Értékeld a legutóbbi meccset
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ezzel nem teljesen értek egyet. Nehéz a játék tempóját úgy szabályozni, hogy az a labdakihozatali taktikád, hogy egy gyors, erős játékos hátrajön, aztán előrefut a labdával. Valverde, Cama ebben jó főleg. Kroos meg Modric meg passzal, helyezkedéssel, oldal és tempóváltással csinálta ezt, főleg Kroos, ami a meccs első felében kiemelten fontos, ezzel is tudod elkerülni hogy ne kerülj hamar hátrányba, aztán játssz a bunkerezők ellen. Az elmúlt években az utolsó perces heroball meleltt ez működött, szép lassan ezzel kiépítettük az előnyt, aztán ha kinyílik az ellen, futhatna vini meg bappi.
Modric már sajna félember lassan 40 évesen, Kroos nincs, Beliben van meg ez a készség, csak ő meg egyszere kéne jelenleg elöl és hátul is, és nem kéne lamasiasan kifingatni. Biztosan kell majd próbálgatni a dupla btb és Beli sort is, de ott sem vagyok maradéktalanul bizakodó.
Tóni fiam, 1 év még belefért volna..
Modric már sajna félember lassan 40 évesen, Kroos nincs, Beliben van meg ez a készség, csak ő meg egyszere kéne jelenleg elöl és hátul is, és nem kéne lamasiasan kifingatni. Biztosan kell majd próbálgatni a dupla btb és Beli sort is, de ott sem vagyok maradéktalanul bizakodó.
Tóni fiam, 1 év még belefért volna..
Nem illik.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Én nem éreztem, hogy ne passzolnának egymásnak. Próbálkoztak csak nem ment azt jöttek a lövési kísérletek. Szokniuk kell.
Kroos hiányzik persze de lassan már mindennek a forrása ez lesz. Tököt kell növeszteni és tolni a keresztlabdákat. Képesek rá. A támadó harmadhoz keveset tett hozzá Kroos is ez a része nem ezen múlik. A labdakihozatalban és oldalváltásban hiányzik igen, de se védekezésben se a támadás lényegi részében nem volt akkora ráhatása. Tavaly megszokták, hogy 4 kp-s van védekezésben most Bellingham nélkül ez 2. Beton Mendy is beton volt most jófajta kínai cement. Labdakihozatalban is folyton Mendy fele megyünk mert megszokták, hogy ott van Kroos. De most nincs ott felesleges Mendy fele menni. A tegnapi meg érthetetlen volt. Rettentő pontatlan, lassú, dekoncentrált volt mindenki. Volt 1-1 megmozdulás de itt kollektíven szar volt. Nagyon Pintus szaga van a dolognak.
Most jön a Betis akikkel mindig 1-1 a meccs vége már várom.
Kroos hiányzik persze de lassan már mindennek a forrása ez lesz. Tököt kell növeszteni és tolni a keresztlabdákat. Képesek rá. A támadó harmadhoz keveset tett hozzá Kroos is ez a része nem ezen múlik. A labdakihozatalban és oldalváltásban hiányzik igen, de se védekezésben se a támadás lényegi részében nem volt akkora ráhatása. Tavaly megszokták, hogy 4 kp-s van védekezésben most Bellingham nélkül ez 2. Beton Mendy is beton volt most jófajta kínai cement. Labdakihozatalban is folyton Mendy fele megyünk mert megszokták, hogy ott van Kroos. De most nincs ott felesleges Mendy fele menni. A tegnapi meg érthetetlen volt. Rettentő pontatlan, lassú, dekoncentrált volt mindenki. Volt 1-1 megmozdulás de itt kollektíven szar volt. Nagyon Pintus szaga van a dolognak.
Most jön a Betis akikkel mindig 1-1 a meccs vége már várom.
