhóéról , Ancelotti taktikájára ... Mert mi ugyan azt játsszuk Bale meg csak jobb oldalon tud játszaniBanán írta:Jól hallom, hogy a sötét oldalt és vezérét, Messit szidják SPORT1-en? Tán álmodom? WTF?
Túl a barátságon. Deut párszor láttam focizni, de olyan nagyképűen és flegmán játszott, hogy már most utálom. Szerencsére Jesé már levágatta a páva gyerek taraját. Olyan irritáló volt.atalmas arcok, + még egy. Deu barcás létére szimpatikus Remélem eligazol tőletek, aztán valami fasza kis csapatban megállja a helyét. A következő EB-n már ők fogják vinni a spanyol válogatottat
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
Csak Sánchez és Neymar számít EU-n kívülinek.Takesz írta:van-e még rajtuk kívül EU-n kívüli.
Songnak francia, Alvesnek, Adrianónak, Messinek spanyol, Mascheranónak meg olasz állampolgársága van.