- Pad'em
Nagyon kevés amit letesz, Cama dinamikája sokkal jobban kéne Valverde mellé.ziro4vr írta: Tucsipöcsi nagyon kéne hogy aktívabb legyen a hátsó harmadban, egyelőre csak bújkál.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Egyfelől ugye nem azt írtam, hogy Brahim kizárólag csereként hasznos, másfelől odalyukadunk ki egy ilyen témába, ahova mindig, hogy egy játékosnak bizalom kell és talán célszerű lenne, ha nem 1 meccsen kezdene 1 hónapban, hanem esetleg sorozatban többet is.
De egyébként transfermarkton rá lehet keresni, hogy mondjuk tavaly kezdőként hány percet kapott és ezeken mennyi gól/assist jött tőle. Aztán sokan szerintem rácsodálkoznak, hogy kifejezetten jó számokat hozott kezdőként.
De egyébként transfermarkton rá lehet keresni, hogy mondjuk tavaly kezdőként hány percet kapott és ezeken mennyi gól/assist jött tőle. Aztán sokan szerintem rácsodálkoznak, hogy kifejezetten jó számokat hozott kezdőként.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kroos elképesztően fontos kulcsember volt, idén a labdakihozatalunk annyi, hogy Valverde hátramegy és elkezd sprintelni a labdával és így hozza fel.. ennyi, vagy előreíveljük. Kroos azért picit szofisztikáltabban szervezte ezt meg.Sierra írta: De mihez?
Értem én hogy alapvetően Kroos szabott fazont a játéknak, de ne húzzuk már rá az egész csapat játékát. A keret gyakorlatileg ennyiben változott, hogy elment Kroos, és cserébe jött 2 támadó. Amúgy minden ugyanaz, mihez kell idő (pláne sok)? Ugyanaz a keret, ugyanaz az edző, nem értem mi történik és miért nem ment úgy a bajnoki rajt, ahogy kellett volna.
Tucsipöcsi nagyon kéne hogy aktívabb legyen a hátsó harmadban, egyelőre csak bújkál.
Vini és Bappi meg egyelőre problémás, mint a szinkronúszók, néha teljesen azonosan mozognak, elveszik egymástól a területet.
Van itt megoldandó feladat bőven, és akkor a nagy félelmem még Militao, aki mint valami gta6 karakter kering néha hátul.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ez igaz, de a gondolat menetedből kiindulva Carlonak igaza van Rodrygo erőltetésével, ha Brahim csak csereként hasznos, akkor inkább Rodrygo kezdjen és Brahim csere, fordítva mindkettő kukaporonty írta:A különbség annyi, hogy, amikor Rodrygo ugyanilyen szarul játszik, akkor is van, hogy 90 percet a pályán van, aztán kezdő a következő 5 meccsen ugyanilyen szar teljesítménnyel. Brahim meg egyből le lett kapva a félidőben és kétségem nincs afelől, hogy mondjuk, ha nem lesz sérülés, akkor a következő 2-3 meccsen szintén nem fog kezdeni.Brahim fiam megkapta újra a kezdőt, újra nem élt vele. Nem tudom miben látnak bele emberek többet mint Rodrygo-ba...egy ilyen mecccs után a brazil már mindennek el lenne hordva.
Aztán meg lehet fordítani azt is, hogy mondjuk Brahim csereként mindig hozzá tud adni a meccshez, de pl Rodrygo most csereként se csinált lófaszt se, de cserébe hétvégén már kezdő lesz.
- ateeemadrid
Ezt akartam írni, Rodrygo tavaly ugyanúgy vállalhatatlan játékkal sorba kb 10 meccset kapott.poronty írta:A különbség annyi, hogy, amikor Rodrygo ugyanilyen szarul játszik, akkor is van, hogy 90 percet a pályán van, aztán kezdő a következő 5 meccsen ugyanilyen szar teljesítménnyel. Brahim meg egyből le lett kapva a félidőben és kétségem nincs afelől, hogy mondjuk, ha nem lesz sérülés, akkor a következő 2-3 meccsen szintén nem fog kezdeni.Brahim fiam megkapta újra a kezdőt, újra nem élt vele. Nem tudom miben látnak bele emberek többet mint Rodrygo-ba...egy ilyen mecccs után a brazil már mindennek el lenne hordva.
Aztán meg lehet fordítani azt is, hogy mondjuk Brahim csereként mindig hozzá tud adni a meccshez, de pl Rodrygo most csereként se csinált lófaszt se, de cserébe hétvégén már kezdő lesz.
Persze Brahimot nem menti fel, az, hogy nehezebb helyzetben van, azt is eredményezhetné, hogy méginkább odateszi magát ilyenkor.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
A különbség annyi, hogy, amikor Rodrygo ugyanilyen szarul játszik, akkor is van, hogy 90 percet a pályán van, aztán kezdő a következő 5 meccsen ugyanilyen szar teljesítménnyel. Brahim meg egyből le lett kapva a félidőben és kétségem nincs afelől, hogy mondjuk, ha nem lesz sérülés, akkor a következő 2-3 meccsen szintén nem fog kezdeni.Brahim fiam megkapta újra a kezdőt, újra nem élt vele. Nem tudom miben látnak bele emberek többet mint Rodrygo-ba...egy ilyen mecccs után a brazil már mindennek el lenne hordva.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Mondjuk tavaly pont a Bernabeu gyepe volt hulladék.Babinho írta: Camavinga és Jude nagyon hiányoznak, ők Kroos kiválásával nagyon kellettek volna a szezonkezdetre, hogy a + quality meglegyen, és elkezdődjön az új középpályás működés összeszokása.
Tchou+Fede kevesek ketten, Fede nagyon nem 8-as...
Modric hót gyenge, nem bántom, de ő túl sokat már nem fog tudni nekünk segíteni idén.
Brahim fiam megkapta újra a kezdőt, újra nem élt vele. Nem tudom miben látnak bele emberek többet mint Rodrygo-ba...egy ilyen mecccs után a brazil már mindennek el lenne hordva.
Nem erre fogva, de ez a pálya kurva szégyen volt. Már tavaly is hangsúlyos volt, hát azért nézzen már szét a Liga, hány pályán nem színvonal a fű...tiszta szégyen 2024-ben
íMajd figyeljük meg a passzjátékunkat a hétvégén megint otthon. Ég és föld lesz a különbség.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Camavinga és Jude nagyon hiányoznak, ők Kroos kiválásával nagyon kellettek volna a szezonkezdetre, hogy a + quality meglegyen, és elkezdődjön az új középpályás működés összeszokása.
Modric hót gyenge, nem bántom, de ő túl sokat már nem fog tudni nekünk segíteni idén.
Brahim fiam megkapta újra a kezdőt, újra nem élt vele. Nem tudom miben látnak bele emberek többet mint Rodrygo-ba...egy ilyen mecccs után a brazil már mindennek el lenne hordva.
Nem erre fogva, de ez a pálya kurva szégyen volt. Már tavaly is hangsúlyos volt, hát azért nézzen már szét a Liga, hány pályán nem színvonal a fű...tiszta szégyen 2024-ben
íMajd figyeljük meg a passzjátékunkat a hétvégén megint otthon. Ég és föld lesz a különbség.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Én 4 dolgot vettem észre az elmúlt meccseken (5 ha az 1-1 egyéni teljesítményt, lazázást, flegmázást is beleveszem, de az nálunk örök) szóval:
1. Ólomlábak: kizsigerelt felkészülés utáni játékosok akik kb beestek a vakációról. Itt-ott még hiányzik a robbanékonyság, ütemkésések vannak stb.
2. Nincs összeszokva a középpálya/ nincsen fazonja - ez sok eladott labdához és mégtöbb pontatlan passzhoz vezet
Ez a 2 már önmagában ahhoz vezet, hogy sok a pontatlanság, kulcspasszokba hiba csúszik, helyzeteknél nem precíz a labda, ezáltal a befejezések minősége is romlik
3. MBappe sem illeszkedett még be, látszik, hogy keresik egymást labdával, de nincs meg az a tökéletes összhang.
4. Első 3 pontból kifolyólag több lehetősége van az ellenfeleinknek, gyakran lendületből vihetik a védelemre a labdát, ahol szintén (kezdve a kp-s védekezéssel) még javulni kell.
Kroost rendszerszinten klel pótolni, ehhez pedig idő kell. Reméljük Fede addig bírja szusszal, mert jelenleg kb 3. ember melóját teszi le.
A szezon alatt mind a négy pontban javulást várok és akkor jönnek az eredmények. Calma. Az Atalanta meccs után mindenkinél hurráoptimizmus volt, hogy ezzel a trióval farokra húzzuk a világot, 2 héttel később meg temetést tartunk. Csak nyugi.
1. Ólomlábak: kizsigerelt felkészülés utáni játékosok akik kb beestek a vakációról. Itt-ott még hiányzik a robbanékonyság, ütemkésések vannak stb.
2. Nincs összeszokva a középpálya/ nincsen fazonja - ez sok eladott labdához és mégtöbb pontatlan passzhoz vezet
Ez a 2 már önmagában ahhoz vezet, hogy sok a pontatlanság, kulcspasszokba hiba csúszik, helyzeteknél nem precíz a labda, ezáltal a befejezések minősége is romlik
3. MBappe sem illeszkedett még be, látszik, hogy keresik egymást labdával, de nincs meg az a tökéletes összhang.
4. Első 3 pontból kifolyólag több lehetősége van az ellenfeleinknek, gyakran lendületből vihetik a védelemre a labdát, ahol szintén (kezdve a kp-s védekezéssel) még javulni kell.
Kroost rendszerszinten klel pótolni, ehhez pedig idő kell. Reméljük Fede addig bírja szusszal, mert jelenleg kb 3. ember melóját teszi le.
A szezon alatt mind a négy pontban javulást várok és akkor jönnek az eredmények. Calma. Az Atalanta meccs után mindenkinél hurráoptimizmus volt, hogy ezzel a trióval farokra húzzuk a világot, 2 héttel később meg temetést tartunk. Csak nyugi.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ez a kivés kis változás viszont pont olyan volt, ami alapjaiban rengette meg a játékunkat. Abszolút új felállást és taktikát hozott, kiesett a motor, akit nem tudunk pótolni. Középpáján megoldást kell találni, illetve valakinek felvennie azt a szerepet, amit Kroos látott el. Az elején meg a háromnak, de főleg Vininek és Mbappénak össze kell szoknia. Mbappénak is szoknia kell az új közeget, új csapatot, új nyomást, új bajnokságot.Sierra írta:De mihez?RealRaúl77 írta: Idő kell, sok idő.
Értem én hogy alapvetően Kroos szabott fazont a játéknak, de ne húzzuk már rá az egész csapat játékát. A keret gyakorlatileg ennyiben változott, hogy elment Kroos, és cserébe jött 2 támadó. Amúgy minden ugyanaz, mihez kell idő (pláne sok)? Ugyanaz a keret, ugyanaz az edző, nem értem mi történik és miért nem ment úgy a bajnoki rajt, ahogy kellett volna.
Látszólag alig volt változás, az mégis jelentős.
És idő kell ahhoz is, hogy fejben, fizikálisan megérkezzenek a srácok az új szezonba úgy, hogy alig pihentek, nem volt előszezon, semmi.
Ezek nem két napos megoldások, de szerencsére még csak augusztus vége van, gyakorlatilag el sem kezdődött még a szezon (és hát a srácoknál úgy tűnik, mintha valóban nem is ), van idő bőven megoldást találni. És ezerrel rajta vannak az ügyön, látják, tudják, dolgoznak rajta.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
Na ez mondjuk pont fail lett. Ancelotti második eljövetele óta vele kifejezetten jól kezdtünk minden évben:Sierra írta: Nem tudom mikor kezdtünk csak zsinórban győzelmekkel utoljára.
2021-22: 6 forduló után 5 győzelem 1 döntetlen
2022-23: 6 forduló után 6 győzelem (aztán később 1 döntetlen majd 4 győzelem, na az egy impozáns szezonkezdés volt)
2023-2024: 6 forduló után 5 győzelem 1 vereség.
Idén már egyik stat se fog jönni, de azért jó lenne 6 forduló után 4 győzelemmel és 2 döntetlennel állni.
Tavaly is egy kuka fos volt az egész szezonkezdet.
1. Forduló, 0-2 win, Jude lőtte a második gólt
2. Forduló, 1-3 win, 1-0 oda, majd Jude 2 gól, utána gólpassz.
3. Forduló, 0-1 win, Jude győztes gól, 81. Perc
4. Forduló, 2-1 win, Jude győztes gól, 95. Perc
Most nincs egy Bellingham, ennyi.
Aztán meg Bellingham a Barca+Girona duó ellen is hozta magát oda-vissza, 6 gól+1 gólpassz 4 meccs alatt
Meg még volt 1-2 ilyen clutch meccs ezeken kívül is neki, mint Almeria ellen 3-2 win, gól+ 99. Percben gólpassz.
Tavaly se volt minden szép és jó a bajnokságnan, szimplán Bellingham olyan extrát hozott, hogy arra szavak nincsenek.
1. Forduló, 0-2 win, Jude lőtte a második gólt
2. Forduló, 1-3 win, 1-0 oda, majd Jude 2 gól, utána gólpassz.
3. Forduló, 0-1 win, Jude győztes gól, 81. Perc
4. Forduló, 2-1 win, Jude győztes gól, 95. Perc
Most nincs egy Bellingham, ennyi.
Aztán meg Bellingham a Barca+Girona duó ellen is hozta magát oda-vissza, 6 gól+1 gólpassz 4 meccs alatt
Meg még volt 1-2 ilyen clutch meccs ezeken kívül is neki, mint Almeria ellen 3-2 win, gól+ 99. Percben gólpassz.
Tavaly se volt minden szép és jó a bajnokságnan, szimplán Bellingham olyan extrát hozott, hogy arra szavak nincsenek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. augusztus 30., péntek 9:25-kor.
Jó egyébként ez a szokásos szezon eleji rinya. Minden évben eljátsszák, mondjuk minden évben ezt csinálja a csapat, azt hozzá kell tenni. Nem tudom mikor kezdtünk csak zsinórban győzelmekkel utoljára. Viszont 4 pont az kicsit sok így 3 meccs után, senki nem számított erre MBappé érkezésével szerintem.ateeemadrid írta: Azért ennyit hisztizni ennyire a szezon elején.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Pont egy ilyen grafikát láttam én is, hogy Vini és Bappé között nem történt passz. Azért gondoltam, hogy van ott egy mélyebb probléma.Pad'em írta:
Vini fejben az tuti hogy más bolygón van, aranylabda, szaudi ajánlat, Mbappé mind hatással van rá egyelőre, fixen. Alig passzol Mbappénak.
Tegnap a 11es brúgásán kívül konkrétan nem volt jó megmozdulása. Elöbb beküldjük helyette Endricket nyerünk.
Fizikálisan mindenki ki van, az teljesen egyértelmű.
A másik még, amit írsz: Valahogy pihenni kellene. Ezt Carlo is kifejezte, és sokat is rotál kimondottan. Én akár addig is elmennék, hogy Brahim, Endrick, Güler támadósorral menjek ki egyszer egyszer. Vesztenivaló nincs, ha így is csak x-eket hozunk.
Még Valverdének és Tchounak is kellene pihennie, ők még eddig nem nagyon.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
De mihez?RealRaúl77 írta: Idő kell, sok idő.
A labda járatása nagyon lassú, a gyors oldalváltások Kroos kiválásával szinte teljesen eltűntek a csapatból. Néha rúg valaki 1-1 keresztet, de korábban volt, hogy 1 támadáson belül 3-4x is megtettük ezt. Az ellenfélnek van ideje tolódi és rendeződni, a szélsőinket kettős védelemmel zárni. Ezért van a szenvdés.
Se a középpályán, se a védelemben nem merünk rizikót vállalni, hiába van meg a rés a vonalak között, inkbb megvárják, hogy összezárjanak és megy a biztos passz a szélre.
Szerintem a megoldás a problémánkra az lenne, bármennyire is meglepő, ha Ceballos játszana. Ő korábban pont túl sok rizikót vállalt, amire akkor nem volt szükség, na most pont az a tökösség hiányzik középről, hogy ha ott a lyuk, akkor merjük megpróbálni bepasszolni és ne csak a sablont.
Már mindenki tudja, hogy az a támadásaink célja, hogy adjuk Vininek szélen, aztán ő megoldja. Nem lenne ezzel baj, de olyan lassúak vagyunk, hogy sokszor még meg se kapta, de már 2-3 an várják mire ode ér hozzá a labda. Így persze, hogy az ő teljesítménye is rossz lesz, mert azért olyan védelmi vonalat senki se tud sok sikerrel átjátszani.
Ezek mellett mindenki formája is pocsék, nincs kiemelkedő. Talán Frant most kezdetném, meg Endricket, eddig mikor játszottak jó hatással voltak a csapatra.
Se a középpályán, se a védelemben nem merünk rizikót vállalni, hiába van meg a rés a vonalak között, inkbb megvárják, hogy összezárjanak és megy a biztos passz a szélre.
Szerintem a megoldás a problémánkra az lenne, bármennyire is meglepő, ha Ceballos játszana. Ő korábban pont túl sok rizikót vállalt, amire akkor nem volt szükség, na most pont az a tökösség hiányzik középről, hogy ha ott a lyuk, akkor merjük megpróbálni bepasszolni és ne csak a sablont.
Már mindenki tudja, hogy az a támadásaink célja, hogy adjuk Vininek szélen, aztán ő megoldja. Nem lenne ezzel baj, de olyan lassúak vagyunk, hogy sokszor még meg se kapta, de már 2-3 an várják mire ode ér hozzá a labda. Így persze, hogy az ő teljesítménye is rossz lesz, mert azért olyan védelmi vonalat senki se tud sok sikerrel átjátszani.
Ezek mellett mindenki formája is pocsék, nincs kiemelkedő. Talán Frant most kezdetném, meg Endricket, eddig mikor játszottak jó hatással voltak a csapatra.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ez nem volt idejük pihenni azért nem jó kifogás, mert a többi nagycsapat játékosainak sem volt, ők mégsem ragadtak be, vagy nem ennyire kezdésnél.
Én nem aggódom.
Én nem aggódom.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
Hát szerintem az elég nagy probléma, hogy semmi idejük nem volt pihenni mert vége lett a bajnokságban és egyből jött utána a nemzetközi megmérettetések. Évek óta iszonyatosan feszitett tempóban játszanak. A covid szünet óta ment tönkre minden. De nem csak a realnál. A szünet miatt utol kellett érnie magukat a focinak. Nincs egy normális nyaruk azóta a játékosoknak.
A játékosok, edzők régóta jelzik, hogy ezt így nem lehet birni és senki sem törödik az egészségükkel.
Szóval én emiatt nem tudom elítélni őket.
A játékosok, edzők régóta jelzik, hogy ezt így nem lehet birni és senki sem törödik az egészségükkel.
Szóval én emiatt nem tudom elítélni őket.